opc_loader

Wensenlijst

The Strop

39,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  7  items
Beschrijving

The Strop (spijkerstof)

Houd je dure wegwerp scheermesjes veel langer scherp!

Niets is beter voor de huid dan scheren met een vlijmscherp mes. Juist botte mesjes veroorzaken snel verwondingen. En we scheren al snel met botte mesjes, omdat we zo Nederlands zuinig zijn met het tijdig vervangen ervan. Logisch, wegwerp scheermesjes zijn nu eenmaal peperduur. 

De Strop is gemaakt van een speciaal spijkerstof (dubbelzijdig!) en is bedoeld voor het onderhouden van wegwerp scheermesjes. Gemiddeld gebruikt een man 28 scheermesjes per jaar. Met The Strop heb je er nog maar zeven per jaar nodig! Je slijpt de mesjes heel eenvoudig en snel, en je bespaart geld en het milieu! En ja, ook de wegwerpmesjes die vrouwen gebruiken, kunnen met The Strop prima geslepen worden!

Extra informatie

Raw denim en leer!

The Strop is gemaakt van raw-denim en stevig leer uit de US, beide van topkwaliteit. The Strop is handgenaaid

Zo werkt The Strop!

1) Wegwerp scheermesjes zijn fijn afgestemd, ontworpen voor een zo effectief mogelijke scheerbeurt, met zo weinig mogelijk huidirritatie. Een kapper zal zijn scheermes in een hoek van ongeveer 30 ° langs het gezicht halen. De scheermesjes in je cartridge gebruiken diezelfde hoek. Hoe vaker je scheert, hoe meer de bladen in het scheermes naar een grotere hoek getrokken worden. Door het scheermesje een aantal keren over The Strop te trekken, corrigeert de hoek van de bladen weer richting de precieze uitlijning zoals ontworpen door de fabrikant, de uitlijning klopt dan weer. 

2) De snijrand van de bladen zijn erg dun. Door het scheren ontstaan er micro-barsten en inkepingen in de snijrand. De wrijving van de bladen op het denim polijst de snijrand van de bladen weer helemaal glad, waardoor er weer een vlijmscherp scheermesje ontstaat.

Je eigen Jeans gebruiken

Jazeker, dat kan ook. Maar The Strop is veel beter! Gangbare Jeans is gemaakt van zachter, minder duurzaam (sterk) denim. Het zal dus sneller slijten. ShaveFace heeft zo'n 100 Jeans soorten getest en zorgvuldig de meest effectieve en duurzame (zwaar geweven mix) soort geselecteerd voor The Strop. Het leer is hetzelfde als die van de Wilson footballs en Spalding Basketballs. 

Gebruiksinstructie

  • Houd het scheermes vast alsof je ermee scheert, dezelfde hoek. 
  • Plaats de scheerkop onderaan The Strop, met het handvat naar jezelf gericht. 
  • Met dezelfde druk als je scheert, beweeg je het scheermes van onder naar boven. 
  • Eenmaal boven, optillen en weer onderaan plaatsen.
  • Herhaal deze beweging 15-20 keer, voor het beste resultaat. 
  • Spoel hierna de scheerkop af onder stromend water. 
  • Herhaal deze stappen voor iedere scheerbeurt.

Gebruiksinstructie The Strop

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items