opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LXXXVI

21 maart 2014

Goededag!

Ik ben de Guia alimentar para a população brasileira 2014 aan het lezen. Ehm, nou ja, erover aan het lezen. Het gaat om de laatste draft van de nieuwe voedingsrichtlijnen van de Braziliaanse overheid. Het wordt de hemel in geprezen. Het doel ervan is om zowel ondervoeding als obesitas tegen te gaan. Ja, dat gaat vaak hand in hand.

Het zou heel vernuftig in elkaar steken, en kristalhelder zijn. Gebaseerd op 4 principes die nader uitgewerkt worden. Perfect bruikbaar door armen en rijken, omnivoren en carnivoren, dorpelingen en stedelingen. Geen geboden en verboden. Het is een verstandige, vriendelijke en rijke richtlijn. Voorbeeld: Richlijn 5: eet waar mogelijk in gezelschap. Richtlijn 7: leer koken, geniet van je kookkunsten en deel ze met anderen!

Het adviseert vooral over hoe om te gaan met de dagelijkse maaltijden, zonder betuttelend en voogdend te zijn. Uitgaande van ieders eigen verantwoordelijkheid, met respect voor alle mogelijke individuele behoeften, levensstijlen, overtuigingen, economische, sociale en culturele omstandigheden. Ons Schipperende Voedingscentrum zou hieraan nog vele puntjes kunnen zuigen! Bekijk hier het document, leer wel eerst even Braziliaans ;-)

Afgelopen week zijn er weer prachtige producten aan het portfolio toegevoegd, onder andere vele kleipoducten van Argelitz, meer toevoegingen volgen weldra! En er is ook weer kakelverse biologische Jojoba olie in huis, de allerbeste op de markt! Bijzonder opvallend is het grote aantal Vitamix blender bestellingen deze weken, alsof de mensen synchroon met de natuur een flinke tijd vroeger in lentestemming geraken.

En sja, de gemeenteraadsverkiezingen, die zouden belangrijker zijn dan ooit. Het Rijk heeft immers veel zorgtaken naar de gemeenten overgeheveld. Niemand daarvan kan echt nog de concequenties goed overzien. Geen van de partijen waren nu al in staat om serieuze standpunten hierover in te nemen. Wat moet je dan als kiezer? . Ik voorzie weer veel gesleep met vooral de oudere zorgbehoevenden, en dat zijn nu net de mensen die sterk gehecht zijn aan hun vertrouwde omgeving.

Ook viel op dat Staatsomroep NOS wederom vrijwel geen aandacht schonk aan de kleinere partijen en nieuwe partijen, aan lokale kleine partijen al helemaal niet. Maar ja, dat zijn er ook wel wat veel natuurlijk. Dat ons democratisch systeem alle geruime tijd niet meer functioneert wordt steeds meer mensen duidelijk. Iedere gekozen volksvertegenwoordiger hoort mee te doen. Als je die intentie combineert met een werkbare afgeleide vorm van sociocratie kan je veel goeds bereiken. Je zal dan ook zien dat er andere en betere besluiten genomen zullen worden, besluiten die wél bijdragen aan het grote geheel.


Namasté
Rob Greuter

 


In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit.
Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


Duidende
Gekke Geertje overschrijdt graag grenzen. Kunnen we best wat mee helpen. #enkeltje
- Rob Greuter -

Oppassen met die economische sancties, anders zijn ze al op als ze in Duitsland staan. #Rustig
- Rob Greuter -

Enfin, de kiezer is weer serieus genomen. Nadruk op het laatste woord, vanzelf.
- Rob Greuter -

Is er al een psychopaten meldpunt? Het is sgeer en inslag.
- Rob Greuter -

Even helderheid scheppen. Het zijn niet PvDA en VVD die zwaar verliezen, dat zijn de burgers. Al jaren. #stemmig
- Rob Greuter -

Vandaag heb ik mijzelf tevreden gestemd. #ikkandat
- Rob Greuter -

Al eens nagedacht over ontstemmen? #stemmig
- Rob Greuter -

Ik hoor niemand spreken over Kiezersbeloften. #omdenken
- Rob Greuter -

Aangereikt: Genezing is de werking van LIEFDE. Het enige dat het tegen houdt is de menselijke angst.

Aangereikt: In wezen is er maar 1 emotie: liefde, want angst is de afwezigheid van liefde. Dit is menselijk van aard en bestaat niet in het Universele.

De blonde Marokkanen hater sleept Hitlervergelijkers voor de rechter, met Joods geld. #bizar
- Rob Greuter -

'Crèche moet niet-ingeënt kind kunnen weigeren' Het is verstandiger het ingeënte kind te weigeren. #doorgeprikt
- Rob Greuter -

 
Productintroducties!
Scheppend Leven
- Over de grondbeginselen van energetisch beheer  -

Hans Andeweg werd in 1994 door Michael Gorbatsjov, voormalig president van Rusland, uitgenodigd om het Russische Nisnesvirsky Reservaat te vitaliseren. Drie jaar werd aan het project gewerkt met verbluffend resultaat. Het bijzondere was dat de behandeling op afstand plaatsvond. Sindsdien leert Hans Andeweg mensen met deze methode natuurgebieden en bedrijven gezond te maken. 

Om duurzaam op deze manier te kunnen werken, is een aantal basisprincipes essentieel. Een daarvan is dat alles energie is en dat alles met alles is verbonden. Maar wat betekent dat voor ons dagelijks leven, onze verbinding met onze medemens, ons werk en de aarde als geheel?  

Scheppend Leven geeft antwoorden op deze vragen en neemt ons mee op een zoektocht naar spirituele wetmatigheden, die helpen in overeenstemming met onze ware natuur en onze planeet te leven. Scheppend Leven is revolutionair, omdat het (kwantum)wetenschap met universele spirituele wetmatigheden verbindt én praktische handvatten aanreikt om dit dagelijks toe te passen. Scheppend Leven beschrijft de grondbeginselen van energetisch beheer. Deze tonen de samenhang tussen energie, informatie, tijd, ruimte, liefde en bewustzijn. Met deze principes kan iedereen het geheel dat hij onder zijn hoede heeft energetisch opladen en richting geven. Scheppend Leven is voor beheerders, managers en leiders op kleine en grote schaal. Een boek voor ieder die het belang onderkent van zorg voor zijn omgeving en het leven op alle niveaus.  

Over de auteur
Ir. Hans Andeweg is bioloog. Onderdelen van zijn studie waren management en marketing, voorlichtingskunde, wijsbegeerte, psychologie en pedagogiek. Hij was hoofd van de landbouwafdeling van het Louis Bolk Instituut in Driebergen. In 1990 ging hij in Duitsland werken bij het Instituut voor Resonantietherapie (IRT) om mee te helpen aan de ontwikkeling van een methode om op grote schaal zieke eco- en bedrijfssystemen te genezen. Deze resonantietherapie was zeer succesvol, maar Hans miste de betrokkenheid van de mensen ter plekke. Hij schreef daarom het boek 'In resonantie met de natuur', waarmee hij de basis legde voor de ECOtherapie. Met deze energetische methode wordt de vitaliteit van natuurgebieden en bedrijven op afstand verbeterd.

Het door Rijk Bols en Hans Andeweg opgerichte Centrum voor ECOtherapie verzorgt een vierjarige beroepsopleiding en vitaliseert jaarlijks meer dan tweehonderd projecten in Nederland en daarbuiten.

Prijs: € 24,95
Lees hier meer over Scheppend Leven!

 

Groene kleipoeder (superfijn) 1000 gram

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren. Groene klei is geschikt voor mens en dier. 

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Groene klei bevat mineralen, enzymen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel. Dit superfijne groene kleipoeder heeft een korrelgrootte van zo’n 60 micron.

Groene klei kan op vele manieren toegepast worden, zowel uitwendig als inwendig: 
- drinkkuur
- mondspoeling 
- gezichtmasker
- kleilaag
- kleikompres
- kleipakkingen
- kleipleisters
- kleibaden
- strooipoeder

Inwendig kan groene klei gebruikt worden als drinkkuur en mondspoeling. Voor kompressen, maskers en pakkingen kan groene klei het best als pasta gebruikt worden. Zo’n groene kleipasta maak je door er zuiver water, essentiële oliën, hydrolaat, maceraten, (vette) plantenolie, of een combinatie hiervan eraan toe te voegen.

Argiletz groene klei is 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan.

Natuurgeneeskundige toepassingen
Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. ONZE overheid heeft geen belang bij uw gezondheid en welzijn.

Prijs: € 18,95
Lees hier meer over Groene kleipoeder superfijn!

 


Witte kleipoeder (ultrafijn) 200 gram

Witte Kaoliniet klei is ultrazacht, heeft een neutrale pH waarde en word gebruikt veel gebruikt vanwege een verboden te benoemen eigenschap. Deze ultra geventileerde witte klei is met een korrelgrootte van zo’n 20 micron ultrafijn, de hoogst beschikbare kwaliteit. Het poeder is zongedroogd. Witte klei is zeer mild, het zal de opperhuid respectvol behandelen, zelfs de zeer gevoelige opperhuid. Toch zal het sterk bijdragen aan de herwinning van een zijdezachte huid. Dankzij haar grote verlichtende kracht zal de natuurlijke uitstraling van de huid weer blootgelegd worden.

Witte klei is zeer geschikt voor de jonge, gevoelige, droge huid (ook hoofdhuid), huid met doffe, matte tint en vettig haar. Witte klei absorbeert ook geuren, en daardoor ideaal voor het poederen van de borsten, oksels en voeten, alsmede de lies en tussen de dijen indien transpiratie wordt veroorzaakt door onbalans van de schildklier en de hormonale huishouding. Witte klei is ook zeer geschikt als gezichtsmasker.

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren. Wiite klei is geschikt voor mens en dier. 

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Witte klei bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Witte klei kan op vele manieren toegepast worden, zowel uitwendig als inwendig: 
- drinkkuur
- mondspoeling 
- gezichtmasker
- kleilaag
- kleikompres
- kleipakkingen
- kleipleisters
- kleibaden
- strooipoeder

Inwendig kan witte klei gebruikt worden als drinkkuur en mondspoeling. Voor kompressen, maskers en pakkingen kan witte klei het best als pasta gebruikt worden. Zo’n witte kleipasta maak je door er zuiver water, essentiële oliën, hydrolaat, maceraten, (vette) plantenolie, of een combinatie hiervan eraan toe te voegen.

Argiletz witte klei is 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan.

Prijs: € 7,-
Lees hier meer over Witte kleipoeder ultrafijn!

 


Ghassoul kleipoeder (ultrafijn) 200gram
- Organische Ghassoul klei voor een oriëntaalse behandeling! -

Ghassoul klei wordt traditioneel sinds de 17 eeuw in het Midden-Oosten gebruik als een reinigend schoonheidsproduct. Het heeft een natuurlijk sterk absorberende werking waardoor huid en haar diepgaand gereinigd wordt. Het ultrafijne Ghassoul kleipoeder heeft een fijne en delicate textuur waardoor de reiniging steeds voorzichtig zal zijn. Ghassoul klei is zeer geschikt voor reiniging en ontgifting van de huid en ter ondersteuning van vermoeide spieren. Het gehele lichaam zal ontspannen met deze bijzondere kleisoort. Het zal de huid met een schoon, fris en zeer zacht gevoel achterlaten!

Ghassoul klei is ultrazacht en heeft een neutrale pH waarde. Deze ultra geventileerde Ghassoul klei is met een korrelgrootte van zo’n 20 micron ultrafijn, de hoogst beschikbare kwaliteit. Het poeder is zongedroogd. Ghassoul klei is zeer mild, het zal de opperhuid respectvol behandelen, zelfs de zeer gevoelige opperhuid. Toch zal het sterk bijdragen aan de herwinning van een zijdezachte huid. Dankzij haar grote verlichtende kracht zal de natuurlijke uitstraling van de huid weer blootgelegd worden.

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren.

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Ghassoul klei bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Ghassoul klei kan op vele manieren uitwendig toegepast worden:
- gezichtmasker
- kleilaag
- kleikompres
- kleipakkingen
- kleipleisters

Argiletz witte klei is 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan.

Prijs: € 9,95
Lees hier meer over Ghassoul kleipoeder ultrafijn!

 


Rode kleipoeder (ultrafijn) 200gram

Deze ultra geventileerde rode klei is met een korrelgrootte van zo’n 20 micron ultrafijn, de hoogst beschikbare kwaliteit. Het poeder is zongedroogd.

Rode klei is een zachte versterkende kleisoort. Het hoge gehalte aan ijzeroxide is nuttig bij gebroken haarvaten en wallen onder de ogen. Rode klei is zeer geschikt voor de volwassen, vermoeide, droge en gestresste huid en droog haar. Rode klei zal sterk bijdragen aan de herwinning van een zijdezachte huid. Dankzij haar grote versterkende kracht zal de natuurlijke uitstraling van de huid weer blootgelegd worden. Rode kleipoeder is olieachtiger dan de andere kleisoorten.

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren. Wiite klei is geschikt voor mens en dier. 

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Rode klei bevat mineralen, enzymen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Rode klei kan op vele manieren uitwendig toegepast worden:
- gezichtmaskers
- hair packs
- kleibaden
- kleipakkingen
- koud en warme kleikompressen
- kleipleister

Argiletz Rode klei is 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan.

Prijs: € 6,-
Lees hier meer over Rode kleipoeder ultrafijn!

 


Groene kleipasta 150/400 gram

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren. Groene klei is geschikt voor mens en dier. 

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Groene klei bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Omdat deze groene kleipasta zo bijzonder rijk is aan mineralen en spoorelementen is het zeer geschikt voor alle uitwendige reinigende en ontgiftende toepassingen, inclusief gebruik als gezichtsmasker.

Groene kleipasta kan op vele manieren uitwendig toegepast worden:
- gezichtmasker
- kleilaag
- kleikompres
- kleipakkingen
- kleipleisters

Argiletz groene klei is 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan.

Prijzen:
150 gram: € 7,95
400 gram: € 13,95
Lees hier meer over Groene kleipasta!

 


Witte klei gezichtsmasker 100ml

Witte Kaoliniet klei is ultrazacht, heeft een neutrale pH waarde en word gebruikt veel gebruikt vanwege een verboden te benoemen eigenschap. Witte klei is zeer mild, het zal de opperhuid respectvol behandelen, zelfs de zeer gevoelige opperhuid. Toch zal het sterk bijdragen aan de herwinning van een zijdezachte huid. Dankzij haar grote verlichtende kracht zal de natuurlijke uitstraling van de huid weer blootgelegd worden.

Witte klei is zeer geschikt voor de jonge, gevoelige, droge huid (ook hoofdhuid), huid met doffe, matte tint en vettig haar. Witte klei absorbeert ook geuren, en daardoor ideaal voor het insmeren van van de borsten, oksels en voeten, alsmede de lies en tussen de dijen indien transpiratie wordt veroorzaakt door onbalans van de schildklier en de hormonale huishouding.

Witte kleipasta wordt het meest toegepast op het gezicht, borsten, nek en schouders.

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren. Wiite klei is geschikt voor mens en dier. 

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Witte klei bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Witte kleipasta kan op vele manieren uitwendig toegepast worden:
- gezichtmasker
- kleilaag
- kleikompres
- kleipakkingen
- kleipleisters

Argiletz witte klei is 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan.

Prijs: € 5,50
Lees hier meer over Witte klei gezichtsmasker!

 


Roze klei gezichtsmasker 100ml

Voor de gevoelige en slappe huid. Roze klei (Kaoliniet) is behoorlijk weefselversterkend en wordt daarom veel gebruikt op de borsten, buik, heupen en bovenarmen. Roze klei draagt ook bij aan een zachtere huid. Het is een weldadige verwenning! Deze heerlijke roze kleipasta geeft bovendien een geweldige reinigende werking van de poriën, waardoor de huid - verlost van toxines -  waar kan stralen. Op een hele zachte manier wordt ook de meest delicate huid verzorgd.

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren. Wiite klei is geschikt voor mens en dier. 

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Roze kleipasta kan op vele manieren uitwendig toegepast worden:
- gezichtmasker
- kleilaag
- kleikompres
- kleipakkingen
- kleipleisters

Argiletz Roze klei bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel. Argiletz Roze klei is ook 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan.

Prijs: € 5,50
Lees hier meer over Roze klei gezichtsmasker!

 


Rode klei gezichtsmasker 100ml

Rode klei is een zachte versterkende kleisoort. Het hoge gehalte aan ijzeroxide is nuttig bij gebroken haarvaten en wallen onder de ogen. Rode klei is zeer geschikt voor de volwassen, vermoeide, droge en gestresste huid en droog haar. Rode klei zal sterk bijdragen aan de herwinning van een zijdezachte huid. Dankzij haar grote versterkende kracht zal de natuurlijke uitstraling van de huid weer blootgelegd worden. Rode klei is olieachtiger dan de andere kleisoorten.

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren. Wiite klei is geschikt voor mens en dier. 

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Argiletz Rode klei is zongedroogd en bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Rode kleipasta kan op vele manieren uitwendig toegepast worden:
- gezichtmasker
- kleilaag
- kleikompres
- kleipakkingen
- kleipleisters

Argiletz Rode klei is 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan.

Prijs: € 5,50
Lees hier meer over Rode klei gezichtsmasker!

 


Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld