opc_loader

Wensenlijst

Klachtenafwikkeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@heelbewust.com

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Bovenstaande tekst is van Stichting Webshop Keurmerk. In de praktijk worden klachten direct opgelost:
Iedere klacht wordt netjes afgewikkeld volgens de Algemene voorwaarden. Zodra bekend is wat precies het probleem is, zal direct contact worden gezocht om vanzelfsprekend het probleem zo snel mogelijk op te lossen. In vrijwel alle gevallen kan een oplossing dezelfde dag nog gerealiseerd worden. Door de sterke relaties met fabrikanten en distributeurs, kan er in geval van garantieclaim, vaak met enige coulance gereageerd worden, ook plezierig!

Inschrijven nieuwsbrief