opc_loader

Wensenlijst

Head Massager

4,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  6  items
Beschrijving

Head Massager

Heerlijke en heilzame hoofdmassage met de Head Massager!

De hoofdmassageapparaat (gebaseerd op de Aboriginal Head Massager) lijkt op een eenvoudig instrument, maar is feitelijk een zeer goed doordachte stimulator! Door gebruik te maken van geleidend materiaal en elektrostatische uiteinden, verbind de headmassager zich met de elektrische velden in het lichaam. Deze headmassagers (oorspronkelijk gemaakt van bamboe) werden lang geleden gebruikt door Aboriginals ter ontspanning en seksuele stimulatie. Wat ooit begon door elkaar op het hoofd te kietelen met een takje, groeide uit tot dit therapeutische instrument; een echt verwenharkje dat de talloze drukpunten op het hoofd zal vinden zonder dat daar ervaring of kennis van accupunctuur voor nodig is. 

Extra informatie

Heerlijke ontspanning

De moderne Head Massager geeft een heerlijk ontspannen gevoel, het lichaam zal immers endorfine aanmaken. Deze Head Massager heeft bolletjes van hematite aan de uiteinden. Hierdoor is deze ook uitermate geschikt om de doorbloeding van de hoofdhuid (goed tegen droge huid, roos, seksuele apathie) en de schedel te verbeteren. Naast stressreductie biedt deze vorm van hoofdmassage ook stimulatie van haargroei, een spierontspannende werking, vermindering van spanningshoofdpijn, onrust, sombere gedachten en zal het denkvermogen toenemen. 

Gebruik

Plaats de Head Massager op de kruin van het hoofd (bij lang haar, dat eerst los maken, er is contact met de hoofdhuid nodig). Laat nu de massagearmen langzaam zakken totdat de armen zich volledig rond het hoofd zetten. Beweeg nu de headmassager zachtjes en repeterend op en neer over de schedel terwijl je telkens licht draaiende bewegingen maakt en af en toe de hoek iets veranderd.

Juist de langzame bewegingen zorgen voor de verbluffende werking. Een intens gelukzalig gevoel gevoel, kippenvel en tintelingen lopen door het gehele lichaam, van de kruin via het ruggemerg tot aan de voetzolen. Blijf de bewegingen herhalen totdat de ontvanger een volledig ontspannen gevoel ervaart.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items