opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LIV

1 mei 2013

Goedevandaag allemaal!

Het is mij opgevallen dat veel mensen klakkeloos aannemen dat een volk een Koning nodig heeft om te verbinden. Niet zo gek lang geleden hadden we een oorlog nodig om te verbinden, de Koningin was toen overigens het land uit gevlucht. In Griekenland en Spanje zie je een diepe crisis de mensen verbinden. We verzinnen nogal wat smoesjes om te verbinden, volgens mij is het openen van onze harten het enige dat we hoeven te doen om ons verbonden te voelen, verbonden zijn we immers altijd. 

Lagere verzendkosten!
Afgelopen weekend is de bezem door de verzendkosten gegaan, die zijn fors verlaagd, lees hier de details.

Lezing Mies Kloos!
17 mei is er een boeiende en leerzame lezing in Dieren door Mies Kloos over de biologie van de psyche. Leer- en gedragsstoornissen en psychische aandoeningen zijn overlevingsmechanismen. Begrip en inzicht hierin zijn de sleutels tot oplossing. Lees hier de thema's die GNM expert Mies zal raken.

Een voorbeeld van GNM: Deelnemer aan een GNM workshops Mies Kloos: Al jaren kreeg ik bij werkzaamheden zoals bollen pellen, tulpen plukken en tulpen bossen last van de pezen in mijn onderarm. Deze pezen bedienen de vingers die je bij deze werkzaamheden extreem nodig hebt. De standaard rsi klachten zegmaar. Om deze klachten te verzachten gebruikte ik duivelsklauw zalf. Dit hielp maar genas niet. Ook werden de klachten door de jaren heen langduriger van aard.

Begin juli heb ik de GNM workshop van de organen gevolgd en daarna begon het bollenseizoen weer. Dat betekent ook weer tulpen pellen. En inderdaad de 1e dag begin je gelijk je onderarmen weer te voelen en de 2e dag nog erger. Maar… met de kennis van de Germaanse weet je wat er eigenlijk gebeurt. Het is een eigenwaarde conflict, je bent niet goed genoeg (snel genoeg) voor dit werk. Eerst cel afbraak, waarschijnlijk direct begin 1e dag, gevolgd door cel opbouw om de pees sterker te maken zodat je je werk wel kan doen. Na 2 dagen was de pijn weg en heb ik dit jaar nog 3 weken pijnloos bollen gepeld. Wat een beetje besef al kan doen.

Omarm je slaapprobleem
Iedere week spreek ik wel mensen die slecht slapen. Zomaar, zonder aanleiding, zeggen ze. Allemaal mensen die gezond eten, redelijk gezond leven, bewust in het leven staan, zichzelf continue ontwikkelen. Gisteravond kreeg ik een nieuw inzicht aangereikt, van Lisette Thooft (The Optimist mei/juni 2013). Een deel ervan wil ik graag delen. 

Slecht slapen hoort bij innerlijke groei! Denk aan versnelde ontwikkeling, spirituele openingen, verdieping van het gevoelsleven et cetera. Er verandert iets, er verdwijnt iets, er groeit iets. Een deel van de persoonlijkheid is niet meer nodig of wordt getransformeerd. Mensen worden wijzer, rijper, volwassener, gaan ergens doorheen. En om dat te kunnen, is tijdelijk een verlaagde weerstand noodzakelijk. Om innerlijk te kunnen groeien, een volgende fase te bereiken, oude patronen te lozen is namelijk kwetsbaarheid en openheid nodig. Anders kan het nieuwe er eenvoudigweg niet in en het oude er niet uit, dan ben je er te goed tegen gepansterd. Alweer een nacht slecht geslapen? Denk dan 'Oei, ik groei!'

Belastingtip: Transformeer naar ceremonieel burgerschap en betaal geen belastingen! ;-)

Veel leesgenoegen, natuurlijk!


Namasté
Rob Greuter

 

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


INTRODUCTIES

Julia's Miracle Crème

Julia’s Miracle Crème is een zuivere, energetische en verzorgende 24-uurs crème die herstelt, voedt en verzacht. De crème is geschikt voor ieder huidtype, gifstoffenvrij en niet getest op dieren. De toegevoegde vitamines en mineralen zijn van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch of toxisch zoals in praktisch alle andere huidverzorgingsproducten.

De colloïdaal zilverzalf van Meditech Europe is al jaren een begrip. Er ontstond vraag naar een dagcrème die naast de colloïdaal zilverzalf een mooie aanvulling is voor mensen die zichzelf alleen met absoluut zuivere producten willen verzorgen. De huid is het grootste orgaan en een geweldig goed opnamemembraam. Wat op de huid wordt aangebracht komt deels ook in het lichaam terecht. Het belang van pure, natuurlijke ingrediënten is dan ook vanzelfsprekend. 

Het resultaat is een fluweelzachte dag- en nachtcrème, met een heerlijke zachte geur. Elk ingrediënt heeft zijn eigen bijzondere werking. De combinatie van deze ingrediënten garandeert een zeer effectieve samenwerking om de huid optimaal te verzorgen. Julia’s Miracle Crème is geschikt voor de dagelijkse huidverzorging en een aanrader bij een onrustige huid of wanneer de huid aan de elementen is blootgesteld, zoals in de winter of na een zonnebad. 

Zuiver Colloïdaal zilver is een anorganisch zilvermineraal die een zuiverende werking heeft op het lichaam en zeer succesvol is gebleken bij een overprikkelde en onrustige huid. 

Colloïdaal goud is een mentale-, weerstand- en immuunsysteemversterker. 

Platina is een mooi zilverwit edelmetaal, in zijn pure vorm. Eigenschappen die aan platina worden toegeschreven zijn onder andere regeneratie van weefsel en versterking van het geheugen. Het is een zeer gewild edelmetaal in cosmetica, meestal echter met een peperduur prijskaartje. 

Mineraalpoeder van edelstenen heeft een sterk energetische werking. Tijdens het productieproces wordt ruim de tijd genomen om de energie van de mineralen te laten vermengen met de andere ingrediënten.

Violet-glass
De verpakking van deze Miracle Crème is op zijn zachts gezegd bijzonder. Het violette glas is sterk energetisch en heeft een energieverhogend en conserverend effect op de inhoud. Dr. Knap heeft hier onderzoek naar gedaan.

De verpakking (fles) is energetiserend violet glass. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen, het werkt als volgt: Het violet-glass berust op het principe dat de moleculestructuur van een substantie permanent gestimuleerd en opgeladen wordt. Dit gebeurt door de doorlatigheid in het UV bereik (stimulerend) en in het infrarood bereik (opladend). UV-licht heeft een ongunstige invloed op ongewenste organismen. Violet-glass maakt het mogelijk het onzichtbare ultraviolette licht en het zichtbare violette licht (ca.380-420 h m 25%) gezamenlijk met het infrarood licht (ca. 730-1050 h m 45%) in het glas toe te laten. Gelijktijdig wordt het zichtbare licht van de zon (rood, blauw, geel groen) geblokkeerd.

Toepassingen
Het is HeelBewust verboden met u te delen wat dit product precies voor uw gezondheid en welzijn kan betekenen.

Lees hier meer over Julia's Miracle Crème

 


Ful-Power voor planten en bloemen!

Vermeld op de OMRI (Organic Materials Review Institute) lijst en voldoet aan de standaard van de NOP (The National Organic Program)!

Ful-Power is het meest effectieve fulvineproduct dat op dit moment verkrijgbaar is. De sleutel tot het succes van Ful-Power is de unieke, biologische extractie van de fulvine uit zoetwater-humusafzettingen; een langdurig gistingsproces dat de natuur nabootst. Het resultaat is het enige fulvineproduct op de markt dat hoge biobeschikbaarheid, primaire en secundaire metabolieten en fytostimulanten combineert. De gezuiverde fulvine in Ful-Power heeft uitstekende chelatie-eigenschappen; het vormt een brug tussen levenloze mineralen en levende plantenwortels, wat de opname van voedingsstoffen door de wortels bevordert. Dit optimaliseert cel- en plantgroei, verhoogt de opbrengst en maakt de plant beter bestand tegen ziektes en ongedierte.

Fulvine vergroot de opname van voedingsstoffen door planten zonder uw bestaande plantenvoedingsplan te doorkruisen. Tevens voorkomt het dat voedingsstoffen zich aan elkaar binden en een onoplosbaar bezinksel vormen in een vloeibare oplossing. En in tegenstelling tot de meeste andere fulvineproducten, wordt aan Ful-Power geen metalen, chemicaliën of conserveringsmiddelen toegevoegd.

De voordelen van Ful-Power
- verhoogt de opname van voedingsstoffen
- verhoogt de brixproductie
- vermindert het gebruik van mest
- verbetert de wortelgroei en biomassa
- verhoogt biostimulatie
- verhoogt de opbrengst en verbetert de gezondheid van de plant
- vermindert de opname van natrium
- ontgift water en de bodem

Enkele toepassingen van Ful-Power
- transport van planten en bloemen (blijven langer goed)
- bodemsystemen
- irrigatie
- hydrocultuur
- bladbemesting
- enten/stekken
- wortels dippen
- zaadontkieming
- activering van compost en compostthee

 

Snijbloemen en stress
Het (vroege) oogsten, het veilen, het veelvuldige transport, de presentatie van snijbloemen in tochtige winkels, vervoer en afwerking door de consument, allemaal zaken die de snijbloem VEEL stress geeft. En dat heeft grote gevolgen voor de kwaliteit en de houdbaarheid van de toch al kostbare snijbloem. Daarom kiezen steeds meer handelaren en consumenten ervoor om op een eenvoudige en goedkope manier die stress weg te nemen en de snijbloem maximaal te ondersteunen, zonder giftige rotzooi te gebruiken. Ful-Power geeft resultaat, duidelijk zichtbaar resultaat! 

Resultaten
Linkervaas: puur water met 5ml Ful-Power per liter water.
Rechtervaas: puur water.
Let ook op het ontbreken van de bekende drab onderin de vaas!

 


 

Lees hier meer over Ful-Power
 
Ful-Humix
Humuszuurconcentraat

- Humuszuurconcentraat - 

Ful-Humix is een oplosbaar, geconcentreerd humuszuur- en fulvineproduct dat de bodem activeert. Het verbetert de opname van voedingsstoffen, verhoogt de effectiviteit van de voedingsstoffen, verhoogt celactiviteit op alle niveaus, stimuleert nuttige micro-organismen en zet rauwe biologische bestanddelen en meststoffen om in beter beschikbare vormen voor een snellere opname. Bij de wortels van de plant vermindert het de opname van natrium, aluminium en andere metalen die de plant negatief beïnvloeden.

Ful-Humix vormt een buffer van biopolymeren en voorkomt daarmee dat voedingsstoffen en spoorelementen zich aan elkaar binden via complexvorming en chelatie.
Door de speciale productiemethode van Ful-Humix wordt de effectiviteit en werkzaamheid van de grondstof behouden en wordt de biostimulatie van de bodem versterkt.

Ful-Humix wordt geleverd in poedervorm en lost gemakkelijk op in water. Het is eenvoudig in gebruik, langdurig te bewaren en gemakkelijk te vervoeren. Ful-Humix wordt gewonnen uit de hoogste kwaliteit zoetwater-humusafzettingen.

De voordelen van Ful-Humix
- bevordert microbiële activiteit
- verbetert de bodemstructuur
- bevordert bloem- en vruchtgroei
- vermindert het uitlogen van voedingsstoffen
- verhoogt de tolerantie voor droogte
- versterkt de weerstand van de plant
- verhoogt de opname van voedingsstoffen
- verhoogt de brixproductie
- vermindert het gebruik van mest
- verbetert de wortelgroei en biomassa
- verhoogt biostimulatie
- verhoogt de opbrengst en verbetert de gezondheid van de plant
- vermindert de opname van natrium
- ontgift water en de bodem

Enkele toepassingen van Ful-Hower
- transport van planten en bloemen (blijven langer goed)
- bodemsystemen
- irrigatie/injecteren
- bewatering met handgieter
- hydrocultuur
- bladbemesting
- enten/stekken
- wortels dippen
- zaadontkieming
- activering van compost en compostthee
- verrijking van goedkope (pot)grond en schrale grond

Lees hier meer over Ful-Humix

 
Smoothiepakket A Chlorella- en Spirulinapoeder

1 zak met 250 gram puur 100% Premium grade Chlorella-alg poeder
1 pot met 250 gram puur 100% Premium grade Spirulina-alg poeder

Geen toevoegingen, puur en op page temperatuur gedroogd. 

Vrije radicaal: Het is HeelBewust bij wet verboden u te vertellen wat dit product specifiek voor uw gezondheid kan betekenen. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Toepassingen van Chlorella & Spirulina poeder
Het is ten strengste verboden u te voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over wat deze superalgen voor uw gezondheid kan betekenen. 

Bestel hier meer over Smoothiepakket A

 

Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt.
Bel of e-mail ons daarom gerust! 
Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com