opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LXXXVII

30 maart 2014

Goededag!

Ik las net in een van de zaterdagkranten dat er de eerste maandag na het ingaan van de zomertijd steevast veel meer mensen een hartaanval krijgen, het aantal dotterbehandelingen neem dan flink toe. Maar geen zorgen mensen, de wintertijd compenseert die zomertijdpiek weer. Het geknoei met de tijd is alweer een poging van de mens zijn leefomgeving te manipuleren. Omdat we zover van de natuur af zijn gaan leven. Afschaffen die flauwekul dus.

Ik zie hier en daar initiatieven starten om zelf een schijf van vijf samen te stellen. Er is ook al een Supervoedingscentrum in de lucht gebracht, met een vette knipoog naar onze verknipte overheidsdienst. Vorige week schreef ik al over het nieuwe voedingsadvies van de Braziliaanse overheid. Augustus 2013 bleek ik iedereen voor te zijn geweest, ik introduceerde - zonder dat te beseffen - de schijf van 20!

We willen allemaal graag groeien, verbeteren, completer worden. Onze perceptie daarop is echter veelal verkeerd ingestoken. Waar we anderen met groot gemak beoorderlen, afrekenen op wat ze doen, en niet op wat ze denken en zeggen, zijn we naar onszelf toe uitermate mild. We beoordelen onszelf doorlopend op onze plannen, intenties, gedachten, zelden op wat we daadwerkelijk doen, realiseren. En dat doen we zo omdat het ons tenminste tijdelijk een goed gevoel geeft. Het is een hele natuurlijke manier van onszelf belazeren. Denk hieraan nog eens terug, zo nu en dan, niet te vaak ;-)

13 april heeft Partij voor MenS en Spirit weer een mooie dag indachtig. Het middagprogramma met twee inspirerende lezingen is ook toegankelijk voor niet-leden, you're invited! Nog een gouden tip: Stralingsvrij op vakantie in Frankrijk!

Namasté
Rob Greuter

 


In alles wat HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit.
Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde.

 


Duidende
In het kader van mijn Toegewijde Maatschappelijke Opstanding, laat ik morgen de klok met rust. #tijdig
- Rob Greuter -

In Nederland is een indicatiebewijs waardevoller dan een identiteitsbewijs. #indicatie
- Rob Greuter -

Het onderwijs waaraan onze kinderen worden blootgesteld, dat is óók kindermishandeling. #wijs
- Rob Greuter -

Met een vooruitziende blik had Rembrandt ongetwijfeld Pinocchio geschilderd. #schildersstreken
- Rob Greuter -

 
Productintroducties!
Roze klei gezichtsmasker 400ml


Voor de gevoelige en slappe huid. Roze klei (Kaoliniet) is behoorlijk weefselversterkend en wordt daarom veel gebruikt op de borsten, buik, heupen en bovenarmen. Roze klei draagt ook bij aan een zachtere huid. Het is een weldadige verwenning! Deze heerlijke roze kleipasta geeft bovendien een geweldige reinigende werking van de poriën, waardoor de huid - verlost van toxines -  waar kan stralen. Op een hele zachte manier wordt ook de meest delicate huid verzorgd.

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren. Wiite klei is geschikt voor mens en dier. 

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Roze kleipasta kan op vele manieren uitwendig toegepast worden:
- gezichtmasker
- kleilaag
- kleikompres
- kleipakkingen
- kleipleisters

Argiletz Roze klei bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel. Argiletz Roze klei is ook 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan.

Prijs: € 13,95
Lees hier meer over Roze klei gezichtsmasker!

 


Argiletz Klei-tandpasta Eucalyptus Bio
Deze organische op zongedroogde superfijne groene klei gebaseerde tandpasta, is verrijkt met biologische Aloë Vera. Daardoor is deze veilige tandpasta zeer rijk aan spoorelementen. Het tast het glazuur niet aan, versterkt het tandvlees en bevorderd gezonde mondhygiëne. De smaaksensatie is heerlijk!

Ook plezierig aan deze tandpasta is dat het geen Sodium Lauryl Sulfaat en geen Fluoride bevat. Kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige conserveringsmiddelen, kunstmatige geurstoffen, petrochemische stoffen zoals paraffine, siliconen, PEG en PPG (Glycolen) ontbreken eveneens, gelukkig!

Inhoud
75ml

Ingrediënten
Aqua, Groene klei (zeer fijn), Calciumcarbonaat, Maltitol, Alcohol,Glycerine, Eucalyptus globulus aqua, Eucalyptus globulus olie, Silica, Sodium lauroyl glutamaat, Usnea Barbata extract.Carrageenan, Xantham gum.

Gebruik
Poets driemaal daags (na iedere maaltijd) gedurende 2-5 minuten de tanden en het tandvlees.


Prijs: € 8,49
Lees hier meer over Klei-tandpasta Eucalyptus Bio!

 


SunWarrior Protein Blend Vanille 1000 gram
Dit overheerlijke poeder is een bijzonder rijk en volledig natuurlijke formule van voornamelijk rauwe plantaardige proteïnen en aminozuren. En het smaakt overheerlijk, echt! Vergis je overigens niet in de hoeveelheid in deze 1 kg zak, hij is enorm groot!

Synergie is de kracht van deze blend, formule. Ieder ingrediënt is bijzonder van zichzelf, zodra selectief gecombineerd ontstaat een revolutionaire nieuwe formule. Deze dynamische fusie creëert een unieke, rauwe volledig plantaardige proteïne met een volledig aminozurenprofiel met hoge voedingswaarden in glutamine, arginine, lysine, luecine, en vertakte aminozuurketens.

SunWarrior Protein Blend is groen, vrij van kunstmatige toevoegingen en geschikt voor ieder dieet en iedere leefstijl (beslist niet enkel voor vegetariërs). Het is de next generation van rauwe plantaardige proteïnen. Gemakkelijk verteerbaar en een zeer hoog gehalte voedingstoffen maken deze blend uitermate geschikt voor iedereen!


Raw PEA PROTEIN


Verboden nader toe te lichten.
 


Raw CRANBERRY PROTEIN


Verboden nader toe te lichten.
 


Raw HEMP PROTEIN 


Verboden nader toe te lichten.


Kokosnoot MCT's (medium chain triglycerides)Verboden nader toe te lichten.

Fenegriek


Verboden nader toe te lichten.


Glucomannan (Konjac Mannan wortelvezel)


Verboden nader toe te lichten.


Leucine


Verboden nader toe te lichten.

Natuurgeneeskundige toepassingen
Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. ONZE overheid heeft geen belang bij uw gezondheid en welzijn.

Ingrediënten
Sunwarrior Proprietary Protein Blend (Pea Protein, Cranberry Protein, Hemp Protein), Gum Blend (Fenugreek Gum, Konjac Gum, Guar Gum), Natural Flavor, Stevia extract, Medium Chain Triglycerides. (Zie onder nadere toelichting)

Allergenendeclaratie
Geheel vrij van oplosmiddelen, GMO's, straling, pesticiden, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen, dierlijke producten, eieren, gluten, soja, tarwe en gist. Warrior Blend is ook certified kosher (Rabbin Frankforter), Certified Halal (Ligue Islamique du Nord)

Prijs: € 47,95
Lees hier meer over Protein Blend Vanille!

 


Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld