opc_loader

Wensenlijst

memonizerCAR

333,00

MEMONIZERCAR:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

memonizerCAR

Reken af met elektrosmog in uw auto, rij voortaan fris & onvermoeibaar!

Beleef het stressvrije gevoel, ontdek een nieuwe vorm van vitaliteit in uw auto! Bereik na lange autoritten geconcentreerd en ontspannen uw bestemming. Elektrosmogbelastingen zijn geneutraliseerd en de luchtkwaliteit is merkbaar verbeterd. Met de memonizerCAR wordt het autorijden een waar en veiliger genoegen!

Extra informatie

Geschiktheid

De memonizerCAR is geschikt voor gebruik worden gebruikt in allerlei soorten voertuigen zoals auto's, vrachtwagens, bussen, schepen, motorboten en zelfs vliegtuigen! Het is eenvoudig en gemakkelijk te installeren zonder dat structurele veranderingen dienen aangebracht te worden.

De voordelen van de memonizerCAR!

 • Het neutraliseren van elektrostatische lading
 • Geeft een volledige bescherming in het hele voertuig tegen alle belastende straling zowel in het interieur van de wagen (alle elektrische apparaten, bedrading) als van straling van buitenaf (zendmasten, GPS, hoogspanningsvelden et cetera). Derhalve volledige bescherming tegen interne en externe stoorvelden.
 • In het voertuig worden de schadelijke stoffen geneutraliseerd en zorgt de memonizerCAR voor een verhoogde ionisatiewaarde voor een verbeterd, gezond binnenmilieu. De natuurlijke balans tussen positieve en negatieve ionen wordt hersteld.
 • Verhoging van de vitaliteit chauffeur.
 • Verhoging van het concentratievermogen.
 • Verlaging van het stressniveau.
 • Verlaging van vermoeidheid van de chauffeur.
 • Verhoging van de irritatiedrempel van de chauffeur.
 • Minimalisatie kans op wagenziekte.
 • Vermindering van het brandstofgebruik (dit is immers sterk afhankelijk van de rijstijl)
 • Soepeler autorijden

Fijnstof meting met memonizerCAR!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duur? Goedkoop!

De memonizerCAR modellen gaan echt 20 volle jaren mee en zijn uiteraard probleemloos van vervoersmiddel te verwisselen. Kostprijs per dag is aanschafprijs / 7300 dagen (centen per dag)!


Stralingchaos in motorvoertuigen

Hoofdpijn, vermoeidheid, concentratie-problemen,een flauw gevoel in de maag …het zijn allemaal tekenen die volgens deskundigen de oorzaak kunnen zijn van de hoge elektromagnetische belastingen in motorvoertuigen. Vandaag de dag zijn in de moderne doorsnee-motorvoertuigen meerdere duizenden meter kabels en meer dan 100 elektromotoren ingebouwd. Volgepropt met deze elektrische apparaten en electronische besturingssystemen zijn onze auto’s steeds sneller, comfortabeler en veiliger geworden.

De keerzijde van de medaille is dat we ons tijdens het autorijden aan extreem hoge elektromagnetische, elektrostatische spanningen blootstellen, waarvan de intensiteit door de auto als kooi van Faraday, meestal nog wordt versterkt. Daarbij komen de uitlaatgassen van andere gemotoriseerde verkeersdeelnemers, de uitwaseming uit kunststofbekledingen, schuim van de zittingen en de lijmstoffen die het autorijden tot een extreme situatie voor de bestuurder maken. Bovendien ontstaan op grond van de verschillende elektrische circuits en de luchtweerstand nog meer elektrostatische spanningsvelden.

Schokkend: metingen aan Tesla auto

De sterkte van een elektromagnetisch veld wordt in Mikrotesla gemeten. 0,1Mikrotesla is het normale gemidelde in een woning. 0,2 Mikrotesla telt reeds als een gevaar voor de gezondheid. In auto’s (afhankelijk van het type ) zijn reeds topwaardes gemeten tot 18 Mikrotesla. In samenspel met slechte lucht door uitlaatgassen en uitwasemingen kunnen bij een chauffeur de volgende symptomen optreden die we allemaal herkennen:

 • snelle vermoeidheid
 • concentratiestoornissen
 • prikkelbaarheid
 • nervositeit
 • verminderd prestatieniveau
 • angsten
 • gevoeligheid voor stress

Kostenbesparing

Het brandstofverbruik wordt direct verlaagd door de elektrostatische oplading van het voertuig te verminderen en daarmee de luchtweerstand van de auto, camper of vrachtwagen en bus. Indirect zal het brandstofverbruik worden verlaagd door de rustiger rijstijl van de chauffeur. Doordat de chauffeur veel fitter, met een hogere concentratie en met een lager stress niveau gaat rijden, zal de kans op schade afnemen. Vooral bij langere ritten zal de kans op schade en ongelukken afnemen.

