opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LXXXII

9 februari 2014

Goededag!


Gisteren doorplaatste ik op facebook een Ayurvedische beschouwing op smoothies. Het artikel heet 3 Reasons to avoid green smoothies. En zoals zo vaak volgde er al snel een discussie. Een van de problemen van het eten of drinken van rauwe groenten, grassen, kruiden, en zelfs fruit is dat het bij veel mensen niet zo goed verteert wordt. Een ander probleem is dat smoothies vaak veel te koud gebruikt worden. Ze hebben gelijk. Eten en drinken hoort tenminste op kamertemperatuur te zijn, anders is de schok voor het spijsverteringssysteem veel te groot. En ja, smoothies worden lang niet altijd optimaal verteert waardoor problemen ontstaan en het energierendement in elkaar zakt zakt.

In de Ayurveda wil men graag voedsel licht verteerbaar maken, door het te koken, en door de agni (verbrandingsvuur) te verhogen door de toevoeging van agni verhogende kruiden. Men vergeet echter maar al te gemakkelijk dat voeding zoals groenten en fruit bomvol verteringsenzymen zit. Die zorgen er samen met onze eigen verteringsenzymen voor dat voedsel optimaal verteert kan worden. En iedere voeding heeft haar eigen verteringsenzymen. Daarom is het combineren van fruit met groenten volgens De Natuurlijke Hygiëne een slecht idee. En koken van voedsel dat van zichzelf prima is te verteren, is zonde en maakt het juist slechter verteerbaar. Je kookt immers juist die verteringsenzymen helemaal kapot.

Ook maakt het nogal wat uit of je een sap maakt met een blender (alle vezels) of met een slowjuicer (vrijwel geen vezels). Totaal andere invloed op spijsvertering en energieverdeling! Lees hier de grote verschillen in toepassing tussen blenders en slowjuicers.

Er is nog een belangrijk aspect dat snel over het hoofd gezien wordt. Verreweg de meeste in het Westen levende mensen hebben jaren lang zeer ongezond geleefd en gegeten, de meesten doen dat nog steeds. Het gevolg daarvan is dat het gehele spijsverteringssysteem nog nauwelijks functioneert. Voedsel wordt dan erg slecht verteerd, blijft veel te lang in de darmen zitten, laten steeds meer resten achter, met intoxificatie als gevolg. We worden ziek, chronisch ziek. Als je lang ongezond hebt geleefd en gegeten, en je wil een bepaalde transformatie maken naar gezond eten en leven, moet je eigenlijk eerst helen. Je zal zien dat men anders serieuze problemen kan krijgen. Het lichaam zal protesteren, en de ene voedselallergie stapelt zich op de andere. Ook zal zo'n overstap een forse ontgifting in gang zetten. Daar kan je in eerste instantie goed ziek van worden. Er is zelden grote spoed in het transformeren, bouw het dus rustig aan op, geef je lichaam alle tijd eraan te wennen! Wil je meer weten, lees dan de speciale Informatiebundels en Gezondheidsgidsen.

Ik zag de afgelopen weken veel reclame voor afvallen voorbij komen. Mensen, echt, dat is een serieus verkeerde doelstelling. Ga voor gezond en vitaal worden en blijven, door natuurlijker te eten. Je gewicht zal zich dan helemaal vanzelf en moeiteloos aanpassen. Lees hiertoe de informatiebundel Natuurlijk Slank!

Het portfolio is weer stevig uitgebreid. Het aanbod Klean Kanteen en Kanteen Kid is flink aangevuld, en er zijn fantastische producten van het beroemde Dragon Herbs onderweg uit de US. Het eerste nieuwe Dragon Herbs product dat al online is gezet heet Tonic Alchemy 2.0, heel bijzonder! De Spring Dragon Longevity Tea hadden we al in huis, wordt ook aangevuld! Van Earthing zijn nu ook de Aardingsbovenlakens in huis gehaald, en de veelgevraagde Plush Pads zijn eindelijk weer binnen gekomen! Er zijn overigens ook namaak aardingsproducten in de markt, de feiten op een rijtje.

Veel leesplezier, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter


 In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit.
Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


Duidende

Denken doen we vóór de dood. Daaraan gaan we uiteindelijk dood, zodat we over kunnen gaan tot herdenken. Denk ik.
- Rob Greuter -

 
Nieuwe producten!

Dragon Herbs Tonic Alchemy 2.0 
- The Worlds Ultimate Superfood Blend -

Tonic Alchemy 2.0 is jouw dagelijkse garantie voor een perfecte voeding. Met maar liefst 91 fantastische (organische) ingrediënten is Tonic Alchemy de bron voor duizenden fytonutriënten. Tonic Alchemy is een opmerkelijke, vooroplopende mix van superfoods, premium versterkende kruiden, biologisch fruit en groente, en probiotica, afkomstig vanuit alle werelddelen. Van de schoonste oceanen tot de meest biodiverse regenwouden en de meest afgelegen gebergten. De ingrediënten komen van vrijwel ieder continent en ieder type omgeving op aarde. De oogst geschiedt steeds met groot respect voor Moeder Aarde.

Tonic Alchemy smaakt heerijk en is gemakkelijk te bereiden!

Deze superfoods kennen een ongekend grote voedzaamheid. Slechts één theelepel Tonic Alchemy per dag, gemixt met een vloeistof, zal meer hoge kwaliteit voeding en fytochemische ondersteuning bieden, dan de meeste Amerikanen gedurende een volledige dag binnen krijgen.

Tonic Alchemy 2.0
- Nieuwe verpakking!
- 71 organische ingrediënten!
- 91 ingrediënten in totaal!
- Tonic Herbs
- Probiotica
- Groenen
- Zeegroenten
- Fruit
- Tuingroenten

Geen Stevia, wel Lohanguo!
Tonic Alchemy bevat geen Stevia, wel het bijzondere Lohanguo extract. Lohanguo is een saponine, vergelijkbaar met saponines zoals aanwezig in Astragalus en Ginseng. Lohanguo geeft een heerlijke zoete smaak, zonder gezondheidsnadelen en bittere nasmaak.

Tonic Alchemy is een sterk trillende levenskracht in een pot!

 • De ingrediënten in Tonic Alchemy™ zijn verzameld van de hoogste bergen ter wereld (waaronder de Himalayas, Heaven Mountain, Changbai Mountain en Ural Mountains), van de meest afgelegen diep blauwe oceanen en van ongerepte bossen, jungles en woestijnen over de gehele wereld. Alleen de allerbeste beschikbare ingrediënten zijn toegevoegd aan Tonic Alchemy.
 • Tonic Alchemy is een voedingsbron van letterlijk duizenden nuttige fytonutriënten, waaronder natuurlijke B vitamines van Ashitaba en Hydrilla super green foods. Tonic Alchemy bevat ook de 20 beste vegetarische supertonic herbs uit de hele wereld. Tonic herbs worden overal op dagelijkse basis gegeten ter ondersteuning van een stralende gezondheid. Kruiden zoals wilde Siberische Chaga,  berg gegroeide Duanwood Reishi, organische Ginseng van Changbai Mountain in het afgelegen Manchuria, Ashwaganda van de Himalaya uitlopers, twee varianten van de Rhodiola (een uit Tibet, de andere van Siberië) et cetera.
 • Tonic Alchemy voedt het gehele lichaam door toename van gebalanceerde energie en vitaliteit, en heel belangrijk, ondersteund ontgiftiging, het afweersysteem, verhoogd de activiteit en hoeveelheid van anti-oxidanten, enzymen en nog veel meer.
 • Tonic Alchemy kan je voedinsgbasis zijn voor een stralende gezondheid, in Azië traditioneel 'health beyond danger' genaamd.  Vanuit een tonic perspectief zal Tonic Alchemy de drie schatten Jing, Qi en Shen versterken en balanceren.
 

Wat is er nieuw in Tonic Alchemy 2.0?
Deze nieuwe, signicificant geactualiseerde versie van Tonic Alchemy bevat buitengewone features extraordinary ingrediënt uit de hele wereld. Omdat er nu enmaal 91 ingrediënt in zitten, is het niet goed mogelijl om ze allemaal uitvoerig te beschrijven, dat zou een boek worden. Laten we daarom enkele belangrijke van deze nieuwe ingrediënt en enkele minder bekende nader bekijken:

Superfoods
Tonic Alchem bevat de meest krachtige superfoods van de wereld, ook bevat het enkele zeldzame superfoods met bijzondere eigenschappen.

Ashitaba: Ashitaba wordt in Japan beschouwd als het krachtigste superfood. Het Okinawan volk dat Ashitaba teelt behaald traditioneel zeer hoge leeftijden. Zij kennen dit prachtproduct dan ook door en door. 

Hydrilla: Deze waterplant is bekend bij wetenschappers als de meest voedingsvolle voeding op aarde. Het komt oorspronkelijk uit de Russische wildernis. Het heeft een overvloed aan vitaminen en mineralen. Deze plant is in de natuur vrijwel onuitroeibaar, die capaciteit om werkelijk alles te overleven, is representatief voor haar krachtige potentie.

Moringa: De smalle bladeren van deze Aziatische boom krijgt steeds bredere erkenning als een van de krachtigste superfoods op aarde, Moringablad biedt verbazingwekkend rijke voedzaamheid en is daarmee een rivaal van Hydrilla. Het bevat bijvoorbeeld 7 maal meer vitamine C dan sinaaasappels.

Gynostemma: Deze plant groeit in de tropische gebeieden van Azië, het is een supreme superfood. Er is dan ook veel onderzoek naar gedaan. Het bevat meer dan 100 saponines, vergelijkbaar met die gevonden in Ginseng.

Natuurlijk bevat Tonic Alchemy 2.0 ook de grote klassieke Superfoods:

Grassen: Havergras, Gerstegras, Tarwegras en Kamutgras. Grassen zijn ware superfoods. Ze zijn stampvol vitamines, aminozuren, mineralen, enzymen, chlorofyl, gezonde vezels en nog veel meer. Ze worden in Tonic Alchemy op twee verschillende manieren aangeboden: als gemalen grasblad in zijn geheel, en als gedroogd grasbladsap. Grasbaldsap  is ongeveer 40 maal meer geconcentreerd dan rauw grasblad. De gehele grassen bieden supergezonde vezels, enzymen en een rijke reeks aan fytonutriënten.

Non-Grass Superfoods: Spirulina, Chlorella, Alfalfablad, en de Dunaliella Salina Alg. Deze superfoods zijn welbekend bij iedere gezondheidszoeker.  Tonic Alchemy bevat de allerbeste kwaliteiten van deze algen.

Tonic Herbs: Tonic Alchemy 2.0 bevat 20 van de beste vegan supertonic kruiden uit de hele wereld.  Er zijn 9 nieuwe belangrijke versterkende kruiden toegevoegd. Een Tonic herb is weggelaten, het parelpoeder (dierlijk). Tonic Alchemy 2.0 is 100% vegetarisch.

Een aantal nieuwe versterkende kruiden in Tonic Alchemy 2.0
Russische Rhodiola: Russian Rhodiola rosea is erkend als een van de beste adapogene kruiden in de wereld. In Rusland wordt het ook wel 'Gouden wortel' genoemd. Daar wordt het sinds mensenheugenis gebruikt als wondermiddel in de natuurgeneeskunde. Het is zeer goed verdraagbaar en toch heeft het een hoge versterkende potentie en is het een krachtige immuunmodulator. Dragon Herbs heeft Himalayan Rhodiola vanaf het begin gebruikt in Tonic Alchemy. In 2.0 gaan ze ermee door, door ook Himalayan Rhodiola sacra ('red root' in China en  Tibet) te gebruiken. Beiden worden in volledige dosis capaciteit gebruikt. Dragon Herbs beschouwd beiden voldoende verschillend om ze zelfs als verschillende kruiden te bestempelen, ieder met haar eigen specifieke krachten.

Red Ginseng: Changbai Mountain Ginseng was al een gewaaardeerd ingrediënt in Tonic Alchemy vanaf de eeerste introductie. Maar nu is de biologische certificatie ervoor ontvangen van swerelds meest prestigieuze certificatieporgramma, en dat maakt toch een verschil. Het is ontzettend moeilijk om Ginseng organisch te telen. Zo neemt het 6-8 jaren om een Ginseng wortel te laten groeien. Gedurende die tijd moet de kleine kwetsbare plant de zware Manchurian Alpen condities overleven. Deze plant is zo enorm kostbaar omdat geen enkele teler het risico wil lopen deze plant te verliezen in die kwetsbare periode. Het telen van Ginseng vraagt veel moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Ginseng wordt in verschillende kwaliteiten op de markt gebracht. Dragon Herbs gebruikt uitsuitend de hoogste kwaliteiten, wortels van 8 jaren oud. Je zal in geen enkel ander superfood product een biologisch geteelde  Changbai Mountain Ginseng vinden van een 8 jaar oude wortel.

Wild Siberian Chaga™ is een langzaam groeiende houterige paddenstoel, die natuurlijk groeit op Siberische Berkenbomen. Hij wordt geplukt in het wild van Berken die in afgelegen, ongerepte bossen staan in de Arctische bergen. Het is de belangrijkste premium Di Tao bron voor Chaga in de wereld. Alle Chage paddenstoelen die in Tonic Alchemy 2.0 worden gebruikt zijn tenminste 20 jaar oud op het moment van verzamelen. (De meeste Chaga producten bevatten ongeveer 4 jaar oude Chaga die kunstmatig wordt gekweekt in Zuid-oost Azië). Deze wilde Siberische Chaga is rijk aan actieve polysaccharides, melanines, fenolische verbindingen en lanostane type triterpenoïden. Het is een krachtig anti-oxidant. Deze Chaga is gewonnen met behulp van hypermoderne technologie om zo het volledige actieve constitutionele profiel te behouden. Het is een van de beste breedspectrum versterkende kruiden die de mens kent. Chaga moduleert het immuunsysteem door de afscheiding van Th1/Th2 cytokines (bioactieve chemicaliën) in immuuncellen. Ook reguleert Chaga specifieke verboden te benoemen productie. Dit gehele modulatie-effect is verantwoordelijk voor Chaga's 'double-direction' adaptogene effect op het immuunsysteem. Deze eigenschappen vinden we ook terug in de Reishi paddenstoel.

Tonic Herbs
Naast de 71 gecertificeerd biologische krachtproducten, bevat Tonic Alchemy ook nog eens 20 belangrijke versterkende kruiden. Deze zijn allen afkomstig van afgelegen regio's en zijn brandschoon:

Siberian Chaga, Duanwood Reishi (Wuyi Maountain), Heaven Mountain Goji, Gynostemma, Russian Rhodiola Rosea, Astralagus, He Shou Wu, Indian Aswhaganda, Siberian Ginseng (Eleuthero), Himalayan Rhodiola Sacra, Changbai Mountain Schizandra, Wuyi Mountain Green Tea Leaf, Agaricus, Cordyceps Mycelium en Maitake.

Probiotische voorverteerde versterkende kruiden en superfoods
Tonic Alchemy bevat ook 11 probiotische voorverteerde (gefermenteerde) versterkende kruiden en superfoods. Voorverteerde kruiden en superfoods zijn voor het lichaam extreem gemakkelijk op te nemen. Tonic Alchemy bevat hierdoor 5 miljard CF units van 7 levensvatbare probiotische microorganismen. Hierdoor wordt de darmgezondheid ondersteund en daardoor het gehele immuunsysteem. Probiotica hebben prebiotica nodig. Prebiotica dienen immers als voeding voor probiotica. Tonic Alchemy bevat daarom ook oplosbare rijstvezels, appelpectine en Arabinogalactin (gewonnen uit Lariksschors):

Agave, Korean Ginseng, Spirulina, Kelp, Chlorella, Oat grass, Red Green Algae (Dunaliella Salina), Yam, Barley grass.

91 in 1, voor je dagelijkse stralende gezondheid!
Je zal nu doorhebben dat Tonic Alchemy 2.0 een zeer breed en volstrekt uniek superfood supplement is, dat ook voor jou een life changer kan zijn. Je cellen, je weefsel, je organen, je systemen zullen er volledig mee gevoed worden, iedere dag weer. Net als jouw Jing, Qi en Shen. Jouw adapiviteit zal vergroot worden, je vitaliteit zal toenemen. Tonic Alchemy 2.0 bevordert de balans, in de ultieme zin van Yin & Yang. Je zal merken dat je ritmen worden aangescherpt, je bewustzijn wordt vergroot en gerricht. Je geest geslepen en je wilskracht gemaifesteerd.

Maak Tonic Alchemy  2.0 een onderdeel van je dagelijkse ritme, centraal in je levensstijl, samen met je yoga, qigong, en andere levensleren. Je zal dan onweerstaanbaar zijn op het pad van de stralende gezondheid en dat van een gelukkig en vervullend leven. Zo belangrijk is Tonic Alchemy 2.0!

Prijs € 64,95
Lees hier meer!

 


Aardingsbovenlaken Small & Large  (215 x 260cm) / (276 x 282cm)

Het Aardingsbovenlaken is een laken, dat met een aansluitkabel wordt verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. De aansluitkabel wordt met een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes (de EU aardingsstekker) aangesloten, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting.

Dit product is bedoeld als aanvulling op een Aardingslaken of een Aardingshoeslaken. Omdat het laken OP het lichaam ligt, en niet andersom, is de druk van de zilverdraden op het lichaam veel lager dan de druk van het lichaam op zilverdraden bij gebruik van een Aardingslaken of Aardingshoeslaken. Daardoor zal de aardende werking lager zijn, maar toch duidelijk voelbaar. Gebruikers omschrijven de ervaring als 'heerijk cocoonen' en 'comfortabel veilig gevoel gevend'.  Het is prettig het Aardingsbovenlaken aan de voetenzijde van het matras onder te  stoppen. 

Dit Aardingsbovenlaken heeft als afmeting 215x260cm of 276x282cm en heeft geen instopstroken, het gehele lakenoppervlak is voorzien van zilverdraad. Het Aardingsbovenlaken is van een natuurlijke kleur katoen met een hele fijne zilverdraad ingeweven in de stof. Deze zilverdraad is vele honderden meters lang. Zilver is een uitstekende geleider, flexibel en sterk en als metaal zeer geschikt voor het gebruik in de Aardingsbovenlakens. Zilver heeft daarnaast ook anti-bacteriële eigenschappen. 

De stofkwaliteit van dit Aardingsbovenlaken is echt geweldig, en in tegenstelling tot wat je zou verwachten, het is heerlijk zacht, je merkt er helemaal niets van!

Aardingsbovenlaken als alternatief voor Aardingslaken en Aardingshoeslaken
Vanwege het grote oppervlak van deze Aardingsbovenlakens, zijn ze ook te gebruiken als alternatief voor de andere lakens. Dit is nuttig wanneer de matrasmaat erg groot of sterk afwijkend is. De Aardende werking zal dan vanzelfsprekend juist maximaal zijn, het lichaam ligt in dit geval immers op de zilverdraden.

Prijs vanaf  € 219,-
Lees hier meer!

 


Oxosanum 50ml
Oxosanum wordt ingezet als alternatief voor MMS, de bijsmaak is minimaal.

Wat is Oxosanum?
Oxosanum-chloordioxide is een zeer effectief desinfectiemiddel. Het bestrijdt op een duurzame manier pathogene micro-organismen zoals bacteriën, waaronder legionella, virussen, schimmels en parasieten. Het desinfectiemiddel is gebruiksklaar, overal en direct inzetbaar. Dit gebruiksklare product is zo veelzijdig dat het op verschillende gebieden in ons leven en bij verschillende gelegenheden is in te zetten. De milieuvriendelijkheid van het middel zorgt voor zorgeloos gebruik in bijna alle gebieden waar water wordt behandeld. Het concentraat heeft een houdbaarheid van ongeveer 9 maanden in een koele en donkere omgeving (verlies maximaal 4% per maand). Daarna vervalt het tot een kleurloze oplossing van natriumchloride en water. Oxasanum is effectief en heeft een breed pH-bereik. Het actieve ingrediënt in Oxasanum is in kleine hoeveelheden in overeenstemming met de drinkwater regelgeving.

Toepassingen van Oxosanum
Oxasanum is geschikt voor individueel gebruik en tevens als drinkwater desinfectiemiddel. Voor toepassingen volgens Jim Humble methoden (let op de drinkwater wet- en regelgeving)  regelgeving), zie de handleiding van dit product. Omdat de chloordioxide voorraad oplossing werd ontwikkeld uit Oxasanum <0,3% voor individuele desinfectie van drinkwater, wordt het correct toegepast in overeenstemming met de drinkwaterverordening.

De voordelen van chloordioxide uit Oxosanum

 • direct klaar voor gebruik
 • geen activatie vereist
 • houdbaar bij kamertemperatuur gedurende >5 maanden
 • geen overmaat van zuur - dus tegen biofilm
 • geen giftige bijproducten
 • verminderde geur


Oxosanum, voor gezond en zuiver drinkwater altijd direct, en overal!
Chloordioxide uit Oxasanum is ideaal voor het desinfecteren van kiem-besmet drinkwater voor mens en dier. Het is ook geschikt voor preventieve behandeling en voor het behoud van water, alsmede voor een spoedeisende behandeling bij een acute besmetting met pathogenen. Naast de brede waaier van toepassingen van Oxasanum in uw woning is het ook ideaal voor op reis. In het buitenland zijn de hygiënische omstandigheden meestal niet zoals thuis. En bestaat niet altijd mogelijkheid om drinkwater te koken, dan kan Oxosanum helpen infecties te voorkomen. Daarbij is het absoluut smaak -en reukloos, indien het op de juiste wijze wordt toegepast in het drinkwater.

Chloordioxide uit Oxosanum is geschikt voor het desinfecteren van:

 • Waterfilters
 • Osmose-installaties
 • Watertanks in caravans / boten
 • Flessen
 • Fontein
 • Luchtbevochtigers
 • Airconditioning
 • Sanitair
 • Buizen / leidingen
 • Doseersystemen
 • Water uit rivieren
 • En nog veel meer ...


Prijs € 23,95
Lees hier meer!

 


Food Canister Vacuum Insulated 237ml
- Stainless Steel Food Canisters and Containers -

Voor Klean Kanteen is de volgende fase in hun revolutie, de productie van duurzame voedseltransportmiddelen voor school, werk en plezier. Met de Kanteen Food Canisters kunnen papieren en kunststof wegwerpbakjes- en tassen eindelijk tot het verleden behoren.

De Klean Kanteen Food Canisters houden voedsel vers en smaakvol omdat ze gemaakt zijn van hoge kwaliteit 18/8 food-grade stainless steel, dat geen geuren opneemt of afgeeft. De Cannisters inclusief de meegeleverde schroefdeksel geven een solide beleving. De dubbelwandige constructie en luchtdichte afsluiting makane de Insulated Canisters zeer geschikt voor het bewaren van warm en koud voedsel. De Cannisters zijn sterk, duurzaam, lekvrij en bovendien prachtig om te zien! 

Eigenschappen

 • 18/8 food-grade stainless steel
 • Elegante 100% stainless uitstraling
 • Solide constructie, handgemaakt
 • Geeft geen geuren af, houd geen geuren vast
 • Lekdicht, luchtdicht en breukvast
 • Stapelbaar
 • Gemakkelijk te reinigen
 • BPA-vrij
 • Eco vriendelijk
 • Toegankelijke wIjde opening
 • Siliconen afdichting voor behoud versheid geur en smaak
 • Elegente positie voor beschrijving met vethoudende stift (ID badge)
 • Insulated Canisters houden inhoud tot drie uur warm
 • Insulated Canisters houden inhoud tot 5 uur koud
   

Specificaties
Inhoud: 237ml
Gewicht: 294 gram
Maten: H x D 93mm x 95mm (diameter opening: 78mm)

Prijs € 32,95
Lees hier meer!

 
Food Canister single wall 237ml
- Stainless Steel Food Canisters and Containers -

 


Voor Klean Kanteen is de volgende fase in hun revolutie, de productie van duurzame voedseltransportmiddelen voor school, werk en plezier. Met de Kanteen Food Canisters kunnen papieren en kunststof wegwerpbakjes- en tassen eindelijk tot het verleden behoren.
 


De Klean Kanteen Food Canisters houden voedsel vers en smaakvol omdat ze gemaakt zijn van hoge kwaliteit 18/8 food-grade stainless steel, dat geen geuren opneemt of afgeeft. De Cannisters inclusief de meegeleverde schroefdeksel geven een solide beleving. De Cannisters zijn sterk, duurzaam, lekvrij en bovendien prachtig om te zien! 

Specificaties
Inhoud: 237ml / 473ml
Gewicht: 142 gram / 209 gram
Maten: H x D 81mm x 78mm (diameter opening: 63mm)
Maten: H x D 95mm x 95mm (diameter opening: 80mm)

Prijs € 20,95 / € 24,95
Lees hier en hier meer!

 


Nieuwe Klean Kanteen Caps!
Sport Cap 3.0 black, Sport Cap 3.0 green, Kid Kanteen Sippy Cap en de Stainless Unibody Bamboo Cap, de 4 nieuwe Caps voor alle Kanteen Classic en Kanteen Kid flessen!

 


Nieuwe flessen uit Kanteen Classic, Kanteen Insulated en Kid Kanteen serie!

 


Klik op de afbeelingen voor alle informatie!
 


Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!


Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com


HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld