opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LXXXI

25 januari 2014

Goededag!


Afgelopen vrijdag weer gezellig aan de creatietafel gezeten met Lili, de grote vrouw achter Wilfred Genee. Het boek Vullen of Voeden is een groot succes, maar ook de bijbehorende website wordt druk bezocht en zal nog veel meer mooie informatie gaan bieden. Het aantal partijen dat bij de huidige en komende projecten aansluit wordt steeds groter en rijker, er is werkelijk enorm veel in beweging aan het komen! Ook Wilfred rent zich suf van afspraak naar afspraak, zijn weddenschap gaat hij winnen, daarvan ben ik overtuigd. Komende dagen buig ik mij over een van de aanstaande projecten, erg leuk en spannend!

Ook enige oefening in geduld afgelopen week, de website is behoorlijk lang offline geweest door blunders bij de hostingpartij. Heel frusterend om volkomen machteloos te staan, je kan dan niets doen om herstel te bespoedigen. Ik ben maar gaan poetsen ;-)

Zoals vorige week aangegeven zijn een aantal producten voortaan uitsluitend of deels in Food grade PE potten verkrijgbaar. Met hersluitbaar deksel (verzegelde 1e sluiting). Een aantal producten is uitgebreid met 100 gram en 200/250/300 gram potten. Dit aantal producten is uitgebreid met Brandnetel, Heermoes, en Mariadistelzaad!

Alfalfabladboeder
Brandnetelbladpoeder
Ceyonese kaneelpoeder
Gerstegrasbladpoeder
Havergrasbladpoeder
Heermoesbladpoeder
Kamutgrasbladpoeder
Kurkuma Longa poeder
Mariadistelzaad
Psylliumvezels

Tenslotte, The Optimist Magazine jan/feb 2014 is binnengekomen, weer vol met geweldige artikelen, en gratis bij alle pakketbestellingen!
Veel leesgenoegen, natuurlijk!


Namasté
Rob Greuter


 In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit.
Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


The powerful practice of Eye Gazing!
Een bijzondere manier om in je eigen of andermans ziel te kijken, diepgaander, intenser te verbinden, elkaar waarlijk te ontmoeten. Lees wat Eye Gazing is en hoe je het doet, het is echt heel eenvoudig!
http://www.heelbewust.com/Eye-Gazing

 


Aardig!
Een leerzaam interview met Clint Ober over Aarden, Earthing, in The Optimist, lezenswaardig! Vanaf dinsdag aanstaande zijn de Aardingskussenslopen weer leverbaar, eindelijk! Ook zijn speciale smalle Aardingslakens in het portfolio opgenomen, met een smalle prijs, vanzelf.

 


App voor glutenvrij dieet
Met deze App hoeft u niet meer te twijfelen welke ingrediënten u of uw cliënt wel of niet mogen gebruiken.

Coeliakie Glutenvrij (inderdaad, Nederlands!)
Deze app bevat meer dan 1900 ingrediënten en additieven. Reacties van patiënten en deskundigen zijn unaniem positief: 'zeer volledige lijst', 'mooi en overzichtelijk', 'deskundige uitleg' en 'practisch zeer bruikbaar'. Mocht u dus allergisch voor gluten zijn, dan is deze app misschien wel een handig 'hulpje' voor het dagelijks leven!

Link naar de iTunes store
Link naar Google Play
Gebruik deze link om deze informatie gemakkelijk door te sturen!

 


Absolutely amazing!
Showing amazing amounts of patience and concentration, performance artist Miyoko Shida Rigolo balances a feather on the end of a number of large bones which she also balances on each other. This was performed on Spanish TV program “Tú Sí Que Vales” (You Can Do It), which is Spain’s version of “America’s Got Talent”. Stunning.
Filmpje balance act Miyoko Shida Rigolo

 


Duidende
Wij kennen het Vallei-orgasme. De Vlamingen zoeken het Amai-organisme.
- Rob Greuter -

Eye gazing, I'll have to look into that.
- Rob Greuter -

Het faillissement van Siebel is een goudmijn voor de curator.
- Rob Greuter -

Inzicht: Als je goed in je vel zit, hoef je er ook niet steeds uit te springen. #zennig
- Rob Greuter -

 


Nieuwe producten!
Mariadistelzaad 200 gram (Cardui Mariae Fructus)
- Gedroogd Mariadistelzaad, 100% natuurlijk, geen toevoegingen -

De Mariadistel wordt al eeuwen toegepast in de natuurgeneeskunde. Een belangrijke stof is Silymarine. De variant Cardui Mariae Herba bevat geen Silymarine, de variant Cardui Mariae Fructus wel.

De Mariadistel is bekend onder vele namen, onder andere:

- Acantha leuce
- Agriocinara
- Bedeguar (Carduus Mariae)
- Blessed Milk Thistle
- Bonte Distel
- Carduus leucographus
- Carduus raptarius
- Carduus Mariae
- Chardon-Marie
- Chardon nostre Dame
- Distel (Onser Vrouwen)
- Donacitis
- Erysisceptrum
- Frauwendistel
- Mariendistel
- Mariadistel
- Melkdistel
- Onze-Lieve-Vrouwedistel
- Spina alba
- Spina regia

Dosering & gebruik
Maal of plet 1 theelepel Mariadistelzaad en doe het in een theekop. Voeg hier 100-150ml kokend water aan toe. Laat het geheel 10-15 minuten trekken, en zeef het hierna. Drink deze thee naar behoefte, 2-5 maal per dag, liefst een half uur voor de maaltijd. Voeg naar smaak honing, pepermuntblad et cetera toe. Het gekneusde zaad kan ook met bijvoorbeeld een yoghurt gegeten worden.

Natuurgeneeskundige toepassingen
Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. ONZE overheid heeft geen belang bij uw gezondheid en welzijn. 

Prijs € 4,50
Lees hier meer!

 

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!


Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com


HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld