opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief LXXXVIII

5 april 2014

Deze nieuwsbrief smoelt beter, eindelijk! De verbeterde template is onderdeel van een volledig nieuw webshop CMS, die afgelopen woensdag live is geplaatst. Het brengt veel extra mogelijkheden om presentatie en navigatie nog vriendelijker te maken, nog wel 'even' goed in verdiepen...

Het valt mij steeds meer op hoeveel mensen nogal verkrampt doen wat zij doen. Niet door gebrek aan opleiding of vakkennis, maar puur door gebrek aan ruimte om welke arbeid dan ook,  zodanig te doen dat het voor hen, en de ontvanger ervan goed en bevredigend voelt, als zinvol wordt ervaren. Ook Marieke de Vrij spreekt er regelmatig over. We zijn nu toch echt heel dicht bij het moment aangekomen dat we op grotere schaal zien dat het zo niet werkt, en dat we het eenvoudigweg niet meer pikken. Marieke heeft een erg mooi beeld bij hoe we schouder aan schouder de massale verkramping kunnen keren. Zij verteld dat recentelijk in een interview met Arjan Bos. Het is een beste zit, maar ik nodig je toch uit jezelf de ruimte te gunnen het gehele interview te gaan zien, te gaan horen, en te gaan doorvoelen. You're invited!

Het is weer tijd om aardbeiplantjes te zetten, in de volle grond, in de volle zon. Aardbeigek Jan Robben heeft prachtige rassen beschikbaar, leef je uit!

Veel leesplezier, natuurlijk!


Namasté
Rob Greuter


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Crowdfunding HeelBewust 2104
- Investering in nieuwe gezondheidsbevorderende oplossingen -


Mijn logistiek partner heeft zijn bus vervangen door een vrachtauto. Een verstandige zet, nu al. Oei, ik groei! Ondertussen ben ik zelf al een tijd in vervoering van het fenomeen crowdfunding. Een prachtig en divers platform om dromen te helpen realiseren. Soms vergt realisatie ondersteuning van extra werkkapitaal, en daarvoor hoef je als zelfstandig ondernemer niet bij de graaibanken aan te kloppen, die ondersteunen uitsluitend zichzelf, over de ruggen van de samenleving. Enfin, hoog tijd om de mogelijkheden van crowdfunding voor mijzelf te serieus onderzoeken. Dat resulteerde verbazend snel in een plezierig contact met Kapitaal op Maat. Lees hier meer over het crowdfunding project HeelBewust 2014!

Duidende

Deurnis
- Rob Greuter -


Meditatie uitdagingen! 


Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende natural lifestyle producten!
 

Gele klei gezichtsmasker 100 gram
- Vriendelijke harmoniserende klei! -

Gele klei heeft vergelijkbare eigenschappen als groene klei, de werking is echter zachter, vriendelijker. Het heeft vooral een harmoniserend effect op zonbeschadigde, rode, geprikkelde en vermoeide huid en op de verboden te benoemen huid.

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren. Wiite klei is geschikt voor mens en dier. 

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Argiletz Gele klei is zongedroogd en bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Gele kleipasta kan op vele manieren uitwendig toegepast worden:
- gezichtmasker
- kleilaag
- kleikompres
- kleipakkingen
- kleipleisters

Argiletz Gele klei is 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan.

Natuurgeneeskundige toepassingen
Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. ONZE overheid heeft geen belang bij uw gezondheid en welzijn. 


Prijs: € 5,50
Lees hier meer over Gele klei Gezichtsmasker!

Ghassoul klei gezichtsmasker 150 gram
- Organische Ghassoul klei voor een oriëntaalse behandeling! -

Ghassoul klei (Marokkaanse aarde) wordt traditioneel sinds de 17 eeuw in het Midden-Oosten gebruik als een reinigend schoonheidsproduct. Het heeft een natuurlijk sterk absorberende werking waardoor huid en haar diepgaand gereinigd wordt. Het ultrafijne Ghassoul kleipoeder heeft een fijne en delicate textuur waardoor de reiniging steeds voorzichtig zal zijn. Ghassoul klei is zeer geschikt voor reiniging en ontgifting van de huid en ter ondersteuning van vermoeide spieren. Het gehele lichaam zal ontspannen met deze bijzondere kleisoort. Het zal de huid met een schoon, fris en zeer zacht gevoel achterlaten!

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien). Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren.

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Ghassoul klei bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Ghassoul klei kan op vele manieren uitwendig toegepast worden:
- gezichtmasker
- kleilaag
- kleikompres
- kleipakkingen
- kleipleisters


Argiletz Ghassoul klei is 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan.


Prijs: € 7,49
Lees hier meer over Ghassoul gezichtsmasker!


Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld