opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust

 

HeelBewust Nieuwsbrief CI

6 september 2014

Rob GreuterNadat we zwembaden vol Ice Bucket Challenge water hebben gemorst, kreeg de in verwarring verkerende volgzame burger te horen dat er serieus op water bespaard moet worden. Maximaal 5 minuten douchen. Da's Nederland. Erg jammer dat we veel te weinig te horen krijgen dat diezelfde burger, samen met de industrie allang bezig is om het drinkwater in ons natte landje morsdood te maken. Goed beschouwd is er geen stukje grond (grond zit boven grondwater....) meer in Nederland dat niet als chemisch afval beschouwd kan worden. Er zal derhalve een heel andere kraan dichtgedraaid moeten worden. Italië heeft overigens inmiddels het boren naar schaliegas (schraalgas) verboden. Een stapje in de goede richting!

De Vitamix Pro 500 is eindelijk leverbaar! Het is een prachtige machine geworden, ouderwets degelijk ook, vanzelf. De leverbaarheid van de Pro 750 is naar voren gehaald, het lijkt er nu op dat deze medio januari beschikbaar komt. Lees hier de actuele stand van zaken inzake de Vitamix modellen.

De gratis magazines die HeelBewust meeverpakt worden zeer gewaardeerd, dat is deelbaar fijn! Na een plezierig gesprek afgelopen week is daar een prachtig tijdschrift aan toegevoegd; BewustZIJN Magazine!

Samen met o.a. Evert Jan van Hasselt heb ik eens bijgedragen aan een blue print voor een nieuw zorgstelsel. Rode draad daarin is een andere manier van eceonomie bedrijven. We zijn allang klaar met het nog efficienter produceren, er zijn andere wegen nodig om verder te komen. Hoe dat kan en samenkomt legt Evert Jan uit in zijn nieuwe boek Van CEO naar tuinman, zoals vorige week al aangereikt. Gisteren deelde hij een verhelderende en inspirerende slide share over deze materie. Hoewel zonder begeleidende babbel, toch goed er door heen te bladeren....

Grensoverschrijdende tip! Rijke verzameling van archeologie, mineralen, fossielen, schelpen en mooie verhalen! Ook erg leuk voor kinderen, dikke aanrader! Groepen: afspraak maken. Ook zonder afspraak open: steeds de laatste zondag van de maand van 13.30-16.30 inclusief rondleidingen.
Museum de Roosen
De Roosen 64
3910 Neerpelt België (net over de grens bij Valkenswaard)
T +32 11 642895


Afgelopen dinsdag ben ik lieflijk begonnen met de alternatieve of milde lever/gal reiniging. Gedurende 3-4 weken dagelijks 900ml versse warme gemberthee drinken (heet water kuur), Trias kuur druppels slikken en wekelijks speciale bioresonantie korreltjes van Hans Reijen onder de tong. Gal- en leverstenen zullen zo langzaam maar zeker vergruisd en afgevoerd worden. Het is dan ook in één keer klaar, in tegenstelling tot de standaard kuur volgens Moritz. Die moet immers vaak, heel vaak herhaald worden. Ons benne benieuwd!

Veel leesplezier, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Duidende

- Goh zeg, Henkie Krol heeft weer een dark room gevonden! #kamerLID

- De betekenis van ontbloot is bloot. Dat heeft ooit iemand naakt verzonnen.


- Als Buma ballen heeft, dan regelt hij ook strafbaarstelling van verheerlijking Christendom. #bloederigKrachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende
natural lifestyle producten!


 

Vitamix Pro 500 Brushed Stainless (RVS)

Het nieuwste model uit de Professional series!

Vitamix Pro-500Een echt goede, krachtige en multifunctionele blender die je bovendien niet telkens in de steek laat, is onmisbaar geworden in de moderne gezonde keuken. De Vitamix Pro 500 is een krachtpatser die met 386 km per uur de mooiste bereidingen realiseert! Samen met de kracht, snelheid en de zorgvuldig uniek vormgegeven messen en mengbekers, kan deze machine iedere klus aan met een ongeëvenaard resultaat!

Bijzonder egale smoothies, rauwe warme soepen, sauzen, mixsappen, vruchtenmoes (incl. schil en vezels), vruchtenijs, sorbets, ijsblokjes, notenboter, graan, koffiebonen, echt alles kan met dit bloedsnelle werkpaard en het resultaat is werkelijk verbluffend! Het verkennen van nieuwe en gedurfde smaakcombinaties zal u veel plezier en gezondheid schenken. Deze machine helpt je een handje je liefde voor natuurproducten concreet te maken! Dag in, dag uit, jaren lang, met ZEVEN jaren garantie!

De belangrijkste verschillen met de beroemde TNC 5200 modellen

  • 3 voorgeprogrammeerde instellingen (nieuw!)
  • Puls functie (nieuw!)


Voorgeprogrammeerde instellingen

1 Smoothies, dressings & sauzen (45 sec)
2 Frozen desserts/Ice (60 sec)
3 Warme soepen, sauzen, fondues, chocolade (270 sec)

Dit zijn geautomatiseerde instellingen. Je hoeft er niet meer bij te blijven staan, zodra de cyclus is voltooid wordt deze automatisch stilgezet. De variabele snelheidsregeling (manueel) is nog steeds beschikbaar.

Puls functie

Deze korte puls functie vervangt de turboschakelaar. Het geeft steeds een eenmalige korte snelheidspuls voor het hakken en verkrijgen van de gewenste structuur, en het vrijmaken van vastgelopen massa.

BPA en EA vrij

De mengkannen zijn gemaakt van Eastman Tritan™ Copolyester en daardoor vrij van BPA (Bisphenol A) en Estrogene activiteit (EA Estrogenic activity).

Lees hier meer over de Vitamix Pro 500!

Bewustzijns magazine

Thorne Basis B Complex (60 vegacaps)

De beste en zuiverste B complex in bioactieve vorm!

Thorne Basis B Complex (60 vegacaps)Deze unieke Basic B Complex bevat alle essentiële B-vitaminen in een optimale onderlinge balans, en alleen in de biobeschikbare actieve vormen, geen syntetische stoffen dus! Door de actieve vorm van de vitaminen worden deze door het lichaam optimaal opgenomen, zonder dat deze eerst nog eens omgezet hoeven te worden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. ONZE overheid heeft geen belang bij uw gezondheid en welzijn.


Inhoud

60 capsules (vega)

Ingrediënten per capsule:

Essentiële stoffen

Gewicht

ADH (%)

Vitamine B1 (thiamine HCl) 110 mg 1000
Vitamine B2 (Na-riboflavine-5-fosfaat) 10 mg 714
Vitamine B3 (130 mg niacinamide  en 10 mg niacine) 140 mg 875
Vitamine B4 (cholinecitraat) 80 mg  
Vitamine B5 pantotheenzuur (calciumpantothenaat) 110 mg 1838
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 10 mg 714
Vitamine B8 (biotine) 400 mcg 800
Vitamine B11 folaat (5-MTHF) 400 mcg 200
Vitamine B12 (1:1 adenosyl– en methylcobalamine) 400 mcg 16000


Ingrediënten

B-vitamines, microkristallijne cellulose, hypromellose (capsule), siliciumdioxide, magnesium lauraat, magnesium citraat.

Dosering

1-3 capsules per dag, tenzij anders voorgeschreven.

Lees hier meer over Thorne Basis B Complex!

 

Missie

Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!

Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       https://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld