opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust

 

HeelBewust Nieuwsbrief CVIII

26 oktober 2014

Rob GreuterEr zijn dagen dat de UPC Horizon mediabox wel functioneert. Op zo'n dag zag ik Giulia Enders aanschuiven bij Umberto Tan. En dat was een goede timing! Enders heeft een boek geschreven over darmen, en het werd al snel duidelijk dat zij heel goed wist waarover zij sprak en schreef! Meteen in huis gehaald, vanzelf!

Vanmorgen las ik een bericht op facebook over de gevolgen van de enorme hoeveelheden extra elektromagnetische straling die over ons uit wordt gestort door de uitrol van WiFi spots en 4G netwerken. Zo hebben UPC en Ziggo, zonder dat de klanten het goed beseffen, op afstand vele modems geactiveerd zodat deze als WIFI spots functioneren. Heb je sinds een maand of 4 extra klachten, ben je sneller vermoeid dan ervoor? Er zou een verband kunnen zijn die impact heeft op een veel grotere groep dan de gebruikelijke 2% van de mensen die extra gevoelig zijn voor straling. Het nieuwe geweld heeft invloed op bepaalde neurotransmitters en stresshormonen, onder andere...
Via My UPC kan je de WIFI spot functie deactiveren. Meteen gedaan.

Op de achtergrond wordt hard gewerkt aan een update van de website. Het wordt een stuk overzichtelijker (minder prikkels) en de navigatie is serieus aangepakt. Onder water is er nog veel meer verbeterd. Hopelijk gaat deze grote update komende dinsdag live.

Annie Lennox heeft een nieuw album uitgebracht, Nostalgia. Zeer de moeite waard! Enkele pareltjes:
Annie Lennox - I Put A Spell On You
Annie Lennox - Georgia On My Mind
Annie Lennox - Summertime
Annie Lennox - Strange Fruit


Veel lees- en luisterplezier, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Duidende

Ik kijk op de klok, wintertijd. IK kijk naar buiten, herfsttijd. Ik kijk in de spiegel, koffietijd. #‎altijd


In mijn Keizerrijk is geen plaats voor UPC.


Een koe schijt jaarlijks een vrachtauto vol. Nog een glaasje melk?


Boeddhistisch spreekwoord`Vóór de Verlichting moet je hout hakken en water dragen; na de Verlichting moet je hout hakken en water dragen.


Ik heb zojuist ook een naheffing naar Dijsselbloemetje gestuurd.


In mijn Keizerrijk zullen zakjes gemengde snoep VEEL van de lekkerste soorten bevatten.

Open your mouth

 


Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende
natural lifestyle producten!

 

De Mooie Voedselmachine

Alles over een onderschat orgaan

Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora kan zelfs samenhangen met overgewicht, depressie, alzheimer en allergieën. 

Giulia Enders heeft een vrolijk, open en informatief boek geschreven over de spijsvertering. Makkelijk te lezen, vol feiten, fabels, grapjes en de recentste wetenschappelijke inzichten. Haar doel is: iedereen meer kans geven op gezondheid. 

'Haar boodschap is allesbehalve luchtig: onze spijsvertering is de belangrijkste adviseur van ons brein.' 
Theguardian.com 

Over de auteur

Giulia Enders (1990) heeft haar studie geneeskunde bijna afgerond. In Duitsland is haar boek 'Darm mit Charme' een hit: er zijn in een halfjaar meer dan 700.000 exemplaren van verkocht. Het boek is geïllustreerd door haar zus Jill.

Lees hier meer over De Mooie Voedselmachine

De Bewuste Leesmap

Eet meer plant

De wereld zou er veel beter voorstaan als we minder dierlijk eiwit consumeren

Minder vlees, melk en kaas: dat zou de prioriteit moeten zijn van het milieubeleid, zegt pensionerend biochemicus en toxicoloog Harry Aiking. En niet alleen omdat de aarde erdoor opwarmt. Er zijn nog veel grotere problemen.

Ik las dit interview met Aiking in de Volkskrant van zaterdag 25 oktober 2014. Ik had betogen met vergelijkbare strekking al eerder gelezen. Hij heeft gelijk en doet ons beseffen dat we er nog veel slechter voorstaan dan wij durfden te vermoeden. Ga dit interview ook lezen, en deel het met zoveel mogelijk mensen. Alle beetjes helpen....

 

Missie

Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!

Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       https://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld