opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LXII

17 juli 2013

Goededag!


Afgelopen weekend bezocht ik een nogal bijzonder pianoconcert van Devine 9 Music. Voor de pauze een bewerkt stuk Canto Ostinato, na de pauze werken van o.a. Mozart en Brahms. De stiltes ertussen zijn essentieel voor de beleving. Opvallend hoe ontzettend moeilijk het blijkt om geheel stil te zijn voor een volle zaal ;-) Begin 2012 bedacht Gert Kramer een nieuwe muziekstemming gebaseerd op een negentallig stelsel en de spiraalreeks van Fibonacci. Elke octaaf kent nu een volmaakt exacte verdubbeling. Deze wiskundige perfectie is overal in de natuur te vinden en nu dus ook hoorbaar én voelbaar in muziek. Mijn bril voor veraf ben ik allang kwijt, dankzij de methode Natuurlijk Zien. Mijn leesbril echter nog niet, dat vergt meer tijd en aandacht. Het merkwaardige is dat ik de begeleidende brief in de pauze buiten, zonder leesbril kon lezen, probleemloos, zonder inspanning. So, what does that tell us? Absolute aanrader, lees hier meer!

Het vaccinatievraagstuk is weer volop in beeld, altijd weer een prikkelend onderwerp. Ik heb er veel over gelezen, jarenlang. Geen haar op mijn hoofd die nog vaccinatie overweegt ;-) Steeds meer mensen zijn aan het twijfelen, om hen wat te helpen het ik enkele vragen geformuleerd die ze kunnen stellen aan bijvoorbeeld de arts. Of zichzelf....
Lees hier de 30 vaccinatievragen.


Nog even en de regering gaat met de slaapKAMERS in gesprek over de te bezuinigen miljarden. Dat gaat weer boeiend worden, geen droom, geen visie, geen plan, wat zou daar het resultaat van kunnen worden? Lees hier een actueel alternatief plan voor bezuinigingen en hervormingen, aangeboden aan de betrokken Ministers. 

Ik heb al een heleboel mensen met hardnekkige uitdagingen doorverwezen naar een Biophotonen therapeut. En het vergaat die mensen sindsdien erg goed! Wil je meer weten over biophotonen, de communicatie tussen cellen met licht? Lees dan dit artikel dat ik gisteren tegenkwam via facebook.

Onderstaande productintroductie van 'Onschuld' is nog niet zo goed gevallen bij de mensen, men snapt het nog niet zo goed. Jij wel? Ik heb deze maand de pagina met de Zalvende Citaten fors bijgewerkt, neem eens een kijkje, leuk en inspirerend! 

Natuurlijk werkende verloskundigen zijn ook weer in het nieuws. Unassisted Childbirth (UC) is veel veel journalisten en (aanstaande) ouders volkomen onbekende materie. Ze denken al snel dat het vreemd en gevaarlijk is. Dat is niet zo, het tegendeel is waar. Van een volkomen natuurlijk proces hebben de heren (jawel, vooral heren) medici en pharmaceuten een technisch en levensgevaarlijke praktijk weten te maken. En we trappen er allemaal in. Meer weten? Begin eens met dit interview

Tenslotte, vorige week een opvallende nieuwe volger via Twitter: @crohnprinses. Haar echte naam is Marise May. Zij heeft een boek geschreven (De Crohnprinses) over haar ervaringen met deze akelige aandoening. Ik heb haar aangeboden uit te leggen hoe ze ervan af kan komen, definitief. Niets meer van gehoord, en dat is heel typisch voor teveel zieken. Ze zwelgen erin, kunnen niet meer zonder, het is een bepalend onderdeel van de identiteit geworden, hardhandig in stand gehouden door artsen die vaak niet veel meer kunnen dan pappen en nathouden. Dieptriest.

Veel leesgenoegen, natuurlijk!!!
Rob Greuter

 

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


 


Onschuld 200ml
Gevitaliseerd water voor het wassen van de eigen handen. 

Natuurgeneeskundige toepassingen
Het is HeelBewust verboden met u te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen.

Inhoud
200ml
Geleverd in sprayfles van HDPE, BPA vrij.

Ingrediënten
100% gevitaliseerd water met behulp van de Memon MemonizerWATER.
Herkomst: Universum

Gebruik
Onschuld gelijkmatig op de handen aanbrengen en langdurig wassen.

Waarschuwing
Onschuld is niet geschikt voor onschuldige mensen. 

Bewaren
Droog, donker, bij kamertemperatuur en afgesloten. Buiten zicht en bereik van jonge onschuldige kinderen houden.

Prijs: € 2.95
Lees hier meer.


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com