opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XXXII
29 juli 2012

Overvloedig goudgerande dagen allemaal!

Zorgvragers, zorgverzekeraars, zorgaanbieders, overheid. Alle partijen zien dat het stelsel van gezondheidszorg in Nederland onhoudbaar wordt, dat eigenlijk al is. De zorgsector stevent af op een compleet infarct, we kunnen niets anders meer dan radicaal en structureel ingrijpen. Het stelsel wordt financieel onhoudbaar door de exponentieel stijgende kostencurve. De totale uitgaven voor gezondheids- en welzijnszorg bedroegen in 2010 ongeveer €88 miljard. Zonder maatregelen klimmen die kosten naar €125 miljard in 2020. In 2025 wordt een tekort van 450.000 zorgprofessionals voorzien. Met de toenemende vergrijzing en het aantal chronisch zieken (7 miljoen eind 2011) betekent dit een onhoudbaar zorgstelsel.

RegieZorg is een voorstel tot volledig herontwerp van het zorgstelsel en is ingediend als amendement voor het partijprogramma 2012 voor Partij voor Mens en Spirit. Jazeker, nieuwsgierigen kunnen nu al kennis maken met de belangrijkste aspecten van RegieZorg! Klikt u maar even mee!

Veel leesgenoegen, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 Introductie: Pure&Fulvic voor atleten op de anti-dopinglijst!
Dit zuivere fulvinezuurproduct wordt sinds kort ook in een speciale batch geproduceerd. Hiermee is deze versie NZVT goedgekeurd. En dat is weer heel goed nieuws voor de professionele sporters onder ons!


Pure&Fulvic voor atleten (voorheen Wu Jin San, WJS) is een zeer zuiver en hoogenergetisch natuurlijk fulvinezuur product. Dit bijzondere vloeibare supplement is bedoeld om te gebruiken als ontgiftigingskuur en helpt u gemakkelijker door stressvolle perioden heen. Pure&Fulvic wordt veel gebruikt door sporters en atleten en is ook ideaal om te gebruiken bij gerimpelde huid, rood geworden huid en verdoving ervan. Ook wordt in Nederland Pure&Fulvic steeds vaker gebruikt door kankerpatiënten omdat zijn hiermee veel beter en gemakkelijker door chemokuren heen komen.

Pure&Fulvic ontgiftigt het lichaam en verbetert de aflevering en opname van voedingsstoffen. Het is het enige volledig zuivere fulvinezuur product gemaakt volgens traditionele wijze. De miljoenen jaren oude fulvinezuurmoleculen zijn voorzichtig gereactiveerd en vermengt met puur water (gezuiverd regenwater verzameld bij de Oregon Cascades in Amerika). Aan Pure&Fulvic zijn geen metalen of andere stoffen toegevoegd. Het is een geur- en smaakloze vloeistof, die direct kan worden ingenomen met water of vruchtensap.

Meer zuurstof!
Fulvinezuur levert O2 direct af in de spiercellen. Bij regelmatig gebruik van zuiver fulvinezuur zal het CO2 en melkzuur niveau dalen. Dat geeft een kortere hersteltijd en verhoogd uithoudingsvermogen.

Boost voor de essentiële bouwstenen
Fulvinezuur maakt silicium beter opneembaar en beschikbaar. Silicium is belangrijk voor de productie van collageen en belangrijk voor de pezen en het bindweefsel. De combinatie van zuiver fulvinezuur en organisch silicium ondersteunt de ontwikkeling van sterkere gewrichten en snellere hersteltijden.

Krachtig elektrolyt
Fulvinezuur maximaliseert de electrische chemie van lichaamscellen.

Pure&Fulvic is cruciaal voor het behoud van een goede gezondheid. Humusen en fulvinezuur zijn de bouwstenen van onze wereld. Ze slaan een brug tussen levenloze mineralen en levende organismen. Helaas krijgen we via ons westerse dieet onvoldoende derivaten binnen voor een optimale balans. Om dit tekort aan te vullen kunt u Pure&Fulvic gebruiken.

Humusen zijn sterke anti-oxidanten die de vrije radicalen uit ons lichaam vangen, hierdoor wordt de celbalans hersteld. Wanneer vrije radicalen in ons lichaam verblijven, kunnen cellen ongecontroleerd gaan woekeren. Fulvinezuur normaliseert de celgroei en herstelt de celbalans. In onze dagelijks milieu en voeding worden we blootgesteld aan honderden zware metalen en chemicaliën, deels radioactief. Humusen zijn de enige stoffen die complexen radioactieve stoffen kunnen transformeren naar ongevaarlijke stoffen om ze zo uit onze voedselketen te houden en aantasting van de menselijke cellen te voorkomen. Humusen en fulvinezuur helpen het lichaam goede voedingsstoffen op te nemen, zware metalen en vrije radicalen uit het lichaam te vangen.

Fulvinezuur is DE grote transporteur in de natuur. Het gaat de cellen van planten, dieren en mensen binnen en brengt voedingstoffen naar precies de juiste cellen (fulvinezuur kan door haar unieke eigenschappen immers iedere cel binnendringen). Zodra de voedingsstoffen zijn afgeleverd brengt fulvinezuur eventueel aanwezige toxines (zware metalen en pesticiden) in de cellen, weer naar buiten.

Prijs: € 39,95 (1 Ltr)
Lees hier meer over Pure&Fulvic voor atleten!Introductie: PrimeFulvic nu ook in 500ml verpakking!

Dit geweldige product voor onze dierlijke vrienden is op veler verzoek nu ook in een 500ml verpakking beschikbaar! PrimeFulvic voor dieren ontgift en versterkt de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.

PrimeFulvic is een een natuurlijk fulvinezuur product. Dit bijzondere vloeibare supplement is bedoeld om te gebruiken als ontgiftigingskuur, ontstekingsremmer en versterking van opname vitaminen en mineralen, voor gezonde en vitale (huis)dieren!

Humusverbindingen waaronder fulvinezuur, zijn cruciaal voor al het leven op aarde. Ze zijn onderdeel van een complex web in ons ecosysteem en slaan een biochemische verbinding tussen de mineralen en levende organismen. Kort gezegd helpen ze de cellen vitamines en mineralen te absorberen en onderhouden ze de celbalans. Humusverbindingen zijn ook natuurlijke lichaamsontgifters, antioxidanten en vangen vrije radicalen uit het dierlijk lichaam en bevorderen zo de vitaliteit en verbeteren de weerstand.

Bij de productie van PrimeFulvic wordt geen gebruik gemaakt van chemische toevoegingen, hitte of conserveringsmiddelen. In plaats daarvan wordt met behulp van puur natuurlijke processen de natuur nagebootst, hetgeen resulteert in gezuiverd Fulvinezuur dat optimaal beschikbaar is. Deze natuurlijke PrimeFulvic kan aan alle complexe biochemische aspecten werken, aangezien het niet meer verbonden is aan de minerale complexen. Eigenaren van huisdieren en kleinvee zullen daarom de volledige voordelen ervaren van het gebruik van dit natuurlijke Fulvinezuur product. Het mengt zich gemakkelijk met water of voedsel en is vrijwel smaakloos voor het huisdier en of het kleinvee. Door het hoge absorptievermogen en de zuiverheid van het Fulvinezuur wordt het eten, en de vitaminen en mineralen beter opgenomen, en verbetert het ook de algemene gezondheid en natuurlijke afweer. Dit gezuiverde Fulvinezuur product is daarom een krachtig natuurlijk ontgiftigings- en ontstekingsremmend product.

Prijs: € 19,95
Lees hier meer over PrimeFulvic!Introductie: PrimeHumic nu in 300 gram verpakking!

Dit krachtige poeder van fulvinezuur en humuszuren is bedoeld voor onze GROTE dierenvrienden en nu in 300 gram verpakking beschikbaar! Dieren vanaf 90 kg zijn het best en voordeligst gebaat bij dit product. Denk hierbij aan kleinvee zoals schapen en geiten maar ook pony's, paarden, koeien et cetera. Ringworm, uierziekte en andere veel voorkomende ziekten worden snel en volledig natuurlijk aangepakt door PrimeHumic!

Dit poeder is overigens ook zeer geschikt voor planten, kruiden, gewassen et cetera. En je hebt er maar een heel klein beetje van nodig. Slechts een tipje van een schuin afgesneden rietje volstaat voor een grote gieter vol!


Prijs: € 29,75
Lees hier meer over PrimeHumic!

 HeelBewust Aanreikend: Hardnekkige vrouwenklachten

De laatste weken struikel ik over horden vrouwen met typische vrouwenklachten. Vooral blaasontstekingen, menstruele veldslagen, cystes in de baarmoeder en baarmoederhalsgedoe. En liefst allemaal tegelijkertijd. Deze uitdagingen blijken in de praktijk behoorlijk hardnekkig, Het is in deze heel interessant om te vernemen wat Dr. Ryke Hamer hierover zegt:

Ziekten aan de baarmoeder en baarmoederhals hebben allemaal een onderliggend sexueel conflict als oorzaak. Denk daarbij aan sexuele afwijzing, sexuele frustratie, vaginisme, sexueel misbruik (inclusief zelfmisbruik door sex met liefde te verwisselen), alles wat leidt tot het niet kunnen of willen paren, door onderbreking of het niet plaats vinden ervan. Dat leidt vervolgens tot zweervorming, en weefselverlies. Het biologisch doel van weefselverlies is meer ruimte creëren in de baarmoederhals zodat paren wel weer kan plaatsvinden en er meer sperma naar binnen kan.

De remedie:
Het biologisch conflict herkennen, erkennen en ermee dealen. Vervolgens herinnerd worden aan je vrouwelijke kracht! Heel veel vrouwen hebben geen of bijna geen echt contact meer met gebieden zoals baarmoeder en vagina. Ze hebben bijvoorbeeld nooit in de eigen vagina gekeken, zijn vaak bang dat ze wat oplopen, dat het gaat ruiken et cetera. Dit is een belangrijke en sterk onderschatte basis voor veel typische vrouwenklachten, tot aan een onregelmatige menstruatiecyclus aan toe.

Jacqueline Snelder van Soul Tantra begeleid vrouwen in dit proces. De sessies van Jacqueline leert vrouwen energetisch voelen dat juist in die gebieden je power als vrouw zit. Je gaat erna dat ook gebruiken als kracht, er vandaan praten, denken, creativiteit verder ontplooien et cetera, weer helemaal eigen ermee worden.

Lees hier meer over de visie van Dr. Ryke Hamer en verbaas jezelf over de akelig nauwkeurig ende confronterende verbanden die hij heeft aangetoond. De link naar dit artikel.ANDERE KOST

Lees hier de actuele Zalvende citaten, Aanbiedingen en de actuele HeelBewust Agenda.Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php