opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LVIII

2 juni 2013

Goededag!


We hebben deze week weer veel moois en ook duurzaams mogen introduceren, doen we graag! Verderop in deze nieuwsbrief alle aandacht hiervoor. Ook stuitte ik op een nieuwe website met informatie over de risico's van straling, die website ziet er heel netjes en leesbaar uit! Zelf heb ik het huis, de smartphone en het autootje geheel stralingsvrij, wel zo fijn! 

Tijdens een plezierige bijeenkomst in Hemrik van Earthing Nederland afgelopen vrijdag werden weer veel ervaringsverhalen gedeeld. Vooral het effect van aarden op chronische ontstekingen bleek steeds weer frapant, de beschadigde cellen worden razendsnel opgeruimd, en dat merk je. En dan de mensen met de bekende koude handen en voeten, snurken, slaapapneu, je kan er bijna garantie op geven dat het zal verdwijnen! Aarden zorgt ervoor dat het bloed aanzienijk minder klontert waardoor het beter gaat stromen en beter in staat is om zuurstof te transporteren. Mensen die bloedverdunners gebruiken zien dat zij sinds het geaard slapen de medicatie flink kunnen verlagen. Ook de bloeddruk komt door het aarden beter in balans.

Aarden heeft ook een grote invloed op het stresshormoon cortisol. Het cortisolniveau gaat omlaag en komt meer in balans met het natuurlijke ritme. En dat is weer fijn voor mensen met angsten, overgevoeligheden, depressie et cetera. Aarden kalmeert ook de linkerhersenhelft (analytisch brein), en stimuleert de rechterhersenhelft (creatief brein). Daarom ideaal ter onderteuning van meditatie (makkelijker, dieper), het hoofd rustig krijgen voor het slapen gaan of na een hectische dag en creatief werk.

En het slapen zelf, wat een resultaten! Je slaapt sneller in, slaapt dieper en bent bij het ontwaken veel uitgeruster. Bij geaard slapen zal ook het aantal keren omdraaien per nacht drastisch reduceren. Soms van 60 keer per nacht naar 10 keer per nacht, en dat geeft rust, echte rust!

In Amerika zijn ook al verbazende ervaringen opgedaan bij polyneuropathie, en dat is bijzonder. Ons zenuwstelsel is extreem sterk, maar eenmaal beschadigd nauwelijks nog te herstellen. Totdat we gaan aarden zo blijkt…

De patches worden ook al toegepast om wonden te helpen helen, bijvoorbeeld wonden aan een diabetisvoet. Ik heb de foto’s gezien, van wond naar schone geheelde huid! Tot op heden werden de patches voornamelijk gebruikt voor de behandeling van pijnlijke plekken, op de schouder bijvoorbeeld. De aardingsenergie komt via de patches direct daar waar het nodig is en zal daardoor krachtiger werken. De patches kunnen overigens 20-30 maal herplakt worden, en je kan ze zelfs laten zitten en ermee onder de douche. 

De aardingsmat brengt je naast aarding ook enige bescherming tegen de voor de mens schadelijke straling van computers. Ook de statische spanning op de computer zelf daalt drastisch zodra je met de voeten of armen contact hebt met de aardingsmat. 

Tenslotte de grondpin. Het gebruik van de grondpin in plaats van aansluiting via de EU stekker in de randaarde geeft bij gevoelige mensen een sterker rustgevender effect omdat de randaarde vaak nogal is vervuild door de hierop aangesloten elektrische apparatuur en verstoringen van het centrale antenne systeem (die kan je heel eenvoudig kan ontkoppelen met een speciaal plugje). Dit verschil hoor je ook direct terug tijdens het beluisteren van muziek via een gaarde audio-installatie. Het stereobeeld wordt dieper, breder, stemmen klinken natuurlijker, lagere tonen prettiger. 

Ik had het absoluut niet verwacht toen ik begon met deze aardingsproducten, maar het aantal spontane bedankjes via telefoon en e-mail van nieuwe gebruikers van de aardingsproducten groeit wekelijks, de mensen zijn er werkelijk mee geholpen! Wees ook eens aardig voor jezelf!

Veel leesgenoegen, natuurlijk!!!


Namasté
Rob Greuter


 

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


 


Wakawaka Power 
- The World’s Most Compact Personal Solar Power Station -

De Wakawaka Power is de lang verwachte opvolger van de succesvolle Wakawaka Classic! De Classic is de meest efficiente zonnecel lamp ter wereld (16 uur licht op een enkele dag zonlicht). De WakaWaka Power biedt naast de krachtige verlichting ook de mogelijkheid om als universeel lader al uw mobiele apparatuur op te laden. Denk hierbij aan iPad, smartphones, iPods et cetera! WakaWaka betekent in het Swahili 'schitterend licht'.

Dus ideaal voor onderweg, op de camping, op de fiets, op de boot, werkelijk overal!

De nieuwe Wakawaka Power 2.0:
- Oplaadfunctie voor mobiele apparaten!
- Ook oplaadbaar via AC stopcontact, PC USB poort of sigarettenaansteker aansluiting in de auto!
- Hogere efficiëntie, betere accu!
- Verbeterde laadindicatie.
- Batterij statusindicatie
- Nieuw (Nederlands!) design, lichter, slanker!  
- Hogere lichtopbrengst!
- En u ondersteund met de aankoop nog steeds de projecten van de Wakawaka foundation!

LET OP: De Wakawaka Power is compatible met de meeste mobiele apparaten; iPhone, iPad, iPod, Samsung, Nokia, Blackberry et cetera. Omdat het onmogelijk is voor alle apparaten verloopstekkers mee te leveren, dient u deze zelf aan te schaffen. Voor de aansluiting van mobiele apparaten moet u een verloop hebben naar een USB-A stekker. Voor het laden via AC-stopcontact, PC-USB-poort, auto aansluiting heeft u een verloop naar micro-USB stekker nodig. TIP: bij veel apparaten zijn deze al standaard meegeleverd. O.a. voor Apple apparaten. 

Wakawakafoundation
HeelBewust ondersteund de missie van de Wakawakalight foundation. De verkoopprijs is inclusief donatie aan de Wakawakafoundation. 

Wat doet de Wawakafoundation:
- Donatie van Wakawakalights in rampgebieden en projecten in ontwikkelingslanden.
- Educatie ten behoeve van het “Climate Hero programma” opgezet door de Wakawaka foundation. Hierbij worden scholieren onderwezen op duurzaamheid en milieugebied.
- Funding ten behoeve van “Micro Finance Program” van de Wakawaka foundation. Hierbij worden families in ontwikkelingslanden een kleine lening gegeven om een Wakawakalight aan te schaffen. Met het geld dat bespaart wordt op de Kerosine lamp kan de lening terugbetaald worden in een vrij korte periode.

Wist u dat?
1,5 miljard mensen hebben geen toegang tot elektriciteit.
De meeste van deze mensen leven van minder dan 2 USD per dag.
Deze mensen grotendeels afhankelijk van Kerosinelampen, en dat veroorzaakt:
- 16.000 serieuze brandwonden per dag.
- 780 miljoen vrouwen en kinderen die het equivalent van 2 pakjes sigaretten per dag inhaleren.
- Zo'n 20% van het gezinsinkomen gaat op aan Kerosineverbruik voor verlichting.
- 55% van de wereldwijde CO2 uitstoot komt van elektriciteit voor huishoudelijke verlichting.

Zodra gezinnen overstappen van Kerosine naar WakaWaka Light...
- Gaan de slagingskansen op 'primary schools' van 57% naar 100%.
- Gaat het risico op brandwonden naar nul.
- Gaat de capaciteit om inkomen te genereren drastisch omhoog.
- Gaan geboortecijfers drastisch omlaag.
- Off-grid gezinnen verlengen hun dag met gemiddeld 3,5 uur!

Escaping the poverty trap education
The Climate Hero Education Program teaches primary school students about the direct and tangible benefits from solar energy, clean drinking water, personal hygiene, preservation of natural resources, and recycling. The WakaWaka Foundation will act as ‘interface’ so students from developed and developing countries can connect and learn from each other and learn to respect one another during their curriculum. One WakaWaka Power sold = one ‘Climate Hero’ educated. One for One.

Leveling the playing field
Commercial sales in developed countries will include a $10 donation which will be used to provide a micro finance loan to an off-grid family living off less than $2/day. The average payback period for a WakaWaka Light (lights only) is expected to be 3 months and the average family size is 5. Each purchase of a WakaWaka Power therefor facilitates an affordable payment solution for 4 families per year, significantly impacting the lives of some 20 people.

Prijs: € 69,00
Lees hier meer!

 


Wakawaka Light Classic
- The World’s Most Compact Personal Solar Light -De Wakawaka Light Classic is de meest efficiente zonnecel lamp ter wereld (16 uur licht op een enkele dag zonlicht). Dus ideaal voor onderweg, op de camping, op de fiets, op de boot, werkelijk overal! De Wakawaka Light Classic 1.1 laad al bij heel weinig zonlicht en geeft afhankelijk van de keuze 8-16 uur lees- of werklicht terug. 

Prijs: € 29,95
Lees hier meer!
 


Informatiebundel Natuurlijk Slank
- Natuurlijke gewichtsbeheersing op zijn best! - - Het Natuurlijke plan voor gewichtsbeheersing
- Afslanken zonder gezondheidsverbetering? Gevaarlijk!
- Enzymen reinigen het lichaam
- Spijsvertering & voedselcombinaties
- Melk, vlees en andere voedingsillusies
- Eetlust nooit bevredigd? Signaal van een slecht gevoed lichaam en geest


Ik hoor het veel mensen zeggen: we hebben alles geprobeerd, we hebben alles ondernomen om ons lichaamsgewicht te normaliseren, niets heeft geholpen. Hoe zou een nieuw systeem dat wel kunnen doen? Wat kan er nog meer worden gedaan dan we al geprobeerd hebben? 

Ik ben er zeker van dat veel mensen hun redenenn hebben om zo te spreken. Kijk naar de enorme markt van de dieetboeken. Het is een wereld vol tegenspraak en onnatuurlijkheid, jazeker! Je vindt hier net zo goed boeken of literatuur die tot doel hebben het menselijk systeem te destabiliseren en uit zijn natuurlijk streven naar economisch en rationeel functioneren te halen. En het is waar, veel van de diëten werken aanvankelijk soms goed, omdat ze hun slag thuis halen en de natuur van het gezonde lichaam voor de gek houden. Achteraf krijg je dan de rekening gepresenteerd. Uiteraard houd je zoiets niet vol en krijgen dergelijke diëten de huid volgescholden van 'gevaarlijk', 'onwetenschappelijk' en 'aanleiding tot jojo-effecten'. Was dat zo? Stop dan met diëten. Steun je voeding voortaan alleen nog maar op basis van duurzame principes die je moeiteloos je hele leven lang kan toepassen.


Als het je intentie is slechts enkele weken onze voorstellen toe te passen als een 'kuur', dan zal je ondertussen al voldoende ervaringen opdoen om de veranderingen in je lichaam te evalueren. Ongetwijfeld zal je aan het einde van een dergelijke periode minstens enkele principes overhouden als een blijvende voedings- en levenshouding. Natuurlijk slank is een levenslang cadeau. De inspanning van nu, is de ontspanning van straks!

Prijs: € 7,50
Lees hier meer!
 


Informatiebundel Groene Apotheek

- Natuurlijke zelfhulp voor gezondheid en kleine ongemakken 
- Natuurlijk genezen: de hulpmiddelen en principes om de genezing van binnenuit op te wekken
- Bijzondere groene hulpmiddelen
- Waar, wanneer en hoe van zelfhulp
- Met tientallen voorbeelden van ziekten en klachten en hoe eenvoudige hulpmiddelen hierbij een rol spelen
- Veiligheid en risico's


Genezen is een natuurlijk proces en is inherent aan het leven dat voortdurend zoekt naar evenwicht. In de ruim twintig jaar activiteiten van Stichting Groene Dag hebben wij duizenden keren de vraag gehoord 'wat is goed voor...'. En dan hoorden wij ziekten, ongemakken, kleine en grote complexen van symptomen....Waar is dat goed voor?

Al die mensen die Groene Dag en mijzelf kennen weten dat ik een dergelijk onderwerp het liefst omzijl, omdat in de natuur niet echt sprake is van het toedienen van bepaalde stoffen om een bepaald effect op te wekken. In de natuur is genezing een natuurlijk gevolg van de kans die daartoe wordt aangeboden. Als we dat begrijpen, weten we dat het enige dat we kunnen dien om onze gezondheid maximaal te ontplooien, is omstandigheden scheppen waarin genezing vanzelfsprekend is. Dat impliceert kennis van de reden van ziekte en kennis van de omstandigheden waarin genezing de normale reactie is. 

Veel middeltjes en 'remedies' zijn stootgevers die een specifiek effect kennen en die de symptomen camouffleren. In feite zijn met de meeste middelen niet echt genezingen opgewekt, alleen de indruk dat het beter gaat. Eender welke therapie -massage, reflexologie, acupunctuur, ostheopathie, homeopathie et cetera- wanneer men voorbij gaat aan de oorzaak, kan geen echte genezing plaats vinden. Als de ziekte verder gevoed wordt door de oorzaak te laten bestaan, scheppen wij kansen voor andere uitingsvormen van ziekte. 

Ik weet dat niemand graag ziek is en dat we het liefst van al het ongemak van ziekte zo snel mogelijk af willen zijn. Maar de haast-en-spoed-remedies duren langer dan we graag geloven. De prijs van ziekte is hoger dan we willen aannemen. In dat licht wordt de zorg voor de gezondheid een waardevol gegeven: je lichaam en geest voeden met opbouwende, waardevolle stoffen. Gezondheid is een zaak van gezonde cellen!


Prijs: € 7,50
Lees hier meer!

 


Informatiebundel Vasten De beste remedie van de natuur
(Albert Mosséri)


Vasten vertegenwoordigt een fantastisch en verbazingwekkend avontuur voor al diegenen die een natuurlijke gezondheid zoeken, of genezing van ziekten. De auteur begint met ons meerdere getuigenissen voor te stellen van mensen die gevast hebben. Sommigen met een gemiddelde gezondheid hebben voordeel behaald uit deze buitengewone ervaring. Vervolgens komen de zwaardere gevallen zoals Multiple Sclerose, kanker, zona, polyartritis, glaucoom, baarmoederinfectie en depressie aan het woord. Zij zagen hun ziekten als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

In het tweede gedeelte beschrijft de auteur in detail de beproefde techniek die men moet hanteren om het proces op optimaal te begeleiden: een voldoende voorbereiding, voorzichtigheidsmaatregelen en half vasten. Wat zijn de cirissen die men kan verwachten tijdens het vasten? De dagelijkse weging en de betekenis van het gewichtsverlies of de gweichtsstabilisatie. Wie moet niet vasten? Alles wordt tot in detail uitgelegd. 


Prijs: € 15,00
Lees hier meer!

 
Informatiebundel Vasten De snelste weg naar een betere gezondheid

- Misverstanden over wat vasten is en doet

- Voedselonthouding / Voedselbeperking
- Zogenaamde gevaren van vasten
- Vasten en biochemische veranderingen
- Inzet en afbouw van het vasten
- Omstandigheden en hulp bij het vasten

Gezondheidszoekers kennen het belang van een zuiver lichaam. Ze beseffen dat tientallen risico's uit voeding, omgeving en geestetoestand het goed functioneren van het lichaam in de weg staat. Ze hebben gekozen voor een positieve voedings- en levensstijl en willen zich ontdoen van de last van het verleden, waarin zij anders geleefd hebben. Kleine ongemakken, zwakheden, aanwijzingen van ziekten of signalen die erop wijzen dat het organisme nog zoekt naar zuivering, kunnen hen doen besluiten een stap verder te gaan. Alles wat in deze informatiebundel is beschreven is feitelijk een bloemlezing uit de literatuur die deze zaken beschrijft, en is gebaseerd op de vijfdelige serie van T.C. Fry: Fasting, fastest way to superb health. 

Op basis van onze ervaring met de natuur en met reinigingsacties, hebben we een selectie gemaakt die voldoende ruimte biedt om te herstellen en ongemakken op te ruimen. Vooral voor mensen die ziek zijn geworden en zoeken naar een manier om zichzelf te ontdoen van toxische belastingen is deze informatiebundel uitermate geschikt. Het belang van een reinigingsdag (of sessie) kan niet voldoende onderstreept worden. Het is een dag rust voor vermoeide organen. Een dag rust zal meer energie opleveren dan een dag gewoon verder leven. Misschien moeten we dat wel regelmatiger doen. Bijvoorbeeld als we vermoeid, lusteloos, grieperig, verkouden zijn, of ons gewoon niet lekker voelen. Één dag vasten maakt je spoedig beter en je krijg weer meer zin in het leven!


Prijs: € 7,50
Lees hier meer!

 
Informatiebundel Natuurlijke huidverzorging & huidproblemen


- De huid: de spiegel van de inwendige mens

- Huidklachten en hun betekenis
- Huiduitslag, eczeem, psoriasis, acné, zweren.....
- Huiddroogte, huidtypes, rimpelvorming....
- Hulpmiddelen uit de groene apotheek
- Huidsignalen

Wat wij kennen als 'de huid' is een complex orgaan met vele functies. Het is de begrenzing van ons lichaam ten opzichte van de rest van de wereld. De huid beschermt ons en vormt een barrière tegen verontreinigingen en indringingen van buitenaf, terwijl het zelf via zijn poriën toxisch materiaal helpt elimineren. De huid kent heel wat ziekten en aandoeningen en allen hebben een oorzaak. Vaak geven wij geen aandacht aan deze oorzaak en drukken we de klacht naar binnen. 

Niemand is gelukkig met een beschadigde of van frisheid ontdane huid. Integendeel, de huid spreekt voor ons een taal. 'Je ziet er goed uit' is een compliment, wat wij meestal aan de uitstraling van de huid te danken hebben. Maar met de huid valt geen jojo spelletje te spelen. De camouflage van onzuiverheden onder een dikke laag cosmetische crème is niet de juiste oplossing voor mogelijke huidproblemen. De cosmetica levert ons vandaag de dag een overvloed aan producten die de huidbarrière doorbreken en de integriteit van het huidweefsel doorbreekt. 

Gezondheid komt van binnenuit en de huid is er de spiegel van. Als je de spiegel teleurstelt moet er iets gedaan worden aan de basisgezondheid. Symptomen onderdrukken kan dan misschien op korte termijn verbluffend lijken, op lange termijn houden dergelijke 'snelle oplossingen' enorme risico's in. Vaak krijgen we dan andere reacties op een ander deel van onze huid, namelijk de inwendige huid en meer specifiek de longen en luchtwegen. In het hele lichaam zijn dezelfde wetten van toepassing. Verstoppertje spelen hoort er niet bij. We kunnen alleen onszelf bedriegen door de illusie van een mooie huid, als ze niet op een natuurlijke manier is bekomen. De cosmetica-industrie heeft zich in deze materie stevig vastgebeten en doet goede zaken. Als je het natuurlijk functioneren van de huid respecteert zal de huid aangeven in welke conditie je bent. Natuurlijke huidverzorging concentreert zich daarom niet alleen op de zorg voor de buitenkant, maar in hte bijzonder op de zorg voor de algemene conditie. Alle andere zorgen zijn complementair en hebben te maken met hygiëne en bescherming van de huid tegen weer en wind en andere agressies. Deze informatiebundel zal je motiveren om je huid anders te bekijken.

Prijs: € 7,50
Lees hier meer!

 
Informatiebundel Zenuwproblemen
Emotionele aandoeningen in relatie tot voeding- en levensstijl - 


- Zenuwproblemen = suikerproblemen
- Relatie Diabetis / zenuwbeschadiging
- Zenuwproblemen en toxiciteit
- Het belang van hersteltijd / rust / slaap
- Voedings- en kruidenhulpmiddelen
- Zenuwziekten als Alzheimer, Epilepsie, Parkinson, insomnia, migraine, hyperventilatie e.v.a.

 

Er zijn maar weinig mensen die beschikken over een perfect evenwichtig functionerend zenuwstelsel. De reden daarvan is te vinden in een veelvoud van factoren als vermindering van de basisgezondheid, een te hoge tolerantie ten opzichte van lichaamsvreemde en schadelijke producten, te hoge toxiciteitswaarden in ons lichaam, diverse voedingsonevenwichten, overprikkeling en te weinig recuperatietijd. Het verkeerd inschatten van wat het zenuwstelsel ons wil vertellen, een verstoord zuur-basenevenwicht, verstoringen in de suikerstofwisseling en de suikerspiegel, orgaandysfuncties, de creatie van stoorzones op cruciale plaatsen, inclusief diverse fysieke blokkades en vele andere.

Het is heel normaal dat het zenuwstelsel als eerste reageert op iedere abnormaliteit en iedere agressie die het lichaam ondergaat. Zodra wij beginnen met diverse zenuwsignalen te onderdrukken of te wijzigen, resulteert dit in de noodzaak om de zenuwreacties te versterken. 

Voor de samenstelling van deze informatiebundel werd gebruik gemaakt van de Life Science cursus van T.C. Fry, diverse hoofdstukken uit het werk van Dr. Shelton, en andere hygiënistische bronnen. Hierin wordt gezocht naar de ooraak van de grote groep van zenuw- en emotionele problemen. Hoewel er geen standaard ooraak is, bieden de schrijvers ons een complex aan van potentiële risico's of beïnvloedende factoren die het zenuwstelsel ontregelen of belasten. Zij bieden ons ook een totaal nieuw concept aan van het begrip 'energie', ook uit te breiden met 'levenskracht'. Zij wijzen erop dat een gezonde geest graag gebruik maakt van een gezond lichaam en hoewel het lichaam ook ziek gemaakt kan worden door destructieve geesteshouding, kan ook een gezond lichaam ons helpen om een gezondere mentale attitude op te bouwen. 

Zenuwproblemen lost men niet op met 'remedies'. Geen enkel middel kan als compensatie dienen voor overprikkelde zenuwen, onvoldoende slaap, zenuwuitputting of voor het harmoniseren van het emotionele leven. Deze informatiebundel toont de weg naar de risico's die men kan vermijden en de gezonde keuzes die versterkt moeten worden. 


Prijs: € 7,50
Lees hier meer!
 

Dr. Schüsslers Celzouttherapie
- Zout als basis voor uw gezondheid -

 

Celzouten zijn minerale verbindingen die gevormd worden uit enkelvoudige mineralen, die we via onze voeding binnenkrijgen. Ze zijn van levensbelang voor de werking van de stofwisseling. De stofwisseling verwerkt alles wat op ons afkomt, zowel materieel als psychisch. Klachten ontstaan doordat de biochemie van het lichaam niet in staat is het tekort van celzouten aan te vullen. Celzouttherapie bestrijdt geen symptoom maar is er op gericht de stofwisseling weer optimaal te laten functioneren.

'Celzouten' zijn een uitvinding van de Duitse arts W.H. Schüssler (1821-1898), die meende dat alle ziekten ontstaan als gevolg van een gebrek aan minerale zouten in de cel - een theorie die hoegenaamd geen serieuze onderbouwing heeft, maar door heel wat therapeuten via voedingsadviezen in praktijk gebracht wordt. Dit boekje geeft een populair overzicht van wat de auteur ervan maakt, inclusief psychologische en zelfs astrologische aspecten in de theorie en de praktijk.

De auteur (1949) was directeur Speciaal Onderwijs en volgde aanvullende scholing in milieukunde en voedingsleer, begon een praktijk als therapeut en merkte op dat er verbanden zijn tussen (toxisch) belastende voeding en veel voorkomende gezondheidsproblemen, en kwam door verder onderzoek op de betekenis van celzouten. In 1999 richtte hij samen met zijn vrouw het Nederlands Centrum voor de Schüssler Celzouttherapie op.

Prijs: € 9,90
Lees hier meer!

 


Schüssler Compositum basis 1-12
- Volgens de klassieke receptuur, ambachtelijk bereid uit natuurlijke grondstoffen - 

De Compositum basis celzouten bestaan uit de celzouten 1 t/m 12, de zogenaamde opbouwende celzouten, in één tablet, in een verhouding zoals zij ook in onze natuurlijke voedingsmiddelen (groenten, fruit, granen et cetera) voorkomen. Het is vergelijkbaar met een multi-vitamine, echter goed opneembaar voor de cellen. 

Het label van Vita-Reform Van der Snoek staat garant voor de levering van dr. Schüssler celzouten volgens de klassieke receptuur, d.w.z. zouten gewonnen uit natuurlijke bronnen (o.a.bronwater), verwreven op basis van lactose maar niét gepotentieerd. Dit zijn de celzouten zoals zij door het Nederlands centrum voor dr. Schüssler’s celzouttherapie worden aanbevolen, omdat alleen natuurlijk gewonnen celzouten door de lichaamscellen opneembaar zijn. Alle Vita-Reform Schüssler celzouten zijn samengesteld zoals Dr. Schüssler dat oorspronkelijk bedoeld heeft. Het gewicht aan werkzame stoffen bedraagt slechts microgrammen. 

Celzouten 1-2
Dr. Schüssler's celzout nr. 1 Calcium Fluoratum 
Dr. Schüssler's celzout nr. 2 Calcium Phosphoricum
Dr. Schüssler's celzout nr. 3 Ferrum Phosphoricum
Dr. Schüssler's celzout nr. 4 Kalium Chloratum/Mur. 12
Dr. Schüssler's celzout nr. 5 Kalium Phosphoricum
Dr. Schüssler's celzout nr. 6 Kalium Sulfuricum
Dr. Schüssler's celzout nr. 7 Magnesium Phosphoricum
Dr. Schüssler's celzout nr. 8 Natrium Chloratum/Mur. 12 
Dr. Schüssler's celzout nr. 9 Natrium Phosphoricum
Dr. Schüssler's celzout nr. 10 Natrium Sulfuricum 
Dr. Schüssler's celzout nr. 11 Silicea (kiezelzuur) 
Dr. Schüssler's celzout nr. 12 Calcium Sulfuricum

Waarom celzouten zo belangrijk zijn
Celzouten, volgens de klassieke receptuur, heten zo omdat deze zouten in elke cel in meer of mindere hoeveelheid moeten voorkomen en de bereidingswijze nog handmatig gebeurd. De uit natuurlijke bron verkregen zouten worden handmatig met lactose vermengd en niet kunstmatig, machinaal verwreven. 

Werking
Celzouten in deze klassieke vorm vullen tekorten aan en zorgen zodoende voor een gelijkmatige verdeling zodat de zouten beschikbaar zijn voor iedere cel in ons lichaam.

Doelgroep
Voor iedereen die regelmatig grote- of overbelasting tegenkomt zoals kinderen, ouderen, sporters, studerenden, feitelijk iedereen die in het leven van deze tijd staat.

Toepassingen van Compositum basis
Het is ten strengste verboden u te voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over wat Compositum basis voor uw gezondheid kan betekenen. 

Prijs: € 27,95
Lees hier meer!

 


Gepelde biologisch Hennepzaad 1000 gram

Hennepzaad is een van de beste en oudste plantaardige eiwitbronnen (ongeveer 35%). Het voordeel van plantaardige eitwiiten voor de mens is dat deze veel gemakkelijker en beter worden opgenomen dan dierlijke eiwitten. Het kost aanzienlijk minder verteringsenergie en geeft daardoor meer energie dan dierlijke eiwitten. Belangrijker is dat we met hennepzaad onze behoefte aan eiwitten kunnen bevredigen zonder dieren te slachtofferen. Het eiwit in hennepzaad bestaat voor ongeveer 65% uit Edestine en ongeveer 35% uit Albumine. De eiwitten Edestine en Albumine zijn hypo-allergeen. Slechts een heel klein deel van de mensen zal hierdoor een allergische reacties kunnen tonen. Hennepzaad bevat tevens essentiële aminozuren, de natuurlijke bouwstenen voor eiwitten in het lichaam. 

Hennepzaad is ook gewild vanwege de goede, natuurlijke balans in de volop aanwezige essentiële vetzuren (Omega 3 en Omega 6). Hennepzaad bevat ook het weinig in voedingsproducten voorkomende essentiële vetzuur Gamma-linoleenzuur. Dit vetzuur zit overigens gelukkig wel rijkelijk in moedermelk. De hoeveelheid THC in hennepzaad is te verwaarlozen. 

Toepassingen van hennenzaad
Het is ten strengste verboden u te voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over wat deze kwaliteit biologisch hennepzaad voor uw gezondheid kan betekenen. 

Prijs: € 19,95
Lees hier meer!

 


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt.
Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com