Vrachtwagenchauffeur Piet Turkenburg

Piet had zijn oude truck na miljoenen kilometers helemaal opgereden. Als zelfstandige kocht hij een nieuwe Scania. Telkens na een half uur rijden werd hij doodziek, echt heel erg beroerd. Zelfs zijn ogen puilden uit aldus zijn dochter. Na installatie van de piepkleine memonizerCAR C in zijn enorme nieuwe truck verdwenen de problemen als sneeuw voor de zon, definitief. Piet kon het niet geloven en heeft de memonizerCAR vele malen verwijdert en teruggeplaatst. Zijn conclusie was zeer helder, de memonizerCAR  loste echt alle ellende voor hem op. En meer. Een irritante resonantie, ergens in de truck bleek ook te verdwijnen. Lees zijn persoonlijke verhaal in Trucks Magazine nummer 11 2011 (niet online beschikbaar).

Technologie waardoor het goed-gevoel een standaard auto-uitrusting wordt!

Door het gebruik van Memon technologie wordt de schadelijke informatie van de elektromagnetische en statische velden geneutraliseerd. De Memon technologie biedt bovendien ook bescherming tegen storende invloeden van buitenaf en vermindert de elektrostatische oplading tot een minimum. In de maanden februari, maart en april van 2007 werd door Memon in samenwerking met de Duitse vakbond voor mijnbouw, chemie en energie onder wetenschappelijke begeleiding een reeks testen met vrachtwagenchauffeurs uitgevoerd. In de afsluitende beoordeling werd onder andere vermeld: Zowel door de objectieve metingen, als door de subjectieve ondervraging van de proefpersonen kon worden gedocumenteerd, dat door de invloed van de Memon technologie de belasting op het organisme en stoornissen van de psychische gesteldheid duidelijk kon worden gereduceerd. En als slotzin: Derhalve bewijst dit onderzoek, dat door het gebruik van de Memon technologie de schadelijke effecten door elektrosmog en daarmee de belasting voor het organisme duidelijk wordt verminderd.

Werking

Alle frequenties hebben interactie met elkaar. Daardoor is het mogelijk om een selectie elektronen met een verkeerde ‘spin’ (linksom draaiende elektronen) te herkennen en die weer rechtsom te laten draaien, zoals de natuur het bedoeld heeft. Memon herkent en draait elektronen met een verkeerde ‘spin’ op basis van het biologisch ritme. Alle specifieke informatie hiervoor, inclusief de benodigde bandbreedtesturing, zit besloten in het kwartszand en de speciale strip in de apparatuur. Kwartskristallen kunnen heel precies trillingen ontvangen en uitzenden.

Dit kwartszand is overigens het allerfijnste en zuiverste kwartszand op aarde en daarom extreem kostbaar om te winnen. Ter illustratie, een Memon ‘Standaard’ model bevat voor enkele honderden Euro’s aan kwartszand. De brede werking van de Memon apparatuur (onder andere eliminatie van schadelijke straling, herstel binnenklimaat, energiebesparing, verlaging van uitstoot CO2 en fijnstof, watervitalisatie et cetera) is een direct gevolg van de specifiek toegepaste spincorrectie.

Elektron spininversie

Nog niet bekend met spininversie? Lees nog even verder. Bij een elektron spininversie draaien de elektronen de verkeerde kant op, linksom in plaats van rechtsom. Vermoeid opstaan, ondanks 8 uur slapen is een veel voorkomend gevolg hiervan. Op termijn verzwakt een spininversie het menselijk organisme dusdanig, dat men niet of nauwelijks meer reageert op behandelingen. Maar ook het binnenklimaat raakt hierdoor volledig uit balans, met sick building syndrome (ziekmakend binnenklimaat) en overmatig energiegebruik tot gevolg. (Bedrijven zetten vooral Memon technologie in om energie te besparen en het binnenklimaat te herstellen).

Oorzaak spininversie

Een spininversie wordt per definitie veroorzaakt door een voldoende krachtig verstorend magneetveld dat daardoor in staat is om elektronen tot stilstand te brengen en van draairichting te veranderen, pure natuurkunde. Een spininversie bij mensen ontstaat na langdurig verblijf in elektromagnetische storingsvelden.

Het vervelende is nu dat er waanzinnig veel -voldoende krachtig verstorende- magneetvelden om ons heen zijn. Denk aan geopatische velden, bedrading, leidingen en apparatuur (in woningen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, fabrieken, auto’s, schepen), zendmasten, hoogspanningsmasten, mobiele apparatuur enzovoorts. Extra vervelend is dat in Nederland de meeste apparatuur en leidingen niet zijn geaard. Overigens kunnen ook zonnestormen spininversie veroorzaken door verstoring van het aardmagneetveld.


Dimensionering

memonizerCAR A 

Geschikt voor alle type personenauto's, behalve elektrische en hybride.

memonizerCAR B

Geschikt voor alle type hybride personenauto's, SUV's en kleine bussen.

memonizerBUS

Geschikt voor vrachtauto's, bussen, schepen, motorboten en vliegtuigen.

memonizerCAR E

Geschikt voor volledig elektrische (o.a. Tesla) en hybride auto's.
 

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items