opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XLV

12 februari 2013

Goededag!

Afgelopen zaterdag zijn de Yoni eitjes weer fors aangevuld. Inmiddels al vele vrouwen mee mogen helpen. Sorry, het is verboden te beschrijven waarmee precies. Ook zijn twee pallets magnesium badvlokken onderweg. HeelBewust was al snel de grootste leverancier van Zechtstein magnesiumolie in Nederland, de badvlokken zijn hard op weg deze geweldige olie van de 1e plaats te verstoten. Weldadig baden zingen de dames in koor! Steeds meer mensen vragen mij waar al die mooie artikelen over het behalen van gezondheidswinst gebleven zijn. Die zijn dus verwijdert op last van onze overheid. Er is inmiddels een nieuwe website in de lucht waar deze informatie een plekje heeft gevonden en alwaar al het nieuwe materiaal geplaatst zal worden. Helaas is het ook streng verboden u de naam van deze website aan te reiken, hoe graag ik die ook met u zou willen delen.

Stichting HeelFonds heeft een tijd stil gelegen. Dit unieke project wordt echter weer nieuw leven in geblazen, het is nodig, hard nodig. Hierover later meer, er volgen gesprekken ter opleving.

Vandaag ook een ander oud idee doorgesproken met een professional, een afkickkliniek voor een verboden te benoemen 'geneesmiddel'. Ook dringend nodig, maar het bestaat vreemd genoeg niet in Nederland. Ook dat dient dit jaar op poten gezet te worden. Ergo, werk aan de winkel! 

Voor alweer een ander project (ik ben vergeten wat dat ook alweer betreft) is Crowdfunding noodzakelijk. Vandaag tijdens een indrukwekkende begrafenis een inzicht opgelopen; Crowdfunding is een vinding van de kerk!  

Op veler verzoek is het organische MSM nu ook in 500 gram potten leverbaar.

Tenslotte enige aandacht voor de zwarte bes, een supergezond natuurpoduct dat hier in ons landje volop geteeld wordt. Nog een paar maandjes en dan kunnen we er weer volop van genieten. Google maar eens op Ribes Nigrum, ook in PubMed. 

Veel leesgenoegen, natuurlijk!


Namasté
Rob Greuter

 

In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.


Head Massager! 
Heerlijke en heilzame hoofdmassage met de Head Massager! - 


De hoofdmassageapparaat (Aboriginal Head Massager) lijkt op een eenvoudig instrument, maar is feitelijk een zeer goed doordachte stimulator! Door gebruik te maken van geleidend materiaal en elektrostatische uiteinden, verbind de Head Massager zich met de elektrische velden in het lichaam. Deze Head Massagers (oorspronkelijk gemaakt van bamboe) werden lang geleden gebruikt door Aboriginals ter ontspanning en seksuele stimulatie. Wat ooit begon door elkaar op het hoofd te kietelen met een takje, groeide uit tot dit therapeutische instrument; een echt verwenharkje dat de talloze drukpunten op het hoofd zal vinden zonder dat daar ervaring of kennis van accupunctuur voor nodig is. 

De moderne Head Massager geeft een heerlijk ontspannen gevoel, het lichaam zal immers endorfine aanmaken. Deze Headmassager heeft bolletjes van hematite aan de uiteinden. Hierdoor is deze ook uitermate geschikt om de doorbloeding van de hoofdhuid (goed tegen droge huid, roos, seksuele apathie) en de schedel te verbeteren. Naast stressreductie biedt deze vorm van hoofdmassage ook stimulatie van haargroei, een spierontspannende werking, vermindering van spanningshoofdpijn, onrust, sombere gedachten en zal het denkvermogen toenemen. 

Gebruik
Plaats de Head Massager op de kruin van het hoofd (bij lang haar, dat eerst los maken, er is contact met de hoofdhuid nodig). Laat nu de massagearmen langzaam zakken totdat de armen zich volledig rond het hoofd zetten. Beweeg nu de Head Massager zachtjes en repeterend op en neer over de schedel terwijl je telkens licht draaiende bewegingen maakt en af en toe de hoek iets veranderd. Juist de langzame bewegingen zorgen voor de verbluffende werking. Een intens gelukzalig gevoel gevoel, kippenvel en tintelingen lopen door het gehele lichaam, van de kruin via het ruggemerg tot aan de voetzolen. Blijf de bewegingen herhalen totdat de ontvanger een volledig ontspannen gevoel ervaart.

Lees hier meer over deze fantastische Head Massager! 


Sunwayman professionele zaklampen
- A New Experience in Professional Flashlights! - 

Sja, waar is de link met gezondheid? Ik noem die verbinding met speels gemak verlichting! 
Deze lampen zijn echt heel bijzonder mensen. Waanzinnig krachtig, topkwaliteit materialen, zeer goede reflectoren (heel belangrijk voor een strakke beam die ver reikt), powerleds, SOS en stroboscoop functies, VEEL power in juist hele kleine afmetingen. Ook de bijbehorende accu's en batterijen zijn bijzonder. Zo wordt de eneloop batterij al in de fabriek opgeladen, met behulp van zonneenergie. 

Oja, wil je weten of je woonkamer of slaapkamer een beetje stofarm is? Schakel een van de Sunwayman lampen in het donker aan en je zal het zien (niet schrikken!).
 
Ter illustratie hieronder informatie van de Sunwayman V20C:

De Sunwayman V20C is één van de nieuwste modellen van Sunwayman. De V20C combineert elegantie, perfectie en gebruiksgemak in één zaklamp. De zaklamp is compleet nieuw opgebouwd en uitgerust met een innovatief en zeer gemakkelijk te bedienen magneetring om de lichtstanden te selecteren.

Standby
Inderdaad, deze zaklamp heeft een heuse standby functie! De lamp is via de schakelaar aan de achterzijde in te schakelen door hem in standby modus te zetten. Door vervolgens aan de geïntegreerde magneetring te draaien schakel je de lamp pas echt aan en heb je keuze uit 438 ANSI lumen. Je kan de zaklamp op iedere gewenste stand zetten, de magneetring werkt namelijk traploos, zonder voorgeprogrammeerde standen. Naast de traploze instelmogelijkheden heeft deze zaklamp ook nog een strobe functie. Door de ring naar rechts te draaien zul je op een gegeven moment een 'stop' voelen. Wanneer je de ring nu nog verder naar rechts draait, gaat de lamp in strobe modus. Door deze 'stop' die je voelt zul je nooit meer onverwachts de lamp op stroboscoop stand zetten wanneer dat ongewenst is.

Allrouder
De V20C is een echte allround zaklamp, uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast is hij inmiddels breed toegepast in de outdoorsector en de beveiligingsbranche. De lamp onthoudt de laatst gekozen lichtstand, zo weet je altijd waar je aan toe bent als je hem weer inschakelt. De V20C wordt geleverd inclusief nylon tasje, waardoor je de lamp gemakkelijk aan je broek kunt hangen.

Gratis R10A
Als extra krijg je wanneer je deze V20C aanschaft, de R10A pocket zaklamp er gratis bij. Deze mini zaklamp werkt op 1x AAA batterij en geeft 10 lumen gedurende 21 uren. Perfect voor aan de sleutelbos of in de jaszak. Net als zijn grote broer de V20C is ook de R10A waterdicht en kan zeer goed tegen een stootje.


Lees hier meer over deze bijzondere en krachtige zaklampen! 


Hartelijk dank voor uw aandacht!

Uw suggesties ter verbetering van HeelBewust en natuurlijk deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Ook informatieverzoeken over een bepaald onderwerp kunt u bij ons kwijt. Bel of e-mail ons daarom gerust! Voor het doorsturen van deze nieuwsbrief zal het universum u rijkelijk belonen!

Met HeelBewuste groet,
Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com