opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XXXV
7 oktober 2012

Beste mensen,

De afgelopen weken weer veel nieuws over alsmaar stijgende zorgkosten en een sterk groeiende lijst van 'geneesmiddelen' die niet werkzaam blijken te zijn, maar dat wisten we al. Bijzonder is de constatering dat ondanks een schokkende uitzending van Zembla vorig jaar, de huisartsen toch massaal en zelfs agressief de 'zwakkeren' weer de griepprik aanleunen. Alweer een vaccin waarvan nog nimmer de werkzaamheid is aangetoond, integendeel zelfs. Een bezorgd medemens wordt dagenlang opgesloten vanwege de promotie van een volledig natuurlijke kruidenzalf. Op verdenking van oplichting (er is geen enkele klacht ingediend) wordt zowat de gehele inboedel in beslag genomen, die overigens nog steeds niet is teruggegeven. Als TROS RADAR of het OM de huisartsen niet laat oppakken voor oplichting, wie gaat dat dan wel doen? Mijn handen jeuken.

Veel leesgenoegen, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


Argiletz Groene leempoeder superfijn

Klei of leem is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard leem mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte leem o.a. bij het mummificeren.

Leem is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van leem bindt het veel gifstoffen en voert deze af. Groene leem neutraliseert ook bacteriologische activiteit, bacteriën kunnen zich namelijk niet vermenigvuldigen in groene leem en worden op die manier onschadelijk gemaakt door absorptie en afgevoerd. De kleur van leem verteld over de samenstelling ervan. Alle leemsoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene leem is heel sterk reinigend, bruine leem bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Groene leem bevat mineralen, enzymen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Het is verboden noodzaak en werking hiervan nader toe te lichten.

Groene leem kan op vele manieren toegepast worden, zowel uitwendig als inwendig:
- drinkkuur
- gezichtmaskers
- leembaden
- pakkingen
- koud en warme leemkompressen
- leempleister
- strooipoeder

Inwendig kan groene leem gebruikt worden als drinkkuur. Voor kompressen, maskers en pakkingen kan groene het best als paste gebruikt worden. Zo’n groene leempasta maak je door er zuiver water, essentiële oliën, hydrolaat, maceraten, (vette) plantenolie, of een combinatie hiervan eraan toe te voegen.

Argiletz groene leem is 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het leempoeder, hoe effectiever de werking ervan.

Meer informatie
http://www.heelbewust.com/groene-leempoeder-300gr

 


Biologische rauwe Lucumapoeder
Lucumapoeder is vooral bekend als natuurlijke zoetstof maar kent ook een hoge en rijke voedingswaarde. Ideaal voor mensen die geen giftige geraffineerde suikers willen of kunnen consumeren. De glycemische waarde van lucumapoeder is zeer laag.

Lucumapoeder is ook rijk aan bètacaroteen, calcium, fosfor, ijzer, kalium, niacine en de vitaminen B1, B2, B3 en B5. Daarnaast is lucumapoeder ook nog eens rijkelijk voorzien van koolhydraten en vezels. Lucumapoeder is ook uitermate geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Traditionele volkeren associëren de vrucht (o.a. door de vorm ervan) met vruchtbaarheid en de vrouwelijke borst.

Het is verboden hier te beschrijven wat Lucumapoeder specifiek voor jouw gezondheid kan betekenen.

Over Lucuma
Lucuma (Pouteria Lucuma) is een subtropische fruitsoort uit het Andesgebied, met name Peru. De lucumavrucht groeit aan bomen die zo’n 20 meter hoog kunnen worden en tot wel 500 jaar oud. Op die hoge leeftijd brengen ze nog steeds vruchten voort! De Inca’s gebruikten lucuma onder andere als een natuurlijke bron van gezonde suikers.

Toepassing & dosering    
Lucumapoeder kent een breed toepassingsgebied, denk aan cake, ijs, smoothies, koekjes, pudding, taarten et cetera. HeelBewust onderzoekt de geschiktheid van lucumapoeder in koffie. Gebruik voor vloeibare gerechten ongeveer 1 theelepel. Voor het bereiden van overige gerechten heb je 1-4 theelepels nodig, gewoon het recept en je smaak volgen.

Meer informatie
http://www.heelbewust.com/lucumapoeder-250gr
http://www.heelbewust.com/lucumapoeder-500gr

 


Verse frisse kleuren Klean Kanteen drinkflessen!

Het portfolio van de prachtige en volledig gifvrije SEXY drinkflessen is aangevuld met extra mooie kleurtjes en een splinternieuwe volledig RVS loop cap. De Klean Kanteen Classic 532ml flessen zijn aangevuld met de kleuren Reef Blue, Be Green, Ocean Blue en Active Pink. De Klean Kanteen Classic 800ml flessen zijn aangevuld met de kleuren Ocean Blue en Active Pink. Alle Classic flessen worden standaard geleverd met de bijzondere Sport Cap 2.0

Klean Kanteen foodgrade RVS drinkflessen zijn volledig vrij van BPA en weekmakers en bijzonder duurzaam door de lange levensduur! The Message is the Bottle!!

 

 


ANDERE KOST

Lees hier de actuele Zalvende citaten, Aanbiedingen en de actuele HeelBewust Agenda.


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php