opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XLI
30 december 2012


Goede vandaag allemaal!

De laatste dagen van een enerverend jaar tekenen zich af. Terugblikkend is er veel pijn doorleefd, veel gezien, veel geleerd, zijn er veel nieuwe inzichten opgedaan en vooral ook inzichten veranderd. En dat is grotendeels te danken aan jullie, aan al die inspirerende vragen maar ook lastige kwesties die aangedragen werden. Daarvoor dank, heel veel dank! 

Wat 2013 mag brengen weten we niet, maar laten we er moedig en hoopvol instappen, met energie, positieve energie. Als we onze angsten weten te vervangen door liefde, weer meer teruggeven aan Moeder Aarde dan we misschien al deden, ons denken en doen laten dragen door compassie, dan gaan we met mooie intenties het nieuwe jaar in! Wellicht dat onderstaande uitspraak ons daarbij kan ondersteunen.


Geluk is wanneer datgene wat je denkt, wat je zegt en wat je doet met elkaar in harmonie zijn.
- Gandhi -

WIl je toch alvast iets meer beeld bij 2013 hebben? Lees dan deze uitgebreide jaarhoroscoop 2013 van Lea Manders.

Veel leesgenoegen, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

 

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


Laatste 2 dagen! Gratis Julejaar Agenda 2013!

Julejaar Agenda 2013De mooiste en fijnste agenda van Nederland!

Aanbieding: Deze prachtagenda ontvangt u gratis bij iedere bestelling vanaf € 60,- (Inclusief BTW, exclusief portokosten, aanbieding geldig t/m 31 december 2012 en zolang de voorraad strekt).

Het Julejaar, leven met de seizoenen, maankalender met siderische dierenriem, jaargetijden- & maanfeesten, bomen, godinnen, goden, Tzolkin, kruiden, krachtdieren en natuurrituelen. Het is alweer de negende keer dat de Julejaar agenda verschijnt, een magisch jubileum in meerdere opzichten, zo laat de maakster Tanja Hilgers weten. De thema's van de Julejaar agenda 2013 zijn schoonheid, mededogen en geboorte. Het formaat van de agenda is 10,5 x 15,2 cm en heeft een spiraalbinding met boekenlegger.

Bekijk hier de binnenzijde en hier de resterende informatie. Bekijk hier enkele HeelBewust geschenksuggesties.


Nieuws: Flowee Spijkermatten en massagehandschoenen! 

Maar liefst 5250 acupressure punten (lotus-spikes) maken deze spijkermat voor volwassenen tot een zeer effectief instrument voor het vrijgeven van spanningen en het aanreiken van een diepe staat van ontspanning! Regelmatig gebruik van deze spijkermat zal uw gevoel van welbehagen en uw herstel flink versterken, zowel fysiek als mentaal.

Stress is de grootste en gemeenste toxine voor lichaam en geest. Dagelijks een dik kwartier op de spijkermat zal vele stress gerelateerde klachten helpen verminderen. Bovendien zal men geduldiger en vriendelijker worden terwijl de kwaliteit van beslissingen toeneemt. De Shakti spijkermat activeert natuurlijk ook de bloedsomloop. Hierdoor zal het lichaam gemakkelijker en sneller hertsellen van inspanningen en klachten. Het zelfhertsellend vermogen van lichaam en geest zal toenemen.

Flowee spijkermatten bieden: 
- Verlichting van hoofd- gewricht- en spierpijnen.
- Stimulatie aanmaak van de lichaamseigen hormonen Endorfine en Oxytocine.
- Stimulatie van de bloedsomloop en opname van zuurstof uit het bloed.
- Verlaging cortisolniveau (stress hormoon).
- Meer innerlijke rust.
- Meer energie.
- Goede ontspanning.
- Betere nachtrust.

Spijkermatten worden wereld wijd gebruikt door menesen met uiteenlopende klachten waaronder chronische pijn, fibromyalgie, hernia, hoofdpijn, reumatische pijn, slaapproblemen, spit, vastzittende schouders, whiplash et cetera.

Deze spijkermatten zijn verkrijgbaar in 4 verschillende hippe kleurcombinaties. De kleine variant in 2 kleurcombinaties. De handige draagtassen in 3 kleuren.

Lees hier meer.


Flowee Massagehandschoenen!

Masseren was nog nooit zo gemakkelijk! De Flowee massagehandschoen, een fijn cadeau voor jezelf, je partner en voor ieder ander.  Met de 9 roestvrijstalen balletjes masseer je eenvoudig iemands rug of je eigen lichaam. Zowel op de blote huid als op kleding voelt deze massagehandschoen prettig en heerlijk ontspannend aan. Gewoon rustig rollen en genieten!

Deze massagehandschoen is ideaal voor de amateurmasseur, geeft toch een diepe massage, kan over de kleding gebruikt worden en er is geen massgeolie nodig. 

Deze voordelen van deze Flowee Massagehandschoen
- Eenvoudig te gebruiken en voelt comfortabel.
- Geeft diepe massage.
- Vergt geen massageolie.
- Kan door de kleding heen gebruikt worden, zefls door een jas heen.
- Geschikt voor het gehele lichaam.
- Comfortabele pasvorm.
- Bevorderd de bloedcirculatie.

Deze massagehandschoenen zijn verkrijgbaar in blauw, paars en roze.

Lees hier meer.


Het verzwegen verhaal over kanker
-Al bijna een eeuw kan kanker voorkomen en genezen worden-


Het verzwegen verhaal over kanker, een lijvig boek van 544 pagina's, maakt duidelijk dat professor Brian Peskin als een van de weinigen in staat is om de ongezouten waarheid helder en krachtig naar voren te brengen. Het boek is geschreven voor zowel de leek als de professional. Het verzwegen verhaal over kanker ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel 'de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd' genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat. 

Kanker is een van de meest afschuwelijke woorden in de Nederlandse taal: het staat voor de verschrikkelijkste ziektebeelden en het wordt te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is. Ons wordt verteld dat kanker in onze genen zit en dat daar niets aan te doen is. Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg, arts en fysioloog, de primaire oorzaak van kanker. Deze heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het - zogenaamd - gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.

Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld. Je zult ontdekken hoe je de primaire oorzaak van kanker kunt stoppen. Het eenvoudige, kankerwerende vijfstappenplan in dit boek laat zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle vormen van kanker. Wereldwijd vertrouwen artsen op de inzichten en conclusies van professor Peskin met betrekking tot kanker en andere gezondheidskwesties.

Ontdek in dit boek:
- Waarom kanker niet genetisch is. Moleculair biologen van wereldfaam vertellen waarom.
- Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker.
- Hoe je een tumor goedaardig houdt.
- Dat borstkanker is te voorkomen.
- Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is.
- Dat, in tegenstelling tot de algemene overtuiging, vezels niet gezond zijn. Ontdek het dodelijke verband tussen vezels en het krijgen van kanker.

Lees hier meer.Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php