opc_loader

Wensenlijst

Ervaringen met Aarden!

In Nederland zijn inmiddels ook al tal van positieve ervaringen gemeld, met name op het gebied van slapen en snurken. Soms ervaren mensen al direct verbeteringen na de eerste nacht dat ze op het Aardingslaken sliepen. Zo vertelde iemand, dat haar man snurkte en altijd nog een uur bleef liggen nadat zij was opgestaan. De nacht dat ze voor het eerst geaard hadden geslapen, had haar man niet meer gesnurkt en stond hij direct met haar op. Hij vertelde dat hij sinds jaren niet meer zo goed had geslapen en geen moeite meer had met opstaan. Anderen vertellen, dat het bij hen langzamer verbeterde. Soms hadden ze het niet in de gaten, tot ze na enkele weken ineens opmerkten dat ze voor het eerst 's nachts niet hadden liggen piekeren en de hele nacht onafgebroken hadden geslapen.

Tijdens een bijeenkomst van Earthing Nederland op 31 mei 2013 werden weer veel ervaringsverhalen gedeeld. Vooral het effect van aarden op chronische ontstekingen bleek steeds weer frapant, de beschadigde cellen worden razendsnel opgeruimd, en dat merk je. En dan de mensen met de bekende koude handen en voeten, snurken, slaapapneu, je kan er bijna garantie op geven dat het zal verdwijnen! Aarden zorgt ervoor dat het bloed aanzienijk minder klontert waardoor het beter gaat stromen en beter in staat is om zuurstof te transporteren. Mensen die bloedverdunners gebruiken zien dat zij sinds het geaard slapen de medicatie flink kunnen verlagen. Ook de bloeddruk komt door het aarden beter in balans.

Aarden heeft ook een grote invloed op het stresshormoon cortisol. Het cortisolniveau gaat omlaag en komt meer in balans met het natuurlijke ritme. En dat is weer fijn voor mensen met angsten, overgevoeligheden, depressie et cetera. Aarden kalmeert ook de linkerhersenhelft (analytisch brein), en stimuleert de rechterhersenhelft (creatief brein). Daarom ideaal ter onderteuning van meditatie (makkelijker, dieper), het hoofd rustig krijgen voor het slapen gaan of na een hectische dag en creatief werk.

En het slapen zelf, wat een resultaten! Je slaapt sneller in, slaapt dieper en bent bij het ontwaken veel uitgeruster. Bij geaard slapen zal ook het aantal keren omdraaien per nacht drastisch reduceren. Soms van 60 keer per nacht naar 10 keer per nacht, en dat geeft rust, echte rust!

In Amerika zijn ook al verbazende ervaringen opgedaan bij polyneuropathie, en dat is bijzonder. Ons zenuwstelsel is extreem sterk, maar eenmaal beschadigd nauwelijks nog te herstellen. Totdat we gaan aarden zo blijkt…

De patches worden ook al toegepast om wonden te helpen helen, bijvoorbeeld wonden aan een diabetisvoet. Ik heb de foto’s gezien, van wond naar schone geheelde huid! Tot op heden werden de patches voornamelijk gebruikt voor de behandeling van pijnlijke plekken, op de schouder bijvoorbeeld. De aardingsenergie komt via de patches direct daar waar het nodig is en zal daardoor krachtiger werken. De patches kunnen overigens 20-30 maal herplakt worden, en je kan ze zelfs laten zitten en ermee onder de douche. 

De aardingsmat brengt je naast aarding ook enige bescherming tegen de voor de mens schadelijke straling van computers. Ook de statische spanning op de computer zelf daalt drastisch zodra je met de voeten of armen contact hebt met de aardingsmat. 

Tenslotte de grondpin. Het gebruik van de grondpin in plaats van aansluiting via de EU stekker in de randaarde geeft bij gevoelige mensen een sterker rustgevender effect omdat de randaarde vaak nogal is vervuild door de hierop aangesloten elektrische apparatuur en verstoringen van het centrale antenne systeem (die kan je heel eenvoudig kan ontkoppelen met een speciaal plugje). Dit verschil hoor je ook direct terug tijdens het beluisteren van muziek via een gaarde audio-installatie. Het stereobeeld wordt dieper, breder, stemmen klinken natuurlijker, lagere tonen prettiger. 

Ik had het absoluut niet verwacht toen ik begon met deze aardingsproducten, maar het aantal spontane bedankjes via telefoon en e-mail van nieuwe gebruikers van de aardingsproducten groeit wekelijks, de mensen zijn er werkelijk mee geholpen!


Overstappers van namaakproducten naar originele Earthing producten

Het aantal overstappers van deze in Nederland aangeboden namaakproducten naar de originele Earthing™ aardingsproducten groeit dagelijks. Jammer dat deze mensen door slimme marketing op het verkeerde been zijn gezet. Zoals vrijwel altijd weer zal blijken, goedkoop is duurkoop. Lees hier meer over namaakproducten.

Uitspraken

'Earthing is de meest primitieve, eenvoudigste en goedkoopste manier om optimale gezondheid te bereiken'
Dr. Stephen Sinatra, Cardioloog en co-auteur van het boek "Earthing, the most important health discovery ever?"

'Earthing is een revolutionaire doorbraak op het gebied van gezondheid die je leven zal veranderen. Lees het boek, ga Aarden en start het doorbreken van de cyclus van stress en ziekte' Martin Gallagher, M.D., D.C., schrijver van Dr.Gallagher’s Guide to 21st Century Medicine

'In de wereld van gezondheid willen mensen zo veel mogelijk voordeel voor zo weinig mogelijk inspanning. Dit is het! Aarden geeft je het meeste voordeel voor de minste inspanning. Er is namelijk geen inspanning!' David wolfe, M.S., schrijver van Superfoods: The Food and Medicine of the Future

'De feedback van patiënten is zo positief, dat ik weet, als dokter, dat Aarden iemands leven zal veranderen' David Gernsten, M.D., schrijver van Are You Getting Enlightened or Losing your Mind?

'Aarden staat op gelijke hoogte met de ontdekking van penicilline' Ann Louise Gittleman, Ph.D., schrijver van The Fat Flush Plan.


Meer ervaringen uit Nederland en België

 • Sinds ik geaard slaap voel ik me elke dag fit en vol energie.
 • Mijn man is minder depressief. Hij zit niet meer de hele dag op de bank en onderneemt weer van alles.
 • Mijn rugklachten zijn praktisch helemaal verdwenen.
 • Het gevoel van “zware benen” is verleden tijd.
 • Mijn man snurkt niet meer, wat heerlijk!
 • Ik gebruik bloedverdunners en medicijnen tegen suikerziekte. Onder begeleiding van mijn huisarts bouw ik het gebruik van de Aardingsmat langzaam op. Ik voel me veel beter.
 • Ik hoef er ’s nachts bijna nooit meer uit om te plassen, kan eindelijk onafgebroken slapen.
 • Ik heb deze winter voor het eerst geaard geslapen en heb voor het eerst sinds jaren geen last gehad van een winterdepressie
 • Ik had het 's nachts altijd enorm koud en moest daarom wel op een elektrische deken slapen. Sinds ik geaard slaap is dat niet meer nodig en heb ik het 's nachts niet meer zo koud.
 • Ik heb jarenlang niet meer dan 3 uur kunnen slapen door chronische pijn op mijn longen. Dan begon ik te hoesten en moest ik mijn bed uit. Geen dokter kon mij helpen. Na een paar nachten op het aardingslaken heb ik voor het eerst weer een nacht kunnen slapen. Mijn leven is veranderd.
 • Sinds ik een aardingsmat bij mijn computer heb, word ik niet meer zo moe tijdens mijn werk met de computer. Ik heb het idee, dat ik veel meer werk gedaan krijg in een dag.
 • Ik vind het heerlijk om na een dag werken 's avonds thuis lekker met mijn voeten op de aardingsmat te zitten om zo alle spanning en stress van de dag af te vloeien. Daarna voel ik me weer een stuk fitter.
 • Bedankt voor het sturen van het hoeslaken. Hij bevalt meer dan prima. Na twee nachten voel ik mij veel vitaler.
 • Ik neem altijd mijn aardingslaken mee, als ik op reis ben, ook al slaap ik maar één nacht ergens anders.
 • Ik heb nadat ik terug kwam uit de V.S. in de Recovery Bag geslapen en voor het eerst geen enkele last van een jetlag gehad.
   

Lees hier meer over het principe van Aarden