opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XIV
12 november 20011

Goedeavond, middag, nacht en ochtend!


Nee, het gaat nu even niet over de magische datum voor Carnavalsvierders. 11-11-11 markeert wereldwijd het oversmelten van oud naar nieuw. Lage trillingen vervallen naar hogere trillingen. Nieuwe inzichten vervagen oude inzichten. Nieuwe oplossingen vervinden oude oplossingen. Nieuwe samenlevingen verbinden vanuit oude samenlevingen. U voelt wel aan hoe zeldzaam actueel dit allemaal blijkt te zijn. En vooral ook hoe snel relevante actualiteiten elkaar opvolgen. Ver van je vandaan, en dichter bij je, dan je ooit hebt durven vermoeden, hopen. Zie de wereld, luister Europa, beleef je naasten, ervaar jezelf. Het is tijd om éénder te zijn dan ooit tevoren, met alles dat is en mag zijn. Geef deze bijzondere dag een beetje ruimte, omdat het kan, omdat het is!

Namasté
Rob Greuter


INTERNATIONAAL THERAPEUT te Apeldoorn 12-13 nov 2011
Samen met Health Solutions is HeelBewust dit weekend te vinden op deze jaarlijks terugkerende beurs, standnummer 511. Stevige promotie van de mooie Fulvinezuur oplossingen, resulteren in vele mooie gesprekken! En ook weer geleerd vandaag, de producten geven door hun leeftijd (40 miljoen jaar) en zuiverheid veel energie af, een aantal mensen konden dit inderdaad voelen, 1 persoon werd er zelfs een beetje duizelig van!

Lees hier meer over de belangrijkste transporteur van voedingsstoffen in de natuur, voor mens, dier en planten!


INTRODUCTIE LOVECHOCK!!
Lovechock is een pure chocolade (rauwe cacao), met liefde handgemaakt van de beste cacao uit Ecuador. Door de koude maling zit Lovechock supervol met anti-oxidanten en ‘lovechemicals’, stofjes waar je je vrolijk en liefdevol door voelt.

Raw Chocolate
Lovechock is een ‘raw chocolate’. De cacaobestanddelen zijn niet hoger verhit zijn dan ongeveer 49 º C. Door de ‘koude maling’ van de cacao blijven de fijnere stoffen bewaard,  de van nature aanwezige antioxidanten en de  ‘love-chemicals’. Normaliter wordt cacao op een veel hogere temperatuur gemalen en gebrand. Helaas gaat hierdoor veel van de kracht van de cacao verloren.


Er zijn drie verschillende 'repen' verkrijgbaar:

Goji/Orange
Cacaomassa, cacaoboter, gojibessen, boekweit, gedroogde kokosbloesem nectar, lucumapoeder, vanillepoeder, kaneel, zeezout, sinaasappelolie, sinaasappelbloesem, 60% rauwe cacao. Nettogewicht: 40 gram.

Almond/Fig
Cacaomassa, cacaoboter, gedroogde kokosbloesem nectar, amandelen, vijgen, rozijnen, lucumapoeder, kaneel, mesquitepoeder, vanille, anijszaad, zeezout, 55% rauwe cacao. Nettogewicht: 40 gram.

Pure/Nibs
Cacaomassa, cacaoboter, cacaonibs, gedroogde kokosbloesem nectar, lucumapoeder, vanillepoeder, zeezout, 80% rauwe cacao. Nettogewicht: 40 gram.

Daarom Lovechock!

 • Koudgemalen rauwe cacao uit Ecuador.
 • 100% biologische Ingrediënten.
 • EKO-gecertificeerd
 • Gezoet met Gula Java (lage glycemische index).
 • Vol met Superfoods
 • Met liefde handgemaakt

Lovechock is 100 % biologisch, vrij van gluten, melk, suiker en soja. Kan sporen van noten bevatten.


REACTIE UITZENDING TROS RADAR 7 NOV 2011
Wederom is TROS RADAR erin geslaagd om een uitzending te produceren die alle geschreven en ongeschreven regels van goede onderzoeksjournalistiek tart.

Net als vorig jaar (uitzending over het levensreddende MMS) zal ook nu ongetwijfeld de Raad voor de Journalistiek TROS RADAR gaan terugfluiten. Deze keer echter zal de redactie zeer diep door het stof gaan. Mark my words. Lees hier de uitspraak tegen TROS RADAR inzake de MMS uitzending.

Met wereldwijd dik 10.000 zeer tevreden Memon Milieutechnologie klanten en geen enkele consumentenklacht, heeft TROS RADAR getracht een bijzonder technologisch product te duiden zonder er ook maar iets van te begrijpen, te willen begrijpen. Het is uitgedraaid op een regelrechte verkrachting. Alle informatie en hulp om op de juiste wijze metingen te verrichten zijn (ondanks toezeggingen) in de wind geslagen. Als je dan vervolgens zelf meetopstellingen gaat verzinnen aan een technologie die je niet begrijpt, is het resultaat natuurlijk voorspelbaar.

Overigens wordt dezelfde Memon milieutechnologie op snel groeiende schaal ingezet door het bedrijfsleven. Niet om straling te reduceren maar om het sick builing syndrome (verbetering binnenklimaat) aan te pakken en energie te besparen. De resultaten zijn uitstekend en voor aanschaf uitgebreid gemeten en beoordeeld. Ook de CARTransformer
presteert ver boven verwachting. De reductie van CO2 uitstoot, een fantastische bijeffect, is enorm, tussen de 10% en 20%.

Zelf heb ik een volle dag uitgebreid mogen meten aan vrijwel alle Memon technologie, en ja, ik was ondanks vooronderzoek nog steeds sceptisch. Na die dag was ik volledig overtuigd. En tot op de dag van vandaag nog steeds. De kwaliteit van het drinkwater thuis is ongeëvenaard. Vele klanten van HeelBewust hebben hun leven weer teruggekregen door eliminatie van schadelijke straling. Natuurlijk, het betrof vooral mensen die extra gevoelig zijn voor dergelijke straling, zo’n 2% van de bevolking is dat. Als het gaat om geneeskunde en bewijsvoering is het heel simpel, wie heelt heeft gelijk. Of het nu gaat om medicijnen, voeding, voedingssupplementen, kruiden, toxineeliminatie, water, technologie, homeopathie, het maakt echt niets uit, zolang het maar effectief is en daadwerkelijk heelt of daaraan bijdraagt. En uiteindelijk draait alles om energie. Materie (waarvan wij slechts een heel klein deel kunnen waarnemen) is immers energie, alles is energie, daarom zijn wij ook allen één, onlosmakelijk met elkaar en het universum verbonden, per definitie dus.

Omdat het team van Memon gaandeweg het proces niet geheel vertrouwde, is bedongen om het lange interview (waarvan slechts een klein deel is uitgezonden) zelf op te nemen. Deze video’s kunt u hier bekijken.

Ondertussen gaat HeelBewust met volle kracht en maximale energie door met het helpen van mensen die worstelen met gezondheidsuitdagingen. Als daarvoor de nek uitgestoken dient te worden doen wij dat graag, voor u.


Klik hier voor het bronartikel.


CO-ENZYM Q10
-Wat fabrikanten en veel therapeuten u niet vertellen-

De werkzame stof in CoQ10 bestaat uit Ubiquinone of Ubiquinol. Ubiquinone is de geoxideerde vorm van CoQ10, je treft het aan in verreweg de meeste CoQ10 producten. Het bestaat al heel lang is en is goedkoopste variant. Als het label het niet uitdrukkelijk vermeldt, dan is de kans groot dat er Ubiquinone in zit.

De reden hiervoor is dat Ubiquinol, de gereduceerde versie van CoQ10 relatief nieuw is en veel kostbaarder om te produceren dan Ubiquinone. Ubiquinol is de anti-oxidant vorm van CoQ10 welke vrije radicalen neutraliseert en celschade verlaagd.

Het menselijk lichaam zet een deel van Ubiquinone om in Ubiquinol, er is dus een extra processtap bij betrokken. Niet alle verteerde Ubiquinone wordt door het lichaam omgezet in Ubiquinol. Bij gezonde mensen is meer dan 90% van CoQ10 in het bloed aanwezig in de vorm van Ubiquinol. Naarmate de leeftijd vordert, daalt zowel de totale hoeveelheid CoQ10 in het lichaam als de capaciteit tot omzetting in Ubiquinol.

Dit betekent niet dat suppletie met Ubiquinone ineffectief is, wel dat suppletie met Ubiquinol effectiever is. Tot een leeftijd  van zeg 30-35 jaar, kan het lichaam een voldoende groot deel van Ubiquinone omzetten in Ubiquinol. Suppletie met de goedkopere variant Ubiquinone is dan een prima keuze en bovendien veel goedkoper.
Dit betekend echter ook dat de kans dat je daadwerkelijk Ubiquinone suppletie nodig hebt klein is. Da’s weer zonde van het geld.

Als je tegen de 40 loopt en zorgen hebt om de gezondheidstoestand van je hart, dan is suppletie met Ubiquinol zinvoller en effectiever. Vanaf een leeftijd van 35-40 jaar is suppletie met Ubiquinol tot zo’n 6 maal effectiever dan suppletie met Ubiquinone. Voor hetzelfde resultaat zou je dan dus 6 maal meer Ubiquinone moeten slikken dan Ubiquinol. Gelukkig is Ubiquinone niet 6 maal duurder dan Ubiquinol.

Tip voor mensen die snel tegen een Angina Pectoris aan zitten, het slikken van CoQ10 zal het daadwerkelijk verkrampen van de kransslagaders in veel gevallen voorkomen!

Dan nu het slechte nieuws. Alle fabrieken die Ubiquinone en Ubiquinol produceren staan in Japan. Sinds de ramp in Fukushima is voedsel uit Japan helaas taboe. Reken er maar op dat de besmetting veel en veel ernstiger is dan onze overheden ons willen doen laten geloven. Om dat deels te omzeilen zijn sinds de ramp de normen voor invoer uit Japan al een aantal keren verhoogd, fors verhoogd. Nee, daar heeft u niet netjes een brief over ontvangen, het gaat immers slecht over uw gezondheid en welzijn.

Vanzelfsprekend is CoQ10 dat vóór de ramp is geproduceerd niet besmet. Let er wel op dat er geen giftige hulpstoffen aan zijn toegevoegd, helen begint immers met ontgiften van lichaam en geest. U begrijpt dat HeelBewust vooralsnog geen CoQ10 verkoopt.


Klik hier voor het bronartikel.


DEPRESSIE EN HOE DAT AAN TE PAKKEN (geactualiseerd)
Depressie wordt veroorzaakt en versterkt door een samenraapsel van factoren. Een (niet uitputtend) overzicht:

- Onbewust zijn van het ego
- Onvoldoende waarlijk goede voeding.
- Teveel toxines en pathogenen in het lichaam.
- Chronische stress (de gevaarlijkste toxine!).
- Onvoldoende zingeving.
- Onvoldoende plezier.
- Pure verveling (vaak bij levenservarenen).
- Onvoldoende respect en aandacht (ook fysiek, aanraking).
- Onvoldoende inspirerende mensen in je directe omgeving.
- Samenleving met energiezuigende mensen in je directe omgeving (vaak een na(a)arcist).
- Onvoldoende (diepe) nachtrust.
- Onvoldoende van jezelf houden.
- Onvoldoende liefde.
- Onvoldoende (woeste)sex, sexuele energie niet kunnen laden en ontladen.
- Onvoldoende beweging (in de natuur).
- Onvoldoende mogelijkheden om creatieve ei kwijt te kunnen.
- Onverwerkt jeugdtrauma (vaak familie gerelateerd).
- Nog niet goed kunnen omgaan met hoogsensitiviteit.
- Levensmissie, je taak op aarde nog niet ontdekt (komt vanzelf!)

