opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XXIX
3 juni 2012Gegoede zondagse lentedag!

Afgelopen week zijn weer een aantal vragen binnengekomen over het nut van GABA. Het is echt oppassen hiermee. Het is vaak beter eerst met Suntheanine te starten, dat zet het lichaam immers zelf aan tot de aanmaak van GABA, een natuurlijker proces. Ook is het nog altijd niet helder in welke mate GABA de hersen-bloedbarrière kan passeren, hoewel er op het internet wel veel positieve resultaten van GABA gebruikers te vinden zijn. De veelvuldig toegevoegde B6 in (o.a.) GABA producten bestaat vaak uit de synthetische vorm Pyridoxine.  De natuurlijke, bioactieve vorm van B6, P5P (
Pyridoxal-5-fosfaat) zie je zelden toegevoegd. Op zich wel weer logisch, het is een nogal kostbare stof. Het risico op B6 stapeling wordt echter steeds groter omdat steeds meer fabrikanten overal maar B6 aan toevoegen. Je moet echt gaan rekenen om overdosering te voorkomen. In short, GABA pas overwegen indien Suntheanine niet afdoende werkt (komt zelden voor) én bij sterk vermoeden van GABA tekort.


Veel leesgenoegen, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


Soladey J3X Titanium tandenborstel!

De Soladey J3X Titanium tandenborstel is Hi-tech ionen-tandenborstel op lichtenergie! In Japan zijn de Soladey ionische tandenborstels al vele jaren een hit en zijn al miljoenen van deze hi-tech tandenborstels verkocht.

Deze hi-tech Soladey J3X tandenborstel heeft geen tandpasta nodig (mag uiteraard wel gebruikt worden), werkt op lichtenergie en maakt daarmee uw tanden milieuvriendelijk en duurzaam schoon, glad en wit en uw tandvlees gezond. Als u zonder tandpasta poetst, kunt u de borstel ook eenvoudig onderweg of op reis gebruiken als er even geen toilettafel aanwezig is, maar kunt u ook bijvoorbeeld lekker thuis op de bank uw tanden poetsen.

Splinternieuw!
De J3X is een splinternieuw model en gebruikt dezelfde technologie en principes als de Soladey eco tandenborstel met de toegevoegde effectiviteit van een zonnecellenpaneel aan het uiteinde van het handvat. Hierdoor is het effectiever in het opvangen van licht en kan daardoor in lichtarme situaties en bij gesloten mond beter functioneren.

Voor wie is de Soladey J3X tandenborstel bedoeld?
- Mensen die vaak bij weinig licht de tanden poetsen.
- Mensen die graag met dichte mond poetsen of moeite hebben de mond tijdens het poetsen goed open te houden en daardoor (vooral bij de achterste kiezen) te weinig licht vangt en deze daardoor niet goed schoon gepoetst krijgt.

Bijzonde ervaring!
Het poetsen met de Soladey J3X tandenborstel is een unieke ervaring. Tijdens het poetsen is er geen trilling, geen zoemend geluid, geen lampje en de meeste mensen zullen zelfs niet een heel klein beetje tandpasta gebruiken (dat hoeft ook niet). Het schone en frisse gevoel ervaart u nadat u klaar bent met het poetsen!

Bijkomend voordeel van het poetsen zonder tandpasta is (buiten de kostenbesparing en het milieuvriendelijke aspect) dat u geen fluoride binnen krijgt, althans indien u gewend was om met een Fluoride houdende tandpasta te poetsen. Fluoride is immer zeer giftig, neurotoxisch wel te verstaan.

Typische gebruikers
Naast thuisgebruik is deze tandenborstel natuurlijk ook bij uitstek geschikt voor gebruik onderweg. Poetsen in de file, op de camping et cetera, lekker makkelijk, geen gedoe met tandpasta! Ook het poetsen van dierengebitten is met deze borstel een eenvoudiger klusje.

Unieke werking
Soladey ziet eruit als een gewone tandenborstel, maar heeft bij nadere bestudering een (gepatenteerd) titanium halfgeleider staafje, dat loopt vanuit het handvat tot in de vervangbare opzetborstelkop.

De Soladey tandenborstel krijgt zijn ioniserende werking onder invloed van licht (zon of kunst) en uw mondvocht. Door licht wordt het titanium dioxide halfgeleider staafje fotokatalytisch geactiveerd en geeft deze negatieve ionen af. Deze ionen gaan via het speeksel in uw mond langs de borstel naar uw tanden. Uw tandplak en overige tandaanslag is positief geladen en de negatieve ionen van de tandenborstel neutraliseren het tandplak, wat hierdoor uiteen valt - een wetenschappelijke benadering van schonere en gezondere tanden!

Daarnaast heeft het poetsen met de ionen-tandenborstel een antibacteriële werking, zodat uw tandvlees gezond blijft en vervelende mondgeur verdwijnt. Tenslotte levert het ook nog binnen enkele weken aantoonbaar wittere tanden op.

Hoewel u uiteraard tandpasta kunt blijven gebruiken, is dat niet nodig om tandplak en andere tandaanslagen, zoals rokersaanslag, effectief weg te poetsen. Ook het harde borstelen, wat met uw gewone of elektrische tandenborstel samen met de tandpasta nodig is om het tandplak weg te schuren, is dus niet meer nodig. Zachtjes borstelen zonder druk is voldoende om het geneutraliseerde tandplak en andere tandaanslagen weg te poetsen. Wetenschappelijke onderzoeken tonen dit ook aan.

De verwisselbare opzetborstels hebben al 30 jaar dezelfde opklemconstructie en zullen die ook in de toekomst houden. U hoeft dus niet bang te zijn dat u in de toekomst geen opzetborstels zult kunnen bijbestellen.

De Soladey J3X tandenborstels zijn verkrijgbaar in de kleuren:
-Soladey J3X Blauw
-Soladey J3X Groen
-Soladey J3X Wit
-Soladey J3X Zwart

De Soladey opzetborstels worden aangeboden in 4 soorten, telkens in sets van 4 stuks. Normaliter vervangt u iedere 3 maanden de opzetborstel.
-Soft
-Kids
-Medium
-Tapered

Lees hier meer informatie over deze unieke tandenborstels.

 


PrimeHumic voor dieren!


Pure%Fulvic (zuiver fulvinezuur, voorheen Wu Jin San) en HumaSoak waren al hardlopers bij HeelBewust, PrimeFulvic (voor dieren) is dat succes snel aan het evenaren. Vandaag is ook PrimeHumic aan het portfolio toegevoegd. Het is de poedervorm van PrimeFulvic, bedoeld voor de grotere dieren en daardoor veel voordeliger in gebruik. Met een zakje van 200 gram (€ 29,75) kan je een dier van 90-200kg al voorzien van 400 tot 266 dagdoseringen!

Met deze zeer krachtige oplossingen kunt u de rekening van de dierenarts fors reduceren en bijdragen aan de zo urgente reductie van het antibioticagebruik.

 


Overzicht van de fulvinezuur/humus producten:
PrimeHumic 100 gram
PrimeHumic 200 gram
PrimeFulvic 1 Ltr
PrimeFulvic 1 Ltr (2pack)
Pure&Fulvic 1 Ltr
Pure&Fulvic 1 Lt2 (2 Pack
HumaSoak 100 gram
Fauna Mana 100 gram

 


ANDERE KOST

Lees hier de actuele Zalvende citaten, Aanbiedingen en de actuele HeelBewust Agenda.
 


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php