opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XXI
19 februari 2012

Stralende goedemorgen!

Steeds regelmatig kom ik in aanraking met doodzieke mensen, vaak na langdurige en agressieve behandeling (lees mishandeling) van kanker. Ze zijn hierdoor nog veel verder van huis, het is immers lastig een zwaar beschadigd en vergiftigd lichaam te ondersteunen bij heling. Zo is het in de wereld van de medicinale Cannabis bekend dat de benodigde dosering 2,5 - 3 maal hoger moet zijn indien er reeds een chemokuur aan vooraf is gegaan. Flink aan de slag dus met ontgiften, ondersteuning voor de vitale organen en ervoor zorgen dat de kankercellen geen voeding en meer zuurstof krijgen. (Kankercellen zijn anaerobe, ze gedijen graag in een zuurstofarme omgeving, rijk aan suikers). Zodra het kan, de mentale kant de benodigde aandacht geven, vanzelf.

Voor de Carnavalontstuimigen, denk eraan om na het zuipen de lever ook enige hulp te geven. Dat doe je met vetten, goede vetten!


Veel leesgenoegen, natuurlijk!


Namasté
Rob Greuter

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


BOEKEN
Onze prachtig boekenaanbod! Klik op de afbeelding om de detailinformatie te zien.

 


ANDERE KOST

Lees hier de actuele Zalvende citaten, en de actuele HeelBewust Agenda.


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php