opc_loader

Wensenlijst

Toegepaste Verlichting

Voor jou, voor je huis!

Enkele weken geleden verwees een veelvoelend medekreeftje mij naar de krachtige energetische clearings van Juno Burger. De eigen ervaringen waren nogal verbazingwekkend, dus mijn nieuwsgierigheid weer gewekt. Na enige toelichting en verder lezen besloot in bij wijze van experiment een abonnementje te nemen. Iedere vrijdag in september ontvang ik een clearing van Juno, op afstand. Wij hebben elkaar nimmer ontmoet, hij heeft mij nimmer gezien, ook niet op bijvoorbeeld een foto. Ons benne benieuwd!

Lees verder!

Toegepaste Verlichting brengt je naast letterlijke verlichting van zwaarte in jezelf en je huis ook praktisch toepasbare inzichten rondom de aard van verlichting. Dit is een energetische shift die mogelijk is door fundamenteel je relatie te veranderen ten opzichte van wat je bewust en onbewust ervaart. Door wat zich aandient te realiseren voor wat het werkelijk is, geef je ruimte aan een direct voelbare verschuiving van begrenzing naar grenzeloosheid.

Die verruiming zit in de mogelijkheid dat de stress die je opbouwt en vasthoudt niet intrinsiek besloten ligt in de energie die je ervaart maar in de wijze waarop jij daar nu mee omgaat.  Wanneer je dit inzicht toepast in je leven, ontlaad je moeiteloos spanning en worden harmonie en balans hersteld, niet alleen in jou maar ook in de ruimtes waar je woont of werkt.

Toegepaste Verlichting biedt je geen nieuwe set handvatten om je leven zo te manipuleren dat het bij je huidige comfort-zone past. Het spreekt daarentegen juist je aangeboren vermogen aan om zo wakker met het leven om te gaan dat je niet langer begrensd bent. Dit bekrachtigt je om voorbij je oude conditionering te gaan en te investeren in een nieuwe realiteit die vrijer is van persoonlijke belemmeringen.

Je kunt kiezen om jezelf, je huis of beide energetisch vrij te laten maken van energetische belasting middels een consult. Hiermee keert de flow weer terug in jou, je huis en allerlei andere facetten van je leven die daar direct mee verbonden zijn.
De website van Juno Burger.

Twee voorbeelden van Toegepaste Verlichting

1) Vrije Vrijdag voor Jou

Voor € 55,- kun je een maand lang wekelijks op vrijdag een persoonlijke clearing op afstand ontvangen. Clearing is een doeltreffende manier om snel en effectief spanning los te laten waardoor je je vrijer, lichter en vitaler voelt. De flow keert terug in je leven en omdat je wekelijks een behandeling krijgt, zul je merken dat er snel voelbare ruimte ontstaat. Die ruimte helpt je om je weer jezelf te voelen en tegelijkertijd voorkom je dat je opnieuw spanning opbouwt.

Een maand Vrije Vrijdag kan je veel brengen!

 • Rust en energie, tegelijkertijd!
 • Betere balans tussen voelen en denken.
 • Vrijer omgaan met datgene wat zich aandient.
 • Minder energie verliezen, meer energie opbouwen.

Vrije Vrijdag werkt zo!

 • Vrije Vrijdag is geen abonnement, je zit nergens aan vast. Je boekt voor een periode van 1 maand, startend op de eerste van iedere maand. In sommige maanden zitten 4 vrijdagen, in andere 5. Na het einde van de maand stopt het wekelijkse clearen automatisch. Ik mail je een week voor het aflopen van de maand of je nog een maand wilt doorgaan met de wekelijkse sessies.
 • Als je boekt start de eerste clearing op de eerste vrijdag van de opvolgende maand.
 • De clearings zijn altijd op vrijdagochtend. Je hoeft niet thuis te zijn om de behandeling te kunnen ontvangen. Bij energiewerk spelen tijd en ruimte geen rol, waardoor de behandeling op afstand kan worden gedaan. Veel mensen ervaren, ondanks de fysieke afwezigheid, een duidelijke verbinding en het ontladen van spanning.
 • Een clearing op afstand werkt via afstemming op jou via je naam. Daarbij pik ik de spanning op die jij op dat moment veilig kunt loslaten. Om te kunnen clearen is het niet vereist de oorsprong van de spanning te weten of te begrijpen. Je hoeft dus geen uitgebreide mail te sturen, je naam is voldoende.
 • Om Vrije Vrijdag betaalbaar en werkbaar te houden is er geen mondelinge of schriftelijke terugkoppeling over wat ik tijdens de sessies heb gevoeld of wat de betekenis daarvan zou kunnen zijn. Het accent ligt op wat jij ervaart: voelt het beter, dan is het beter! Natuurlijk hoor ik graag je feedback. Wanneer je behoefte hebt aan meer individuele aandacht en specifieke informatie, kun je kiezen voor een consult Toegepaste Verlichting voor Jou (face-to-face of op afstand).

Lees hier meer!

2) Vrije Vrijdag voor je Huis

Een van de meest bijzondere eigenschappen van energiewerk is dat de dimensies tijd en ruimte geen rol spelen. Er vanuit gaande dat alles energetisch één is en in dit ene moment plaatsvindt, betekent dit dat alle informatie over een persoon, ruimte of situatie altijd beschikbaar is ongeacht waar en wanneer die zich bevindt. Wanneer ik op die informatie afstem en datgene wat zich aandient volledig laat zijn, ontlaadt spanning zich en is er gelegenheid voor de flow om terug te keren. Door dit principe maakt het dus voor het effect van een clearing niets uit of ik jou of je huis op afstand energetisch reinigt of locatie. Op afstand werken heeft ook een aantal praktische voordelen. Ik kan je sneller helpen omdat ik niet naar je toe hoef te komen en je bespaart reistijd en -kosten.

Daarom is er nu naast de Vrije Vrijdag, waarbij ik mensen wekelijks op afstand energetisch reinig, een nieuw programma waarbij ik je huis en de bewoner(s) 3 keer per jaar op afstand reinig voor een bijzonder aantrekkelijk tarief.

De filosofie achter Vrije Vrijdag voor je Huis is dat een eerste clearing van je huis werkt als een `reset` van alle oude informatie die tot op dat moment een belemmerende rol speelde in je woonomgeving. Echter na dit moment gaat je leven verder in die ruimte. In de afgelopen 15 jaar heb ik vaak gezien dat door intense gebeurtenissen in je leven je leefruimte op termijn toch weer wordt beïnvloed en kan vollopen met achtergebleven emoties. Wanneer je te maken hebt met aardstraling en elektrostress zul je deze altijd moeten blijven monitoren omdat zowel de Aarde als de technologische omgeving van je huis voortdurend in beweging zijn en nieuwe informatie in de ruimte kunnen brengen.

Vrije Vrijdag voor je Huis brengt je drie keer per jaar een grondige analyse van de huidige energetische situatie en energetische reiniging van je huis en bewoner(s). Hiermee ben je door het jaar heen verzekerd van een energetisch optimale woonomgeving waarin de levensenergie je maximaal ondersteunt.

Documentaire Energetische Huisreiniging
 


Zo werkt Vrije Vrijdag voor je Huis!

 • Wanneer je Vrije Vrijdag voor je Huis boekt spreken wij een datum af waarop ik je huis en de huidige bewoners voor de eerste keer op afstand reinig. Na het consult ontvang je per mail de uitgebreide 18-punts energiecheck die een gedetailleerd beeld geeft van de verstoringen die ik heb aangetroffen en gecleared.
 • Na 4 weken is er een moment van terugkoppeling waarbij je kunt laten weten wat het effect is geweest van de clearing.
 • 4 maanden na de eerste clearing maak ik opnieuw de uitgebreide 18-punts energiecheck voor je huis. Mochten er nieuwe verstoringen zijn dan worden die in deze analyse zichtbaar. Dit is ook het moment waarop ik het huis en de bewoners opnieuw clear van de op dat moment aanwezige blokkades.
 • Vier weken na de tweede clearing is er opnieuw een moment van terugkoppeling waarbij je kunt laten weten wat het effect is geweest van de tweede clearing.
 • Wederom 4 maanden later herhaalt het bovenstaande proces zich. Ook in de laatste clearing wordt de energetische situatie van het huis bekeken en ontvangen het huis en de bewoners een energetische reiniging op afstand.
 • Een maand na de derde clearing vindt de laatste terugkoppeling plaats.
 • Na de laatste clearing stopt Vrije Vrijdag voor je Huis automatisch. Het is geen abonnement,  je zit helemaal nergens aan vast.


Lees hier meer!


Rob M.M. Greuter
13 september 2011
Actualisatie: 15 oktober 2015