opc_loader

Wensenlijst

Vitaalkaraf Alladin Bloem des Levens Goud voor massageolie

Artikelnr: 0744
19,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
SKU:
ND0744
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Vitaalkaraf Alladin Bloem des Levens Goud voor massageolie (100ml)

Prachtig Gulden Snede gevormd, mondgeblazen karaf met krachtig vitaliserende werking!

De prachtige contouren van de mondgeblazen karaf 'Alladin' zijn gebaseerd op de gouden driehoek, beter bekend als de Gulden Snede. Het uitgekiende ontwerp verbetert de biologische waarde en de smaak van iedere vloeistof in deze karaf. De levering is inclusief glazen afsluiter. Het is de kleinste Alladin karaf, lief en schattig! Het is door zijn kleine afmetingen zeer geschikt voor massageolie. Vanzelfsprekend kan er ook drinkwater in.

Extra informatie

Biologische vitaliteit

De wetenschap omschrijft het materiële effect dat deze karaf heeft op de biologische vitaliteit van water en andere vloeistoffen als 'coherentie'. Het is onder wetenschappers bekend dat coherentie tussen de verschillende delen van een systeem, of tussen verschillende delen van informatie, zorgt voor harmonie en een versterking van het totaal. Bij gebruik van deze karaf zijn er geen andere energetische invloeden (elektronisch, magnetisch, geestelijk of anderszins) noodzakelijk om het vitaliserende effect te bereiken.

Het geheel bevordert een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden. De karaf heeft een trapsgewijze opzet met zes opeenvolgende secties, waarbij  het volume van elke sectie overeenkomt met een van de eerste zes nummers uit de universele Fibonacci-reeks. Deze reeks is in lijn met de geometrie die overal in de natuur is te vinden. Gerevitaliseerd water toont een zeszijdige kristallijne structuur die overeenkomt met een verhoogde mate van energie en levenskracht. De holte-resonantie van deze Alladin karaf komt overeen met de geluidsfrequentie van de toon F. Deze frequentie is de informatiedrager van een verticale energiestroom, vergelijkbaar met de energieke bewegingen in bomen.

Bloem des Levens

De ‘Bloem des Levens’ geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de Heilige Geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel beschavingen is deze ‘Bloem des Levens’ bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor het vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool in goud bevindt zich steeds op de bodem van de karaffen. Het symbool is met 600º Celsius in het glas gebrand.

Bloem des Levens Goud affirmatie

Het gouden Bloem des Levens symbool in 24 karaats goud biedt energetische ondersteuning en biologische verbetering. In kleurentherapie, wordt goud geassocieerd met de versterking en stabilisatie van het immuunsysteem en het stimuleren van een hoger bewustzijn voor de evolutie van het ’Me’.

Waterkwaliteit en vitalisatie

De laatste jaren is steeds duidelijker geworden dat het niet zozeer de chemische samenstelling is die de natuurkundige eigenschappen van water bepaalt, maar de structuur ervan! En die structuur veranderd doorlopend omdat water zoals wij het gebruiken, aan vele invloeden onderhevig is. Denk aan de grootschalige toevoeging van toxines (bijvoorbeeld medicijnresten, bestrijdingsmiddelen) in het water, elektromagnetische straling, negatieve energie, de waterleidingen (lengte, materialen, waterdruk) zelf et cetera. De (aangetaste) structuur van water bepaalt de mate waarin het haar functie kan uitoefenen.

Om de structuur van water weer terug te brengen naar haar meest natuurlijke, optimale en effectieve vorm, voor het doeleind waarvoor je het wenst te gebruiken, kan je water herstructureren, vitaliseren. En dat kan weer op vele manieren! 

De Gulden snede

Al sinds de oudheid hebben de basisverhoudingen van de Gulden Snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen et cetera. De Gulden Snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, de voornaamste reden Nature's Design dit principe toepast als richtlijn in alle ontwerpen. De Gulden Snede komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. De ratio van deze formule is steeds 1,618. De Fibonacci-serie getallen (en toonhoogten) is ook op ditzelfde principe gebaseerd, en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals deze zijn e vinden in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34 (allen behorend tot de getalreeksen van Fibonacci). Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618, de Gulden Snede.

Productie

Traditionele handarbeid is voor de vervaardiging van deze bijzondere producten vereist. Het glas dat Nature's Design gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoogenergetisch medium. De glasgrondstof is vrij van lood, cadmium en andere zware metalen. Al het glaswerk van Nature's Design wordt zorgvuldig in overeenstemming met deze Gulden Snede ontworpen, waardoor ieder product aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.

Alle karaffen zijn mondgeblazen en door voorbewerkte mallen in vorm gebracht. Dit maakt elke karaf uniek. Het levensbloemmotief wordt bij circa 600º Celsius in de bodem gebrand.

Symbolen en affirmaties

Symbolen zijn in alle culturen in gebruik, sinds mensenheugenis. Om de kracht van symbolen beter te begrijpen is het belangrijk te weten dat ieder symbool een eigen inherente resonantie of vibratie in zich draagt. Soms wordt deze overgebracht via woorden, zoals affirmaties, soms via grafische symbolen, vormen, mathematische reeksen of klanken. Water blijkt heel goed in staat te zijn om deze informatie te herkennen en zich ernaar te gaan gedragen.

Reiniging

Het wordt aanbevolen dit glaswerk niet in de vaatwasser te reinigen. Het vitaliserende glaswerk met affirmatie kan het best handmatig gereinigd worden, gebruikmakend van een milde reiniger of citroenwater.

Gebruik

  • Alle alhier aangeboden karaffen van Nature’s Design zijn geschikt voor koud en handwarm water, NIET voor heet water.
  • Vul het de karaf met een vloeistof en laat het dan vóór gebruik, gedurende 3 minuten staan. Plaats dan de afsluiter van de karaf.
  • Het gevitaliseerde water in een karaf is geschikt om te drinken, als kookwater, as plantenwater, dierenwater, aquariumwater et cetera.
  • Plaats deze karaf op een vaste plek, zodat ook de vormkracht de atmosfeer in de ruimte positief kan beïnvloeden.
  • Deze karaf liever niet aan direct zonlicht blootstellen.


Wanneer een vloeistof zoals water of wijn eenmaal is gevitaliseerd in deze karaf, dan blijft de vitalisatie gemakkelijk een week intact, zonder noemenswaardige afname!

Aanbevolen artikelen bij