opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LXXXIV

23 februari 2014

Goededag!

Jing, Qi en Shen
Een goed bruikbare manier om het systeem van de drie schatten Jing, Qi en Shen te begrijpen, is door het leven als een kaars te zien. Jing is de kaars, onze reserve aan levenskracht, brandstof. Jing bepaalt hoe lang we leven, en de kracht van ons leven. Qi is de vlam. Het is de energie verworven door ademhalen en eten. Qi manifesteert zich in onze dagelijkse vitaliteit en onze aangeboren verdedigingskracht. Shen is het licht van de vlam. Het is onze spirit, psyche en onze wijsheid. 
Wanneer Jing, Qi & Shen voldoende zijn gevoed, en met elkaar in harmonie zijn, wacht ons een stralende gezondheid! Ik begin steeds meer te begrijpen van TCM, en de producten van Dragon Herbs zijn echt fantastisch, dus nog maar weer een container laten aanrukken. Over een goede week dan ook weer introductie van enkele nieuwe Dragon Herbs producten!

Ik kreeg een tip over interessante stralingsbeschermende producten voor zwangeren en zogenden. Ze hebben buikbanden, borstvoedingsdoeken en dekentjes. Het is al een tijd te koop in zo'n 40 landen, sinds kort ook in de Benelux. 
Overigens kan de je Earthing Plush Pad ook prima gebruiken als stralingsbeschermende deken, en eenmaal ingeprikt nog erg aardig ook!

Meer heb ik niet te melden, meer willen jullie niet lezen, het is immers deze zondag stralend lenteweer!


Namasté
Rob Greuter
 


In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit.
Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


Duidende
Is er al een kieswijzer die afrekent op gebroken verkiezingsbeloften?
- Rob Greuter -

 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld