opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XXVII
6 mei 2012

Supermoon! Al vele prachtige foto's bekeken op het internet. Zelf was ik natuurlijk weer veel te laat. Zelfs vergeten om een glas buiten te zetten en stenen klaar te leggen om door deze krachtige maan op te laten laden. Volgende keer maar weer.

Veel leesgenoegen, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


Enkele moederdagcadeau suggesties van HeelBewust!

 

Gezonde drinkflessen! Sieraden! Boekenhoek!
     
Shaktimat! Lovechock! Bijenwaskaarsen!
     
Neemhouten kammen! Heilzaam baden! Vitamix superblenders!
     
Zen Timepiece! Original Zen Alarm Clock! Colloïdaal Zilverzalf
     

 


Het ontluiken van de sensuele vrouw - 2e druk 2012 beschikbaar! -

Het ontluiken van de sensuele vrouw nodigt je uit om te ervaren wat het betekent om een erotisch vitale vrouw te zijn, vol compassie. Leer je innerlijke stem te volgen en behendig te laveren tussen de dagelijkse uitdagingen door je aangeboren vrouwelijke wijsheid aan te spreken.

Dit boek is het beste praktische leerboek om samen met de Yoni-eitjes te gebruiken, vooral vanwege de effectieve oefeningen met deze energie eitjes.
Saida Désilets representeert een nieuwe generatie Universal Tao-instructrices en is de grondlegger van Jade Goddess, the art of succulent living, een internationaal erkende training en inspirerende levenswijze die vrouwen vertrouwd maakt met hun seksuele energie en hun leert er meer kracht aan te ontlenen.
 


De mentale kant van heling
Heling van ziekte, ook ernstige ziekte vergt veel aandacht voor zowel de fysieke kant van het lichaam als de mentale kant. Naar mijn inzichten zijn ze zelfs gelijkwaardig van belang. Onderstaand alvast twee serie filmpjes die goed kunnen helpen het belang van die mentale kant in te zien en te leren hoe er vervolgens mee om te gaan, het zijn echt absolute aanraders!

1) Het Inzicht - Johan Noorloos -
14 januari 2012 is Ohm, Organisatie voor Hindoe Media, begonnen met het uitzenden van het driedelige tv-programma 'Het Inzicht'. Een programma waarin Johan Noorloos zes Nederlanders die zich op een kruispunt in hun leven bevinden ontvangt in een landhuis in Toscane. Aan de hand van een vijfstappenplan ervaren zij dat ook de moderne mens baat kan hebben bij de ideeën uit het eeuwenoude, heilige Hindoeïstische boek: de Bhagavad Gita. Samen met Johan Noorloos oefenen zij zich in een bewustere manier van leven, die problemen niet uit de weg gaat, maar oplost. Samen met zijn gasten gaat Noorloos op zoek naar hun oorspronkelijke wensen, om zo een beter beeld te krijgen van wie zij zijn, en wie zij willen worden.

Johan neemt de kijkers mee in vijf belangrijke stappen:
- Meditatie
- Accepteren
- Visualiseren
- Realiseren
- Inspireren

Bekijk hier het drieluik 'Het Inzicht' van Johan Noorloos

 

2) The Divine Matrix - Gregg Braden -
Wetenschapper Gregg Braden verteld uitgebreid en op aanstekelijke wijze over het veld dat alles met elkaar verbindt. Dit veld heeft overigens vele namen (akashaveld, matrix et cetera), het komt allemaal op hetzelfde neer. De wetenschappelijke onderbouwing die reeds beschikbaar is zal velen verbazen.

Gregg Braden (1 of 5) The Divine Matrix with Gregg Braden
Gregg Braden (2 of 5) The Divine Matrix with Gregg Braden
Gregg Braden (3 of 5) The Divine Matrix with Gregg Braden
Gregg Braden (4 of 5) The Divine Matrix with Gregg Braden
Gregg Braden (5 of 5) The Divine Matrix with Gregg Braden

 

3) Delete ziekte!
http://www.heelbewust.com/delete-ziekte

Wordt vervolgd ende aangevuld!


Ons eigen risico
Dankzij alweer een visieloos ‘bezuinigingsplan’ dreigt het eigen risico in de zorg verhoogd te worden naar € 400,-. Ondertussen zijn de tandartstarieven vrijgelaten en mogen ze sinds dit jaar zelfs winst maken op tandtechniek (kronen, bruggen, implantaten et cetera). Dat deden ze al volop vóór 2012, maar toen heette dat een economisch delict. Nu heet hetzelfde handelen marktwerking. Ik noem dat Schipperen.

Het bijzondere is dat politiek en media het hele circus blijven verkopen als noodzakelijke bezuiniging terwijl er vrijwel niets bezuinigd wordt. Het plan behelst voornamelijk verhoging van de overheidsinkomsten. Dat is uitermate laakbaar, want ondertusen heeft onderzoek uitgewezen dat het overgrote deel van de kostenstijging komt door de vermarkting. Ofwel: er wordt onzorgvuldig gehandeld, hoge tarieven gerekend en volop gegraaid en gefraudeert.

Zoals we allemaal behoren te weten is slecht 1 op de 120 behandelen in de reguliere zorg ‘Evidence Based’ (Lees meer hierover in dit artikel van Prof. Yvo Smulders). Dat noem ik Zorgelijk en dit is feitelijk écht je eigen risico. Artsen zijn voornamelijk opgeleid om symptomen aan te pakken. Medicijnen noemen we geneesmiddelen, veel meer dan glimmend verpakt gif is het goed beschouwd niet. Vergiftigt en verarmd voedsel noemen we voedsel. Geneesmiddelen behoren te genezen, zoals goede voeding dat kan. Woordkeuzes blijven mensen massaal op het verkeerde been zetten. Het geloof in de kwaliteit van de producten van onze landbouw en in de witte jassen is nog altijd heel erg sterk. Volstrekt onterecht zoals steeds duidelijker wordt als we de schrikbarende werkelijkheid ernaast zetten: ongeveer 2000 doden per jaar door vermijdbare fouten binnen de reguliere zorg. Hoeveel fouten zullen er dan werkelijk plaatsvinden? Het aantal niet dodelijks slachtoffers van onze ‘superieure’ landbouw en gezondheidszorg is veel hoger, dat loopt direct in de miljoenen.

Het huidige oncontroleerbare en doodzieke zorgsysteem wordt krachtig en massaal ondersteund door de zittende politiek. Iedereen weet inmiddels wel hoe krachtig het lobbysysteem is dat er achter zit om dat zo te houden. En de burger blijft het maar pikken en slikken, samen met de inmiddels 7 miljoen chronisch zieken.

Partij voor Mens en Spirit
kent de problematiek en begrijpt wat er nodig is om het zorgstelsel en daarmee de mensen een grote gezondheidswinst aan te reiken, tegen veel lagere kosten. Een volledig herontwerp van het gezondheidsstelsel is uitermate urgent. Een ontwerp dat mensen vrij laat hun eigen geneeswijze te kiezen, onder geholpen regie van diezelfde zorgnemer. Een ontwerp naar een nieuw business model, en natuurlijk verregaande integratie van reguliere en alternatieve geneeskunde met krachtig accent op preventie. En dat ontwerp gaat er komen, dit jaar nog.

Stemt u 12 september toch op een andere partij? Da’s dan wel volledig op eigen risico.


ANDERE KOST

Lees hier de actuele Zalvende citaten, Aanbiedingen en de actuele HeelBewust Agenda.


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php