opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XCII

17 mei 2014

Nederland telt zo'n 170.000 Boeddhisten, 1% van de bevolking. We horen en zien er steeds meer over en van. Bijvoorbeeld via deze onlangs uitgezonden korte documentaire Boeddha. Kan ik inmiddels aanraden, het brengt je zo mogelijk nog meer rust dan een aflevering van Maarten's Moestuin :-) Sinds enige tijd lees ik Boeddha magazine, van a-z, een geweldig tijdschrift, inspirerend en leerzaam! In de laatste uitgave een prikkelende vraag: wanneer ben je een Boeddhist? Als je in God gelooft ben je een Christen. Als je in Allah gelooft ben je een Moslim. Heel overzichtelijk. Voor Boeddhisten ligt dat anders, veel subtieler vaak. Jammer dat deze vraag niet aan de Dalai Lama is gesteld, wellicht had dat geleid tot een Vijfde Edele Waarheid!

Waarom schrijf ik dit allemaal alhier? Omdat ik er iedere dag weer opnieuw mee wordt geconfronteerd dat wij niet alleen onze toekomst, maar ook onze gezondheid in eigen hand hebben, grotendeels tenminste. We denken (bewust en onbewust) en eten onszelf ziek, bewust en onbewust. We denken ons naar een overwinning, of een alleraardigste tweede plaats. Met dat grote WETEN werk ik steeds meer mensen liefdevol het winkeltje uit. Onderweg naar toekomstbestendige heling, met zorgvuldig gekozen woorden en passende verwijzingen. Aangereikt op een bedje van vertrouwen. En daarmee raak ik brugsgewijs al het moois dat het Boeddhisme kan brengen.

Schrijvende neem ik nog een plukje kiemplantjes, wat groeit dat hard zeg! De Sprout maker die ik ervoor gebruik is inmiddels ook in het portfolio opgenomen, zie verderop. Grote zakken zaad liggen klaar, het huis geurt heerlijk naar Fenegriek. En het zonnetje weet ons weer te vinden, hoe moois is dat!


Veel leesplezier, natuurlijk!

â??
Namasté

Rob Greuter
 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 


 


Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende natural lifestyle producten!
 

Nature's Design Vitaalwater Drinkfles Lagoena (500ml)
- Prachtig gevormd, mondgeblazen drinkfles met krachtige vitaliserende werking! -


Deze vitaliserende waterfles met Bloem des Levens affirmatie, is een uitstekend alternatief voor de gewone plastic waterflesjes waarvan bekend is dat ze toxines zoals ftalaten en BPA (neurotoxisch, hormoonverstorend) afgeven. De Lagoena drinkfles is geschikt voor zowel koude als warme dranken.

Bloem des Levens
De ‘Bloem des Levens’ geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de Heilige Geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel beschavingen is deze ‘Bloem des Levens’ bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor het vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen.

De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool Happy (veelkleurig) bevindt zich steeds op de bodem van de drinkglazen. Het symbool is met 600º Celsius in het glas gebrand.


Het symbool in de kleur wit bevordert openheid en volledigheid in de waarneming. In kleurentherapie, wordt de kleur wit in verband gebracht met de gezondheid van het fysieke en emotionele lichamen, en genezing in het algemeen.

Vijf redenen om deze vitaliserende Lagoena fles te gaan gebruiken:
1. Ecologie: Met het verminderen van de plastic afvalberg lever je een blijvende bijdrage aan een schonere planeet.
2. Glas: water wordt het beste in glas bewaard, niet in plastic.
3. Natuurlijke materialen: De Lagoena fles is gemaakt van natuurlijke materialen en helemaal recyclebaar.
4. Besparing: Kraanwater is veel goedkoper dan plastic waterflesjes uit de winkel.
5. Smaak: De unieke vorm van de fles, die gebaseerd is op de gulden snede, zorgt voor een betere smaak van het water.


Lees hier meer over deze prachtige Lagoena!

Vita-Reform Schüssler Compositum Extra 13 - 27
- Volgens de klassieke receptuur, ambachtelijk bereid uit natuurlijke grondstoffen - 

De Compositum Extra celzouten bestaan uit de celzouten 13 t/m 27, de zogenaamde ontgiftende celzouten, in één tablet, in een verhouding zoals zij ook in onze natuurlijke voedingsmiddelen (groenten, fruit, granen et cetera) voorkomen. Het is vergelijkbaar met een multi-vitamine, echter goed opneembaar voor de cellen. 

Het label van Vita-Reform Van der Snoek staat garant voor de levering van dr. Schüssler celzouten volgens de klassieke receptuur, d.w.z. zouten gewonnen uit natuurlijke bronnen (o.a.bronwater), verwreven op basis van lactose maar niét gepotentieerd. Dit zijn de celzouten zoals zij door het Nederlands centrum voor dr. Schüssler’s celzouttherapie worden aanbevolen, omdat alleen natuurlijk gewonnen celzouten door de lichaamscellen opneembaar zijn. Alle Vita-Reform Schüssler celzouten zijn samengesteld zoals Dr. Schüssler dat oorspronkelijk bedoeld heeft. Het gewicht aan werkzame stoffen bedraagt slechts microgrammen. 

Celzouten 13-27
Dr. Schüssler's celzout nr. 13 Kalium Arsenicosum
Dr. Schüssler's celzout nr. 14 Kalium Bromatum
Dr. Schüssler's celzout nr. 15 Kalium Jodatum
Dr. Schüssler's celzout nr. 16 Lithium Chloratum/Mur.
Dr. Schüssler's celzout nr. 17 Manganum Sulfuricum
Dr. Schüssler's celzout nr. 18 Calcium Sulfuratum
Dr. Schüssler's celzout nr. 19 Cuprum Arsenicosum
Dr. Schüssler's celzout nr. 20 Kalium Aluminium Sulf.
Dr. Schüssler's celzout nr. 21 Zinkum Chloratum/Mur.
Dr. Schüssler's celzout nr. 22 Calcium Carbonicum
Dr. Schüssler's celzout nr. 23 Natrium Bicarbonicum
Dr. Schüssler's celzout nr. 24 Arsenum Jodatum
Dr. Schüssler's celzout nr. 25 Aurum chloratum natronatum
Dr. Schüssler's celzout nr. 26 Selenium
Dr. Schüssler's celzout nr. 27 Kalium bichromicum

Waarom celzouten zo belangrijk zijn
Celzouten, volgens de klassieke receptuur, heten zo omdat deze zouten in elke cel in meer of mindere hoeveelheid moeten voorkomen en de bereidingswijze nog handmatig gebeurd. De uit natuurlijke bron verkregen zouten worden handmatig met lactose vermengd en niet kunstmatig, machinaal verwreven. 


Lees hier meer over Schüssler Compositum Extra 13 - 27

Aardingshoeslaken 99x203cm

Het Aardingshoeslaken is een hoeslaken, dat met een aansluitkabel wordt verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. De aansluitkabel wordt met een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes (de EU aardingsstekker) aangesloten, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting.

Plaats je blote voeten, benen of de blote huid van een ander deel van je lichaam op het Aardingshoeslaken om je lichaam te aarden tijdens je slaap. Door met je blote voeten, benen of de blote huid van een ander deel van je lichaam op het aardingshoeslaken te liggen, maak je contact met de aarde.


Het Aardingshoeslaken heeft als afmeting 99x203cm en heeft een 40 cm brede elastiekstrook. Deze maat is bedoeld voor matrassen van ongeveer 100cm breed, 200cm lang. Het gedeelte van het Aardingshoeslaken dat geaard kan worden is van een natuurlijke kleur katoen met een hele fijne zilverdraad ingeweven in de stof. Deze zilverdraad is in totaal ruim 500 meter lang. Zilver is een uitstekende geleider, flexibel en sterk en als metaal zeer geschikt voor het gebruik in de Aardingshoeslakens. Zilver heeft daarnaast ook anti bacteriële eigenschappen. Aan beide uiteinden zit dan nog een witte instopstrook.

Lees hier meer over dit nieuwe Aardingshoeslaken!
__________________________________________________________________________
Elegant Sprout maker met 3 lagen
- Geurvrij, hygiënisch en praktisch kiemsysteem! -Instructie:
1) Laat het kiemzaad tenminste 4 uren voorweken in schoon water.
2) Plaats de voorgeweekte kiemzaden in de gewenste schalen, 1 2 of 3.
3) Draai de rode waterinlopen 180 graden ten opzichte van elkaar (zodat ze elkaar niet blokkeren)
4) Plaats de schalen op elkaar, plaats het geheel op de bodemschaal.
5) Vul de bovenste schaal met ruim water, tenminste tot aan bovenzijde van de rode waterinloop.
6) Plaats het deksel erop.
7) Giet indien nodig aanvullend water in de bovente schaal. Giet de bodemschaal leeg indien nodig, niet eerder! Er zal steeds minder water nodig zijn,
8) Haal de schalen van elkaar af zodra de kiemplantjes uit de schaal groeien. Vochtig houden door te besproeien met een plantenspuit.

Lees hier meer over deze Sprout maker!


Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld