opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LXXXIX

13 april 2014

Afgelopen week heb ik weer een aantal malen geprobeerd uit te leggen dat geneesmiddelen niet bestaan. Niet in de reguliere geneeskunde, niet in de natuurgeneeskunde. Het zal vrijwel altijd gaan om symptoombestrijding, het onderliggende probleem wordt niet of zelden geraakt. We kunnen met stofjes hooguit het zelfgenezendvermogen ondersteunen, stimuleren. Ik spreek dan over het geholpen zelfgenezend vermogen. De waarheid is namelijk dat de geest het lichaam aanstuurt. En die grote helende 'pil', dat ben jezelf, niets en niemand anders.

Ook GNM is geen behandelmethode of geneeswijze. En dat blijft lastig uit te leggen aan mensen die er voor het eerst mee in aanraking komen. GNM beschrijft feitelijk op basis van Dr. Hamer's 5 Biologische wetten, hoe de geest het lichaam aanstuurt. Ziekte is niets meer of minder dan het afdraaien van een overlevingsprogramma, ter bescherming van het lichaam, aangestuurd door de geest. Je ervaart bewust of onbewust een probleem, een conflict, een inslag en je eigen lichaam gaat je dan helpen door een bijpassend overlevingsprogramma op te starten. En dat ervaren wij als ziekte. Die ziekte kan heel heftig en ernstig worden als je onderweg heling, ergens in het programma of de genezingsfase blijft hangen. En dat gebeurt nogal eens....GNM laat tot in detail zien hoe ieder overlevingsprogramma en de bijbehorende genezingsfase eruit ziet. En natuurlijk welk type trauma's, sporen, inslagen, conflicten, opgebouwde conflictmassa zelfs, bij welke 'ziekte' hoort.


Alles begint in de geest. Hebben we angst en boosheid in de geest, dan creëren we angst en boosheid. Hebben we liefde en compassie in de geest, dan creëren we liefde en compassie. GNM leert ons keer op keer dat angst ziekmakend is, en dat liefde gezondheid brengt.

Andere zaken! De Kuvings Wide Mouth slowjuicers zijn gearriveerd, wat een beestachtig goede machines zijn dat toch!! En dan het HeelBewust 2014 Crowdfunding project, in ruim een week is al 71% van het doelbedrag binnen, een absoluut record in Nederland! U weet inmiddels wel dat het bij HeelBewust mogelijk is om met De Gelre (lokale munt) te betalen. Ik stuitte op een actueel en verhelderend artikel over het ontstaan ervan, zeer lezenswaardig!

Om ook lokaal te besluiten een fijne weekendtip: Zondag 13 april is het weer Adopteereenappelboom-bloesemfeest! Tussen 11.00-17.00 uur op tuinderij ´t Gelders Eiland in Lobith.

 

Veel leesplezier, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Duidende

Als je de visstand wil herstellen en waarborgen, hoef je alleen maar alle vissers in een fuik te jagen.
- Rob Greuter -

Everything is prey to life, nothing is prey to death.
- Antoine Bechamp (1870) -

Bach is buitenaards, of wij zijn het. #instrumenteel
- Rob Greuter -

 


Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende natural lifestyle producten!
 

Kuvings Silent Juicer Wide Mouth Pearl White
- De stilste en krachtigste slowjuicer met kortste voorbereidingstijd! -


De Kuvings WIde Mouth is de nieuwste innovatie van Kuvings. Het is de enige slowjuicer die gehele appels, tomaten, worstels et cetera kan persen. De Wide Mouth innovatie zal de voorbereidingstijd om een glas heerlijk sap te maken terugbrengen tot enkele seconden!De Kuvings Wide Mouth is werkelijk een uniek ontwerp. In de extra grote vulopening (7,5cm) is een voorversnijder geplaatst. Samen met de grote vulopening wordt het hiermee mogelijk om gehele vruchten en groenten in te voeren! De krachtige motor van 240W (met 3-kanaals koelsysteem), het toerental van 60RPM en de zeer sterke materialen zorgen samen voor een probleemloze verwerking en een lange levensduur. Het is de stilste en krachtigste slowjuicer in de markt! Vanzelfsprekend zijn alle materialen BPA-vrij.


De Kuvings Wide Mouth is verkrijgbaar in:
Pearl White
Pearl Silver
Pearl Red
Prijs: € 399,-


_________________________________________________________________________
Highlights
Geheel fruit, geheel groente!
Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Kuvings ontwikkelde voor jou deze krachtpatser met extra grote vulopening voor grote stukken groente en heel fruit. Minder voorbereiding, minder oxidatie, meer plezier van het product!

Meer sap, rijker sap, meer smaak!
De Wide Mouth slowjuicer zal meer, rijker, smakelijker en gezonder sap persen uit je groente en fruit. Doordat er veel minder versnijding nodig is wordt immers oxidatie voorkomen!

Organisch ontwerp ontleend aan de natuur!
De Kuvings Silent Juicer is gebaseerd op een organisch ontwerp, ontleend aan vormen die ook terug te vinden zijn in de natuur.

Uitstekende garantie!
10 jaar garantie op de motor, 2 jaar op de cup met bewegende delen en het filter. De zeer deskundige klantenservice is gevestigd in Nederland.

_________________________________________________________________________

Functies
Hoge opname voedingsstoffen
Vers sap waarvan je lichaam tot 5,2 maal meer voedingsstoffen opneemt dan bij het eten van een ongesneden, ongeperst stuk groente, fruit of een vrucht.
5 maal grotere vulopening
De Wide Mouth vulopening van 7,5 cm kan gehele, ongesneden ingrediënten en bladgroenten of grassen persen. Zo heb je minder snijwerk en ontvang je meer sap en meer nutriënten in je sap.
Super Easy schoonmaak systeem
Alle onderdelen kunnen onder de kraan worden gespoeld. Voor de zeef heeft Kuvings een spediale schoonmaakmodule ontwikkeld waardoor het schoonmaken hiervan slechts enkele seconden in beslag neemt.

Met de ingebouwde, ronddraaiende borstel reinigt de Kuving juicer zichzelf automatisch. Je hoeft slechts water toe te voegen om de Kuving gereed te maken voor een volgende persing.

 
Eenvoudig gereedmaken voor gebruik
De rode locatiepunten helpen je om de machine gemakkelijk in elkaar te zetten, en uit elkaar te halen.
Smart Cap
- Makkelijk en hygienisch, geen geknoei op het keukenblad.
- Gebruik de Smart Cap om diverse sappen (zonder knoeien) te mixen in de juice bowl, of om de juice bowl automatisch te einigen met water.
Kuvings slow juicer's gepatenteerde technologie
Kuvings slow juicer is ontwikkeld met een uniek gepatenteerde technologie genaamd J.M.C.S( Juicer Module Comprising System). Dit systeem extraheert alle nutriënten voor een vollediger natuurlijk sap.
Sterkte motor te wereld
- Zeer krachtige 240W Motor
- Ontwikkeld en geproduceerd in eigen fabriek voor kracht met minimale frictie en laag geluidsniveau.
- De sterke, laagtoerige Kuvings motor kan ook de zeer sterke vezels van stevig fruit, groente en graangrassen eenvoudig verwerken.
- De motor blijft koel, stil en stabiel dankzij de lage verwerkingssnelheid en het 3-kanaals ventilatieysteem.
Gemaakt voor veilig gebruik
Een dual safety system met het 3-kanaals ventilatiesysteem is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen om het smakelijkste en meest voedzame sap op ee veilige manier te produceren.

Smoothie Strainer for Wide Mouth
Met deze Smoothie Strainer maak je met de Kuvings Wide Mouth modellen eenvoudig smoothies en babypuree. Gewoon de standaard strainer verwisselen met deze Smoothie Strainer voor het maken van je eigen heerlijke smoothies! Je gebruikt hiervoor bijvoorbeeld bevroren fruit en gekoeld sap, liefst zelf gemaakt natuurlijk! Babypuree maak je door gebruik te maken van gestoomde groenten.De Smoothie Strainer is BPA-vrij en heeft een garantietermijn van 1 jaar.

Compatible met:
Kuvings Wide Mouth Pearl Silver (B6000S), Pearl White (B6000W), Pearl Red (B6000PR)

Prijs: 35,95
Lees hier meer over de Smoothie Strainer voor Kuvings Wide Mouth

(Strainer set (Smoothie + Sorbet Strainer) kost € 49,95)
 

Sorbet Strainer for Wide Mouth
Deze Sorbert Strainer maakt van de Kuvings Wide Mouth modellen een sorbetmaker. Gewoon de standaard strainer verwisselen met deze Sorbert Strainer voor het maken van je eigen heerlijke ijsrecepten! Je gebruikt hiervoor bevroren ingrediënten.De Sorbet Strainer is BPA-vrij en heeft een garantietermijn van 1 jaar.

Compatible met:
Kuvings Wide Mouth Pearl Silver (B6000S), Pearl White (B6000W), Pearl Red (B6000PR) 


Prijs: 35,95
Lees hier meer over de Sorbet Strainer voor Kuvings Wide Mouth

(Strainer set (Smoothie + Sorbet Strainer) kost € 49,95)
 

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld