opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief VII
4 september 2011Goedemorgen uitgeslapen mensen!

Afgelopen week ontving ik weer een oproepkaart voor vaccinaties van katbroeders. Deze keer bedank ik. Afgelopen half jaar heb ik namelijk mogen ontdekken dat ook zieke dieren snel zijn op te lappen met
Colloïdaal Zilver Essence. Bovendien krijgen de heren natuurvoeding, drinken ze gevitaliseerd water en wonen ze in een schoon en stralingsvrij binnenklimaat dankzij Memon CombiTransformer. En dan nog alle aandacht en knuffels natuurlijk, die doen het 'm ;-)

Ach, natuurlijk, aarzel niet om deze nieuwsbrief door te sturen naar mensen waarvan u denkt dat zij wellicht baat hebben bij de geboden informatie. Aanreiken is gratis, helen is delen!


AANPAK AUTISME
Ook afgelopen week weer enkele vragen inzake autisme en voeding ontvangen. Veel mensen weten nog steeds niet dat naast een liefdevolle omgeving veel resultaat is te bereiken door eliminatie van toxines, goede voeding en waar nodig aanvulling met supplementen.

Het is al enige tijd bekend dat autisten vaak een chronisch tekort hebben aan enkele B vitaminen,
Vitamine D, Magnesium, Omega 3 vetzuren met daarbovenop onder andere een verstoorde darmflora. Er wordt geschreven aan een overzichtsartikel. Niet zelf alvast aan de slag gaan met suppletie van B6, B11 en B12, eerst meten zodat er monitoring mogelijk is. Op het forum van Stichting B12 tekort vind je vele ervaringsverhalen van kinderen met een chronisch B12 tekort, ja veel van deze kinderen vertonen gedragsuitdagingen.

Autisten met angst/paniek aanvallen ondergaan te vaak een reguliere (nood)behandeling met giftige medicatie die bovendien de persoonlijkheid wegneemt. Een goed alternatief is suppletie met het natuurlijke
Suntheanine (werkt binnen 30 minuten) en soms ook Bach Rescue.

Laat je over autisme niet teveel wijsmaken door de reguliere gezondheidszorg. Zij lopen helaas lichtjaren achter op bevindingen uit het buitenland. In de US worden autisten bijvoorbeeld en onder andere behandeld met rauwe melk, de helende vorm van koemelk. Industriemelk sloopt het lichaam zoals u hopelijk weet. In Frankrijk en in de UK worden uitstekende resultaten behaald door suppletie met o.a. Vitamine B6 en Magnesium.

Oja, autisten zijn extra gevoelig voor prikkels, ook prikkels die via de voeding en het milieu, woonklimaat binnenkomen. Naast eliminatie van dit type toxines is het ook erg belangrijk om vaccinaties te mijden. Ze zijn sowieso vrij zinloos, de effectiviteit van vaccinaties is namelijk negatief, ze ondermijnen juist het immuunsystemen en belasten o.a. de lever.


RESULTATEN AANPAK COPD & LONGEMFYSEEM
Met
Colloïdaal Zilver Essence
, de meest krachtige breedspectrum natuurlijke antibiotica, zijn uitstekende resultaten te behalen bij de aanpak van longgerelateerde ziekten. Ook in Nederland is de effectiviteit hiervan overvloedig aangetoond bij gebruikers van dit bijzondere zilverwater.

De eerste resultaten uit eigen kring zijn inmiddels binnen. Een voorbeeld van een combinatie COPD en longemfyseem: Op de 4e dag was het slijm niet meer gekleurd maar wit. Het dagelijkse hoesten is volledig gestopt, er was al meer lucht beschikbaar en er kon verder gelopen worden, zeer bemoedigend! In dit geval is gebruik gemaakt van een vernevelaar. Vanaf dag 5 zal de dosis verhoogd worden van 2 naar 3 theelepels Colloïdaal Zilver Essence en savonds een eetlepel oraal.


BIJNIER HERSTELPACK
Door onze westerse leefstijl kampen veel mensen met gesloopte bijnieren, beter bekend als bijnieruitputting. De impact hiervan op de gezondheid is enorm, de behandeling ervan lastig en tijdrovend. Om het ons allen gemakkelijker te maken is HeelBewust bezig een zogenaamd 'Bijnier herstelpack' samen te stellen. De basis hiervoor komt van Dr. James L. Wilson, de auteur van het boek
'Bijnieruitputting -het stresssyndroom van de 21e eeuw-'.


VITAMIX TOTAL NUTRITION CENTERS
Deze zeldzaam veelzijdige krachtpatsers zijn helaas nog steeds stevig aan de prijs, import van deze zware machines uit de US in nu eenmaal kostbaar. Om de aanschafdrempel van deze smaak- en gezondheidbevorderende machines te verlagen heeft HeelBewust besloten de prijzen te verlagen en voortaan ook de verzendkosten voor eigen rekening te nemen.

http://www.heelbewust.com/vitamix-c-170.html


TOEGEPASTE VERLICHTING
Nee, Tijn Touber komt niet bij u thuis voordragen eigen werk. Op aanleunen van een zeer gewaardeerd ende terzake deskundige kreeftgenoot, ben ik afgelopen vrijdag begonnen met een persoonlijke clearing (energetische reiniging) door Juno Burger. Ik heb daartoe een
Vrije Vrijdag maandabonnement genomen, in september ontvang ik iedere vrijdag de clearing, 5 maal in totaal. Ik ben heel benieuwd wat dit mij mag brengen!


Hartelijk dank voor uw aandacht!
Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:          
info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com