opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief I
19 april 2011Allerbeste lezer,

Voor u de eerste nieuwsbrief van HeelBewust. Deze nieuwsbrief zal u (mits explicitiet ingeschreven) voortaan 1 tot hooguit 2 maal per maand toegezonden worden.

Artikelen
Onder de menu’s Alert en Aanreikend treft u een aantal verse artikelen. Onder andere over sterfte bijenvolkeren en de relatie met straling (electrosmog), Asperger kinderen, Wallen (vochtafdrijving), Depressie, PDS & Ayurveda. Heel binnenkort verschijnen artikelen over onder andere kankerbestrijding, Ritalin en vaccinaties.


Carnibest natuurvoer hond & kat
Dit portfolio is onlangs flink uitgebreid op de site. Er is nog veel meer leverbaar, het is helaas niet mogelijk om het gehele Carnibest assortiment inclusief beschrijvingen online te zetten.

De distributiemethode door het land is onlangs gewijzigd. Vooralsnog zal de fabrikant iedere laatste zaterdag van de maand bestellingen afleveren bij HeelBewust. Die zaterdag dient u dan ook de diepgevroren natuurvoeding bij ons af te halen. In verband met Koninginnedag is de april bezorg/afhaaldag verplaatst naar zaterdag 23 april.


Magnesium
Naast de magnesiumolie is deze nu ook beschikbaar in gelvorm en in badvlokken (emmertjes van 4,5kg). De badvlokken bevatten een hoger gehalte aan magnesium dan de olie. Ideaal voor een heerlijk en helend bad of voetenbad. Er is momenteel zo’n 600 kg aan magnesium in de vorm van olie, gel en badvlokken op voorraad!
http://www.heelbewust.com/supplementen-mens-magnesium-c-57_64.html

Ayurveda
De aan de webshop toegevoegde oliën zijn gemaakt volgens traditioneel Ayurvedisch recept op kleinschalige ambachtelijke wijze met Indische Ayurvedische planten en kruiden gekweekt in Nederland. (Europa Ayurvedisch Centrum te Witharen) Deze bijzondere olie ruikt rijk en krachtig, een belangrijk kenmerk van hoge kwaliteitsolie. Deze Ayurvedische oliën is dan ook met veel zorg, kennis en aandacht voor u gemaakt.

Beschikbaar zijn nu Ayurvedische massageolie, drinkolie en haarolie. Deze oliën zijn vrij kostbaar (ambachtelijk proces) en worden daarom tegen kostprijs aan u geleverd.

http://www.heelbewust.com/ayurvedische-olie-c-142.html

Ook originele Triphala (maag/darm) en Brahmi Gritham (geheugen) zijn recentelijk toegevoegd. De Triphala kan een belangrijk onderdeel zijn van een PDS behandeling.


Water vitalisatie
Hiervoor hebben wij twee steengoede en bijzonder effectieve systemen beschikbaar.
De Memon
WATERTransformer en de Aqua OPTIMIZER. De Memon is vooral geschikt voor de linkerhersenhelft gebruikers (technisch), de Auqa voor de rechterhersenhelft gebruikers (spiritueel). Het frappante is dat ze beiden werken, en hoe!


Reductie electrostress/straling
Jarenlang heb ik gezocht naar technologie die daadwerkelijk (aantoonbaar) effectief is, die heb ik gevonden in de oplossingen van Memon. Ik heb er zelf uitgebreid aan gemeten en hoor uiteraard veel feedback van gebruikers. Ze werken fantastisch. Uw gehele woonhuis beschermen kan snel en eenvoudig met de Memon COMBITransformer. Als bonus zal tevens de lucht gezuiverd worden, ik kan de krachtige werking daarvaan volledig beamen! Ondertussen heb ik ook een aantal klassiek homeopaten (met track record) gevonden die in staat zijn om de gevoeligheid van mensen voor bepaalde typen stralingen te helpen reduceren. Deze aanpak past beter bij sommige stralingsslachtoffers. Contactgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

DUO Kruidencreme en elixers
De elixers voor dieren zijn haast meer in trek van die voor de mens, bijzonder hoe snel dieren ervan opknappen. Er zijn al kleine boeren die hierdoor volledig zijn gestopt met gebruik van antibiotica! Opvallend is dat de kruidenelixers voor de mens steeds populairder zijn bij mensen die het hun kinderen te drinken geven. Doordat er anijsolie aan is toegevoegd vinden kinderen het een heerlijk drankje.

Voor mij opmerkelijk bleek de werking van de
Duo Kruidencrème. Ik had al bijna anderhalf jaar een flinke en pijnlijke korst op m’n linkerelleboog. (ik muis rechts en steun links op bureau). Van alles geprobeerd, van Tea Tree olie tot en met deze Duo Kruidencrème, ik kreeg het niet weg. Totdat ik volgens voorschrift heel consequent een week lang 4 maal daags ging smeren. Binnen een week was 90% helemaal verdwenen!


Keltisch Zeezout
Dit assortiment is uitgebreid en er is een flinke voorraad beschikbaar. Het is een geweldig mooi zout dat niet is gewassen en geraffineerd. Alle 84 zeezout mineralen zitten erin, en wel in de juiste onderlinge balans! Ook supergezond om (verdund) uw moestuin mee te besproeien. Ik doe dat zelf met mijn Tarwegras.
http://www.heelbewust.com/superfoods-keltisch-zeezout-c-74_134.html


Voedingssupplementen
Hier zijn een aantal producten verwijderd die toch toxines bleken te bevatten. Waar zinvol wordt gekeken naar alternatieven en aanvullingen.

Soladey ionen Tandenborstels
Ik kreeg van klanten twee interessante gebruiksmogelijkheden voor deze bijzondere tandenborstels aangereikt waaraan ik zelf nog niet gedacht had.
1) Het poetsen van het gebit dieren (er is immers geen tandpasta nodig!)
2) Erg handig in de caravan, camper, tent en auto! (geen geknoei met water en tandpasta!)


Zen Alarm Clocks
Mooie reacties ontvangen van klanten die hebben gekozen voor de Zen Time Piece en de Digital Zen Alarm Clock, duidelijk de twee meest populaire klokken!

Hartelijk dank voor uw aandacht!
Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter

Phone:       +31 (0) 316 842 769
iPhone:      +31 (0) 642 994 326

Email:         info@www.heelbewust.com
Facebook:  http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:       http://twitter.com/HeelBewust
Website:     http://www.heelbewust.com

Deze nieuwsbrief zal u (mits explicitiet ingeschreven) 1 tot hooguit 2 maal per maand toegezonden worden.