opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XXX
23 juni 2012

Mooie voor- en nabeschouwende dag allemaal!

Al een beetje bijgekomen van de EKater? En maar lullen en schrijven over het gevecht tegen de ego's, alsof dat iets nieuws is. Ik zie ook andere, nog onbesproken oorzaken van het debacle. Vlak voor de eerste wedstrijd een - altijd ingrijpend - bezoek brengen aan voormalige concentratiekamp Auschwitz-Birkenau is niet echt een lekkere voorbereiding zou je kunnen denken. Zo kan ik mij ook nog een belangrijke wedstrijd herinneren waarbij met een rouwband gespeeld werd. Verloren. Maar toch, als ze nu eens het dieet verrijken met bijvoorbeeld chlorella-alg en zuiver fulvinezuur zouden ze een stuk verder zijn gekomen, letterlijk ook. En dan wellicht het allerbelangrijkste, het ontbrak ze aan spelplezier!

Spannende dagen, het nieuwe partijprogramma van partij voor Mens en Spirit begint de vorm te krijgen die het mag hebben, knopen doorhakken tijdens de ledenvergadering. Een heel belangrijk onderdeel van dit programma is natuurlijk gezondheid en gezondheidszorg. En juist binnen deze thema's liggen grote verbeteringen maar ook besparingen op ons te wachten, vele miljarden zelfs.

Oh ja, Minister Schippers moest weer eens schoppen tegen homeopathie, behoorlijk stevig zelfs. Lees hier een open brief aan de Minister en Tweede Kamer. Afsluitend nog een fijn nieuwtje voor alle Vitamix eigenaren, de garantietermijn op de motor is definitief verlengd van 3 naar 7 jaar! Niet dat het veel uitmaakt, ze zijn echt onverwoestbaar.
Och, vooruit dan, toch even melden dat de nieuwe Soladey J3X Titanium ionen tandenborstels heel enthousiast ontvangen worden, en ze zijn nog erg mooi ook, ligt heerlijk in de hand en de mond!

Veel leesgenoegen, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


Memon memonizerFOOD!
Volledige eliminatie van de pathogene energetische informatie in voeding en dranken!

 

Moderne technologie kan een zegen zijn, het brengt gemak en comfort, maar ook gezondheidsrisico’s. We zijn allemaal omgeven door elektromagnetische en elektrostatische velden, gegenereerd door alle elektronica en apparatuur in huis zoals computerapparatuur, telefoons, TV’s, witgoed, draadloze systemen et cetera. We worden continue blootgesteld aan straling door de alomtegenwoordige electrosmog in huis en wat er op ons huis afkomt. De hoeveelheden fijnstof in lucht, toxines in drinkwater en chemische toevoegingen in voeding nemen snel toe. Gelukkig hoeven we ons niet langer bloot te stellen aan al deze risico’s. We kunnen onze leefomgeving terugbrengen naar haar natuurlijke staat met de door Memon speciaal daarvoor ontwikkelde bionische oplossingen en zo vrij worden van schadelijke omgevingsfactoren.

MODERN TIMES:Meet the challenge!
In onze geïndustrialiseerde wereld leiden steeds meer mensen aan symptomen zoals vetzucht, allergieën, bloedsomloopstoornissen, slapeloosheid, vergeetachtigheid, spijsverteringsproblemen en pijn. Vaak is de (mede)oorzaak te vinden in toxines, fijnstof en electrosmog in ons milieu, juist omdat deze al in minimale hoeveelheden de delicate balans in het organisme van mens, dier en plant kunnen verstoren.

Het leeuwendeel van onze voeding is industrieel verwerkt en bewerkt. Daarom bevat dergelijke moderne voeding nog maar een beperkte hoeveelheid enzymen, vitaminen, mineralen en spoorelementen die door het menselijk lichaam herkenbaar en verwerkbaar zijn. Het lichaam raakt daardoor beroofd van zijn opgeslagen vitale nutriënten. Des te belangrijker dus om de natuurlijke kwaliteit van voeding te behouden en negatieve energetische invloeden te elimineren.

HEALTY EATING - with pleasure
Een gezond voedingspatroon ondersteund een gezonde leefstijl en geeft lichaam en geest kracht en energie waardoor het metabolisme optimaal kan functioneren, zoals het bedoeld is. Milieuverontreinigende stoffen zoals zware metalen en toxines zijn net zo schadelijk voor het lichaam als lucht-, water-, en bodemverontreinigingen.

YOU ARE WHAT YOU EAT
Een bewuste keuze voor organische producten kunnen de inname van schadelijke elementen deels reduceren. Wat we zelf ook kunnen beïnvloeden is het niveau van pathogene energetische informatie. memonizerFOOD netraliseert deze informatie in slechts vier minuten waardoor voedsel en dranken weer volledig door ons lichaam herkend en erkend worden, de lichamelijke behoeften kunnen weer volledig voorzien worden!

De voordelen:
– Verbeterd metabolisme van met memonizerFOOD behandelde voeding.
– Verbeterde vertering van voedsel met pathogene energetische informatie.
– Hogere biologische beschikbaarheid van nutriënten in voeding.
– Verwijdering van pathogene energetische informatie in voeding.
– Verbeterde smaak van voeding en dranken.
– Verschuiving van polarisatievlak onnatuurlijke energie naar natuurlijk energetisch zonlicht spectrum.

Prijs: € 78,50 (20 jaar levensduur!)

Lees hier meer informatie en de FAQ


Juicing Filter Bags!

Speciaal voor alle toch al gelukkige Vitamix superblender gebruikers! Grote zeer fijnmazige filterzak voor sapextractie (denk o.a. aan brandnetelsap, notenmelk et cetera). Geeft prachtig gladde resultaten. Wordt ook gebruikt om bijvoorbeeld het zetmeel uit het voedingsproduct te filteren. Deze filterzakken kunnen machinaal gewassen worden op een temperatuur tot maximaal 70 graden.

Prijs: € 7,-

Bestel hier deze geweldige filterzakken!

 

 

 


NatuurStemmingen!

Dit geweldige tijdschrift over voeding & gezondheid is in Nederland nog vrij onbekend. Het wordt met veel liefde, aandacht en deskundigheid gemaakt in België. Altijd bijzonder informatief, leerzaam en smaakvol! Eigenlijk verplichte kost voor iedere Vitamix bezitten en mensen die willen blijven leren over voeding & gezondheid.

Abonnement:
4 uitgaven per jaar (iedere 3 maanden), 6 NatuurStemmingen totaal. Bij 2e en 4e nummer steeds 1 extra nummer in hetzelfde tijdschrift formaat.
Het abonnement gaat in vanaf ontvangst abonnementsbedrag en loopt per kalenderjaar. Dit jaar besteld geeft dus 31 december 2012 als einddatum.

Het loopt per kalenderjaar omdat het anders administratief te moeilijk is om te verwerken. Dat betekent dat je nu de nummers van 2012 nagezonden krijgt, je ontvangt altijd 6 tijdschriften totaal van het betreffende besteljaar. De resterende nummers volgens netjes op datum van publicatie.


Abonnement nemen? Doe dat liefst direct bij de uitgever!
Dat kan door het abonnementsgeld over te maken naar:
Stichting Groene Dag
Bankrekeningnummer 593486730 (ABN AMRO NL)

Met vermelding naw gegevens uiteraard.
De abonnementsprijs van € 35,- is inclusief verzendkosten, het wordt verzonden vanuit België


ANDERE KOST

Lees hier de actuele Zalvende citaten, Aanbiedingen en de actuele HeelBewust Agenda.
 


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php