opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XCIX

17 augustus 2014

Met het verscheiden van Robin Williams vlogen ons de vele filmfragmenten om de oren, dagenlang. Eigenzinnig als ik kan zijn, was ik universumwijd de enige die verwees naar zijn briljante bijdrage als narrator voor Pecos Bill. Een must see and hear voor ieder redelijk jong kind! Ik stuitte ooit op Pecos Bill toen ik op zoek was naar ALLE muziek van en met Ry Cooder. Pecos Bill zal je ook herinneren aan de muziek van de beroemde film Paris, Texas....

Winkelnieuws...De verzendkosten zijn alweer aangepast. Voortaan voor jou gratis verzenden binnen Nederland vanaf
€ 80,- en naar België vanaf € 125,-. We gaan zien of deze gewaagde ende kostbare stap haalbaar blijkt. 

De vorige week aangekondigde Belly Armor producten vliegen inmiddels de winkel uit, en terecht! De spullenboel inmiddels uitvoerig door de handen laten gaan, het is echt fantastische kwaliteit stof! En je voelt totaal niet dat er beschermende 
RadiaShield stof in is verwerkt!

Veel leesplezier, natuurlijk!

Namasté

Rob Greuter


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Duidende

Met vlees speel je een paar akkoorden. Met groenten maak je een hele symfonie.
- Michel Bras - (chefkok Restaurant Bras, Laguiole)

De enige 100% gezonde tussendoortjes zijn kusjes. #overal

- Rob Greuter -

The Russians love Brooke Shields because her eyebrows remind them of Leonid Brezhnev.
- Robin Williams -


If women ran the world we wouldn't have wars, just intense negotiations every 28 days.
- Robin Williams -

In mijn Keizerrijk wordt vooral Bach bovenwezen.

- Rob Greuter -

Ik overweeg overzomeren.
- Rob Greuter -

De boot die je wist dat zou komen. #schipperen

- Rob Greuter -
 Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende natural lifestyle producten!

 

HaNoJu Nonisap Fiji Bio 1000ml

Noni is de vrucht van de Morinda Citrofolia, een struikachtige plant die oorspronkelijk uit zuid-India stamt. De Nederlandse naam voor de Noni vrucht zal bekender voorkomen; de Indiase Moerbeibes. Morinda Citrofolia groeit in de tropische oerwouden en heeft zich ook buiten India gevestigd. Voor de lokale bewoners en natuurgeneeskundigen is deze plant heilig. Westerse wetenschappers ontdekten de plant en zijn vrucht pas begin jaren 90. De Noni vrucht bleek zeldzaam rijk aan voedingsstoffen.


Op de vulkanische bodem van de Fiji-eilanden groeit de Noni vrucht erg goed. Het sap wordt ter plaatse gebotteld. Het is 100% puur en zuiver biologisch Nonisap zonder conserveermiddelen of andere toevoegingen. Daarom is de smaak ook heel puur, intens, donker, aards en wat bitter. Echter lang niet zo bitter als pure zwarte bessensap. De nasmaak valt gelukkig erg mee, er zal nauwelijks behoefte zijn die smaak weg te spoelen. 

Welke voedingsstoffen zitten er in Nonisap?
Zo’n 60 stuks in flinke hoeveelheden maar liefst. De meest bijzondere is proxeronine, de voorloper van xeronine. Er is geen vrucht die meer proxeronine bevat dan de Noni vrucht, maar liefst 40x meer dan ananas! Ook bevat Noni grote hoeveelheden polysacchariden. Waarom juiste deze twee stoffen zo belangrijk zijn is verboden nader toe te lichten.

Het menselijk lichaam gebruikt 20 aminozuren voor de opbouw van eiwitten. Acht ervan kan het lichaam niet zelf aanmaken, de essentiële aminozuren. Nonisap bevat 17 voor de mens noodzakelijke aminozuren, inclusief de 8 essentiële (fenylalanine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, threonine, tryptofaan en valine).

Nonisap bevat ook veel eiwitten, glycosiden, scopoletine, vitaminen A, B8, C, E, calcium, ijzer, kalium, koper, magnesium, selenium en zink. En natuurlijk etherische oliën.
Gecertificeerde productieprocessen
Dit prachtige Nonisap is verkregen uit Nonivruchten van in het wild levende bomen op de Fiji-eilanden. HaNoJu Nonisap Fiji Bio kan stap voor stap terug naar de producent gevolgd worden opdat een maximale veiligheid en constante kwaliteit voor de consument gewaarborgd is. HaNoJu Nonisap Fiji Bio uit biologische landbouw verkregen, voldoet aan de Europese BIO Certificering (EKO label).


Natuurgeneeskundige toepassingen
Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. ONZE overheid heeft geen belang bij uw gezondheid en welzijn.

Lees hier meer over Nonisap Fiji Bio!
 

Bijzonder deelbaar
Israël en Hamas Astrologisch bekeken

Een boeddhistisch antwoord op virtuele haat

Want Peace? Embrace the Warâ??

Opvolgmelk voor zuigelingen: onnodig en ongeschikt


Hangjongere

Warmoezerij
 

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld