opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XCVIII

11 augustus 2014

Hele mooie MAANdag allemaal! In deze nieuwsbrief mag ik de Belly Armor producten aankondigen! Belly wat? Belly Armor, prachtige en bijzonder effectieve oplossingen voor zwangeren, zogenden en bijvoorbeeld iPad geschootelden!

Zaterdag ontving ik gewichtige post, De Bewuste Leesmapeen prachtig initiatief, fijn dat het er is! Heb jij een praktijk? Dan is deze leesmap een snel gewaardeerde aanvulling op het aangeboden leesvoer! Is dat wat teveel voor je? Werp dan eens een blik op Bewustzijn Magazine, ook heel fijn!

Ook deze zomer laat regelmatig haar grillige kant zien. De kleurrijke weeralarmpjes brengen vooral nattigheid. Het doet mij steeds meer verlangen naar overzomeren, elders, zuidelijker. Toch is het gras hier echt behoorlijk groener dan elders, minder gewelddadig vooral. Hoe daarmee om te gaan blijft lastig. Juno Burger heeft onlangs een
artikel geschreven dat daarbij kan helpen. Die andere omgangsweg deel ik graag.

Of ik afgelopen weekend nog iets heb geleerd? Jazeker, een heleboel zelfs! Sinds enkele weken ben ik wat aan het slingeren met Kettlebells. De liefste les is dat te doen met aandacht, zodat alle aandacht naar de spieren gaat. Leven in aandacht, trainen in aandacht!


Veel leesplezier, natuurlijk!

Namasté

Rob Greuter
 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Vitakruid Curcuma C3-2X (60 vegacapsules)
- Het beste van het 'heilige poeder'! - 

Curcuma, Kurkuma, turmeric of geelwortel, het staat ook bekend als het “heilige poeder”. Vitakruid introduceert een nieuwe innovatie op het gebied van geelwortel: Curcuma C3-2X. Deze formule beschermt het lichaam tegen vrije radicalen.

Waarom Curcuma C3-2X van Vitakruid?
De reden dat Curcuma zo’n imposante werking heeft is de hoeveelheid curcuminoïden. Curcumine, bisdemethoxy curcumine en demethoxy curcumine zijn de 3 werkzame curcuminoïden (vandaar C3).

Curcuma C3-2X bevat 650 mg Curcuma C3-complex en 10 mg bioperine. Curcuma C3 complex betreft een gepatenteerd kwaliteitsmerk van een gestandariseerd extract van de curcuma longa wortel dat 95% curcuminoïden bevat waarvan de belangrijkste zijn: curcumine, bisdemethoxy curcumine en demethoxy curcumine. Deze stoffen zijn krachtige anti-oxidanten ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Curcuminoïden zijn vrije radicalen vangers.

 

Bioperine is een extract van zwarte peper dat 95-98% piperine bevat. Bioperine is toegevoegd om absorptie in de darmen te bevorderen. Hierdoor wordt het Curcuma C3 complex tot 10 maal beter opgenomen.


Curcuma C3-2X:

- Beschermt het lichaam tegen vrije radicalen

- Heeft een positieve invloed op de immuniteit

- Ondersteunt de lever- en galreiniging

- Ondersteunt een gezonde spijsvertering

- Ondersteund een goede darmflora

- Daarbij is Curcuma het op 3 na rijkste kruid aan anti-oxidanten, met een imposante ORAC score van 159.277.

Lees hier meer over Vitakruid Curcuma C3-2X!

 Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende natural lifestyle producten!

 

Belly Armor Buikbanden!
- Een stijlvolle en comfortabele buikband met effectieve bescherming tegen straling! - 

Een buikband voor zwangere vrouwen die meer comfort en een minder strakke pasvorm rondom hun buik wensen maar vooral gelijktijdig hun baby wensen te beschermen tegen blootstelling aan voortdurende straling van gsm, smartphone, DECT, laptop, tablet, wifi en andere bronnen van schadelijke straling voor organismen. De Belly Armor buikbanden kunnen zowel onder als boven de kleding gedragen worden.

Dankzij het geplooide ontwerp is de buikband gemakkelijk verticaal aan te passen en kan hij naarmate de buik groeit discreet een openstaande broek verbergen. De Belly Armor buikband is bekleed met RadiaShield®-stof, een sterk geleidende zilverstof met dezelfde beschermingseigenschappen als een dikke aluminiumplaat van meer dan 6 mm. De Belly Armor buikband beschermt tegen straling door binnenkomende elektromagnetische golven te neutraliseren en vermindert hierdoor de blootstelling aan voortdurende omgevingsstraling.


Deze buikbanden zijn verkrijgbaar in de kleuren Black, Nude en Hot Pink, telkens in 4 maten.
Lees hier meer over deze comfortabel beschermende buikbanden!
______________________________________________________________________________________

Belly Armor Dekens! 
- Babyzacht, luxueus en praktisch dekentje met effectieve bescherming tegen straling! - 


Deze Belly Armor Dekens zijn gemaakt van babyzacht katoen van de beste kwaliteit en biedt de betrouwbare bescherming van RadiaShield®-stof. Zo is een luxueus geheel ontstaan om jou en je baby tijdens en na de zwangerschap op comfortabele wijze te beschermen tegen blootstelling aan schadelijke straling van gsm, smartphone, DECT, laptop, tablet, wifi en andere bronnen. Deze dekens zijn gemakkelijk mee te nemen (passen in de meeste handtassen) en daarmee ideaal voor zowel thuis, bij familie of vrienden als op kantoor.

Ook ideaal om iPad gebruikers - jong en oud - comfortabel te beschermen!

De Belly Armor Deken is bekleed met RadiaShield®-stof, een sterk geleidende zilverstof met dezelfde beschermingseigenschappen als een dikke aluminiumplaat van meer dan 6 mm. De Belly Armor deken beschermt tegen straling door binnenkomende elektromagnetische golven te neutraliseren en vermindert hierdoor de blootstelling aan voortdurende omgevingsstraling. Met de RadiaShield®-bescherming kunt je helemaal gerust zijn, en je voelt niet eens dat er een dekentje is!


Deze dekens zijn verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen.
Lees hier meer over deze fijne beschermende Belly Armor dekens!

______________________________________________________________________________________

Belly Armor Borstvoedingsdoeken!
- Stijlvol, discreet en met effectieve bescherming tijdens borstvoeding tegen straling! - 


Met deze borstvoedingsdoeken geef je discreet en comfortabel borstvoeding en bescherm je meteen en vooral je baby en borsten tegen blootstelling aan voortdurende straling van gsm, smartphone, laptop, tablet, wifi en andere bronnen. Deze praktische doek is gemaakt van zuiver katoen en bekleed met RadiaShield®-stof, een sterk geleidende zilverstof met dezelfde beschermingseigenschappen als een dikke aluminiumplaat van meer dan 6 mm. De Belly Armor borstvoedingsdoek beschermt tegen straling door binnenkomende elektromagnetische golven te neutraliseren en vermindert hierdoor de blootstelling aan voortdurende omgevingsstraling.

Deze borstvoedingsdoek is gemakkelijk mee te nemen (passen in de meeste handtassen) en daarmee ideaal voor zowel thuis, bij familie of vrienden als op kantoor.


Kenmerken
- Stevig aan de hals en met handige schouderbevestiging voor discrete borstvoeding.
- Eenvoudige, met één hand te bevestigen schouderband.
- Ruime bedekking (78 x 84cm).
- Twee handige zakken.
- Licht, ademend en wasbaar in de wasmachine.
- Hoogwaardig gerecycleerde verpakking, perfect als verassend geschenk!


Deze borstvoedingsdoek is verkrijgbaar in de kleuren Mint en Aster!
Lees hier meer over deze praktische en beschermende Borstvoedingsdoeken!

 

Vitakruid VenaSil gel 

100% natuurlijke gel op basis van organisch Silicium met toevoeging van Paardekastanje (Aesculus hippocastanum) en Methylsulfonyl methane. VenaSil wordt aangeraden bij ontsierende aderen, vermoeide benen, koude handen en voeten. Het is gemakkelijk in gebruik en effectief.

Silicium
Organisch silicium (methylsilanol) heeft een dubbele rol: het verstrekken van goed en snel opneembaar silicium en het transporteren van andere moleculen (carrier). Op die manier ondersteunt organisch silicium de natuurlijke stoffen zoals paardekastanje, methylsulfonyl methane en de etherische oliën die aan deze gel zijn toegevoegd.

Paardekastanje
Paardekastanje wordt in de cosmetica gebruikt om ontsierende aderen en vermoeide benen te verzorgen. Paardekastanje ondersteunt de tonus en de elasticiteit van de huid.

Methyl sulfonyl methane
Methyl sulfonyl methane (MSM)  is een natuurlijk organisch gebonden zwavel organisch gebonden zwavel. Omdat zwavel in organische vorm, een onderdeel van collageen keratine vormt, wordt methylsulfonylmethane soms het schoonheidsmineraal genoemd. De gel zorgt voor slanke benen en een mooie huid. Daarom is de combinatie van organisch silicium, Paardekastanje en organisch zwavel dus uitermate geschikt bij de verzorging van zware benen en ontsierende aderen.

Etherische olieën
Verboden te benoemen.

Lees hier meer over Vitakruid VenaSil!
 

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld