opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XXXIII
9 september 2012

Beste mensen,

Een korte en verlate nieuwsbrief. Ik zit midden in een boeiende en inspirerende verkiezingscampagne zoals de meesten van jullie wel weten. De vele e-mails en tefoontjes die ik mag ontvangen van mensen die hulp zoeken, bevestigen steeds sterker het belang van mijn ondersteuning voor Partij voor Mens en Spirit. Verderop meer daarover. Vorige week sprak ik enkele malen met Jan Smit, de maker van de DUO Kruidenelixers, wat een bijzondere verhalen heeft die man! Een aantal ervan staan in zijn nieuwste boek, ook verderop.

Vorige maand ontving ik weer een prachtige nieuwsbrief van Laurette van Slobbe, heerlijke recepten, fantastisch mooie foto's! Ik kan onderstaande websites rauwhartelijk aanbevelen!
http://www.rauwvoedsel.nl
http://www.hofvantwello.nl

Veel leesgenoegen en stemplezier, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


DUO Kruidenelixer Femina!

Deze nieuwe DUO Kruidenelixer is een krachtig kruiden- en mineralenelixer ter ondersteuning en activering van immuunsysteem en alle organen. Reinigt tevens het lichaam en ondersteund de darmflora. Bevat tevens Magnesium uit de Zechstein mijnen (goed voor onder andere goede darmwerking, opbouw van botten, gewrichten en spieren. Het toegevoegde jodium is essentieel voor een optimale stofwisseling. Deze speciale S.P.G. (spieren, pezen en gewrichten) variant bevat extra veel Magnesium en Duivelsklauw!

Femina
Dit kruidenelixer is ontwikkeld voor vrouwen. DUO Kruidenelixer Femina is gebaseerd op de al volop bewezen en geprezen DUO Kruidenelixer S.P.G. welke nog eens is aangevuld met een verhoogde dosering van 10 speciaal voor vrouwen geselecteerde kruiden (brandnetel, duizendblad, goudsbloem, kaasjeskruid, kalmoes, kamille, maretak, paardestaart, vrouwenmantel, roos). Gebruik DUO Kruidenelixer Femina bij overgangsverschijnselen zoals overmatig transpireren, ontsierende aderen, vervelende spiersamentrekkingen en wisselende stemmingen.

DUO Kruidenelixer bevat maar liefst 120 verschillende kruiden, mineralen en plantaardige oliën!
DUO Kruidenelixer verhoogd ook het herstel na sportinspanningen, het uithoudingsvermogen en fysieke prestaties. De luchtwegen varen er eveneens wel bij!

Duo kruidenelixer is een 100% natuurlijk product, wordt vervaardigd uit de allerbeste natuurproducten en is nVWA goedgekeurd. Het elixer bevat geen toegevoegde suiker, geen kunstmatige zoet- en kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen. Vanaf ongeveer 1-3 weken na de eerste inname gaat u zich beter en vitaler voelen.


DUO Kruidencrème 90ml!
DUO Kruidencrème is samengesteld uit 60 verschillende kruiden die de weestand verhoogd tegen ongunstige virussen, schimmels en bacteriën.

Deze unieke kruidencrème formule is ook zeer geschikt om te gebruiken als deodorant, handcrème en cosmetische verzorging van ontsierende spataderen! Bij uitdagingen die een vervelend gekriebel geven zal het resultaat vaak binnen 1 dag flinke verlichting brengen. Geeft directe verlichting bij gesprongen, geprikkelde, gevoelige, schrale, rode, ruwe, uitgedroogde huid. Denk hierbij vooral een billen en rug en aan teen, wreef en hiel.

Door de toevoeging van duivelsklauw is DUO kruidencrème ook goed bij inflammatoire symptomen. Duo kruidencrème is een 100% natuurproduct en zal daardoor snel en optimaal door de huid worden opgenomen.

Dit product is ook geschikt voor dieren!
DUO Kruidencrème is ook bij uitstek geschikt voor onder andere honden, katten en paarden met huid- en vachtproblemen. Een voorbeeld hiervan is een paard met zomereczeem (staart en manen), u zult verbaast zijn over het resultaat!

DUO Kruidencrème is een 100% natuurlijk product, wordt vervaardigd uit de allerbeste natuurproducten en is nVWA goedgekeurd. De crème bevat geen toegevoegde suiker, geen kunstmatige zoet- en kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen. DUO Kruidencrème bevat geen mineralen en plantaardige oliën.

De werking van DUO Kruidencrème wordt versterkt in combinatie met DUO Kruidenelixer S.P.G. (en andersom).


Mijn Geheim
-Kruiden geven vreugde en gezondheid, het beste uit de natuur, werkt altijd!-

In dit boek worden ervaringen met het DUO-Kruidelelixer bij mens en dier beschreven. Aan de hand van een groot aantal brieven van gebruikers. Daarnaast bevat dit boek een schat aan informatie over de werking van kruiden en andere gezondheidsbevorderende stoffen en hoe deze uw lichaam gezond kunnen houden. Ook Jan's persoonlijke verhaal en zijn visie op de huidige geneeskunde en het medicijngebruik komen ruim aan bod.

Jan Smit (1939) is via zijn eigen gezondheidsproblemen bij kruiden gekomen. Zin zijn jeugd ging hij met zijn buurvrouw mee het veld in. Zij vertelde hem over de werking van planten. Toen hij problemen kreeg met zijn gezondheid of met de gezondheid van zijn duiven of konijnen wilde hij kijken wat hij zelf kon doen met kruiden. Hij begon boeken te lezen en nog meer boeken en zo werd hij een autodidact op dit gebied.

 

Auteur: Jan Smit
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 125 bladzijden
uitgever: Free Musketeers
Druk: 1e druk juni 2012
   

Partij voor MenS en Spirit LIJST12
Nieuwe tijd vraagt om nieuwe politiek, Partij voor Mens en Spirit is er klaar voor!

We weten allemaal dat ons een Nieuwe Tijd te wachten staat. De transformatie die we aan voelen komen is op handen en langzaam maar zeker verschijnen er hier en daar lichtpuntjes, waaraan ook de burger in zijn dagelijks leven kan merken dat het leven lichter wordt. Zo is de verandering niet alleen maar voelbaar, maar wordt ze ook steeds meer zichtbaar in de dagelijkse werkelijkheid van de materie.  Veranderingen beginnen van binnenuit en worden na verloop van tijd waarneembaar en concreet. De afgelopen eeuwen, met een versnelling in de laatste decennia, zijn de veranderingen in het klein begonnen. Eerst waren voorlopers nog roependen in de woestijn, maar naargelang de tijd voortschreed gingen honderden, nee duizenden, hen achterna.  

Nu is ook de tijd aangebroken dat veranderingen in onze samenleving op een nog veel zichtbaarder niveau duidelijk worden: via veranderingen waar iedereen mee te maken krijgt. Het is nu dus de tijd om ook in de politieke dimensie door te dringen, zodat de spirituele veranderingen op allerlei maatschappelijke terreinen zal doorwerken: in de gezondheidszorg, het onderwijs, en niet te vergeten: in het financiële stelsel, waarmee met het in elkaar storten van het kapitalistische systeem de materie voorgoed haar grootste dichtheid had bereikt. Het is tijd voor de weg omhoog naar een andere frequentie die sneller is en licht verspreidt.

Partij voor Mens en Spirit wil hierin een rol gaan spelen. Wie kiest voor werkelijke veranderingen stemt op 12 september op lijst 12, op MenS.

Partij voor Mens en Spirit (MenS) is opgericht in maart 2008 en heeft tijdens de vervroegde verkiezingen van 9 juni 2010 binnen enkele weken 26.196 stemmen weten te behalen in het gehele land. De missie van Partij voor Mens en Spirit is ‘politiek vanuit het hart’. Mens en Spirit staat voor samenhang, samenwerking tussen overheid, politiek en burger, voor bewustzijnsbevordering, aandacht voor zingeving en voor een menselijke maat.

MenS richt zich op de moderne en bewuste mens, die mee wil denken en mee wil doen. Het gaat de partij om het authentieke individu, om nieuwe gemeenschapsvorming, maar ook om verantwoordelijkheid voor de samenleving als geheel. Daarom legt de partij accenten op:
-    zelfvoorziening en lokale kracht,
-    een schoon milieu en op gezondheid voor mens en milieu,
-    andere sociale woonvormen en energieneutraal bouwen en werken,
-    een economie die niet groeit ten koste van mens, milieu en dier, maar welzijn brengt.

Daarnaast gaat de Partij voor Mens en Spirit voor een directe democratie en legt zij accenten op persoonlijkheidsontwikkeling en vrijheid, ook in het onderwijs. Het partijprogramma van MenS is goed doordacht, innovatief en biedt perspectief.

Lijsttrekker Lea Manders heeft 14 jaar politieke ervaring als raadslid van een lokale partij te Arnhem. Andere kandidaten op de lijst hebben een uitgebreide politieke training gevolgd die door een politicoloog binnen Mens en Spirit werd gegeven.

De speerpunten van MenS voor deze verkiezingen:

 • Banken in eigen handen en (naast euro) invoeren Nieuwe Gulden.
 • Geen marktwerking in onderwijs, zorg, energie en water.
 • Zorgkosten verlagen door preventie en samenwerken regulier-alternatief.
 • Corporaties kopen onverkoopbare huizen tegen redelijke prijs op.
 • Einde topsalarissen en hoge kosten beleid en advies.
 • Flexibele AOW leeftijd en betere pensioenregelingen.
 • Door herziening belastingsysteem minder bezuinigen en minder werklozen .
 • Garantie-inkomen met werken voor de gemeenschap voor iedereen boven 18 jaar.
 • Onderwijs veel beter afstemmen op het authentieke kind en de student van NU.
 • Geen langstudeerboete, maar betere opleidingen.
 • Minder vleesconsumptie en dierenleed, afbouw bio-industrie, meer ecologische landbouw.
 • Lage BTW op gezond en milieuvriendelijk. Hoge BTW op ongezond en giftig.
 • Gezonde voeding, zonder gen- en nano technologie, bereikbaar voor iedereen.
 • Lokale energieopwekking daadkrachtig stimuleren.
 • Duurzamer en energieneutrale nieuwbouw en renovatie.
 • Geen kern- en kolencentrales bouwen, wel groene energie.
 • Voorzichtig omgaan met vaccinaties en straling.
 • Een dienende en transparante overheid als partner van de burger.
 • Referenda en andere vormen van direct meebeslissen ruim inzetten.
 • Privacy voortaan beter bewaakt door overheden.
 • Geen JSF en dubieuze vredesmissies.
 • Minder macht naar een ondemocratisch Europa, wel samenwerken.
 • Wonen en werken samenbrengen tegen files en vervuiling. Geen kilometerheffing.
 • Eerlijker en doelmatiger wetgeving en rechtspraak, minder regelgeving.
 • Maatwerk en preventie in verlaging criminaliteit, verhoging veiligheid.Hartelijk dank voor uw aandacht!
Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php