Bovenstaande opsomming kan voor ‘een enkeling’ nogal confronterend zijn. Ik nodig toch uit om vooral verder te lezen.

Mensen met een serieuze depressie hebben vrijwel altijd tekort aan een aantal voedingsstoffen en een teveel aan toxines en pathogenen. Per definitie zelfs. Genetische aanleg is ook een veel genoemde factor, naar mijn idee een wat al te snel en te vaak gelegde link.

Denk bij tekorten aan voedingsstoffen vooral aan chronische tekorten aan tenminste Magnesium, Vitamine D3, Vitamine B6, Vitamine B11 (foliumzuur) en (heel) vaak ook Vitamine B12. Bij B12 gebrek heb je meestal meerdere klachten tegelijkertijd zoals vermoeidheid, tintelingen, raar gevoel in voeten, brandende tong et cetera.

Klik hier voor het volledige artikel.


VITAMINE B12 TEKORT (geactualiseerd)
Veel mensen die last hebben van depressie, chronische vermoeidheid en fibromyalgie, hebben een ernstig tekort aan Magnesium, Vitamine D3, Vitamine B6 en B12. Jezelf goed laten testen op in ieder geval een B12 tekort, en deze uitslag overleggen met een expert, is van zeer groot belang. Een tekort kan (naast de gebruikelijke klachten) namelijk leiden tot levenslange en grote problemen met het zenuwstelsel (polyneuropathie). Je lever heeft een B12 voorraad voor drie jaar. Als dat op is heb je per definitie een B12 opnameprobleem. Het is van groot belang jezelf heel goed in te lezen. Nog altijd zijn veel (lees 99%) huisartsen, neurologen en internisten onvoldoende ter zake deskundig. En dat is helaas heel voorzichtig uitgedrukt. Vitamine B12 zit in vlees, vis, zuivel en eieren.

Bekijk
hier
een item over B12 tekort van Hart voor Nederland.

1) Typische aan B12 tekort verbonden klachten

Neurologische klachten

 • Paresthesie (tintelingen, doof gevoel, brandend gevoel)
 • Abnormale reflexen
 • Dementie, verwardheid
 • Duizeligheid, evenwichtsproblemen
 • Dronkemansloop, moeilijk, onzeker lopen
 • Impotentie
 • Incontinentie
 • Problemen met positiezin, onverklaarbaar vallen
 • Problemen met zien
 • Rusteloze benen
 • Spasticiteit
 • Spiertrekkingen, nachtelijke krampen in ledematen
 • Vergeetachtigheid, geheugenverlies
 • Verlammingsverschijnselen
 • Verminderde reuk en smaak
 • Verminderde pijnbeleving
 • Verminderde fijne motoriek
 • Zwakte van ledematen

 
Neuropsychische klachten 

 • Agressief gedrag
 • Apathie
 • Depressie
 • Geïrriteerdheid
 • Hallucinaties
 • Manie
 • Paranoia
 • Persoonlijkheidsveranderingen
 • Psychose

 
Overige klachten 

 • Algemene zwakte, spierpijn
 • Anemie
 • Benauwdheid
 • Bleekheid van de huid
 • Branderige, pijnlijke tong
 • Darmklachten
 • Gebrek aan energie
 • Gevoelige mond
 • Gewichtsverlies
 • Glossitis (tongontsteking)
 • Grijze haren (vroeg)
 • Haaruitval
 • Hartkloppingen
 • Hoofdpijn
 • Kortademigheid
 • Menstruatieproblemen
 • Misselijkheid
 • Oorsuizen
 • Onvruchtbaarheid
 • Vermoeidheid (chronisch)


Indien een relevant B12 tekort is gemeten (erg lastig te duiden), dan deze zo snel mogelijk laten aanvullen. Verreweg de meesten zullen dan levenslang B12 injecties nodig hebben. Tenzij de onderliggende oorzaak is op te lossen. In ieder geval altijd beginnen met een volledige B12 meting. Begin nooit zelfstandig met B12 suppletie in welke vorm dan ook. Duiding en monitoring is van groot belang.

Klik hier voor het volledige artikel.


OPROEP: NATIONALE BOYCT BETALING ZORGPREMIE
Minister Edith Schippers: [ ] Geschikt  [ ] Ongeschikt  [X} Volstrekt ongeschikt

Er is niets veranderd. De zorgkosten blijven exponentieel toenemen, de gezondheidswinst is daaraan omgekeerd evenredig. Ondertussen ligt mevrouw de Minister Schippers royaal in bed met de Pharma-, tabaks- en voedingsindustrie en ondersteund ze bovendien openhartig de ‘Stichting kwakjes’ die op misselijkmakende wijze ageert tegen alle geneeswijzen die wel effectief zijn. Onder preventieve gezondheidszorg verstaat ze vroegtijdig screenen op ziekten. Tsja…

Schrik niet, Nederland kent inmiddels zo’n ZES MILJOEN chronisch zieken, en die groei zet stevig door. Dankzij volledig gebrek aan visie, perspectief, moed tot verandering en vooral het dienen van de verkeerde belangen. Hoe lang pikken wij dit nog? Samen hebben wij meer macht dan u denkt, de portemonnee en vork van de burger is immers zeer machtig, laten we daar dan eindelijk eens gebruik van maken. Zeg NEE tegen onnodige ziekte, zorgkostenstijging, en zorg- en kwaliteitafbraak. Zeg JA tegen volledige revolutie in de gezondheidszorg, onderweg naar stevige gezondheidswinst!

Knappe ende deskundige koppen zijn al heel ver met een totaal herontwerp. We kunnen naar een heel ander model, morgen als wij dat willen. Een model waarin het beste uit regulier en alternatief samenkomt, waar holistische geneeskunde de regel zal zijn. Waar de patiënt de regie krijgt en neemt, uiteraard met goede begeleiding waar nodig. Wat er achter de schermen gebeurt door bezorgde burgers mag nu snel op de voorgrond komen.

Neem uw verantwoordelijkheid en daarmee actie! Betaal geen zorgpremie totdat de Minister is vervangen door een integer en verstandig bestuurder die wél bereid is tot de zo noodzakelijke revolutie in de gezondheidszorg. Een bestuurder die wél met een visionair en bewust plan komt, een plan dat miljoenen zieken en aanstaande zieken weer perspectief biedt. Ook politiek kunt u een sterk signaal afgeven. Wordt lid van Partij voor Mens en Spirit, de enige politieke partij die doorziet wat er scheef zit en de moed heeft dat radicaal te veranderen, samen!

Leestip: Liefdesbrief aan Edith

facebook pagina: Boycot Zorgpremie

Hartelijk dank voor uw medewerking!
Klik hier voor het bronartikel.


AANBIEDINGEN
Magnesiumgel 250ml (1 stuks) € 18,90
Magnesiumgel 250ml (2 stuks) € 36,00
Magnesiumgel 250ml (4 stuks) € 69,95

DUO Kruidenelixer standaard (Mens) € 12,95
DUO Kruidenelixer SPG (Mens) € 12,95

DUO Kruidenelixer standaard
(Dier) € 10,00

DUO Kruidenelixer Elektrolyt (Dier) € 10,00 

Glucobest poeder (Dier) 250gr € 28,50


Hartelijk dank voor uw aandacht!
Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk
deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:          
info@www.heelbewust.com
Facebook:   
http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:        
http://twitter.com/HeelBewust
Website:      
http://www.heelbewust.com/index.php