opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

memonizerFOOD

Artikelnr: 0334
79,86


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
SKU:
MN0334
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

memonizerFOOD

Volledige eliminatie van de pathogene energetische informatie in voeding en dranken!

In onze geïndustrialiseerde wereld leiden steeds meer mensen aan symptomen zoals vetzucht, allergieën, bloedsomloopstoornissen, slapeloosheid, vergeetachtigheid, spijsverteringsproblemen en pijn. Vaak is de (mede)oorzaak te vinden in toxines, fijnstof en elektrosmog in ons milieu, juist omdat deze al in minimale hoeveelheden de delicate balans in het organisme van mens, dier en plant kunnen verstoren.

Het leeuwendeel van onze voeding is industrieel verwerkt en bewerkt. Daarom bevat dergelijke moderne voeding nog maar een beperkte hoeveelheid enzymen, vitaminen, mineralen en spoorelementen die door het menselijk lichaam herkenbaar en verwerkbaar zijn. Het lichaam raakt daardoor beroofd van zijn opgeslagen vitale nutriënten. Des te belangrijker dus om de natuurlijke kwaliteit van voeding te behouden en negatieve energetische invloeden te elimineren. menonizerFOOD bied hierin de helpende hand aan!

Extra informatie

Elektrosmog in de leefomgeving

Moderne technologie kan een zegen zijn, het brengt gemak en comfort, maar ook gezondheidsrisico’s. We zijn allemaal omgeven door elektromagnetische en elektrostatische velden, gegenereerd door alle elektronica en apparatuur in huis zoals computerapparatuur, telefoons, TV’s, witgoed, draadloze systemen et cetera. We worden continue blootgesteld aan straling door de alomtegenwoordige elektrosmog in huis en wat er op ons huis afkomt. De hoeveelheden fijnstof in lucht, toxines in drinkwater en chemische toevoegingen in voeding nemen snel toe. Gelukkig hoeven we ons niet langer bloot te stellen aan al deze risico’s. We kunnen onze leefomgeving terugbrengen naar haar natuurlijke staat met de door Memon speciaal daarvoor ontwikkelde bionische oplossingen en zo vrij worden van schadelijke omgevingsfactoren.

Gezond eten, met plezier!

Een gezond voedingspatroon ondersteund een gezonde leefstijl en geeft lichaam en geest kracht en energie waardoor het metabolisme optimaal kan functioneren, zoals het bedoeld is. Milieuverontreinigende stoffen zoals zware metalen en toxines zijn net zo schadelijk voor het lichaam als lucht-, water-, en bodemverontreinigingen.

memonizerFOOD helpt je gezonder te eten en te drinken!

Je bent wat je eet!

Een bewuste keuze voor organische producten kunnen de inname van schadelijke elementen deels reduceren. Wat we zelf ook kunnen beïnvloeden is het niveau van pathogene energetische informatie. MemonizerFOOD neutraliseert deze informatie in slechts vier minuten waardoor voedsel en dranken weer volledig door ons lichaam herkend en erkend worden, de lichamelijke behoeften kunnen weer volledig voorzien worden!

De voordelen van memonizerFOOD!

  • Verbeterd metabolisme van met memonizerFOOD behandelde voeding.
  • Verbeterde vertering van voedsel met pathogene energetische informatie.
  • Hogere biologische beschikbaarheid van nutriënten in voeding.
  • Verwijdering van pathogene energetische informatie in voeding.
  • Verschuiving van polarisatievlak onnatuurlijke energie naar natuurlijk energetisch zonlicht spectrum.
  • Verbeterde smaak van voeding en dranken.

Veelgestelde vragen

1) Hoe groot is het bereik van de memonizerFOOD? Vertikaal: tot de hoogte van een 1 Ltr fles. Horizontaal: tot de oppervlakte van een bord. 2) Hoe lang duurt het harmonisatieproces? Slechts 4 minuten. 3) Is het informatiespectrum anders dan die van de andere memonizers? Ja, memonizerFOOD gebruikt een volstrekt ander spectrum (namelijk het zonlichtspectrum) met metabolisme als een van de prioriteiten. 4) Vervangt de memonizerFOOD de memonizerWATER? Neen. In het algemeen zijn alle andere memonizers ontwikkelt om te functioneren in een circulerend systeem. 5) Maakt het iets uit of je voedsel harmoniseert met memonizerFOOD of memonizerWATER? Ja, de memonizerWATER is daarvoor niet bedoeld. 6) Bevat memonizerFOOD elektroinformatie? Jazeker. 7) Is enkel het symbool midden in de memonizerFOOD geïnformeerd? Nee, het gehele oppervlak is geïnformeerd. 8) Vergt memonizerFOOD bijzondere bewaarinstructies? Neen. Het kan overal worden bewaard, behalve nabij sterke elektromagnetische velden. 9) Heeft een herhaalde harmonisatie van dezelfde voeding enig effect op de werking van memonizerFOOD? Neen. 10) Dient voeding tevoren uit de verpakking genomen te worden? Nee, behalve voeding verpakt in in aluminium. 11) Zijn er interacties te verwachten indien voeding tevoren met een andere methode is behandeld (bijvoorbeeld Reiki) Waarschijnlijk niet. memonizerFOOD werkt niet op een spiritueel niveau, het elimineert enkel de pathogene energetische informatie. 12) Harmoniseren beide kanten van de memonizerFOOD? Ja. Memon adviseert de memonizerFOOD te gebruiken met de symboolzijde boven. 13) Na hoeveel tijd kan je de memonizerFOOD hergebruiken voor hetzelfde voedingsproduct? Indien voeding eenmaal in harmonie is gebracht, hoeft dat niet op een later moment nogmaals te gebeuren.

Beoordelingen (0)
memonizerFOOD heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items
79,86