opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XXXVIII
2 december 2012Aardige zondag allemaal!

De eerste koffie na de eerste nacht heerlijk geaard slapen op een Aardingslaken, en de zon schijnt ook nog volop, wat een aardig begin! Vorige week ook al heel aardig beginnen, er zijn 100 Julejaar Agenda's 2013 ingekocht, en die zijn bedoeld om uit te delen, lees hieronder meer over deze fijne actie! Treuzel niet te lang, ze vliegen de deur uit, haast nog harder dan het organic maandverband met vleugeltjes ;-). Het is december, dan zoeken veel mensen wat moois voor mensen. Dat lijkt een steeds lastiger klus te worden. Iets waardevols en unieks uitzoeken dat bovendien perfect past bij de persoon indachtig. Daarom enkele geschenksuggesties van HeelBewust. 

Veel leesgenoegen, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter


 

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


Julejaar Agenda 2013

Julejaar Agenda 2013De mooiste en fijnste agenda van Nederland!

Aanbieding: Deze prachtagenda ontvangt u gratis bij iedere bestelling vanaf € 60,- (Inclusief BTW, exclusief portokosten, aanbieding geldig t/m 31 december 2012 en zolang de voorraad strekt).

Het Julejaar, leven met de seizoenen, maankalender met siderische dierenriem, jaargetijden- & maanfeesten, bomen, godinnen, goden, Tzolkin, kruiden, krachtdieren en natuurrituelen. Het is alweer de negende keer dat de Julejaar agenda verschijnt, een magisch jubileum in meerdere opzichten, zo laat de maakster Tanja Hilgers weten. De thema's van de Julejaar agenda 2013 zijn schoonheid, mededogen en geboorte. Het formaat van de agenda is 10,5 x 15,2 cm en heeft een spiraalbinding met boekenlegger.

Bekijk hier de binnenzijde en hier de resterende informatie.


Earthing Je lichaam aarden
- Gezond en energiek door contact met de aarde -

AardenDe grond onder je voeten is niet zomaar gras, zand, aarde of beton, maar een alomaanwezige bron van natuurlijke helende energie. Om gezond te blijven, zou je elke dag op blote voeten buiten moeten lopen. Door direct huidcontact met de aarde neem je de vrije elektronen van de aarde in je op. Deze elektronen helpen je ontstekingen - die de oorzaak zijn van veel ziekten - te voorkomen of te genezen.

Maak contact met de aarde en voel je beter!
Het directe contact via de huid met de aarde - earthing - is even belangrijk als zonlicht, lucht, voeding en water. Hierdoor vermindert (chronische) pijn, verbetert de slaap, verbetert het immuunsysteem, versnelt het helingsproces bij ziekte en vermindert stress.

Omdat blootsvoets buiten lopen bijna niet mogelijk is, zijn er speciale producten ontwikkeld waarmee je jezelf binnenshuis met de helende aarde-energie kunt verbinden. Daarmee kun je jezelf heel simpel aarden, zelfs wanneer je slaapt. Deze producten zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar.

Clinton Ober ontdekte 'earthing' en zet zich al jaren volledig in voor onderzoek naar dit concept en het toepasbaar maken ervan. Stephen T. Sinatra is cardioloog en psychotherapeut. Martin Zucker schreef meerdere boeken over natuurgeneeskunde.

Klik hier om een aantal pagina's van het boek te bekijken en hier voor meer informatie.


Aardingsproducten!

AardingsproductenIk had ze al een tijd op het oog, deze maand is het dan eindelijk geregeld! Alle gewenste Earthing producten zijn in het portfolio opgenomen, tot het allerkleinste kabeltje aan toe. Aardingslakens, Aardingshoeslakens (een- en tweepersoons), Aardingsslaapzakken, Aardingsomslagdekens, Aardingsmatten, Aardingsbanden, testapparatuur, en natuurlijk het boek, in de Nederlandse taal (zie hierboven), het is er allemaal!

En de kwaliteit is echt fantastisch mensen, het materiaal zelf is heerlijk zacht. Honderden meters zilverdraad zijn erin geweven, voor maximaal aardingsresultaat.  In het artikel over Aarden (verderop in deze brief) leest u wat het nu precies is, hoe het werkt en waarom zoveel mensen er serieus baat bij hebben. Zelf tik ik deze brief met aan Aardingspolsbandje om en heb inmiddels een geweldige nachtrust op een Aardingslaken in de rug (om met Hans van Mierlo te schrijven). Het bed heeft tevoren heerlijk mogen opaarden, weer eens wat anders ;-) En fijn dat die testers zo effectief en duidelijk functioneren. Ik kwam er helaas wel achter dat de twee wandcontactdozen met randaarde in de badkamer, niet op de aardedraad bleken aangesloten, gevaarlijk dus...

 
 
Lees hier meer. 

Argiletz Klei-tandpasta Bio Lemon en Aloe Vera!


Klei tandpastaDeze organische op zongedroogde superfijne groene klei gebaseerde tandpasta, is verrijkt met biologische Aloë Vera. Daardoor is deze veilige tandpasta zeer rijk aan spoorelementen.  Het tast het glazuur niet aan, versterkt het tandvlees en bevorderd gezonde mondhygiëne. De smaaksensatie is heerlijk!

Ook plezierig aan deze tandpasta is dat het geen Sodium Lauryl Sulfaat en geen Fluoride bevat. Kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige conserveringsmiddelen, kunstmatige geurstoffen, petrochemische stoffen zoals paraffine, siliconen, PEG en PPG (Glycolen) ontbreken eveneens, gelukkig!


Argiletz Klei-tandpasta is nu al verkrijgbaar in Lemon en Aloe Vera. Samen met de zeer gewilde Solady Ionen-tandenborsels en de bijzondere Mondolie Menta en foeniculum, hebben we nu een pracht aanbod voor mondverzorging!


Lees hier meer. 


Ashwaganda extract BIO

Withania somnifera (Ashwaganda) is de belangrijkste verjongende en versterkende plant van Ayurveda. Ashwagandha is een uitstekend middel voor het opbouwen van uithoudingsvermogen en kracht bij een fysiek veeleisende levensstijl. De plant is bijzonder voedend voor de botten, spieren en weefsels en verbetert de sterkte en flexibiliteit. 

Deze Ashwagandha uit gecontroleerd biologische teelt, verhoogt het energieniveau, zonder al sterk te stimuleren, en heeft een versterkend effect op het zenuwstelsel. 


Waar dit product specifiek voor bedoeld is, vooral in combinatie met kurkuma, kokosolie en vetoplosbare vitaminen, dat is HeelBewust vergeten.

De tabletten bestaan voor 50% uit organisch kruidenpoeder en voor 50% uit een gestandaardiseerd extract. Daarmee zijn de voordelen van beide ingrediënten in één tablet gecombineerd. Enerzijds de traditionele churna (poeder) met de volledige kracht van het kruid en al zijn bestanddelen, anderzijds een modern plantenextract met de belangrijkste werkzame stoffen in hoge concentratie. 

Klik hier voor meer informatie.


Amanprana Gula Java Cacao 390gram

Gula Java CacaoVorige week introduceerde ik de varianten Fin, Brut en Blocs, vandaag Gula Java Cacao! Kokosbloesemsuiker (biologisch & FairWorld) verrijken warme en koude dranken zoals koffie, thee maar ook cocktails en gerechten. Ook ideaal als tussendoortje voor extra energie, het wordt dan ook veelvuldig gebruikt als een gezonde prestatiedrank. Geniet van de zoetheid en zachte cacao en karamel smaak. Gula Java is uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voeding & Landbouw Organisatie.

Met een Glycemische Index (GI) van slechts 35 (per 100 gram) en een antioxiditatieve kracht (ORAC) van 2200 een gezond en heerlijk natuurproduct!

Wat is Gula Java?
Gula Java is de kokosbloesemsuiker (biologische kokossuiker) uit Java. De zoete nectar van de kokosbloesem is een gekoesterde rijkdom, door tappers hoog in de kokosbomen geoogst. Boven het houtvuur in de ketel verandert de nectar langzaam roerend in een heerlijke, ongeraffineerde rijke suiker. Om jou op elk moment van de dag te laten genieten van haar zoetheid en zachte karamelsmaak.

Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van riet- of bietsuiker, agave, ahorn of siroop. In thee en koffie, heerlijk op appels in de oven, gebakken bananen, pannenkoeken, taarten, wafels, gebak en cake. Perfect in cocktails (Mojito, Caipirinha et cetera), ook als decoratief suikerrandje aan het glas. En natuurlijk om gerechten af te werken en Aziatische recepten met Gula Java hun authenticiteit te geven. En een ideaal tussendoortje voor extra energie!

Veel gebruikte toepassing: Voeg 1 volle eetlepel (15g) Gula Java Cacao toe aan 1 groot glas melk of  graandrank, warm of koud. Voor heerlijke warme of koude chocoladedrank boordevol energie!

Glycemische Index: 

Hoe lager de GI, des te stabieler de suikerspiegel. Gula Java heeft een GI van slechts 35.
Ter vergelijking enkele GI's (per 100 gram)
Gerrafineerde suiker: 68
Oersuiker Rapadura: 61
Ahorn: 54
Honing: 48
Agave: 40
Gula Java: 35
 
Orac-waarden: 
ORAC is een manier om de antioxidatieve kracht van voeding te bepalen. ORAC is de afkorting  van 'Oxygen Radical Absorbence Capacity' en geeft een idee van hoeveel antioxidanten voeding bevat om ons in staat te stellen er de voordelen van te kunnen plukken. De gemiddelde persoon zou 3000-5000 eenheden per dag moeten consumeren. Hoe hoger de ORAC, des te meer antioxidanten de voeding bevat. Gula Java heeft een ORAC van 2200. 
 
Ter vergelijking enkele ORAC waarden:
Tomaat:406
Wortel: 666
Mango: 1002
Kiwi gold:1210
Gula Java: 2200
 
FairWorld kokosbloesemsuiker extra inkomen voor 2000 families
Amanprana werkt voor haar kokosbloesemsuiker samen met Lestari Mandiri, Fairworld en Hivos. Lestari is een associatie die wedijvert voor de belangen van kleinschalige boeren en hun families in centraal Java. Hivos is een humanistische organisatie die staat voor een faire, vrije en duurzame wereld. Een organisatie die ook staat voor gelijke kansen voor mensen. In de provincie Kulon Progo, centraal Java, waar één van de boerenverenigingen van Lestari aanwezig is, werken we ook samen met Fairworld, die erop toeziet dat de oogst en productie van onze kokosbloesem suiker met bio en fair trade principes gebeurt. Beide zijn lid van Organic Alliance, een organisatie die wedijvert voor meer bio in Indonesië. Samen trachten we 2.000 families in Kulon Progo een extra inkomen te geven en hun eco habitat te beschermen. De kokosbomen in hun tuinen brengen nu een eigen oogst op. Kokosbloesem suiker is door de Voedsel- en Landbouw Organisatie FAO uitgroepen tot meest duurzame suiker.

Lees hier meer en kies hier heerlijke recepten met Gula Java!

Biologisch Kokoswater
Biologisch KokoswaterKokoswater moet zeker niet verward worden met kokosmelk, de melkwitte vloeistof die gemaakt wordt door geraspt kokosvlees te mengen met water. Kokoswater is het vocht dat in een kokosnoot zit. Het wordt ook niet voor niets kokoswater genoemd en niet kokossap. Sap is het overblijfsel van een vrucht die je uitgeperst hebt en bestaat uit de fruitsuikers van die vrucht. Afhankelijk van het feit of de producent er zelf nog suikers aan toevoegt of niet, kan dat suikergehalte dan nog best hoog.

Kokoswater daarentegen heeft een geheel eigen samenstelling en smaak die je absoluut niet kan zien als een aftreksel van de kokosnoot zelf! Het bestaat, zoals de naam al zegt, uit water en is na water dan ook het meest natuurlijke, pure vocht dat er is, helemaal door de natuur zelf gemaakt. Kokoswater heeft het voordeel boven water dat het ook nog eens vol mineralen en vitaminen zit en dus een hoge voedingswaarde heeft (niet te verwarren met een hoge caloriewaarde, die is slechts 18 kcal per 100 ml). Kokoswater is zo natuurlijk omdat het in feite gevormd wordt doordat de noot regenwater opneemt. De kokosnoot bevat een uniek filter van vezels, waarbij door een heel lang proces het vocht door de vezels van de kokosnoot wordt gefilterd en zo alleen het kostbare, schone water opneemt, maar alle bevuilde stoffen en bacteriën buiten laat. Daarom is kokoswater ook het meest steriele vocht dat er is en is het bijna identiek aan ons menselijke bloedplasma. De kokosboom zelf voegt tijdens de ontwikkeling van de kokosnoot allerlei mineralen en vitaminen toe aan dit water en daardoor bestaat dit vocht alleen uit natuurlijk, steriel water, barstensvol voedingsstoffen met een zeer laag suikergehalte.

Kokoswater wordt vaak geassocieerd met gladde, groene kokosnoten, waarin een rietje is gestoken. Dit komt omdat in de Tropen de straatverkopers van kokoswater altijd deze groene kokosnoten gebruiken, omdat deze een vrij zachte schil hebben en dus makkelijk te openen zijn. Een rietje erin steken is dus niet zo moeilijk. Mensen weten daarom niet dat het kokoswater, dat uit zo’n bruine, harige harde kokosnoot komt, minstens zo lekker is als dat uit de groene kokosnoot. Ze laten deze ook links liggen in de supermarkt omdat ze moeilijk open te breken zijn, laat staan dat je er op een fatsoenlijke manier een rietje in krijgt. Als het openbreken uiteindelijk met een hamer is gelukt, is de hele noot aan diggelen en al het kokoswater verspild. En zo hebben de meeste mensen het heerlijke kokoswater van deze bruine, harde kokosnoten eigenlijk nog nooit geproefd. Jammer, want qua smaak en voedingswaarde zit er geen enkel verschil tussen het water van deze twee kokosnoten, het zijn alleen twee verschillende rassen; De ene is heel makkelijk te splijten en daardoor uitermate geschikt om op straat te verkopen, terwijl de andere moeilijk open te maken is en daarom alleen gebruikt wordt bij de productie van voorverpakt kokoswater. Daarbij wordt de schil mechanisch opengebroken.


Fabrikanten van kokoswater doen graag alsof hun kokoswater uit die groene kokosnoten komt, vanwege hun bekende tropische imago. Daarom zie je op hun verpakkingen de groene kokosnoot met daarin een rietje. Voorverpakt kokoswater komt altijd uit de bruine, harde kokosnoten. Daarom krijgen deze mooie, bruine kokosnoten alle eer op onze verpakkingen. 

Kokoswater als gezonde en lekkere dorstlesser
Bij het drinken van een drankje denken veel mensen aan frisdrank, vruchtensap of water. We weten allemaal dat frisdrank alleen bestaat uit veel suiker en chemische stoffen, zoals kleur- en smaakstoffen en koolzuur. Vruchtensap is eigenlijk ondanks zijn gezonde imago ook niets anders dan een suikerbom waar de vitaminen al bij het persen er als het ware uit zijn geëxplodeerd. Bovendien tast de hoge zuurgraad van deze frisdranken en fruitsappen de tanden aan waardoor het uitermate slecht is voor je gebit. Dan blijft er nog water over, dat velen toch wel erg saai vinden.

Probeer daarom eens kokoswater! 
In landen waar kokosnoten groeien weten en drinken de mensen het al eeuwen en daar wordt dan ook aangeraden om per dag van 2 tot 4 kokosnoten het kokoswater te drinken voor een optimale gezondheid en slanke lijn. In het westen is een belangrijke oorzaak van kinderobesitas het overmatig gebruik van frisdranken, zogenaamde zoete yoghurt dranken en vruchtensappen. Volwassenen en kinderen in de tropen zijn uitermate slank, terwijl ze zich dagelijks te goed doen aan kokoswater. Want, zoals in de inleiding is te lezen, kokoswater is geen vruchtensap of water waaraan kokospulp en suiker is toegevoegd.

Kokoswater is puur water met een unieke, natuurlijke smaak, vitaminen en mineralen!
Bovendien heeft het een laag suikergehalte van maar 5 procent, dat alleen uit natuurlijke suikers bestaat. Nog een voordeel boven andere drankjes is dat het een lage PH waarde heeft, zodat ook tandartsen kokoswater toejuichen als een gezonde en lekkere dorstlesser die volkomen veilig is voor de tanden.

Kokoswater bevat veel elektrolyten
Behalve vitaminen bevat kokoswater veel elektrolyten, dit zijn mineralen zoals kalium, magnesium, chloor en natrium. Als het lichaam hier een gebrek aan heeft, raakt de elektrolytenbalans verstoord en belemmert deze het goed functioneren van het lichaam, met name van alle spieren, zoals ook het hart, dat de grootste spier van het lichaam is.

Geen chemische stoffen.
Kokoswater bevat het hoogste aantal elektrolyten dat in de natuur te vinden is, zonder toegevoegde suikers, waardoor de bloedsuikerspiegel niet te veel stijgt. Bovendien bevat het geen chemische stoffen. Verder bevat het maar 18 kcal per 100 ml, dus uiterst vriendelijk voor de slanke lijn en het heeft een heerlijke, frisse, lichtzoete smaak, die niet overheersend is en je bepaald niet zat zult worden.

Lees hier meer. 


Wat is Aarden, Earthing?

Zoals de zon ons warmte en vitamine D geeft, zo geeft de aarde ons voedsel en water, een oppervlakte om op te wandelen, te zitten, te spelen, te zwemmen, te bouwen en iets, waar je misschien nooit aan gedacht hebt, een eeuwige, natuurlijke, milde energie. Noem het vitamine G, G voor grond. Wat betekent dat voor jou? Misschien wel het verschil tussen je goed voelen en je niet zo goed voelen, tussen weinig energie en veel energie hebben, tussen goed slapen en niet zo goed slapen.

Je kunt de energie van de Aarde niet zien, maar sommige mensen kunnen het voelen als een warme, tintelende en plezierige sensatie die ze ervaren als ze buiten gaan wandelen over natte het strand of op een vochtig grasveld. Zo zijn er de oude tradities van dauwtrappen. De mensen deden dat niet vanwege de grap, maar voor hun gezondheid. 

De mensheid heeft altijd op blote voeten gelopen en op de grond geslapen, totdat wij de schoenen uitvonden. Als enige wezens op Aarde lopen wij op schoenen, met meestal isolerende rubberen zolen, en hebben we de vloeren in onze huizen geïsoleerd en slapen we niet meer op de grond. Zo zijn we het contact met de Aarde kwijt en zijn we los gekoppeld van de helende energie van Moeder Aarde. Nieuw wetenschappelijk onderzoek doet vermoeden, dat dit los gekoppeld zijn van de Aarde, mede oorzaak zou kunnen zijn van chronische pijn, vermoeidheid en slecht slapen, waar zoveel mensen tegenwoordig last van hebben.

Maak contact met de aarde en voel je beter!
De oplossing is simpel: Wandel buiten zoveel mogelijk blootvoets en slaap, werk of relax binnenshuis in contact met geleidende lakens of matjes, die de energie van de Aarde overbrengen op je lichaam. Mensen die dat op regelmatige basis doen, merken dat ze beter slapen, zich beter voelen en meer energie hebben gedurende de dag.

Deze simpele oplossing heet Earthing™, ofwel Aarden, en is zowel een techniek als een beweging, die levens verandert over de gehele wereld. Aarden is volkomen veilig en heel natuurlijk en is nuttig voor mensen van alle leeftijden. 

Ervaar Aarden zelf!
Ga naar buiten op blote voeten gedurende een half uur en ervaar wat een verschil het geeft voor je pijn of stressniveau. Het beste is om te zitten, te staan of te wandelen op gras of zand, eventueel op klinkers of beton. Dit zijn allemaal geleidende oppervlakten waarvan je lichaam de energie van de Aarde kan opnemen. Ervaar zelf de helende energie van de Aarde aan het werk. Let erop dat hout, asfalt en kunststof vloeren geleidend zijn, dus daarop zal het niet werken.

Waarom is Aarden zo belangrijk voor je immuunsysteem?
Je immuunsysteem beschermt je tegen indringers van buitenaf, zoals schadelijke bacteriën, schimmels en virussen, en helpt het herstel van beschadigd weefsel. Als er ergens een probleem is in het lichaam, spoeden witte bloedlichamen en andere speciale cellen naar de indringers als eerste reactie. Sommige van die cellen geven aldaar vrije radicalen af, die helpen bij het afbreken van de binnendringende micro-organismen en herstel van het beschadigde weefsel. Vrije radicalen zijn positief geladen moleculen (hebben een tekort aan een of meer elektronen), die altijd op zoek zijn naar vrije elektronen. Normaal halen ze deze missende elektronen weg bij de binnendringers en het beschadigde weefsel en doden zo deze ongewenste gasten of breken op deze manier de beschadigde cellen af om afgevoerd te worden.

Deze immuunrespons wordt ook wel ontstekingsreactie genoemd en geeft vaak de bekende symptomen van een ontsteking: zwelling, warmte, pijn, roodheid en afhankelijk van de plek, een bewegingsbeperking. Als dit herstelproces op zijn einde loopt, dient het overschot aan vrije radicalen geneutraliseerd te worden door antioxidanten of vrije elektronen in het lichaam. Als er te weinig vrije elektronen zijn, dan kunnen de vrije  radicalen het gezonde weefsel aantasten, wat weer een immuunrespons teweeg brengt. Zo komen we in een vicieuze cirkel terecht en ontstaat chronische ontsteking, de oorzaak van vele hedendaagse chronische en auto-immuun ziekten en een versneld verouderingsproces.

Omdat de aarde een overvloed aan vrije elektronen heeft, is Aarden de uitgelezen manier om ons lichaam in de behoefte van vrije elektronen te voorzien. Zo kunnen we de bovengenoemde vicieuze cirkel doorbreken.

Lees hier meer.


Nieuwe en verse ZEN klokken, allemaal binnen!

Zen Alarm clocks!Vorige week zijn de zeer gewilde modellen Digital Zen Alarm Clock Bamboo en Walnut (B/E-Tone) en Zen Timepiece (Bamboo en Cherry) allemaal AANGEKOMEN uit de VS, veel eerder dan verwacht, hoe mooi is dat!!!


De ultieme Zen alarm klok, natuurlijk ontwaken met prachtige klanken in een Zen ritme!
Na 15 jaren van product evolutie, heeft Now & Zen ‘s werelds ultieme alarm clock, practice timer en ‘mindfulness bell’ gecreëerd. De E-tone klankstaaf van deze bijzondere  Digital Zen Alarm Clock zal uw leefomgeving vullen met een prachtig complex aan tonen, bij iedere aanslag!

In de ochtend zullen haar bijzondere klanken uw bewustzijn aanzetten tot een natuurlijk ontwaken met een serie van subtiele klankstaaf geluiden. Hiermee wordt u een elegante start van de dag geschonken. Wanneer het alarm actief wordt zal de langdurig resonerende ‘gong’ eenmaal slaan. Daarna wordt de gong aangeslagen na precies 3 minuten en 48 seconden. Hierna na 2 minuten en 21 seconden, daarna na 1 minuut en 28 seconden. De tussentijden nemen af in een specifiek Zen tempo volgens de Fibonacci reeks. De gong wordt dus gedurende 10 minuten telkens aangeslagen in een versneld tempo, uiteindelijk resulterend in een aanslag iedere 5 seconden. Alle aanslagen volgen het natuurlijke Zen ritme. Zodra u eenmaal dit bijzondere ritme en haar tonen heeft mogen ervaren wilt u nooit meer op een andere manier ontwaken!

De Digital Zen Alarm Clock kan ook ingesteld worden om per tijdseenheid een zachte toon te laten klinken. Hierdoor is deze klok ook bijzonder geschikt als timer voor yoga, meditatie en reiki!

Het hout voor alle Now & Zen producten wordt duurzaam gekweekt op Noordamerikaanse boomlandbouwbedrijven. Alle Now & Zen klokken worden geleverd met een handleiding (30 pagina’s) met daarin heldere uitleg over zowel de technische als de heilzame werking. 

Lees hier meer. 


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326

Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com/index.php