opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XXIV
18 maart 2012

Zonvolmaakte dag allemaal!

Zaterdagmiddag onderhoudend gesprek gehad met twee mooie natuurmensen. Hebben met o.a. een vracht uitgekiende kruiden hun pony een heleboel levensjaren geschonken. De ringworm (Dat is bij paarden een huidschimmel, leerde ik) blijkt echter hardnekkig. Vol vertrouwen gaf ik twee flessen PrimeFulvic en een zakje HumaSoak mee. De bedoeling is om een halve liter direct en ineens in de mond te gieten om zo de noodzakelijke boost te geven. De rest gaat via de normale dagdosering erin. Met De HumaSoak zal bovendien de huid zelf besproeid worden. De pony heeft enige waterangst dus dat wordt nog spannend. Enfin, het fulvinezuur en de humuszuren zullen hun werk doen, naar verwachting binnen 72 uur.

Bij koeien gaat er in geval van bijvoorbeeld uierziekte (nare en zeer pijnlijke ontsteking van de uiers) er ineens een hele fles PrimeFulvic in. Ze zijn dan ook wat zwaarder dan een pony. Die oplossing werkt super, al volop bewezen, ook in Nederland. Er blijkt nog een andere oplossing te zijn, de ontsteking eruit zuigen. Dat kunnen kalveren heel goed. Maar ja, een melkboer gaat niet drie maanden lang kalveren aan de uiers hangen, die wil melk zien.

Wist u al dat het Ctbg voornemens is om feitelijk alle natuurlijke bestrijdingsmiddelen te verbieden? Lees alles hierover in deze voorbeeldbrief bezwaarschrift (en plak er na het lezen even een postzegeltje op). Oja, mocht u het gemist hebben, de Zwitsers overheid heeft in een lijvig rapport wederom de werkzaamheid van homeopathie aangetoond. Jammer dat Edith vooralsnog liever blijft schipperen. Wilt u de enige Politieke partij steunen die begrijpt welke structurele veranderingen noodzakelijk zijn in de gezondheidszorg? Neemt u dan even hier en hier een kijkje, dank u wel!

Via twitter zag ik klagende berichten over een kind dat verging van de doorligpijnen (decubitis). Gelukkig is zo'n kapotte huid supersnel te herstellen met Boegem Balsem (De allerbeste brandwondenbalsem). Overigens ook uitermate geschikt om kapotte huid van Diabetesvoeten te herstellen, ik heb het wonder zelf van dichtbij mogen aanschouwen. Nog een tip? Vooruit dan. Flinke buil opgelopen? Arnica werkt erg goed en zal de buil snel laten slinken. Meestal heb je Arnica dan net niet in huis of bij de hand. Zaterdag leerde ik dat boter op de buil smeren net zo goed werkt!

Veel leesgenoegen, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


NIEUW! Klean Kanteen Drinkflessen -Sexy, duurzaam, handig & veilig!-Over Klean Kanteen
Klean Kanteen is gestart vanuit een missie. Het bieden van een 100% veilig alternatief voor de giftige kunststof en coated aluminium drinkflessen en bekers. Kanteen wilde een duurzaam product ontwikkelen, een herbruikbare drinkfles met een lange levensduur die geheel vrij is van BPA, Ftalaten en andere gifstoffen. Klean Kanteen betrad de markt als eerste met een gifvrije roestvrijstalen drinkfles die bovendien bijzonder duurzaam, mooi en handig is. Het assortiment bestaat inmiddels uit een kleurrijke serie drinkflessen, bekers en thermosflessen voor persoonlijk gebruik door iedereen. Van baby tot scholier, van arbeider tot topsporter. Klean Kanteen voor thuis, op school, op het werk, tijdens sport of yoga en vooral onderweg natuurlijk!

Veilig en duurzaam: 18/8 food-grade roestvrijstaal
Kanteen kiest voor 18/8 food-grade roestvrijstaal in plaats van kuntstoffen en aluminium omdat RVS veilig en geheel vrij van toxines is. RVS wordt gemaakt van verschillende elementen en mineralen, sommigen hiervan zoals ijzer zijn zelfs aanbevolen door de FDA. Magnesium en chroom zijn stoffen die we niet voor niets vaak zien in voedingssupplementen.

Omdat RVS intrinsiek veilig is zijn toxische coatings overbodig. Bijkomend voordeel hiervan is dat er geen geuren en smaken aan de vloeistof worden doorgegeven en de flessen en bekers heel goed en gemakkelijk zijn te reinigen. RVS wordt overigens op grote schaal gebruikt in de werelden van brouwerijen, wijnmakerijen en in de voedingsindustrie. RVS is ook daar de logische keuze, het houdt geen geuren en smaken vast en voegt deze niet toe aan de inhoud.

De Kanteen flessen en bekers zijn dan ook probleemloos geschikt voor alle denkbare voedingsstoffen en vloeistoffen. Water, thee, koffie, melk, vruchtensappen, alles kan erin en zal fris, vers en schoon smaken, ongeacht het hergebruik. Overigens zijn ook alle doppen BPA vrij en voor de Classic serie zijn er zelfs 100% RVS doppen leverbaar.

De grote opening en lange nek maken de flessen gemakkelijk en plezierig om vanuit te drinken. Het vullen met bijvoorbeeld ijsblokjes en bevroren vruchten is ook geen enkel probleem. Door de smal ontworpen flesbodem (12, 18 & 27oz) passen deze in verreweg de meeste cup holders.

Eenvoudig en hygiënisch reinigen
Door de grote opening en lange nek zijn de drinkflessen snel en goed te reinigen, ook met een afwasborstel. Door afgeronde vormen en het gladde oppervlak blijven virussen, bacteriën en vuil niet plakken na reiniging. Gemakkelijk en veilig handmatig afwassen dus, de ongekleurde flessen kunnen zelfs in de vaatwasser, net als de meeste doppen.

Handgemaakt, ontworpen voor levenslang gebruik
Iedere Klean Kanteen fles en beker is handgemaakt en ontworpen om een leven lang mee te gaan. Het materiaal is van de allerhoogste RVS kwaliteit en zal vrij blijven van roest en vlekken. De wanden zijn dikker dan die van andere –copycat– merken. De dikte is een diepgaand onderzochte balans tussen gewicht en duurzaamheid, de flessen enbekers zullen niet snel deuken oplopen. Als je er zorgvuldig mee omgaat zal het letterlijk een leven lang meegaan.

Enkele voorbeelden uit het assortiment

 
Classic 355ml Classic 532ml Insulated 473ml Reflect 800ml  
         
 
RVS drinkbeker Bekerringen Carabiners Caps  


The message is in the bottle!
De Klean Kanteen producten zijn onderweg en zullen vanaf ongeveer 22 maart leverbaar zijn. Klik hier voor een overzicht van het huidige assortiment.


ANDERE KOST

Lees hier de actuele Zalvende citaten, en de actuele HeelBewust Agenda.


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php