opc_loader

Wensenlijst

Глобальні щоденні мирні наміри для України

Глобальні щоденні мирні наміри для України

Глобальні щоденні мирні наміри для України

Запрошуємо приєднатися до цієї потужної групи за мир в Україні!

Інструкції

1) Запустіть таймер Cho Ku Rei.
2) Сядьте зручно, стопи на підлозі, руки на ногах, долонями вниз. Закрийте очі і дихайте повільно і глибоко.
3) Візуалізуйте карту України з прапором України посередині карти перед вами.
4) Надішліть на карту енергію світла, підтримки, миру, свободи та любові.

Приклад: ви можете уявити, що надсилаєте на карту велику хмару блискучого білого світла, що містить енергію білого світла, підтримки, миру, свободи та любові.

Приклад: ви можете уявити, що надсилаєте на карту велику хмару блискучого білого світла, що містить енергію білого світла, підтримки, миру, свободи та любові.

Робіть це щодня протягом 40 днів поспіль по 10 хвилин на день. Чим більше людей будуть робити це разом одночасно, тим сильнішим буде ефект. Це те, що може зробити кожен, особливих талантів не потрібно. Ми такі сильні.

І пам’ятайте, що потрібно приєднатися, виходячи зі свого вищого Я, з точки зору любові, тому що:
Ви не досягнете миру, ненавидячи війну. Ви отримуєте мир, люблячи мир.
- Bashar -


Часові пояси

В ідеалі це роблять великі групи людей, можливо, розділені на два різні часові пояси, i.n. Часові пояси США та Європи. Це ще не узгоджено.


Довідкова інформація

Лінн Мактаггерт (колишня журналістка) дослідила ці типи групових намірів і довела, що це дійсно працює. See написав книги на цю тему та організовує Намір тижня, щоб допомогти зцілити трьох людей щотижня.


Зворотний ефект

Лінн МакТаггарт також виявила, що існує зворотний ефект, ефект відскоку, дзеркальний ефект. У житті учасників можуть статися чарівні речі.


Прохання про допомогу

Щоб максимізувати ефект від цього глобального наміру, допомогла б глобальна координація, глобальне поширення цього запрошення та переклади цієї сторінки принаймні правильною українською мовою.


Рьо про війну в Україні

Я отримав натхнення написати цю сторінку після прослуховування Ryo. У своїх запитаннях і відповідях за жовтень 2022 року він обговорив поточну ситуацію (читаючи поточну енергію) і запросив нас приєднатися до них у надсиланні такої необхідної та потужної енергії на ситуацію в Україні. Будь ласка, прочитайте мою стенограму цієї частини його запитань і відповідей:

Від 56.06
Питання) Який енергетичний імпульс війни в Україні і коли війна закінчиться? Чи стане Україна новим світлим центром у Європі, який очолить мир у світі?

Відповідь) Що ж, ситуація все ще розгортається багатьма способами. Тому ми не обов’язково бачимо, що вся ситуація закінчиться, повний кінець найближчим часом. Те, що ми бачимо, — це ідея поступового явища, поступових процесів, що відбуваються з часом. І ці процеси, які, ймовірно, займуть деякий час, будуть пов’язані з вирішенням цього конкретного конфлікту.

Тож це може виглядати як зменшення кількості окупацій, це може виглядати як переробка чи реконфігурація певних територій, і це також може виглядати як міжнародні переговори, оскільки є багато частин, які беруть участь у цій конкретній війні.

Деякі з цих частин пов’язані з конфліктом саме між Росією та Україною, але деякі з цих частин також пов’язані з різними міжнародними гравцями, які також залучені до ситуації.

Отже, є певні, можна сказати, гравці, які намагаються продовжити час, який займає цей конфлікт, є також певні гравці, які намагаються зменшити час і прагнуть швидшого вирішення. Є різні фігури, є різні гравці, які намагаються досягти розв’язки, але на користь однієї з залучених країн.

Отже, існує велика кількість різних рухомих частин. Не всі з них гармонійно ставляться до цієї ситуації. Отже, ми бачимо, що в наступному році війна продовжується, однак переговори та тактика вирішення конфлікту використовуються для охолодження конфлікту.

Тож, можливо, ми розповімо точніше, якщо це буде потрібно, але ми нагадаємо всім вам, що ви маєте можливість впливати на будь-які події у світі, які відбуваються. Наприклад, якщо ви бажаєте, і, можливо, багато хто з вас бажає, щоб війна зменшилась у зв’язку з її присутністю та кількістю часу, необхідного для мирного вирішення, тоді ви можете працювати разом, щоб направити енергію в Україну дуже стратегічним чином.

Просто сфотографуйте країну, сфотографуйте прапор і в один і той же час кожного дня, самостійно або з багатьма людьми фізично чи дистанційно, витрачайте час, просто посилаючи енергію на це зображення, і робіть це щодня протягом приблизно 40 днів, якщо хочете. Чим більше людей з вами працює, тим потужнішим буде ефект. Але ви можете вплинути на розгортання цієї події. У вас є така сила, у вас є така здатність. І це те, що ми радимо багатьом із вас, хто хоче відчути мир у цьому конфлікті. Це те, що ви можете зробити всі.

І майте на увазі, це те, що багато інопланетян роблять щодня. Ми постійно посилаємо світло, підтримку та енергію миру навіть у ці конфліктні території, охоплені війною. І ви можете приєднатися до нас у цьому плані. Ви можете приєднатися до нас у цій гонитві. І ви побачите, що коли достатньо з вас почнуть вкладати в це свою енергію, особливо як команда, ця колективна енергія почне працювати разом, що прокладе шлях до рішень.

Отже, вам не потрібно гадати, що станеться. Якщо ви налаштуєтеся на це й працюватимете разом, ви зможете створити те, що станеться. Це у ваших силах. Тож ми запрошуємо вас усіх до цього.
- Ryo -

Ask Ryo October Q/A 2022


English language version
Автор: Rob M.M. Greuter
15th october 2022
Оновлено: 17th october 2022

Terug