opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XCVI

28 juni 2014

Nieuwsbrieven mogen ook kort zijn!
Allereerst het fijne nieuws. HeelBewust is overgestapt op biologisch volledig afbreekbare verpakkingschips. Deze chips is zo'n 45% duurder dan de vorige (Flo-Pak Green), dat zal veel bedrijven weerhouden ook over te stappen, helaas....

De verpakkingschips (Flo-Pak Bio) is gemaakt van 100% wateroplosbaar en biologisch afbreekbaar plantaardig materiaal (maïs en aardappelzetmeel). Het is gemakkelijk herbruikbaar en recyclebaar. Deze verpakkingschips kunt u vanzelfsprekend hergebruiken of deponeren in uw groenbak of mestbak. Flo-Pak Bio is grondwater neutraal en vrij van chloorfluorkoolwaterstoffen en chloor.

Gisteren plaatste ik onderstaande op mijn facebookpagina, het spreekt voor zich. Maar er is nog iets anders aan de hand met de Grondwet. Er is namelijk in vastgelegd dat de overheid maatregelen neemt ter bescherming van de voksgezondheid. En hier gaat ook een schoen stevig wringen. De overheid houdt zich immers enerzijds voornamelijk bezig met het uitvoeren en ondersteunen van maatregelen en industrieën die juist de volksgezondheid direct en indirect ernstig in gevaar brengen. Anderzijds worden steeds meer zaken die de volksgezondheid en de individuele gezondheid en welzijn ten goede komen onderdrukt, weggevaagd. Ik zal de trouwe lezer de vele duizenden voorbeelden besparen.

Maar ja, de eigenaren van Nederland, wij, de Nederlanders zelf, staan hierin redelijk machteloos, althans juridisch. Zie artikel 120 van de Grondwet.
__________________________________________________________________________

Post facebook:

De beide slaapKamers hebben werkelijk niets beters te doen....


'Als het aan het huidige kabinet ligt, wordt de grondwet uitgebreid met een algemene bepaling waarin wordt benadrukt dat Nederland een democratische rechtsstaat is.'

1) Nederland is in de praktijk geen democratie.
2) Nederland is in de praktijk geen rechtstaat.
3) De definities van beiden ontbreken in de Grondwet.
4) Rechtbanken mogen wetten en verdragen nog steeds niet toetsen aan de Grondwet.


In Nederland toetst de rechter wetten en verdragen niet aan de Grondwet; dat is hem verboden in artikel 120 van de Grondwet, dat luidt:

'De rechter treedt niet in de beoordeling van de grondwettigheid van wetten en verdragen.'

Heel bijzonder: Meer aandacht voor het Koningsschap dan voor de democratie in de Grondwet....

Grondwet voor het Koninkrijk der Nederlanden van 24 augustus 1815

Bedenk ook dat democratie in principale een oneerlijk systeem is dat grote groepen buitensluit.
__________________________________________________________________________


Veel leesplezier, natuurlijk!

â??Namasté

Rob Greuter


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Julia's Sundance 100/200ml (met colloïdaal zilver en goud)
- Natuurzuivere zonnebrandccrème -Eindelijk, het is zover! Julia’s Bodylotion heeft een zusje gekregen: Julia’s Sundance!! Na jarenlang testen, ervaren en verder ontwikkelen is er een puur en natuurlijk zonbeschermingsproduct ontstaan.

Julia’s Sundance is een volledig natuurzuivere en fluweelzachte zonnebrandccrème met hoogenergetische werking. Het beschermd, herstelt, voedt en verzacht. Julia's Sundance is geschikt voor ieder huidtype, gifstoffenvrij en niet getest op dieren. De toegevoegde vitamines en mineralen zijn van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch of toxisch zoals in praktisch alle andere huidverzorgingsproducten.

Julia’s Sundance heeft als basis Colloïdaal zilver en goud gemaakt volgens een uniek proces. Het verfrist en ontspant de huid en is bovendien geschikt om te gebruiken om een geïrriteerde en of beschadigde huid te behandelen/herstellen. De zonnebrandccrème is verrijkt met een zacht aroma en geheel vrij van toxische, belastende stoffen en  en chemicaliën. De ingrediënten zijn van de zuiverste kwaliteit. Door de eeuwen heen zijn vaerschillende combinaties van ingrediënten bewezen versterkend en verbeterend gebleken. Deze kennis is verwerkt in Julia’s Sundance!

Diffuser als zonnefilter!
Het toegevoegde hoogenergetische colloïdaal zilver heeft een extra hoge PPM waarde. Het zonlicht zal niet worden geblokkeerd, maar verspreid door de zilverdeeltjes en de mineralen. Doordat Julia's Sundance heel dun opgebracht dient te worden, kan de huid blijven ademen en goed de overtollige warmte kwijtraken. Het geeft de huid rust en ontspanning in plaats van grote belastingen!

Julia's Sundance!
- op basis van colloïdaal zilver en goud
- wordt snel opgenomen en laat geen vette film achter
- heerlijk zacht aroma
- zeer zuinig in gebruik
- werkt herstellend. Verfrist en ontspant de huid.
- geschikt voor ieder huidtype
- geschikt voor therapeutische toepassingen
- ook geschikt voor de dagelijkse verzorging van de huid
- vrij van toxines en belastende stoffen
- verpakt in energetiserend violet glas

Zuiver Colloïdaal zilver
Dit is een anorganisch zilvermineraal die een zuiverende werking heeft op het lichaam en zeer succesvol is gebleken bij een overprikkelde en onrustige huid. 

Colloïdaal goud
Dit is een mentale-, weerstand- en immuunsysteemversterker. 

Violet-glass
De verpakking van Julia's Sundance is op zijn zachts gezegd bijzonder. Het violette glas is sterk energetisch en heeft een energieverhogend en conserverend effect op de inhoud. Dr. Knap heeft hier onderzoek naar gedaan.

De verpakking (fles) is energetiserend violet glass. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen, het werkt als volgt: Het violet-glass berust op het principe dat de moleculestructuur van een substantie permanent gestimuleerd en opgeladen wordt. Dit gebeurt door de doorlatigheid in het UV bereik (stimulerend) en in het infrarood bereik (opladend). UV-licht heeft een ongunstige invloed op ongewenste organismen. Violet-glass maakt het mogelijk het onzichtbare ultraviolette licht en het zichtbare violette licht (ca.380-420 h m 25%) gezamenlijk met het infrarood licht (ca. 730-1050 h m 45%) in het glas toe te laten. Gelijktijdig wordt het zichtbare licht van de zon (rood, blauw, geel groen) geblokkeerd.

Zon en bescherming
We zijn opgevoed met het idee dat we onze huid moeten beschermen tegen de zon, door ons in te smeren met een product met beschermingsfactor. Maar met de meeste zonnebrandbeschermers doen we onze huid geen plezier. Er is namelijk bijna geen zonnebrandmiddel te vinden dat vrij is van gif en chemicaliën. Bijna alle zonnebrandcrèmes en -oliën zijn gemaakt op basis van aardolie en vervuild met zware metalen (de UV-blokkers). Deze stoffen worden steeds vaker in verband gebracht met huidkanker. Ook de verpakking van deze crèmes en oliën is belangrijk. De toxines (o.a. BPA, Ftalaten) in het plastic wordt aangetast door de crème of olie en komt op die manier in het product terecht. Niet fijn voor de huid en het milieu

Om bestand te zijn tegen teveel zonlicht is het nodig dat de huid in een goede conditie is. Wanneer de huid ontspannen is kan deze ademen en warmte afvoeren. Julia’s Sundance helpt de huid in een goede conditie te krijgen en te houden.

Met respect omgaan met zonnestralen is net zo belangrijk als gezonde voeding en genoeg water drinken. Bouw daarom ook het aantal zonneuren langzaam op en gun de huid rust na een zonnebad. Onze huid is niet geschikt om langdurig aan zonlicht blootgesteld te worden en bruiner zal je er niet van worden. Hooguit rood en gerimpelder. Rustig opbouwen draagt stevig bij aan een mooie gezonde kleur en algeheel welzijn.


Ingrediënten
Zuiver colloïdaal zilver, zuiver colloïdaal goud, stearine zuur, cetylalcohol, lanoline, gezuiverd tarwekiemolie, cetiol, kamille, arnica, viola tricolor, vitamine A, vitamine E, glycerol, triaethanolamine, lavendel, teatree-olie, helicryse, roos, ylang-ylang.


Julia's Sundance 100ml
Julia's Sundance 200ml

 

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

    Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende natural lifestyle producten!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld