opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LXXVI

21 december 2013

Goededag!


Terwijl ik met mijn GNM leerstof aan het wapperen was, mocht ik onlangs leren van Astrologe Lea Manders, dat er ook een Medische Astrologie bestaat. Daar had ik nog niet eerder van gehoord. Al snel bleek dat die discipline veel overeenkomsten heeft met GNM, als het gaat om vinding en duiding van achterliggende trauma's in genezingsfasen (ziekte). Zoals ik het heb ontvangen, kan je met behulp van de Medische Astrologie ook duiden voor welk type trauma's iemand het meest gevoelig is, welke het hardst zullen binnenkomen Welk een mooie vondst!! De opleiding is pittig en het aantal studenten voor deze opleiding te helaas te laag om een opleiding in stand te houden. Wie weet gaat dat nog veranderen. Lea gaat er een artikel over schrijven.

Dankzij een tip van een Belgische dame, ben ik op een fantastisch product gestuit, de BerryBreeze! Na grondige analayse besloot ik ze in te laten vliegen, hopelijk arriveren ze komende week. Lees verderop meer!

Afgelopen weken heb ik weer veel mensen gesproken die aan alle kanten waren vastgelopen in hun zoektocht naar serieuze gezondheidswinst, zowel regulier als 'alternatief'. Gelukkig heb ik een groot analytisch vermogen (klopt ook met mijn horoscoop!), zodat ik redelijk snel door heb wat er werkelijk aan de hand is, en zie wat er natuurgeneeskundig nodig is. Ik durf het hier haast niet te schrijven, maar ik heb 6 onnodige operatieve ingrepen moeten turven....

De Magnesium badvlokjes zijn er weer, en wel gratis! Van 21 tot en met 31 december 2013 ontvangt u 1 zak Magnesium Badvlokken (500 gram) bij iedere order die in een doos verzonden wordt. Ook nieuws van het Slowjuicer front, de Cooksense Zwart en Rood/wit zijn eindelijk weer leverbaar. En de Kuvings Silent Juicers genieten een forse december korting! De beschrijvingen van de Akija en de Akija-Iloa sieraden zijn geactualiseerd. Ik begrijp tot op de dag van vandaag nog steeds niet waar deze juweeltjes hun energetische werking vandaan halen. Ik voel dat ik daarmee in 2014 ga minderen, proberen te begrijpen. Het assortiment Bijenwaskaarsen is flink uitgebreid, en vanzelfsprekend een heuse hardloper deze weken, blij mee! Och ja, deze maand heb ik zo'n 7 mensen van het snurken af mogen helpen, definitief. Hoe? Heel eenvoudig, heel aardig.

Wellicht ben je de afgelopen dagen dit geweldige filmpje misgelopen, het is een absolute aanrader, en voor herhaling vatbaar! ;)


Ik wens iedereen en zijn of haar naasten, menselijk en/of dierlijk, plezierige en harmoniserende dagen!

Namasté
Rob Greuter

 In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit.
Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


Huishoudelijk
De bezorgmogelijkheden via DPD voor de komende dagen. Bij twijfel of afhaalwens, graag even bellen of e-mailen.

 
Datum Bezorging
23 dec 2013 Ja
24 dec 2013 Ja
25 dec 2013 Neen
26 dec 2013 Neen
27 dec 2013 Neen
30 dec 2013 Ja
31 dec 2013 Ja
1 jan 2014 Neen
2 jan 2014 Neen
3 jan 2014 Ja
 

Duidende
Je mag hopen dat Wilders erin stickt.
- Rob Greuter -

Met de loze gebaren heeft de doventolk Obama in ieder geval aardig samengevat.
- De Betrouwbare Mannetjes -

Een toekomstvast woonakkoord voorziet in noodwoningen met extra uitzicht voor visieloze politici.
- Rob Greuter -

Eerste klas financiële producten: lawful, but awful.
- Nikos Passas -

Ik mag dit jaar nog iemand rampzalig verklaren, eens even denken.... #zalig #ontschipperen
- Rob Greuter -

Veel banken zijn in de ogen van hun regeringen too big to jail.
- William Black

In mijn Keizerrijk zullen er geen gevangenissen zijn. Wel omarmcentra.
- Rob Greuter -

Ik heb deze maand mijn afluistertoeslag nog niet ontvangen, jullie wel? #toegeslagen
- Rob Greuter -

 
 
Duimen maar
De duimschroeven worden nog strakker aangedraaid. Vorige week ontving ik onderstaand bericht van Vitakruid. Een anders is sufgebeukt door nVWA, gedwongen te stoppen met prachtige TCM producten. Juffrouw Edith Kwakjestabak Schippers kan weer juichen. #ontschipperen

'Het zal u wellicht niet ontgaan zijn; de 'on hold' status van de gezondheidsclaims die betrekking hadden op glucosamine komen te vervallen (Verordening (EU) nr. 536/2013). Deze nieuwe verordening gaat per 2 januari 2014 in. Het herhaaldelijke verzoek voor een uitverkooptermijn vanuit de branche is door de NVWA afgewezen. Wij zijn dus genoodzaakt ons etiket per direct te wijzigen. Het icoontje met het gewricht (wat eventueel een heilzame werking kan suggereren) hebben wij vervangen door een atoom afbeelding van glucosamine. Verder hebben wij in de groene balk de "pay-off" verandert naar "Goede prijs/kwaliteit verhouding". Zo voldoet het nieuwe etiket aan de nieuwste verordening.'

 
Inzichtelijk bedanken!
Steeds meer mensen hebben ondervonden hoe belangrijk het is om steeds weer dankbaarheid te betonen voor voeding. En als je iets consumeert (of slikt zoals medicatie, chemo (meestal infuus)) waarvan je weet dat er schadelijke stoffen in zitten, kan je bedanken voor al het goede dat erin zit. Ook dat werkt. Je zal er daadwerkelijk veel minder hinder van ondervinden.

Gisteravond bedacht ik mij dat dat natuurlijk ook kan voor een omgeving die (deels) schadelijk voor je is. Denk bijvoorbeeld aan een ruimte waarin een draadloos netwerk beschikbaar is. Bedank dan die ruimte voor al het goeds dat het jou te bieden heef!.

Ik kan dit inzicht vooral ook aanbevelen aan mensen die extra (lees directer) gevoelig lijken te zijn voor schadelijke straling.

 
Omfietsen
Met het toenemen van de jaren, beseft Freek de Jonge dat hij met zijn afdaling bezig is. Als een wielrenner de top heeft bereikt, volgt de afdaling, en dat kan ontzettend mooi zijn. En zo beziet Freek dan ook zijn eigen afdaling, hij geniet er intens van!

 
Niemand in de zorg wil efficiënt behandeld worden
Citaten van Jan Rotmans in Vruchtbare Aarde editie 4 2013:
(werkelijk een prachtig magazine mensen!)

"Wat we wel willen is menslievend behandeld worden; met passie en liefde; met warmte en tijd en ruimte. Maar de hele zorgrelatie is verworden tot een relatie die draait om doelmatigheid, efficiëntie en kostenbeheersing. Wat we willen is een liefdevolle omgang tussen mensen. Maar dat weten we al heel lang en heel goed te onderdrukken."

 
Hernieuwde harmonie

Harmonie komt van het Griekse ‘harmottoo’: samenvoegen, aaneenvoegen. Met het begrip harmonie beschrijven we meestal een goede samenhang, in de zin van goed bij elkaar passend. De natuur op Aarde is een prachtig en zeer veelzijdig voorbeeld van harmonie, samen leven in een goede samenhang. Die samenhang, hangt steeds weer anders aan elkaar. Zodra er immers een balans wordt verstoord, ontstaat er iets nieuws, en dat nieuwe vormt zich weer naar de veranderde, maar goede samenhang, harmonie. Sommige van die processen vinden plaats in seconden, andere hebben er eeuwen of zelfs miljoenen jaren voor nodig, afhankelijk van de schaalgrootte van de processen.

In dat besef kunnen we ook naar onze samenleving kijken. Denk aan het tot stand komen van een samenwerkend Europa, het ontstaan van een eerlijk geldsysteem, een effectief en betaalbaar zorgstelsel, een manier van energiewinning die de Aarde niet uitput en vervuilt et cetera. In veel van die situaties bevinden we ons direct na een verstoorde balans, onderweg naar iets nieuws, balansherstel, zichzelf vormend naar een veranderde maar goede samenhang.

Natuurlijk, de weg naar nieuwe harmonie is voor velen pijnlijk, zwaar, frusterend, angstaanjagend zelfs. Besef echter steeds weer dat de hernieuwde harmonie veel moois en goeds zal schenken. Vraag het maar eens aan een band die na lang ploeteren, dan eindelijk in perfecte harmonie haar creatie ten gehore weet te brengen. Die lui stijgen een halve meter van het podium, minstens! Ondertussen, blijf geduldig actief, communiceer vriendelijk, adem glimlachend en doe dat liefst met alle aandacht die je in je hebt.

Bewandel de wereld harmonieus!

 
BerryBreeze!
- Bewaar voedsel langer vers in de koelkast, elimineer nare geuren, reduceer voedselverspilling! -

BerryBreeze is een compact hulpmiddel waarmee de lucht in de koelkast wordt gefilterd en gereinigd. Het vult de koelkast met geactiveerde zuurstof (ozon verrijkt zuurstof) en neutraliseert daardoor bacteriën, schimmels en andere schadelijke microben. Het resultaat hiervan is dat voedingsproducten aanzienlijk langer vers en smakelijk blijven, tot wel driemaal langer! En de koelkast zal weer heerlijk, aangenaam fris ruiken!

Vanzelfsprekend zal hierdoor de hoeveelheid weggegooid bedorven voedsel drastisch verminderen. Dat kan oplopen tot een besparing van zo'n € 1600,- per huishouden, per jaar, ook Moeder Aarde juicht met u mee!

BerryBreeze is ondeweg uit de US en zal later deze maand leverbaar zijn.

De kracht van BerryBreeze
- Behoed fruit, groenten, vlees en andere voedingsmiddelen in de koelkast van verspilling en bederf (2-3 maal langer vers) terwijl versheid en voedingswaarde behouden blijft.
- Reinigt de koelkast door op veilige en natuurlijke wijze ongewenste micro-organismen, ziektekiemen, schimmels, gisten, paddenstoelen, bacteriën en virussen onschadelijk te maken.
- Geneest het “Sick Refrigerator Syndrome”.
- Elimineert volledig alle ongewenste geuren en smaken uit de koelkast en uit de voeding.
- Bespaart zo'n € 1600,- per huishouden, per jaar door het reduceren van voedselbederf en daarmee verspilling.
- Verkleint de ecologische footprint door lagere behoefte aan kunststof verpakkingen, wikkels en minder reizen naar winkels en markten.
- Eenvoudig in gebruik en onderhoudsvrij. Geen gedoe met absorptie packs of filters.

Zo bewaar je bladgroenten in de koelkast
Een van de belangrijkste oorzaken van het verwelken en verouderen van bladgroenten is het verlies van vocht. De lucht in de koelkast neigt ernaar heel droog te zijn. Daarom kan je producten die veel vocht bevatten (o.a. boerenkool, sla, spinazie) het best bewaren in de groentelade, daar is de luchtvochtigheid in de koelkast het hoogst. Als er geen groentelade bechikbaar is, bewaar deze producten dan in een kunststof tas of doos. Zorg er wel voor dat er gaten in zitten. Hierdoor minimaliseert het vochtverlies en kan de geactiveerde zuurstof er goed bijkomen. Je kan overigens ter verhoging van de luchtvochtigheid, de producten ook afdekken met een vochtige (papieren) doek, een vochtige spons toevoegen, of de producten besproeien met een plantenspuit (gevuld met water). Na activering van de BerryBreeze transformeert de lucht in de koelkast naar een vrijwel ideaal milieu. Bewaar verse producten liefst in de daarvoor bestemde lades, in naakte, natuurlijke staat. Desgewenst kan je deze wasbare Filter Juicing Bag gebruiken.

De BerryBreeze is veilig
De BerryBreeze produceert geen meetbare hoeveelheden geactiveerd zuurstof (ozon) in de koelkast. De ozonbehoefte van voedselproducten neutraliseert namelijk onmiddelijk iedere hoeveelheid geproduceerde ozon. De gepatenteerde BerryBreeze technologie werkt geheel vrij van toxines zoals kankerverwekkende stoffen en agressieve reinigingsproducten.

Bewezen effectief
De BerryBreeze is het eerste hulpmiddel in zijn soort dat bewezen effectief is gebleken in onafhankelijke laboratoriumtesten. Ook de toegepaste gepatenteerde technologie is onafhankelijk onderzocht en getest. Een onafhankelijke studie, uitgevoerd door R&D Enterprises heeft aangetoond dat de BerryBreeze zeer effectief is in het elimineren van sterke voerdselgeuren en het verlengen van de houdbaarheid van bederfelijke voedselproducten in de koelkast. Lees meer in dit whitepaper! Bekijk ook de vele reviews die op het internet zijn te vinden.

Missie BerryBreeze
We feel a great sense of stewardship for the environment and a responsibility to help protect it. Our mission is to help heal our oceans, air and earth while dramatically increasing the longevity and nutrition of food. In short, our goal is to advance the health, well-being and lifespan of humanity.

Prijs € 52,50
Lees hier meer.

 
9 bijenwas Sfeerlichtjes rond in geschenkverpakking


 
EIgenschappen
Materiaal: 100% Bijenwas
Brandduur: 8 uur
Afmetingen: 3,7 x 4 cm

Helende werking
Kaarsen van pure bijenwas hebben een duidelijk gunstige invloed op het luchtwegenstelsel. Mensen met allergieën, Astma, COPD, sinusproblemen, longkanker et cetera melden serieuze verbetering zodra bijenwaskaarsen gebruikt worden. Echte bijenwaskaarsen produceren bovendien negatieve ionen, die het binnenklimaat zuiveren van bacteriën, schimmel,  stof, virussen, en andere vervuilers die goeddeels verantwoordelijk zijn voor een groot aantal allergische reacties en chemische overgevoeligheid. Inderdaad, echte bijenwaskaarsen zijn duurder dan paraffinekaarsen, ze hebben echter een aanzienlijk langere brandduur.

De kracht van bijenwaskaarsen:
  • Helpt bijenpopulaties in stand te houden
  • Binnenklimaat zuiverende werking
  • Duurzaam product, hernieuwbare grondstof
  • Eerlijke, natuurlijke geur
  • Geen verdamping & verbranding van ziekmakende toxines
  • Helende werking
  • Langere brandduur
  • Veel rustiger vlam, vrijwel geen rook

Prijs € 9,50
Lees hier meer.

 
9 bijenwas Cubes in geschenkverpakking

EIgenschappen
Materiaal: 100% Bijenwas
Brandduur: 7 uur
Afmetingen: 3,7 x 3,7 cm

Over bijenwaskaarsen
Zoals met zoveel gezondheidskwesties, vroeger was het beter, veel beter. Kaarsen werden toen gemaakt van echte bijenwas. Die is geleidelijk vervangen door dierlijk vet (talk) en die weer gedurende de laatste 100 jaar door het giftige paraffine. Gelukkig zijn bijenwaskaarsen weer volop verkrijgbaar. Let er wel op dat deze kaarsen voor 100% van bijenwas gemaakt zijn. Voor een fabrikant is namelijk 51% bijenwas al voldoende om het label bijenwaskaars te gebruiken. Dergelijke kaarsen bestaan dus voor 49% uit het giftige  en ziekmakende paraffine.

Prijs € 11,95
Lees hier meer.

 

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!


Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com


HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld