opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!
29,95
275,00
24,50

Aardingsonderhoeslaken

Artikelnr: 1309
333,90 320,00
Aansluiting:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
SKU:
EN1309
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Aardingsonderhoeslaken

Comfortabel, duurzaam en helend aarden terwijl je (veel) beter slaapt!

Het splinternieuwe Aardingsonderhoeslaken is ontwikkeld door Earthing Nederland om ONDER het eigen hoeslaken te gebruiken! Het is een hoge kwaliteit Aardingshoeslaken, dat met een aansluitkabel wordt verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. De nacht is immers een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen.

Dit bijzonder zilverrijke Aardingsonderhoeslaken leg je dus ONDER je eigen hoeslaken, waardoor het aanzienlijk minder kwetsbaar is voor transpiratievocht, huidvetten, oliën, crèmes et cetera. Hierdoor hoeft dit Aardingsonderhoeslaken bovendien minder vaak gewassen te worden, hetgeen ook weer de levensduur en het gemak ten goede komt. Voor een goede geleiding is het aan te bevelen om een hoeslaken te gebruiken dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of tencel, zijde en met weinig of geen synthetische componenten, zoals polyester.

Het geleidend oppervlak van dit Aardingsonderhoeslaken is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad en 50% Tencel. De hoeveelheid zilverdraad in dit onderlaken is ruim 10 zo veel als in de traditionele Amerikaanse Aardingslakens is verwerkt! De geleiding als onderhoeslaken is dan ook minstens zo goed. Rondom zit een 100% katoenen (elastische) instopstrook van 40cm.

Wat is Tencel?

Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Ook het (gesloten) productieproces is zeer milieuvriendelijk. Tencel is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen!

Extra informatie

De kracht van Aarden!

Over aarden zijn letterlijk boeken vol geschreven. De resultaten van nachtelijk aarden tijdens de slaap zijn steevast gunstig en duidelijk merkbaar, beslist ook voor mensen die snurken! Lees hier meer over het principe van Aarden!

De aansluitmogelijkheden

Het Aardingsonderhoeslaken wordt standaard met een speciale aansluitkabel (500cm) geleverd, met daarbij een speciaal verloopkabeltje van 4mm naar 4,7mm, zodat het aangesloten kan worden op de eveneens meegeleverde EU aardingsstekker.

Het aansluitsnoer wordt met een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes (de EU Aardingsstekker) aangesloten op een geaard stopcontact. De EU Aardingsstekker maakt alleen contact met de randaardaarde, niet met de spanning (fase of nul). Deze speciale Aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting. Het aansluitsnoer kan desgewenst ook worden verbonden met de speciale Aardingsgrondpin (inclusief 12 meter snoer). Die wordt dan  buiten in de (zwarte) grond gestoken.

De voordelen van het nieuwe Aardingsonderhoeslaken!

  • Bevat 50% zilverdraad van hoge kwaliteit!
  • Sterkere antibacteriële werking!
  • Kan onder uw eigen favoriete hoeslaken gebruikt worden!
  • Veel minder kwetsbaar voor transpiratie en huidvetten!
  • Hoeft minder vaak gewassen te worden!
  • Speciaal ontworpen voor een veel langere levensduur!
  • 2 jaar garantie op productie- en slijtagefouten!

Materiaal

Voorzijde: 50% tencel, 50% zilverdraad. Instopstrook: katoen


Wasvoorschrift

Om de stoffen Aardingsproducten in optimale conditie te houden, ook qua elektrische geleiding, is het belangrijk om het Earthing wasvoorschrift zorgvuldig te volgen. Het Aardingsonderlaken dient tenminste eenmaal per maand in de wasmachine gewassen te worden op minimaal 40 graden celcius. Het liefst aan de waslijn drogen, eventueel op lage temperatuur (maximaal 65 graden celcius) in de droger.

Beoordelingen (0)
Aardingsonderhoeslaken heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items
333,90 320,00