opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief VI
28 augustus 2011Goedemorgen zonsmachtende mensen!

Een week vol stormachtige onrust in de wereld, alweer. Zelf draag ik daar ook een steentje aan bij. Zo nu en dan iets onaardigs roepen op twitter over bijvoorbeeld chemotherapie maakt nog steeds veel los merk ik. Ik blijf het vreemd en verdrietig vinden dat veel zieken nog steeds accepteren dat helen begint bij het zichzelf volstorten met toxines in plaats van deze juist te verwijderen uit mind & body. Achter de schermen werk ik mee aan een plan om de gezondheidszorg in Nederland volledig opnieuw vorm te geven. Kenmerkend en succesbepalend is de visie dat niet de industrie en de artsen, maar de patiënt zelf de stevig regie in handen neemt. U gaat daar meer over horen.
Veel leesgenoegen!
Rob Greuter


DEMONSTRATIEFILMPJES ZEN ALARM / MEDITATIE CLOCKS
De prachtige en volstrekt unieke Zen klokken, speciaal voor u geïmporteerd uit de US, worden nu begeleid door duidelijke demonstratiefilmpjes van de uitvinder zelf! U vindt deze filmpjes op de productinformatiepagina’s.

De drie type Zen klokken met filmpjes:
Digital Zen alarm clock E-tone
Original Zen Alarm Clock
Zen Timepiece

 


In de ochtend zullen de bijzondere klanken uw bewustzijn aanzetten tot een natuurlijk ontwaken met een serie van subtiele klankschaal geluiden. Hiermee wordt u een elegante start van de dag geschonken!


AANPAK COPD, LONGEMFYSEEM & LONGKANKER
Met Colloïdaal Zilver Essence, de meest krachtige breedspectrum natuurlijke antibiotica, zijn uitstekende resultaten te behalen bij de aanpak van longgerelateerde ziekten. Ook in Nederland is de effectiviteit hiervan overvloedig aangetoond bij gebruikers van dit bijzondere zilverwater. Enkele klanten van HeelBewust gaan er nu ook mee aan de slag, waarvan een middels een medicatievernevelaar.

Gebruiksvoorschrift bij longgerelateerde ziekten
Enkele keren per dag 1 theelepel van dit zilverwater onder een neusgat houden, andere neusgat dichtknijpen en dan krachtig opsnuiven, echt met geweld zodat het vernevelt binnenkomt. Nog mooier is om hiervoor een medicatie vernevelaar te gebruiken. Het klinkt simpel, maar deze aanpak werkt als een trein, geeft binnen twee dagen al meer lucht!


AANPAK INSOMNIA
Inmiddels heeft HeelBewust bij drie van haar klanten ernstige slaapuitdagingen volledig weten op te lossen met Suntheanine. Deze mensen leden gemiddeld 8 jaar aan deze slopende en gekmakende uitdaging. Een veelbelovend resultaat!


LEVER / GALBLAAS REINIGING, SLOW OR FAST?
De bekende snelle kuur op basis van expert Andreaz Moritz (zie dit boek) is niet voor iedereen weggelegd. Vooral mensen die een fikse ziekte doormaken of waarvoor deze methode gewoonweg niet helemaal goed voelt haken af. Gelukkig is er ook een ‘slow’ methode.

Deze alternatieve aanpak is gebaseerd op het gebruik van bioresonantiekorrels in combinatie met een zogenaamde heetwater kuur (gemberthee). Hierdoor zullen de belastende stenen langzaam vergruizen. De duur van deze kuur is 3 maanden. De korrels kosten € 17,- en zijn telefonisch te bestellen bij Mens Sana. Zelf ga ik deze kuur ook volgen, de korrels zijn al onderweg.


MMS HANDLEIDING VERSIE 1.5
Deze versie treft u hier aan. Er is een opmerking omtrent gebruik van kraanwater in Nederland toegevoegd. Wist u trouwens dat een MMS kuur ook de huid strakker maakt? In de praktijk blijkt dat met name goed zichtbaar aan de huid van het gelaat. Ook de behandeling van brandwonden met MMS is een wat minder bekende mogelijkheid. Hiervoor hebben wij overigens ook voortaan Boegem Balsem in het assortiment.


DE  KRACHT VAN MACAPOEDER
Even kort op herhaling alhier, er is de afgelopen week veel van besteld, populair met goede redenen, leest u maar even mee:

Bio Maca Premium poeder (HaNoJu)
HANOJU Maca Premium Extract 4:1 poederextract is afkomstig van 100% zuiver biologische teelt, zonder gebruikmaking van vulstoffen en/of toevoegingen. Het extract wordt verkregen onder gecontroleerde omstandigheden. Het extract is zuiver plantaardig. Het bevat geen dierlijke stoffen en geen kunstmatige toevoegingen. Het is vrij van suiker, additieven, gluten, kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Maca is ook geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met allergieën.

Bijzondere eigenschappen
Peruviaanse biologe Gloria Chacón de Popivici stelde vast dat Maca een adaptogeen is dat het lichaam via de hypothalamus-hypofyse-as aanzet tot verbetering, balans en stabilisering van de eigen productie van de benodigde (hormonale) stoffen: een holistische wijze van beïnvloeding in overeenstemming met de behoefte, de leeftijd en het geslacht van de desbetreffende persoon.

En dit maakt Maca voor zowel mannen als vrouwen succesvol inzetbaar bij problemen rond vruchtbaarheid, viriliteit, menopauze, vermoeidheid, geheugen, weerstands- en uithoudingsvermogen. Voor vrouwen blijkt het de meest natuurlijke, veilige en effectieve versie van HRT (hormone replacement therapy). Voor beide seksen is Maca als voedingssupplement de beste natuurlijke, revitaliserende en opwekkende substantie die er bestaat. De plant draagt daarom de bijnaam van 'Peruaanse Ginseng'.
 
De kracht van Maca

 • Reguleert alle hormoonspiegels.
 • Verbetert het sexuele functioneren.
 • Verbetert libido- en potentiestoornissen.
 • Verhoogt de vrouwelijke vruchtbaarheid en productie van het mannelijk zaadvloeistof.
 • Maca is een energiebron vrij van vet: dieren gevoed met Maca wegen even zwaar als dieren gevoed met andere producten. De 'Macagroep' is echter beduidend actiever en energieker. De jongen van 'Macamoeders' hebben een hoger geboortegewicht.
 • Maca gaat bij kinderen en volwassenen Osteomalacie (Rachitis, Engelse ziekte) tegen.
 • Revitaliseert de fysieke en intellectuele capaciteiten.
 • Is effectief tegen vroegtijdige ouderdom en energieverlies vanuit organische zwakte.
 • Verbetert de botdichtheid.
 • Houdt controle op verschillende vormen van bloedarmoede.
 • In tegenstelling tot Soja bevat Maca geen fyto-hormonen.
 • Helpt tegen haaruitval.
 • Ondersteunt de bijnieren.
   


GRATIS INFORMATIEAVAOND ASTROLOGIE, TAROT & KABBALA
De bekende astrologe Lea Manders geeft op vrijdagavond 16 september van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Spiegelhuis, Mooieweg 94 in Arnhem-Zuid, een gratis toegankelijke informatieavond. Eerst zal zij iets vertellen over astrologie, Kabbala en Tarot. Daarna zal zij aan de hand van persoonlijke gegevens van aanwezigen wat laten zien van de mogelijkheden van deze technieken. Op deze avond geeft zij tevens informatie over de cursussen en consulten die zij geeft. De cursussen beginnen vanaf oktober in modules. Er zijn modules voor beginners en voor gevorderden.

Astrologie heeft veel mogelijkheden en geeft onder andere zeer persoonlijke en herkenbare informatie over karakter, talenten, studiekeuze, beroepsmogelijkheden, relaties, toekomst, invloeden van vorige levens. De persoonlijke geboortehoroscoop, die wordt berekend n.a.v. geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats, is hiervoor het uitgangspunt. De persoonlijke horoscoop is ook een geweldige hulp bij opvoeding, opvoedingsproblemen en studiekeuze.

Een kaartlegging via de Symbolon Tarot laat heel concreet zien waar we nu staan, wat we bewust en onbewust voelen en weten en wat onze keuzemogelijkheden zijn. De kabbalistische levensboom geeft informatie over onze zielsontwikkeling. We krijgen helderheid over onze zielenstructuur en zielopdrachten. Deze verdiepende horoscoop is zeer interessant en informatief voor spiritueel gevorderden. Via de website www.leamanders.nl is meer informatie te lezen over deze drie interessante kennisgebieden en over de cursussen die Lea geeft in Arnhem.Hartelijk dank voor uw aandacht!
Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:          
info@www.heelbewust.com
Facebook:   
http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:        
http://twitter.com/HeelBewust
Website:      
http://www.heelbewust.com