opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Vitamine B12 Methylcobalamine 5000µg

Artikelnr: 1201
14,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8717438690964
SKU:
VK1201
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Vitamine B12 Methylcobalamine 5000µg

Hooggedoseerde en voordelige B12 met 5000µg Methylcobalamine!

Vitamine B12 is een zeer belangrijke vitamine, het is ook de meest complexe qua opname en omzetting. Inname van vitamine B12 via het mondslijmvlies (onder de tong) zorgt voor een optimale opname van vitamine B12.  De vorm B12 Methylcobalamine is een actieve vorm van B12 en goed opneembaar.

Methylcobalamine wordt aangetroffen in het bloedplasma, het cerebrospinaal vocht en het cytoplasma. Methylcobalamine draagt bij aan het goed functioneren van het perifere zenuwstelsel, ruggenmerg en hersenen, het goed functioneren van het algehele immuunsysteem en het op peil houden van een gezond homocysteïne gehalte in het bloed. Methylcobalamine is als co-factor nodig voor de omzetting van homocysteïne in methionine. Deze reactie is nodig om foliumzuur te laten functioneren.

B12 Methylcobalamine is geschikt wanneer er geen serieuze vermoeidheid speelt.

Extra informatie

De kracht van Vitakruid B12 Methylcobalamine 5000µg!

 • Optimale opname via het mondslijmvlies.
 • Door de hoge dosering is deze formule zeer voordelig in gebruik.
 • Toepassing van Methylcobalaminee als actieve vorm van B12.
   

Enkele belangrijke voordelen van vitamine B12!

 • B12 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.
 • B12 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.
 • B12 draagt bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme.
 • B12 draagt bij tot een normale psychologische functie.
 • B12 draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen.
 • B12 draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
 • B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
 • B12 speelt een rol in het celdelingsproces.

Waarschuwingen

Heeft u een vermoeden van B12 tekort? Doe dan eerst en vooral zelf onderzoek naar deze materie. De kans dat uw huisarts of specialist verstand van zaken heeft is helaas klein. B12 smelttabletten zijn lang niet voor iedereen een afdoende maatregel. In verboden te benoemen situaties zijn B12 injecties onvermijdelijk.


Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.


Inhoud

60 smelttabletten

Ingrediënten

Methylcobalamine, xylitol (zoetstof), kersenaroma (smaakstof), magnesiumstearaat (anti-klontermiddel), siliciumdioxide (bindmiddel)

Samenstelling per smelttablet

Essentiële stoffen Gewicht RI*
Vitamine B12 (Methylcobalamine) 5000 µg 120.000%

* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld

Dosering en gebruik

Voor opbouwen B12: 1 smelttablet per dag (onder de tong laten smelten).
Onderhoudsdosering: 1 smelttablet per week.
Kinderen van 5 - 10 jaar: halve dosering

Bijzonderheden

Aangegeven dosis niet overschrijden. Raadpleeg eerst uw arts bij zwangerschap of borstvoeding.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen (bevat geen stoffen van dierlijke oorsprong, is geschikt voor vegetariërs)

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Vitamine B12 Methylcobalamine 5000µg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items