opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XXVIII
27 mei 2012

Een korte doch verfrissende nieuwsbrief op deze prachtig zomerse dag!

Toch wel weer bijzonder, eerst met 5 partijen een afgrondakkoord in elkaar knutselen om er een weekje later even vrolijk alweer afstand van te nemen. Eerst het zuur, dan het Sap. Alvast vooruitlopend op de aanstaande verkiezingen, lees eens de splinternieuwe folder van Partij voor Mens en Spirit. De enige partij die bereid is om o.a. het zorgstelsel radicaal om te gooien, en ook begrijpt wat daarvoor nodig is.

Veel leesgenoegen, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


Forse reductie fijnstof met Memon MemonizerCombi!
U weet het vast nog wel, in de uitzending van 7 november 2011 meende TROS RADAR weer eens een fabrikant te moeten slopen. Niets van een product begrijpen en vervolgens alle instructies in de wind slaande, er met eigen 'inzichten' aan gaan meten, tsja. Het minste dat je in zo'n geval kan doen is meten wat de resultaten zijn, zoals Frans Rasenberg (TU Delft) onlangs heeft gedaan. Het ging om een fijnstofmeting in de Mariaschool te Pijnacker, voor en na installatie van de MemonizerCombi. De resulaten zijn verbluffend!

Ook Microsoft European HQ (Wenen) is vorig jaar volledig voorzien van Memon technologie. Dit soort bedrijven gaan niet bepaald over 1 nachtje ijs in selectie- en testfases. Falende oplossingen zouden ook direct leiden tot enorme claims. Microsoft is zo tevreden over de rersultaten dat iedereen mag komen kijken, voelen en proeven!


Bekijk hier de resultaten van de fijnstofmeting, voor en na plaatsing Memon MemonizerCombi.

Bekijk hier de toelichting op de fijnstofmeting in de Mariaschool Pijnacker.

De memonizerCOMBI neutraliseert:
- Elektrosmog (intern & externe schadelijke straling!)
- Geopathische verstoringen (o.a. aardstralen, breuklijnen)

De memonizerCOMBI hersteld:
- Luchtkwaliteit
- Ionenstroming
- Temperatuurgeleiding (≥ 5% lager gasverbruik!)

Lees hier meer informatie over de MemonizerCombi.

 


Anestheticum Articaïne
Twee weken geleden ging ik na een volle week voorbibberen, vol angstzweet naar de Kaakchirurg. Normaal ben ik niet zo snel bang, maar na de ellende vorig jaar bij 'de beul van Doetinchem' wel. Ook omdat ik noodgedwongen moest uitzien naar een ander anestheticum. Toen lange tijd nodig gehad om te herstellen van articaïne, dat nooit meer.  In Nederland krijgt nog steeds zo’n 60% van de tandartsbezoekers die lokale verdoving nodig hebben, het verdovingsproduct articaïne hydrochloride, geleverd door fabrikanten zoals Ultracaine, Ubistesin, Septanest et cetera. In articaïne zit o.a. thiofeen, een sterk werkend neurotoxische pesticide. Thiofeen doodt beestjes door het zenuwgestel te vernietigen.

Mijn angst zat hem deels in de veronderstelling dat het veilige alternatief van fabrikant Citanest veel langzamer en veel minder effectief zou werken. Niets van dat alles, het werkte supergoed, helemaal niets gevoeld! Okay, het team in het Slingeland Ziekenhuis was ook geweldig, dankbaar!

Lees hier meer over de grote risico's van het sterk neurotoxische anestheticum articaïne.

 


Smaken verschillen, gelukkig maar!
Gisteren kleine discussie op Twitter, iemand zocht een oranje drinkfles van Dopper. Een 'milieubewuste' fles die vreemd genoeg toch van kunststof is gemaakt. De twitteraar vond de oranje uitvoering van de Dopper mooier dan die van Klean Kanteen. Prima. Waar hij niet aan dacht is het smaakverschil tussen lauw en koel drinken! Zeker deze heerlijk warme dagen is dat een wereld van ervaringsverschil! En bacteriegroei.

Sinds een tijdje laat ik mij begeleiden door een van de foodgrade RVS drinkflessen van Klean Kanteen, tis echt super!

 


Rimpels aanpakken met Wu Jin San!
In Amerika al razend populair, Wu Jin San (zuiver fulvinezuur) in het gezicht sprayen! Jazeker, WJS heeft sterk helende eigenschappen. Zo genezen wondjes gedept in WJS waar je bij staat, ook ideaal voor snel herstel van verbrande huid door teveel UV straling van de zon. In Amerika heeft men het effect op rimpels ontdekt, eens kijken hoe snel Nederland daar achteraan gaat hobbelen. In ieder geval een fijnere en natuurlijker methode dan een facelift. Overigens, de beste facelift is jouw glimlach!

In Nederland wordt WJS ook steeds meer gebruikt door mensen die een chemokuur ondergaan. Idealiter v
óór de kuur starten met WJS, tijdens de kuur stoppen, een dag na de kuur weer oppakken. Zo kunnen mensen de gruwelijke effecten van een chemokuur veel beter doorstaan.

Gratis, 1 (lege) 200ml sprayfles bij Wu Jin San 2pack!

 


ANDERE KOST

Lees hier de actuele Zalvende citaten, Aanbiedingen en de actuele HeelBewust Agenda.
 


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php