opc_loader

Wensenlijst

Bio Moringa raw powder

Artikelnr: 1297
24,70


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
5412360009558
SKU:
BT1297
Voorraad
Voorraad:
  6  items
Beschrijving

Biologisch Moringa raw powder (Moringa oleifera)

Moringablad is misschien wel het allerrijkste superfood op Aarde!

Het schatrijke Biotona Bio Moringa raw powder bestaat uit de bladeren van de Moringa oleifera, een uitzonderlijk snel groeiende boom die goed gedijt in (sub)tropische gebieden in India en Afrika, op droge zanderige gronden. Bijna elk deel van de Moringaboom kan gebruikt worden als voedsel (ingrediënt) en hij wordt dan ook terecht een 'wonderboom' genoemd. Binnen de Ayurvedische natuurgeneeskunde wordt Moringa innig omarm door zijn zeldzaam grote veelzijdigheid en diepgaande werking.

Recentelijk werd Moringa herontdekt door de wetenschap en de Westerse wereld en door velen gedoopt tot de meest ideale en complete voedselbron op aarde. De Moringabladeren hebben een breed nutritioneel profiel, zijn rijk aan proteïnen en bevatten een schat aan fytonutriënten. Biotona Moringa is gemaakt van 100% biologische moringabladeren uit Afrika, die na het oogsten en een zorgvuldige reiniging in de buitenlucht en in de schaduw worden gedehydrateerd, zodat hun nutritionele waarde gegarandeerd bewaard blijft.   

Extra informatie

Bomvol voedingsstoffen!

Moringabladpoeder staat werkelijk bol van de aminozuren, anti-oxidanten, eiwitten, fytonutriënten, nutriënten, mineralen en vitaminen! Moringa brengt de wereld zeer hoogwaardige voeding en is ecologisch en economisch direct beschikbaar voor gebieden die het zwaarst worden getroffen door voedselcrisis. Het is erg goed bestand tegen droogte, gedijt zelfs graag in zanderige grond en is relatief eenvoudig te cultiveren! Moringa wordt met name op grote schaal ingezet in India, om de ergste ondervoeding bij jonge kinderen te ondervangen. Met een portie van 30 gram per dag, kan een kind al in zijn dagelijkse behoefte aan Vitamine A voorzien. En voorzien in 80% Calcium, 60% ijzer en bijna 40% van de dagelijkse eiwitbehoefte!

Oorsprong

De schimmel-resistente en snel groeiende Moringa boom kent zijn oorsprong in de sub-Himalaya gebieden in India, Pakistan, Bangladesh en Afghanistan. Moringa heeft zich vanuit deze gebieden rap verspreid over alle tropische zones in Afrika en Zuid-Amerika. 

De Moringaboom wordt volledig gebruikt!

De bladeren, schors, bloemen, fruit, wortel en het zaad wordt gebruikt voor de productie van natuurgeneesmiddelen. De olie van Moringazaad wordt gebruikt in voedingsproducten, parfum en in huid- en haarverzorgingsproducten. De zaadkoek die resteert na olie-extractie wordt gebruikt als kunstmest, als waterzuiveringsmiddel en om zout van zeewater te helpen scheiden.

Moringa kent vele naamgevingen!

 • Murunga (India)
 • Kalor (Indonesië)
 • La mu (Taiwan)
 • Mulangai (Phillipijnen)
 • Chum ngay (Vietnam)

Ideaal voor vegetariërs en veganisten!

Het eiwitgehalte van Moringablad wedijvert met het gehalte in vlees. Daardoor is Moringa een uitstekende bron van eiwitten! Eiwitten zijn onder andere belangrijk voor de opbouw van bloed, bot, spieren, kraakbeen en huid, en voor de productie van enzymen en hormonen. 

18 Aminozuren!

Moringablad bevat 18 Aminorzuren, waaronder de 8 essentiële Amionozuren. Dat is echt heel bijzonder voor een groen voedingsproduct! Een essentieel Aminozuur is een aminozuur dat niet door het menselijk lichaam gemaakt kan worden. Essentiële Aminozuren behoren daarom in voldoende mate in de voeding aanwezig te zijn.

Schatrijk!

Moringabladpoeder bevat met name VEEL vitamine A, Calcium, IJzer, Magnesium, Kalium en Lycine, bovenop 18 Aminozuren, 46 Anti-oxidanten, 92 fytonutriënten en nutriënten, eiwitten en nog eens 36 stofjes met verboden te benoemen eigenschappen!

De kracht van Moringablad!

 • Verhoogd energieniveau
 • Verbeterde spijsvertering
 • Verbeterd immuunsysteem
 • verbeterd de stemming
 • Is goed voor een normale gezonde bloeddruk
 • Vele verboden te benoemen krachten

Traditionele Ayurvedische functies

Balanceert Vata en Kapha dosha’s.


Daarom Biotona Superfoods!

 • 100% puur, van gecontroleerd biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu.
 • Gecertificeerd Vegan®, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd.
 • Gluten- en cholesterolvrij.
 • Vrij van conserveringsmiddelen, additieven, smaak-, kleur-, zoet- of vulstoffen!

Over Biotona

Biotona is onderdeel van KeyPharm, een internationaal belangrijke speler op het gebied van biologsiche natuurlijke gezondheidsproducten. Ook Physalis, waarvan HeelBewust veel van haar tincturen, etherische- en plantaardige oliën voert, is onderdeel van KeyPharm.


Inhoud

200 gram

Verpakking

Foodgrade folie zak

Land van herkomst

Malawi / Senegal / Zambia.

Ingrediënten

100% poeder van Moringabladeren (Moringa oleifera)*
* uit biologische teelt

Dosering & gebruik

Voeg naar behoefte (begin met een vlak theelepeltje) Bio Moringa raw powder toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Bio Moringa raw powder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bio Moringa raw powder


Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items