opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LXXIV

27 november 2013

Goededag!


Afgelopen zaterdag nam ik weer deel aan een bijzondere vergadering, die van de Visiegroep Gezondheid, Partij voor MenS en Spirit. Het was de tweede vergadering in korte tijd. We zijn heel dicht bij het vaststellen van een zeer ambitieus doel voor deze visiegroep. Ter sprake kwam ook de positie van gezondheidszorg in Nederland, op ministerieel niveau. We zien al vele jaren het Ministerie van Economische zaken als de spil waar alle andere Ministeries, sterk afhankelijk omheen cirkelen. Hoe zou Nederland er kunnen uitzien als het Ministerie van Volksgezondheid juist de spil zou zijn? En zou dat niet veel logischer zijn? Het gaat immers om het welzijn van het volk, de burger, althans daar zou het over moeten gaan. Alles daar omheen zou daar dienstbaar aan moeten zijn. Kunnen zijn. Vanzelfsprekend is een florerende Moeder Aarde met al haar bewoners van groot belang in deze. 

Enfin, het is tijd om concreet te worden. In de vorige nieuwsbrief besprak ik kort het recent bekend gemaakte aantal chronisch zieken. 5,3 miljoen! En het werkelijke aantal is nog eens aanzienlijk hoger. Een van de doelstellingen zou kunnen zijn, moeten zijn, om dat aantal binnen 10 jaar te halveren. Inderdaad, ook heel ambitieus. Maar ik denk dat het haalbaar is. Voor de natuurgeneeskunde is het geen probleem, het beperkt aantal beschikbare deskundige handjes en hoofdjes zal een uitdaging blijken. Daar gaan we de komende tijd onze hoofdjes over breken. 


De feestdagen zijn aanstormende. Daarom is de geschenkenpagina, fijne suggesties van HeelBewust geactualiseerd. 

Oja, in hele korte tijd is een boek, het veruit meest gewilde boek geworden, nog niet eerder meegemaakt! Ik kan dat wel begrijpen, het is een erg goed en belangrijk boek! Tenslotte, ik heb een alleraardigst artikel geschreven over Neurotransmitters, hoe daarmee weer in het reine te komen. U heeft al door dat onze overheid het delen alhier van dat artikel met de trouwe lezers niet toestaat, streng verboden. 


Veel leesgenoegen, natuurlijk!

Rob Greuter
 In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit.
Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


Woeste Woensdag!

Woensdag 27 november 2013
Gratis 500 gram Zechstein Ancient Magnesium Badvlokken t.w.v. € 6,95.
(Bij iedere bestelling vanaf € 25,-)Volg de acties van HeelBewust ook via Twitter: #woestewoensdag

 
Huidhoudelijk
Ergens de komende dagen zal de webshop de nodige verbeteringen ondergaan. Een deel ervan zal ook voor de bezoeker zichtbaar worden. Hoofdoel is het aanbrengen van meer rust en gebruikersgemak. 

 
Privacy sluipmoordenaars
Onderstaande bericht plaatste ik onlangs op mijn facebookpagina. De relatie met gezondheid zal niet iedereen direct duidelijk zijn, toch plaats ik het alhier nog eens, omdat het zo ontzettend belangrijk is, en zo ontzettend slecht begrepen wordt. 

 
"Op enig moment is ’democratisch’ besloten de Nederlander de facto als verdachte te behandelen en onder permanent toezicht te stellen, iedereen. 
Multitaps, camera’s, chips, vingerafdrukken, winkelgedrag, reisgedrag, DNA en nu ook drones. De opeenstapeling van maatregelen gaat onverminderd door. Stapje voor stapje wordt het net gesloten, zodat het niemand echt opvalt en politici (volksvertegenwoordigers) gapend in de Slaapkamers verblijven. De geschiedenis leert ons harde lessen: Alles wat de overheid kan misbruiken, zal de overheid misbruiken. Tot de dag van vandaag aan toe. 
De grote vragen zijn:
- In wat voor samenleving willen wij leven?
- Hoe dient de overheid zich te verhouden tot haar opdrachtgever, de burger?
Jouw reactie op dit bericht wordt voor onbepaalde tijd en onbestemde bedoeling vastgelegd."
 

Duidende
Remeber: Every time you make a typo, the errorists win.
- onbekend -

Ik vermoed dat Viswanathan Anand zijn dagelijkse Brahmi is vergeten. #memorabel
- Rob Greuter -

A man will give up almost anything except his suffering.
- John Cleese -

A wonderful thing about true laughter is that it just destroys any kind of system of dividing people.
- John Cleese -

If God did not intend for us to eat animals, then why did he make them out of meat?
- John Cleese -

Fredje Teeven heeft mijn quotum idioterie allang overschreden. #illegraal #geentikfout
- Rob Greuter -

Veel mensen regelen deze weken ook voor zichzelf winterbandjes.
- Rob Greuter -

 


Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com


HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld