opc_loader

Wensenlijst

memonizerHEATING

544,00

Woonoppervlak


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

memonizerHEATING

Voorkomt vorming kalkaanslag en roest in het watercircuit, helpt luchtionisatie!

memonizerHEATING voorkomt de vorming van kalkaanslag en roest in het watercircuitt van het verwarmingssysteem, waardoor de radiatoren en de verwarmingsketel van de verwarmingsinstallatie veel minder snel slijten  Bovendien helpt de memonizerHEATING bij de luchtionisatie in alle ruimten met radiatoren. De negatieve ionen kunnen daar weer vrij stromen en stofdeeltjes worden naar de vloer afgevoerd.

Extra informatie

Kalkafzetting en roestvorming

Kalk zet zich vast op douchewanden, tegels en kranen, verstopt de douchekop en zeefjes. Dat is vervelend, maar deze kalkaanslag kan nog eenvoudig worden verwijderd. De schadelijkste (en kostbare) uitwerkingen vertoont kalk echter daar waar men het niet zien kan, in de leidingen. Vooral bij het verwarmen van water zet de kalk zich vast in de leidingen en de kranen. Laagje voor laagje, langzaam maar zeker. In het ergste geval kunnen leidingen in de loop van jaren door kalkafzettingen volledig dichtgroeien.

Door de verwijdering van de aanwezige schadelijke trillingsinformatie en de harmonisering van het water door de memonizerHEATING zal roestvorming veel minder snel optreden en vermindert de kalkvorming aanzienlijk. Bovendien heeft de memonizerHEATING een positieve en stabiliserende invloed op de luchtkwaliteit (door ionisatie). Het verwarmingssysteem zal efficienter (goedkoper) en stiller functioneren en minder vaak storingen geven. De ketel, leidingen en de verwarmingselementen worden beschermd, reparaties kunnen daardoor voorkomen worden of langer uitgesteld.

De voordelen van memonizerHEATING!

  • Beschermt uw verwarmingsinstallatie.
  • Functioneert zonder chemische toevoegingen.
  • Verlaagt de onderhoudskosten.
  • Voorkomt kostbare reparaties.
  • Verminderd het aantal storingen.
  • Het verwarmingssysteem zal efficienter (goedkoper) functioneren.
  • Het verwarmingssysteem zal stiller functioneren.
  • Ondersteunt en stabiliseert de luchtkwaliteit in ruimten met radiatoren
  • Eenvoudige installatie.

Lees deze folder voor nadere toelichting over de werking!

Duur? Goedkoop!

De memonizerHEATING modellen gaan echt 20 volle jaren mee en is uiteraard probleemloos van waterleiding en huis te verwisselen. Kostprijs per dag is aanschafprijs / 7300 dagen (centen per dag)!

Toepassing

De memonizerHEATING kan in ieder type verwarmingssysteem toegepast worden, zowel in woonhuizen als in gebouwen. De installatie is heel eenvoudig, en vergt geen enkele aanpassing aan het verwarmingssysteem.


Werking

Alle frequenties hebben interactie met elkaar. Daardoor is het mogelijk om een selectie elektronen met een verkeerde ‘spin’ (linksom draaiende elektronen) te herkennen en die weer rechtsom te laten draaien, zoals de natuur het bedoeld heeft. Memon herkent en draait elektronen met een verkeerde ‘spin’ op basis van het biologisch ritme. Alle specifieke informatie hiervoor, inclusief de benodigde bandbreedtesturing, zit besloten in het kwartszand en de speciale strip in de apparatuur. Kwartskristallen kunnen heel precies trillingen ontvangen en uitzenden. Dit kwartszand is overigens het allerfijnste en zuiverste kwartszand op aarde en daarom extreem kostbaar om te winnen. Ter illustratie, een Memon ‘Standaard’ model bevat voor enkele honderden Euro’s aan kwartszand.

De brede werking van de Memon apparatuur (onder andere eliminatie van schadelijke straling, herstel binnenklimaat, energiebesparing, verlaging van uitstoot CO2 en fijnstof, watervitalisatie et cetera) is een direct gevolg van de specifiek toegepaste spincorrectie.

Elektron spininversie

Nog niet bekend met spininversie? Lees nog even verder. Bij een elektron spininversie draaien de elektronen de verkeerde kant op, linksom in plaats van rechtsom. Vermoeid opstaan, ondanks 8 uur slapen is een veel voorkomend gevolg hiervan. Op termijn verzwakt een spininversie het menselijk organisme dusdanig, dat men niet of nauwelijks meer reageert op behandelingen. Maar ook het binnenklimaat raakt hierdoor volledig uit balans, met sick building syndrome (ziekmakend binnenklimaat) en overmatig energiegebruik tot gevolg. (Bedrijven zetten vooral Memon technologie in om energie te besparen en het binnenklimaat te herstellen).

Oorzaak spininversie

Een spininversie wordt per definitie veroorzaakt door een voldoende krachtig verstorend magneetveld dat daardoor in staat is om elektronen tot stilstand te brengen en van draairichting te veranderen, pure natuurkunde. Een spininversie bij mensen ontstaat na langdurig verblijf in elektromagnetische storingsvelden.

Het vervelende is nu dat er waanzinnig veel -voldoende krachtig verstorende- magneetvelden om ons heen zijn. Denk aan geopatische velden, bedrading, leidingen en apparatuur (in woningen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, fabrieken, auto’s, schepen), zendmasten, hoogspanningsmasten, mobiele apparatuur enzovoorts. Extra vervelend is dat in Nederland de meeste apparatuur en leidingen niet zijn geaard. Overigens kunnen ook zonnestormen spininversie veroorzaken door verstoring van het aardmagneetveld.


Dimensionering

memonizerHEATING Single (100m2)

DIt model wordt geplaats tegen de verwarmingsbuis en is geschikt voor woonoppervlakten tot ongeveer 100 vierkante meter.

memonizerHEATING Standard (200m2)

DIt model wordt geplaats tegen de verwarmingsbuis en is geschikt voor woonoppervlakten tot ongeveer 200 vierkante meter.

memonizerHEATING Standard A (350m2)

DIt model wordt geplaats tegen de verwarmingsbuis en is geschikt voor woonoppervlakten tot ongeveer 350 vierkante meter.

memonizerHEATING Standard B (500m2)

DIt model wordt geplaats tegen de verwarmingsbuis en is geschikt voor woonoppervlakten tot ongeveer 500 vierkante meter.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items