opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XXXVI
4 november 2012

Gegoede zonnige dag mooie mensen!

Tenenkrommend heb ik de vele discussies van afgelopen week gevolgd. Zonder het goed te beseffen hebben vele stemmers een sloopvergunning verleend aan Rutte II. Alle focus op de centjes, vooral onze centjes, zero focus op visie en urgentie. Met geen woord wordt gerept over het zorgsysteem zelf, een systeem dat zich al jaren midden in een infarct beweegt. Dik 7 miljoen chronisch zieken zijn mede het resultaat van onze 'geweldig goede' gezondheidszorg. Artsen gaan stug door met het bedrijven van fact free medicine. Zelfs de griepprik wordt weer volop aan de man gebracht, met in de hand een bijzonder agressieve instructie voor de griepprikweigeraars. Ieder bewijs voor werkzaamheid ontbreekt, nog immer. Op veiligheid wordt al helemaal niet getest (vaccins van enkele fabrikanten zijn last minute door verschillende Europese landen teruggetrokken vanwege problemen). De zwakkeren zijn proefkonijn, zonder dat ze daarvan op de hoogte worden gesteld, zo eenvoudig is het, zo triest is het.

Iedereen die een vaccin probeert door te drukken hoort een vraag gesteld te worden: Show me the evidence: reproduceerbaar dubbelblind gerandomiseerd onderzoek met controlegroep. Methodiek: Hypothese > proef > resultaten > interpretatie/conclusie. De reactie op deze eenvoudige doch logische vraag zal tenminste verbazen, het is er niet.
En dan de zorgpremie, zo langzamerhand dringt zich de vraag op bij welk premiebedrag de overheid deze nog verplicht kan stellen. Think about that.

Weer terug naar Rutte II. Ooit zal een wetenschapper een naam geven aan deze ijstijd periode. Bizar lijkt mij wel passend.Veel leesgenoegen, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


Natracare Organisch Damesverband en veilige babydoekjes!

Natracare producten zijn ontwikkeld als directe reactie op zorgen over gezondheid en milieu inzake het zeer giftige dioxine (als gevolg van het bleken met chloor), het grootschalig besproeien van katoen met pesticiden en de toepassing van viscose en andere chemische stoffen in maandverband, tampons en babydoekjes. Het is wenselijk om ieder huidtype te vrijwaren van contact met chloorgebleekte en chemische producten.

Dit maandverband is gemaakt van 100% gecertificeerd organisch katoen en herbruikbaar en duurzaam organische cellulose. Ze zijn volledig vrij van kunststoffen, chloor, dioxine, pesticiden en andere chemische stoffen. Vrij van kunststoffen betekent dat Natracare maandverband vrij is van polyethyleen, polypropyleen of super absorberende  polyacrylaten. Van deze kunststoffen is het bekend dat zijn de huid irriteren.

Vrouwen kunnen er zeker van zijn dat dit maandverband geen synthetische toevoegingen bevat. Ze zijn niet gebleekt met chloor en bevatten geen pesticiden, chemische stoffen zoals viscose, bindmiddelen, oppervlakte-actieve stoffen of geur- en kleurstoffen.

Het kankerverwekkende dioxine is een bijproduct van chloorblekings methoden en komt in verschillende hoeveelheden ook voor in ons milieu, als een bijproduct van besproeiing met pesticiden en vervuiling van verbrandingsovens. Dioxine verlaat het lichaam niet, maar hoopt zich op in vetweefsel van mens en dier. Het is daarom ook een groot probleem voor de mens, de vrouw en het kind in het bijzonder. Wetenschappelijke studies bewijzen dat zelfs lage dioxineniveaus gelinked kunnen worden aan kanker, endometriose, verlaagde aantallen zaadcellen en verzwakking van het immuunsysteem.

Natracare Organic babydoekjes, veilig, zacht, duurzaam, sterk en comfortabel!

Dit zijn grote vochtige babydoekjes van veilig, duurzaam, sterk en comfortabel organisch katoen, de geur is natuurlijk fris! Deze babydoekjes zijn vrij van chemische producten. Zeer geschikt voor lieve billetjes, handjes, neusjes, voetjes en gezichtjes!

De prijswinnende organisch katoenen babydoekjes van Natracare zijn zacht, veilig, duurzaam, sterk en comfortabel! Geschikt voor frequent dagelijks gebruik, zelfs op de meest gevoelige huidjes. Deze doekjes zijn gedrenkt in gecertificeerde organische etherische oliën van abrikoos, linde en kamille, en plantenextracten die verfrissen en reinigen, de huid schoon en zacht achterlatend.

De formule waarin deze organisch katoenen doekjes zijn gedrenkt is geheel vrij van wasmiddelen zoals sodium lauryl sulfaat (SLS) en aanverwanten, parabenen, SHG en andere typen van formaldehyde vrijgevende conserveringsmiddelen.

Omdat Natracare geen dierlijke ingrediënten gebruikt en niet op dieren test zijn deze doekjes ook geschikt voor vegetariërs. Ze zijn uitsluitend getest op menselijke vrijwilligers. De doekjes inclusief de ingrediënten zijn volledig natuurlijk, van herbruikbare en duurzame bronnen en volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar.

Meer informatie
http://www.heelbewust.com/hygiene


Verse eitjes!
Het assortiment Yoni-eitjes is recentelijk aangevuld met 4 nieuwe steensoorten, ze zijn werkelijk prachtig om te zien en te voelen!
Met deze relatief kleine eitjes kunnen vrouwen op eenvoudige wijze werken aan de versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren. De eitjes bezitten vanzelfsprekend de krachtige energetisch eigenschappen van het materiaal. Alle eitjes zijn kleiner dan een gemiddeld kippenei en is in de lengte doorboord (Ø 2mm) zodat er een koortje doorheen gehaald kan worden. Wij adviseren u om hiervoor flosdraad (geen mint!) te gebruiken en deze telkens na gebruik te vervangen in verband met de hygiëne.

De positieve invloed van regelmatige oefeningen met dit ei zijn:

  • Versterkt het gevoel van kracht.
  • Verbetert de doorbloeding en energetische stroming van de baarmoeder.
  • Helpt bij het vasthouden van energie.
  • Geeft versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren.
  • Geeft enige preventieve werking ten aanzien van orgaanverzakking.
  • Helpt bij de aanpak van blaasincontinentie.
  • Versterkt het orgastisch vermogen.
Yoni-ei Amethyst Yoni-ei Goudsteen

 

Yoni-ei Labradoriet Yoni-ei Tijgeroog


Meer informatie
http://www.heelbewust.com/Yoni-ei-Tantra


Magnesium badvlokken 500 gram!

Geheel nieuw in het assortiment Ancient Magnesium zijn zakjes Magnesium badvlokken van 500 gram! Hiermee kan iedereen deze badvlokken gemakkelijker proberen in bad en/of voetenbad. Deze magnesium badvlokken bevatten maar liefst 47,2% MgCl2. Door deze hoge concentratie is het nemen van een bad of voetenbad met deze badvlokken voordeliger en prettiger dan het gebruik van magnesiumolie. 500 gram is voldoende voor 2 baden. Baden in Magnesium is een weldaad voor het gehele llchaam, een fijne en goedkope manier om een thuis een spa te creeeren! Telefoon eruit, kaarsjes erbij en genieten maar!

Ancient magnesium badvlokken brengen de benodigde magnesium direct via de huid naar de cellen. Een veel mooiere en efficientere manier dan het slikken van magnesium supplementen. Bovendien wordt zo ook meteen de huid verzorgt en waar nodig aangepakt en is overdoseren onmogelijk. Magnesium is voor de mens een essentieel element. In de voeding is het in beperkte mate aanwezig in verse groene groenten, volle granen, noten en zaden. Magnesium vervult een belangrijke rol bij de prikkeloverdracht in de zenuwen en spieren; het werkt hierbij tegengesteld aan calcium, namelijk ontspannend. Ook is magnesium belangrijk voor de botvorming

Het belang van magnesium voor lichaam en geest is groot en essentieel voor behoud van gezondheid op tal van gebieden. Welke gebieden dat precies zijn mogen wij u niet vertellen van onze overheid.

Herkomst
Ancient magnesiumolie is afkomstig uit de oude Zechstein zeebedding in Nederland, 1600 tot 2000 meter diep in de aardlagen. Uitstekend beschermd gedurende de laatste 250.000.000 jaar. Het is de meest pure magnesium bekend in de wereld vanwege haar ongerepte en zuivere energetische staat. Hoge kwaliteit magnesiumchloride die wordt ontgonnen met de nieuwste technologie uit een natuurlijke omgeving. De kwaliteit van het productieproces is van een constante standaard en gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001 normen. Het product wordt geproduceerd onder GMP-standaards (Good Manufacturers Practise) en HACCP-normen waardoor de hoge kwaliteit continu is gegarandeerd.

Meer informatie
http://www.heelbewust.com/Magnesium-Badvlokken


HumaSoak monsterbuisjes 5 gram!

Dit monsterbuisje bevat 5 gram HumaSoak, de benodigde hoeveelheid voor 1 heerlijk bad! Met HumaSoak badpoeder maakt je je eigen detoxbad, je eigen thuisspa zelfs! Het zuivert en voedt de huid, vermindert stress en geeft bovendien een flinke energieboost. HumaSoak is geheel gemaakt van organisch hoogwaardige humusen en fulvinezuur.

Het is een geconcentreerd badpoeder gemaakt van humusen en fulvinezuur, de actieve ingrediënten van turf en spamodder. Traditioneel gebruikt bij verboden te benoemen verschijnselen, is HumaSoak ook goed voor de bloedcirculatie, zuivering van het lichaam, zuivering en verzachting van de huid (ruwe huid wordt zacht en glad). Gewoon thuis uw bad vol laten lopen en een klein beetje HumaSoak toevoegen. HumaSoak is verkrijgbaar als geurloos en in lavendel.

Grieken en Romeinen wisten het al
Balneoterapie wordt al sinds de oudheid gebruikt, zowel door de Grieken als de Romeinen. Vandaag de dag worden in allerlei spa’s over de hele wereld modderbaden, turfbaden en allerlei pakkingen aangeboden. Maar ook natuurlijke mineraal soaks. Recentelijk hebben wetenschappers ontdekt dat de Essentiële stoffen in deze toepassingen de humusen en fulvinezuren zijn. Ook in Europa zijn er nog mensen die een hap grond eten om te herstellen, net als oude stammen dat duizenden jaren geleden al deden.

Humusen zijn sterke anti-oxidanten die de vrije radicalen uit ons lichaam vangen, hierdoor wordt de celbalans hersteld. Wanneer vrije radicalen in ons lichaam verblijven, kunnen cellen ongecontroleerd gaan woekeren. Fulvinezuur normaliseert de celgroei en herstelt de celbalans. In onze dagelijks milieu en voeding worden we blootgesteld aan honderden zware metalen en chemicaliën, deels radioactief. Humusen zijn de enige stoffen die complexen radioactieve stoffen kunnen transformeren naar ongevaarlijke stoffen om ze zo uit onze voedselketen te houden en aantasting van de menselijke cellen te voorkomen. Humusen en fulvinezuur helpen het lichaam goede voedingsstoffen op te nemen, zware metalen en vrije radicalen uit het lichaam te vangen.

Fulvinezuur is DE grote transporteur in de natuur. Het gaat de cellen van planten, dieren en mensen binnen en brengt voedingstoffen naar precies de juiste cellen (fulvinezuur kan door haar unieke eigenschappen immers iedere cel binnendringen). Zodra de voedingsstoffen zijn afgeleverd brengt fulvinezuur eventueel aanwezige toxines (zware metalen en pesticiden) in de cellen, weer naar buiten.

Meer informatie
http://www.heelbewust.com/HumaSoak-monsterbuisje


ANDERE KOST

Lees hier de actuele Zalvende citaten, Aanbiedingen en de actuele HeelBewust Agenda.


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php