opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust

 

HeelBewust Nieuwsbrief C

28 augustus 2014
 

Rob GreuterEIndelijk is het dat zover, mijn artikel over waterzuiveringsmethoden is klaar! Voor nu dan. Het zal zeker nog aangevuld gaan worden. Er zijn een groot aantal verschillende methoden bekend om water te zuiveren, te reinigen, te vitaliseren. Dit overzichtsartikel zet de meest gebruikte methoden die in het huishouden toepasbaar zijn op een rij. Daarbij worden per methode de belangrijkste kenmerken en aandachtspunten aangegeven.

En over huishoudelijk gesproken, er is weer een grote voorraad van het allernieuwste HEUS magazine binnen, zoals de meesten van jullie wel weten, worden die gratis meeverpakt bij de bestellingen!

Vorige week luisterde ik naar een interview met een man die al lange tijd internationaal bezig is met DDT problematiek. Ondanks zijn pensioenering gaat hij ermee door. Hij adviseert onder andere hoe om te gaan met gevonden DDT voorraden. Het probleem blijkt nog steeds gigantisch. Het was toen, en nu nog steeds een zeer giftig, maar ook zeer effectief en goedkoop bestrijdingsmiddel. Dit 'wondermiddel' was in 1948 nog goed voor de Nobelprijs. Het is pas in 1973 in Nederland verboden, wereldwijd gezien is dat zelfs aan de vroege kant. Er is echter door de industrie enorme hoeveelheden DDT geproducteerd, en er ligt nog heel veel oude voorraad. In oude schuurtjes op het land bijvoorbeeld. Het is ook op zeer grote schaal toegepast, gedurende vele jaren. Er ligt daardoor eenvoudigweg een dikke grijze deken van DDT over de aarde. Als je de stoep aanveegt en het zand laat analyseren, dan zal je er DDT in terug vinden. Het wordt nog steeds gebruikt, onder andere bij de bestrijding van malariamuggen. En het gebruik ervan is alweer flink aan het toenemen, sterk gestuurd door de financiele uitdagingen van vele boeren en particulieren in landen waar controles wat moeilijk liggen. Dit is slechts
één voorbeeld van de enorme puinhoop die we er met zijn allen van gemaakt hebben. Wanneer zou het een les gaan worden, wanneer eisen we dat geld uitsluitend nog een ruilmiddel is, zoals het ooit bedoeld is, wanneer nemen we dan eindelijk onze verantwoordelijkheid, om die om te zetten in handelen....?!

Okay, op naar het herdeelbare dan maar:
Maya App voor Android en IOS

Hangjongere

How to clean your chakra’s explained by a child’s cartoon


Van CEO naar tuinman - De rol van leiderschap in het nieuwe organiseren

RotterZwam - Eetbare paddestoelen uit RotterdamVeel leesplezier, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Duidende

Na regen komt de brandweer. Nederlands gezegde uit 2014.

Gaan we het Rode Kruis alweer voorzien van bakken geld, of gaan we de wapenhandel eens serieus aanpakken?

De VS vliegen inmiddels al boven Syrië. De met bommen gecreëerde puinhoop 'oplossen' met nog meer bommen. Dat heet strategie. #‎oBOMa

Het duurt niet lang meer voordat de Russen ook een hulpkonvooi naar Nederland sturen. #‎hulpbehoevenden


Een brainwash kan gevolgd worden door een hartwash. Andersom niet. #‎daarom

Ik voorzie een 2015 begroting zonder visie. Ik kan daar maar niet aan wennen. #‎rutteloos

Voicemail, ene Franciscus. Verstond er geen pila van.

Het halve leger naar de kringloop brengen, dan weer 100 miljoen en vliegende Fyra's erin rommelen. Dat heet visie mensen.

Rusland staat import van pootgoed weer toe. Ik voorzie een invasie van homosexuelen. #‎goedpoten

Het hek die je wist dat zou komen. #‎drachmatisch


3e dinsdag sep is aanstormende. De begroting van veel burgers en ondernemers is eigenlijk een bekleining.

Het valt mij op dat Westerse Defensie organisaties vooral buiten de eigen landsgrenzen opereren.

Inzichtelijk: Liefdespartner kunnen elkaar aanvullen, maar ook afvullen! #‎tanken

 Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende
natural lifestyle producten!


 

Heel Trias kuur (3 * 100ml)

Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze


Tria KuurDe Trias kuur (Hepeel H, Reneel H en Lymphomyosot H) helpt bij de drainage van afval- en gifstoffen tijdens het ontgiften. Het is van groot belang dat de belastende stoffen iin alle weefsels (van top tot teen) worden vrijgemaakt en samen met de belastende stoffen in de bloedstroom snel en efficient worden afgevoerd. Het lichaam gebruikt hiervoor vooral de uitscheidingsorganen darmen, het lymfestelsel, de nieren en de zweetklieren. De Triaskuur stimuleert de drainage via de nieren en het lymfestelsel, terwijl de lever, de nieren en het lymfestelsel van de extra benodigde energie worden voorzien.

Hepeel H is een homeopathisch geneesmiddel ter ondersteuning van de lever Qi.
Reneel H is een homeopathisch geneesmiddel ter ondersteuning van de nieren Qi.
Lymphomyosot H is een homeopathisch geneesmiddel ter ondersteuning van het lymfestelsel Qi.

Normaliter duurt een Trias kuur 3-6 weken. Idealiter doe je dat tweemaal per jaar, in het voorjaar en in het najaar. Zo stem je af op de natuurlijke ritmen.

Lever/Gal reiniging

De Trias kuur wordt veelvuldig ingezet ter ondersteuning van zowel de normale lever & gal reiniging, als de alternatieve (milde) variant ervan.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Lees hier meer over de Heel Trias kuur!

 

Heel Lymphomyosot H druppels  (100ml)

Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijzeLymphomyosot HLymphomyosot H helpt bij de drainage van afval- en gifstoffen tijdens het ontgiften. Het is van groot belang dat de belastende stoffen in alle weefsels (van top tot teen) worden vrijgemaakt en samen met de belastende stoffen in de bloedstroom snel en efficient worden afgevoerd. Het lichaam gebruikt hiervoor vooral de uitscheidingsorganen darmen, het lymfestelsel, de nieren en de zweetklieren. Lymphomyosot H stimuleert de drainage via het lymfestelsel, terwijl tevens het lymfestelsel van de extra benodigde energie wordt voorzien.

Lymphomyosot H is een homeopathisch geneesmiddel ter ondersteuning van het lymfestelsel Qi.

Normaliter duurt drainagekuur 3-6 weken. Idealiter doe je dat tweemaal per jaar, in het voorjaar en in het najaar. Zo stem je af op de natuurlijke ritmen.

Lever/Gal reiniging

Lymphomyosot H wordt separaat of als onderdeel van De Trias kuur veelvuldig ingezet ter ondersteuning van zowel de normale lever & gal reiniging, als de alternatieve (milde) variant ervan.

Dosering (vocht drainage)

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
1e week: 3 maal daags 30 druppels innemen.
2e week: 3 maal daags 20 druppels innemen.
3e week en daarop volgende weken: 3 maal daags 10 druppels innemen.

Kinderen tussen 6 en 12 jaar:
1e week: 2 maal daags 15 druppels innemen.
2e week: 2 maal daags 8 druppels innemen.
3e week en daarop volgende weken: 2 maal daags 4 druppels innemen.

Dosering (afval- en gifstoffen drainage)

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
3 maal daags 10 druppels innemen.

Kinderen tussen 6 en 12 jaar:
2 maal daags 5 druppels innemen.

De druppels onverdund of met een beetje water innemen, even in de mond houden en daarna doorslikken.


Lees hier meer over Heel Lymphomyosot H!

 

Missie

Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!

Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       https://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld