opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XI
16 oktober 2011Goedeochtend deze zonnige Zondag!

Vorige week drie schokkende ontdekkingen. Ten eerste bleek tot mijn grote schrik Minister Edith Schippers wel heel diep met de pharmaindustrie in bed te liggen. Dat voorspelt weinig goeds voor de zieken en preventie van ziekte. Lees samenvattend:
Minister Edith Schippers, wolf in wolfskleren

Vervolgens kreeg ik
cijfers in handen over het aantal chronisch zieken in Nederland. Uit inmiddels sterk verouderde cijfers komt 'minimaal 4,5 miljoen' rollen. Tel daarbij op de gestage groei en een groot aantal in dit onderzoek niet meegenomen chronische ziekten en de teller staat al snel op 6 miljoen. ZES MILJOEN!!!
En de overheid maar roepen dat onze gezondheidszorg zo ontzettend goed is. Niet dus. Dus nogmaals, donder de huisarts uit de basisverzekering en vervang deze door natuurgeneeskundigen, dan kunnen we enorme stappen maken!

Als klap op de vuurpijl het bericht dat meesteroplichter Ab Osterhaus, (u weet wel, die dierenarts die ons zo graag volspuit peperdure en vooral niet werkzame, giftige  vaccins), een vaccin gaat ontwikkelen tegen het voor jonge olifanten dodelijke herpesvirus. In zowel dierentuinen als in de vrije natuur sterft namelijk 25-50% van de babyolifanten aan herpes infecties. Ik heb er geen ervaring mee, maar ben er behoorlijk van overtuigd dat ook hier een natuurgeneeskundige aanpak veel effectiever zal blijken, bijvoorbeeld door middel van een goed
colloïdaal zilverwater.

Zoals vorige week aangekondigd druppelen de gratis weg te geven magazine binnen. Afgelopen week alvast 100 exemplaren van Spiegelbeeld (Sep 2011) mogen ontvangen.
HeelBewust zal 1 uitgave van deze magazines gratis toevoegen aan de pakketjes. Het zal natuurlijk niet het meest actuele nummer betreffen, maar toch! Lees
hier meer over deze actie!

Afsluitend, HeelBewust heeft een fors aantal flyers laten drukken, op FSC papier, vanzelfsprekend. Lees hier de digitale versie!

Heel veel leesgenoegen!
Rob Greuter


NIEUWE BOEKEN!

 

Activeer je DNA
-Uitleg over en complete activering van het DNA-

Auteur: Peter Ruppel

Dat we slechts een klein deel van ons DNA benutten, daarover zijn wetenschappers en spirituele mensen het eens. In dit boek neemt de deskundige auteur Peter Ruppel je mee op een fascinerende ontdekkingsreis naar het spirituele deel van je erfelijke aanleg. Het werpt een heel nieuw licht op de mensheid en haar mogelijkheden.

Wanneer we ons DNA verhogen, krijgen we een betere toegang tot hogere trillingsniveaus en zodoende tot de wezens, ideeën en informatie van deze niveaus. De mens wordt in de ware zin van het woord een multidimensionaal wezen. Iedereen kan zijn DNA activeren. Ben je er klaar voor?

Peter Ruppel studeerde bedijfskunde en promoveerde in de sociale psychologie. Hij heeft meerdere jaren aan een Amerikaanse universiteit gewerkt. Hij houdt zich al meer dan dertig jaar intensief met esoterie bezig en heeft bij meerdere spirituele leraren gestudeerd.Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode
-Een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken-

Auteur: Gerard Wouters

De Niranam-methode, die zijn oorsprong vindt in Thailand en in de rest van de wereld nog onbekend is, is revolutionair en kan toegepast worden bij vrijwel alle psychische en lichamelijke klachten. Bij deze eenvoudige en holistische methode worden zowel het lichaam als de geest behandeld en is het niet nodig om in het verleden te graven en maandenlang onder behandeling te zijn. De innerlijke kracht die elk mens van nature bezit om zichzelf te veranderen en te genezen wordt geactiveerd.

Dit boek geeft een globaal beeld van de Niranam-methode. Met behulp van heldere voorbeeldverhalen wordt uitgelegd hoe wij zelf diverse klachten veroorzaken door ons onbewust aangeleerde gedrag. Diverse levensprocessen worden uitgelegd waardoor het mogelijk wordt inzicht te krijgen in ons gedrag en dit direct te corrigeren.

Alle informatie die in het boek en tijdens sessies wordt gegeven, dringt onmiddellijk door in het onderbewustzijn en gaat daar de verandering teweegbrengen die nodig is. Er ontstaat een andere levenshouding wanneer we situaties Andersom aan gaan pakken, waardoor deze in positieve zin veranderen. Bijvoorbeeld: er wordt ons geleerd alles onder controle te krijgen, maar daarmee bereiken we het tegenovergestelde en wanneer we controle niet meer belangrijk vinden, krijgen we het vanzelf zonder enige inspanning.

Gerard Wouters, Ph.D., is de enige Niranam-therapeut buiten Thailand en oprichter van het Niranam Gezondheidsinstituut Amsterdam. Hij volgde een zevenjarige opleiding onder begeleiding van een Thaise privéleraar. Gerard Wouters geniet bekendheid bij particulieren, hulpverleners en artiesten en in het bedrijfsleven. Hij coacht al meer dan twintig jaar individuele en groepen mensen en geeft workshops en lezingen.

Bekijk dit filmpje over de aanpak van Gerard Wouters.


Verloren Kinderen
-De onmogelijke strijd van een vader om zijn kinderen te mogen zien en zijn ontwikkeling tot een autoriteit op het gebied van scheiden en het PAS Syndroom-

Auteur: Gerard Wouters

Dit boek geeft een goed inzicht in wat je allemaal kunt verwachten wanneer je gaat scheiden en er zijn kinderen in het spel. Het geeft een ontluisterend beeld van hoe er omgegaan wordt met mannen en kinderen in rechtszaken over omgang en gezag.

Daarnaast bied het ook mogelijkheden om er anders mee om te gaan en niet in de valkuilen van rechters, Raad voor de Kinderbescherming, onderzoekbureaus en advocaten te trappen die je onderweg tegenkomt. Voorbereiding is het halve werkt zegt men. Nou, met dit boek in je bezit weet je wat je kunt verwachten.

Gerard Wouters, Ph.D., is de enige Niranam-therapeut buiten Thailand en oprichter van het Niranam Gezondheidsinstituut Amsterdam. Hij volgde een zevenjarige opleiding onder begeleiding van een Thaise privéleraar. Gerard Wouters geniet bekendheid bij particulieren, hulpverleners en artiesten en in het bedrijfsleven. Hij coacht al meer dan twintig jaar individuele en groepen mensen en geeft workshops en lezingen. Gerard Wouters is ook auteur van het boek 'Doe het Andersom  met behulp van de Niranam-methode'.

Scheiding & het PAS Syndroom
Volgens cijfers van het CBS  waren 35.000 minderjarige kinderen betrokken bij een echtscheiding in 2003. Daar komen nog 28.000 kinderen bij waarvan de ouders niet gehuwd waren. Totaal dus 63.000 kinderen per jaar en dit aantal stijgt elk jaar (70.000 in 2007). Van deze groep heeft 54% geen contact meer met de andere ouder, meestal de vader. Vrijwel deze hele groep (50%) krijgt vroeger of later te maken met psychische klachten. Zij zijn slachtoffer van het PAS Syndroom. PAS staat voor Parental Alienation Syndrome, in het Nederlands vrij vertaalt als het "Vader Verstoting Syndroom", dit omdat in meer dan 90% van de gevallen de vader verstoten wordt. Deze rampzalige situatie doet zich al meer dan 45 jaar voor.

Wanneer kinderen geconfronteerd worden met een (v)echtscheidingssituatie dan gaat het mis. Doordat de ouders met elkaar het gevecht om gezag en omgang aangaan wordt het kind onbewust gedwongen partij te kiezen. Er is echter geen sprake van een keuze omdat het kind meestal bij één van de ouders woont en door die ouder verzorgd wordt, in de praktijk meestal (90%) de moeder. Hierdoor wordt het kind betrokken in de strijd en kan het niets anders doen dan zich actief tegen de andere ouder keren en deze geestelijk en emotioneel verstoten. Niet zelden gaat het kind hierin zover dat er beschuldigingen geuit worden van seksueel misbruik. In sommige gevallen verliest het kind alle gevoel voor realiteit en ontwikkelt allerlei waanbeelden. Het PAS Syndroom staat te boek als een psychiatrische aandoening.

De gevolgen voor deze kinderen zijn rampzalig, zij ontwikkelen gedrag-, prestatie- en ontwikkelingsstoornissen die het verdere leven overschaduwen. Klachten die je bij deze kinderen en volwassenen ziet zijn angst, depressies, weinig gevoel van eigenwaarde, agressie, geen contact met hun emotie, onder hun intellectuele niveau presteren, geen liefdesrelaties kunnen onderhouden, wantrouwen ten opzichte van het andere geslacht en een verstoorde sociale ontwikkeling.

Gerard Wouters is een autoriteit op dit gebied en uit onderzoek blijkt dat hij de enige is die een methode heeft ontwikkeld om het PAS Syndroom succesvol te behandelen. Hij kan u helpen om snel inzicht te krijgen in de situatie en het levensproces wat hiervoor verantwoordelijk is. Hierna zult u heel anders tegen de wereld, uw ouders en uw omgeving aankijken. Het leuke hiervan is dat dit tweeledig werkt. Ook uw omgeving gaat u met andere ogen bekijken en de andere sekse krijgt ineens weer interesse in u. Dit komt doordat uw uitstraling in positieve zin veranderd en dat valt andere mensen onmiddellijk op.

Vrijwel alle volwassenen en kinderen die in zijn Niranam Gezondheidsinstituut behandeld werden voor het PAS Syndroom hebben daarna contact gekregen / opgenomen met hun vader en zijn daar heel gelukkig mee. Daarna leert de ervaring dat het ook weer mogelijk wordt om een liefdesrelatie succesvol te onderhouden. De praktijk wijst uit dat dit in 4 a 5 sessies te realiseren is.


In balans met Schüsslerzouten
-Alledaagse kwalen verhelpen, meer levenskracht en zelfgenezend vermogen, alle 27 Schüsslerzouten-

Auteur: Margit Müller-Frahling

Steeds meer mensen willen zelf iets ondernemen tegen hun alledaagse kwalen en chronische aandoeningen. De zouten volgens dr. Schüssler kunnen daarbij helpen. Zij versterken het zelfgenezend vermogen van jong en oud, zowel fysiek als psychisch. Deze praktische leidraad biedt alle informatie over:- Hoe de 12 basis-Schüsslerzouten en de 15 aanvullingen toe te passen.
- Een uitgebreide alfabetische tabel met welke Schüsslerzouten tegen een specifieke kwaal ingenomen kunnen worden.
- Tips voor holistische gezondheidszorg.

Margit Müller-Frahling is adviseur, opleider en vakjournalist op het gebied van de biochemie volgens dr. Schüssler. Verder heeft ze een opleiding gevolgd in gezondheidsadvisering en psychologie.Hartelijk dank voor uw aandacht!
Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk
deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:          
info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:      
http://www.heelbewust.com